Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cooi11
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Szia eljutottam arra pontra a PC-m netezni jó.
Össze kell hoznom egyet a játékra.
Milyen processzort tűzzek ki célul?
Amit mondtak, a lényeg hogy minél nagyobb sebessége
legyen a processzornak!
Mivel idő mire össze hozzom versenybe száll a Ryzen2 is.
Szóval milyen processzor körré építsek majdan? -
ooloo
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Egy rémálom ....
Lehet vele jó köröket menni , de nem ez a jellemző . Vannak szerencsések , akiknek pontos és átütő majd minden lövésük , de ahhoz jó statisztikával kell rendelkezni . Én a kevésbé szerencsés , közepes statisztikával rendelkező játékos vagyok ..... így az én kezemben gyengén muzsikál . Az sem mindegy milyen pályára dob és hogy merre indulsz el . Illetve , hogy kik tartanak veled az adott irányban . Ha magadra maradsz , akkor halott vagy . -
törölt tag
válasz
ollie
üzenetére
Lehetőségként említettem, mert ha nem megy jól egy járművel, de érdekel a következő, akkor ezt szoktam tenni.
Szerinted (és az emberek egy része szerint) rosszabb a JgPzE100, mások szerint pedig nem. Nekem bejött az az egész ág, a kis Hetzertől kezdve, meg is vannak és szívesen játszom velük.
Fogadjuk el egymást véleményét, még ha nem is értünk egyet.
-
galervin93
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Azt mondjuk nem értem, hogy 600 vagy 1700 jöhet, de mondjuk 1000-et még életemben nem sebeztem nem átütővel. Oké, nem ütött át, de valahogy nem kerek ez a HE(SH)-mechanika. Persze az is felborítaná a rendet, ha a HESH átütésével körülbelül egyező páncélra ilyen ezreseket szórna... De igazából ez egy marginális probléma és csak ennél az irreálisan nagy alfánál jelentkezik igazán, jó volna ha ez lenne a legnagyobb gond a játékban...
-
jano_77
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Nem szoktam ilyen játékokkal játszani és nem tudom miket ajánl fel csak példák voltak amit megvennék.
Elvileg az első képen amit a "harci felderítés" alatt jelzett, ott az áll hogy "szabadon választott".Szerk: Lentebb írja a listát csak nem görgettem le, ezek a lehetőségek.
Note: From a pre-selected type of Tech Tree Premium vehicles:
Strv S1;
AMX Canon d'assaut 105;
T34;
Löwe;
IS-6;
AMX M4 mle. 49;
112;
WZ-120-1G FT;
8,8 cm Pak 43 Jagdtiger;
STG;
M46 Patton KR;
AMX Chasseur de chars;
STA-2;
Panzer 58 Mutz;
FV4202;
Panther mit 8,8 cm L/71;
M4A1 Revalorisé;
T26E4 SuperPershing;
59-Patton;
T92;
T-54 first prototype. -
Raysen623
veterán
-
Raysen623
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Erre időközben ráébredtem, de eszem ágában sincs egyetlenként odamenni valahova ahová:
1) el sem jutok mert addigra hulla leszek,
2) ha még oda is megyek senki más nem követi a példámat, mert minden gyorsa tank a térkép peremén lődözget minden irányba.Természetesen amint meglátom az esélyt egy jó cap-re vagy resetre azonnal rámozdulok és akkor tényleg kapok is valamit. Ettől függetlenül érdekes számomra hogy azok vannak elöl akik 11K-t is sebeznek. Most akkor mire is adja a játék? Sebzésre vagy objektívára? El kellene dönteni mit akarunk.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
A PCT amúgy tényleg magyarul van, nem orosz rövidítés. Te angol nyelvű klienssel játszol?
Magyar kliensben már nagyon régóta ezek a rövidítések:
AP - PCT - páncéltötő
APCR - KPCT - keménymagvas páncéltörő (ezt lecserélték az angol verzióra a magyarban is)
HE - R.RO - repesz romboló
HEAT - KUM - kummulatív
Az a probléma, hogy ezeknek a már meglévő angol rövidítéseknek nem volt korábban magyar megfelelője a szakirodalomban. Ezért aki a magyar fordítást csinálta a wot-hoz annak kellett kitalálnia, hogy mi legyen a magyar kliensben ezeknek a rövidítése.
Kis érdekesség, hogy szerintem rábukkantam a fordítás pillanatára az SG fórumon ahol valószínűleg a prohardveren is sokat kommentelő Cifu javaslatára születtek meg ezek a rövidítések még 2011-ben:

[forrás]Szerintem egyébként jobb lett volna maradni az angol verziónál és nem kellett volna saját rövidítéseket gyártani a lövedék típusokhoz. Azért érdekes beleolvasni így 8 év távlatában ezekbe a dolgokba. Magyar WoT történelem.

-
Viktoár
addikt
válasz
ollie
üzenetére

Hát igen, ezt is rá lehet fogni. Az első lövés a T32-be 370 és a másodikkal tudtam kilőni a megmaradt 79 hp-t. Ha összeadod akkor kijön hogy 449 hp-ja volt. Ezt szebb napokon simán egy lövésssel megoldja az rng. Erre nem lehet alapozni, rendben van ilyen.
Aztán ott van a T49 379 hp-ról sem tudtam kivágni mert 370-et dobott. Ezt már tényleg ferde szemmel néztem de legyen peches vagyok lenyelem. Viszont hogy 7 lövésből 6 bőven az alfa alatt van és egyet kegyeskedett fölé rollolni kemény +4-el hát az már elég gyanús.

Majd berakok arról is egy képet amikor 7 lövésből 6-ot minimum 430-440 közé rollol.

-
Kelvin
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Értem akkor szerinted ebben a játékban miben mérhető a tudás? Mert szerintem eff, wn7, wn8, a játék személyes értékelése elég jó támpont. Egy 53k 3300 wn8-as játékos akkor milyen tudásban van 2000-en? 2000 krumpli, forint, piros-pont? Magyarázd meg kérlek, mert az állításod így elég szubjektív..
-
Kelvin
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Szerintem valamit benéztél vagy nem egyre gondoltunk.

https://www.youtube.com/channel/UCQWHq9e1hN268yjgYq-0hNw
https://tanks.gg/eu/QuickFingers3351-es WN8-as játékos....
-
phoenix1989
addikt
válasz
ollie
üzenetére
mindent meg lehet magyarázni. ha nincs jelentősége hogy a fenébe tudja hogy átütöm vagy nem? xD ahhoz figyelembe kell vennie. xD ja és az elöbb mentem pont egy mecset amin meg nehéz heawyket lőttem fronton keresztül. ott meg átlag felett sebeztem. de egy szaros light meg papír felületen csak alatta. ez a nem mid1. és baromi szánalmas. 40mm 600 sebzés. közel 300mm vastag páncélon meg 800 xD xD egy rakat fos.
-
phoenix1989
addikt
válasz
ollie
üzenetére
teljes mértékben leszarom. 40mm és 295 átütés között elég (kurva) nagy a különbség. bemegyek maus-al telibever egy e4 és 800+. tornyon keresztül. de én egy 8as 40mm páncélba 600. xD semmi belenyúlás és szopatás nincs benne. nem véd senkit a játék vagy éppen szopat. ááááááá
a következő csata. only átlag alatt. tankok oldala light tankok oldala . xD
-
törölt tag
válasz
ollie
üzenetére
Látom és alkalmazom is, naponta.
Valóban az elsőt tölti be a leggyorsabban, ám ez nem zárja ki, hogy pórul járjon a táras jármű.(#181156) Raysen623
"IS3 eleve egy nagyon jó és erős tank ha tudnak vele játszani."Meg is fogtad a lényeget: HA tudnak vele játszani. Az autoloaderes 3A nem annyira erős, könnyebb belőni, mint az eredeti verziót.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Skill-t amikor kérdezték, hogy csinálna-e 24 órás adást azt mondta, hogy kizárt. Nem éri meg neki kockáztatnia az egészségét. Nála kb 12 óra a max egy adásban és általában 2 óránként tart 5-10 perc pihenőt.
Nyilván a 12 óra sem egészséges, de össze sem lehet hasonlítani az ilyen 30 órás adásokkal. Foch még mindig nyomja élőben és elég rosszul néz ki, kb mint egy vízihulla. -
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy a 29 órát egyben nyomta le egy adásban. Beteg.

Én mondjuk nem szeretem ha ilyen maratoni adásokat csinálnak, az egészségüket kockáztatják. Pár éve pont egy wot streamer belehalt a 24 órás adásba.
-
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Nyilván függ attól milyen tankkal játszik éppen sokat az ember. 4 óránként lehet állítani szóval meg kell tervezni előre.
Közepes tankkal Párizst zárnám ki.
Puha sniper TD-vel talán Himmelsdorfot
Nehéz tankkal nehéz kérdés. Tornyozós heavy-vel nem zárnék ki semmit. Nagy lassú döggel mint pl Maus esetleg Prokhorovkát, de van amikor azzal is lehet ott jó csatát menni.
Artyzni nem szoktam, de ha küldetést csinálnék akkor Párizs vagy Himmelsdorf. -
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Párhuzamosan? Vagyis egyszerre játszhatok ugyanazzal a játékkal 2 account-on?
Azt tudom, hogy volt idén 2 fejlesztés is a centeren:
Updates to the Wargaming Game Center 28/01/2019
New Improvements to the Wargaming Game Center 04/03/2019Én kb 1 éve próbáltam a wot-tal akkor még nem volt multilogin.
(#180714) @vJokka:
Ja a wg fórumon jóféle hozzászólások voltak már tegnap is. Valaki írta, hogy végre tettetek egy lépést hátrafelé és megnéztétek, hol rontottátok el a játékot.
(#180716) @afrojack1:
Amelyiknek jobban tetszik a festése az a jobb. Semmi más különbség nincs a két tank között. -
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ollie
üzenetére
en is kiprobaltam de nekem tetszett, en is vami 250 pont kornyeken csinaltam, a six senset mondjuk nem kaptam meg bar ahogy nezem a tutorial nem let vegigtolva csak mikor eloszor elkezdodott a jatek volt egy csomo tanulo csata azokat igen. a t-28at kifejlesztettem mondom majd azzal folyamatos lesz a 10 pont de eddig nem adta, azert erezheto elegge a xarabb legenyseg, talan 80%on vannak. meglatjuk kesovv ez valtozik-e.
amugy ha nem magadat hivod meg es a ket osszekotott acc szakaszban van akkor 5 csatankent kapsz 15pontot ami eleg jol jon. -
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Azért van ész a wg-nél. Jól kitalálták ezt a referal programot. Majd év végén lobogtathatják a számokat, hogy nézzétek mennyi új játékos regisztrált idén. Szó sincs csökkenő játékosszámról. Aztán ezeknek az új regeknek a 80%-a másod és harmadreg és csak a referal program miatt lettek létrehozva.

-
e-newsee
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Én is cseréltem már alaplapot egy laptopban, nekem sem kellett semmi extra, de nem ismerjük az ő szoftverkörnyezetét. Az sem biztos, hogy Win10-zel nyomja. Elég gyanús, hogy pont azóta nem indul rendesen. Én először egy consistency check-kel (vagy mivel) próbálkoznék a launcherből, aztán egy újratelepítéssel.
-
Papooo
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Volt anno egy win 10-es vándor ssdm.
Megjárt legalább tíz különféle laptopot, és csak annyit csináltam, hogy felcsatlakoztam a netre, nyomtam egy frissítést, majd amikor végzett, újraindítottam, és indítottam is a WoTot.
Soha semmi gondom nem volt.
Egyszer poénból usb rackbe tettem, és arról bootoltam be.
Úgy már tovább tartott a rendszer és a játék betöltése, de a visszaszámlálás végére már betett a csatába. -
ooloo
őstag
-
popey37
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Azért van valami igazság ebben a manipuláció dologban.
wwenigma-tól idézek, pár hsz-el lejjebb urta:Gyerekek, ez a Sheridan valami kaprázatos, gondolom elso par csataban nekem kedvez az RNG de akkor is. Ez SEBEZ (DPM 3148 BIA nelkuli legenyseggel) és lézerágyúja van. Masodik csatára ACE.

ha neki kedvez az rng, az már manipuláció, mert nem a játékos tudása dönti el a csata végkimenetelét, hanem a játék.
nem én irtam, csak idéztem.
-
phoenix1989
addikt
válasz
ollie
üzenetére
na ezt a hülyeséget felejtsük is el. majdnem 7k sebzéssel akár mit változott nem eshet lejjebb. ne mond nekem hogy az is4 el átlagban 8k kat kéne menni. ha 2-3 k csata lenne azt mondom oké. de ez egy kiemelkedő csata volt. szóval ha 5 éve mentem vele akkor sem normális ez.
nem mellesleg ott a követelmény. ha nézed a képet. -
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Múltkor volt téma hogy ki örül és ki nem annak, hogy ki akarják venni a csapattárs sebzésének lehetőségét a játékból. Nekem kettős érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Egyrészt szeretem a jelenlegi rendszerben, hogy figyelni kell, hogy véletlenül el ne találd a csapattársat és ebből rengeteg mókás klip is van amikor véletlenül lő ki valaki valakit. Például a kedvencem Mailand blind shot-ja, de tudnék linkelni még vagy 20 hasonló mókás jelenetet. A játékban szereplő "szerencsés" medál is kb erről szól.
Másrészt az ilyen retardáltak miatt akik Dredd bírót játszanak és direkt lövik ki a csapattársukat teljesen megértem ha kiveszik. Én nem szoktam büntetni, így ilyen szempontból nekem nem fog hiányozni, csak a mókás szituk és a realisztikusság miatt lesz hiányérzetem. -
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Dehogynem befolyásolja. Wot-ban kétféle tank van: az egyik amelyik a specifikációban írt végsebességnél többel nem tud menni, mert a rendszer lekorlátozza (speed limites tankok), a másik amelyik a megadott végsebességénél tud többel menni csak önerőből ennyire képes a motorja. Az utóbbi típusba tartozó tankok lejtőn lefelé vagy ha tolják őket, tudnak többel menni, mint ami meg van adva a specifikációjukban.
Illetve rosszul fogalmaztál, mert a megadott végsebességet sem tudod mindig elérni igenis befolyásolja sok minden, például a pálya. Hegynek felfelé nyilván nem fogod tudni elérni. -
Eugene Roe
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Magasabb oktánszámú üzemanyag is növeli a teljesítményt / gyorsulást, de ha a sebességváltó miatt nem tud gyorsabban menni, akkor nem segít. Viszont van olyan harckocsi, aminek a végsebessége magas, csak nincs kraft, hogy elérje azt. Ott segíthet a benzin. Az, hogy T95-nél is ez-e a helyzet, azt meg kell nézni valahol

Na, elvileg 20km/h a limit, ha most csak 18-cal megy mondjuk, akkor benzinnel felteheted 20-ra, de többre nem

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen széket vegyek?
- Seed szerver topic
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Közelebbről nézve ott nem sima a páncél kialakítása:

Top10 XP 1x -> 15000XP megszerzése (talan nem base) -> 30k sebzes kiosztani. Azert ez - ha nem base xp kell - napi 30 csata...