- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
ddt500hu #246486 üzenetére
Azt valószinűleg te magad váltottad ki előre. A random töredéket nyilván random mindig a lehető legkisebb szintű tankra dobja a játék, és azon belül is arra amivel nem játszol, nálam például fostos barnákra. Magasabb szintű tankra elvétve dobál csak töredéket a játék, ha veled kivételez a WG csalást kiáltok
-
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #246157 üzenetére
Én nem tudom fejből egyik fiókom statját sem.
Láttam a teszt szerveren van egy új tier 10 kínai heavy tank,nem tudom hogy lehet majd megszerezni,de lökött accomra tuti kell.
Heavy tank ami 75 kilóméterrel repeszt,kell.
Mondjuk mivel tier 10 nem tudok vele kamikaze-t gyűjteni. -
po1son
addikt
válasz
ddt500hu #245712 üzenetére
Ismerős, mai nap első meccsen bz176ot kétszer nem tudtam beütni vele 420al, de aztán végül harmadikra kapta a 1200as kakaóscsigát (streamer zsoleszt idézve).
Páncélja tényleg jó tud lenni, elég kicsit forgatni, de az évről évre gyorsabb meccsek miatt örülsz, ha kettő lövést letudsz adni vele. -
hulp01
senior tag
válasz
ddt500hu #245695 üzenetére
Azért az annyira nem nagy gond, hogy az egyik oldalról nem lőnek szarrá már a csata első percében, amikor igyekszel a csata helyszínére. Arfieldet meg simán törölni kéne. Szar pálya volt eddig is, és a változtatások szerintem rosszabbá tették. Heavy-n kívül mindennel játszhatatlan.
-
Baltazár123
őstag
válasz
ddt500hu #245608 üzenetére
A ranked pont azért jó, mert nem kell rágörcsölni egyáltalán. A ranghoz kapcsolódó jutalmak annyira minimálisak, hogy azokért nem kell agyérgörcsöt kapni. Inkább csak tolni kell, be a sűrűjébe és ami az ágyúcsövön kifér.
A ranked megmaradhatna fix játékmódnak, akkor nem heti 1-2 csatát mennék, hanem 10-t legalább. Jó kis pörgős csaták, időben is korrekt, pár perc alatt megvan, ritkán tart sokáig. A Battle Pass-al is jól lehet haladni vele, ad egy kevés plusz kötvényt is. Ha veszít az ember egy csatát, akkor mi van? Itt aztán tényleg nem számít semmit, még a szent statba se számít bele, amire sokan v..... izé, ami sokaknak fontos érhetetlen okból
mondjuk látom én is a chatben a sok tajtékzó nem normális játékost, rankeden így viselkedni? érthetetlen... Inkább szórakozzon, nincs üresjárat, lőni kell, forgatni a tankot, mozogni
-
tboj
tag
válasz
ddt500hu #245542 üzenetére
Én rögtön első frontline csatámban azzal próbálkoztam, mint randomban, hogy majd a végén indítom a boost-ot és akkor kb. 4 csata is belefér. Aztán meglepődtem rendesen, hogy nem tudom előhozni semmivel a boost-ok csata közbeni kezelőfelületét. Szerintem kchryss nem próbálta élesben, csak gondolta
vagy pedig az orosz szerveren működik a dolog (ha jól emlékszem, ő ott tolja).
-
kchryss
veterán
válasz
ddt500hu #245522 üzenetére
Már lehet aktiválni a boostereket a csatában is, nem csak a garázsban. "N" gombot lenyomod és előjön az aktiváló menü.
Ha bemész frontline csatába és a csata vége előtt aktiválod a tartalékot akkor 4 csata biztos belefér, de van hogy 5 is.
Ennek a módszernek az egyetlen hátránya hogy ha olyan aranyhal memóriád van mint nekem akkor elfelejted aktiválni a csata vége előtt és így fenn áll a veszélye hogy pár csatát mész bónuszok nélkül. -
hulp01
senior tag
válasz
ddt500hu #245502 üzenetére
Nem tudom hogy jön ez ki nálatok, hogy ennyivel több creditet farmoltok. Csak prémium tankkal játszva goldammo nélkül 120-150k körül jön ki egy csata (nem prémiummal 8-10k sebzéssel). De háromszor annyi ideig tart, mint egy random csata.
Ráadásul ez a random faktor totál agyrém. Ettől csak akkor válik élvezetesebbé, ha mondjuk bead 2 arty-t meg egy légicsapást. Cserébe ha bead két látótávnövelőt meg egy engineert, akkor b@szhatom. És ez a credit hozamra is eléggé hatással van. Tök sok sebzést össze lehet hozni a bombázásokkal meg az arty-val. -
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu #245172 üzenetére
Tarts szünetet, de ne pár napot vagy egy hetet. Hónapot vagy hónapokat. Amikor én is azt érzem hogy nem ad semmilyen élményt a játék, félreteszem és keresek más elfoglaltságot. Aztán több hónap után megint lesz kedvem egy darabig és akkor leülök elé.
Elit3Zotya: Ú az nagy cumi így.
Írj nekik hogy megakartad venni de kicsúsztál az időből hátha a "venni" -től vérszemet kapnak.
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu #245091 üzenetére
Az enyém sem fényes, cserébe nem is "oktatok" senkit a csata után. Csata alatt szoktam pingelni meg segítséget kérni, túlnyomórészt feleslegesen.
Pár nappal ezelőtt volt egy csata amiben a szegény VZ55-ünkre ráesett egy kranyó platoon. A VZ kitárazott és elkezdték csipegetni a hp-ját. Jeleztem neki hogy kezdjen el visszavonulni, közben meg begurultam elé shildelni a kaijuval. Csodák csodája megköszönte.
Pedig ahányszor tehetem beviszem a hp-mat, azért van. Főleg ha 3k+ -os szörnyeteggel vagyok.
Ritkán kapok visszajelzést a társaktól, de azért előfordul a pozitív csalódás.
Elit3Zotya
GG
-
hulp01
senior tag
válasz
ddt500hu #244843 üzenetére
Nem sok, ha fedeznek, de ha ott maradsz egy stb-vel szemben, akkor egy örökkévalóság. Azért a csatákban látható tankok eléggé jól megmutatják, hogy melyik tankok "OP"-k ebben a módban. Az előző körben volt körönként 3-4 AMX heavy, most meg elvétve van csak. Egyszer-egyszer bármilyen tankkal lehet szerencséd, és mehetsz brutál jó kört, de azért átlagban hozni szar tankkal a jó teljesítményt nem könnyű. Ezért is érthetetlen számomra a fenti FochB kép. Ráadásul ilyen rohadt sok csatát letolni eleve durva. 4-5 hete megy az onslaught? És ezalatt a csávó tolt 2700 csatát. Az nagyon beteg.
-
-
-
válasz
ddt500hu #244723 üzenetére
Engem nem zavar ha valaki napi több kommentet nyom,ami számomra pl érdektelen, vagy tele lett a hócipó és kicsit fikkantja a játékot,de ez a folyamatos negatív hullámkeltés,ez sok.
Vissza a játékhoz. Centurion 7/1 nyomom éppen,ma öt csatából kétszer repült a tornya,meg minden bekapott lövés visz egy modult
Most felszereltem minden jóval,turbót is beáldoztam a módosított konfigra,kíváncsi vagyok. Amúgy tuti jó tank,ez az első tornyozós közepes ág amit viszek.
-
Djuree
félisten
válasz
ddt500hu #244627 üzenetére
hát igen, sajnos ez is olyan mint a random, egyszer nyerő nap van máskor meg nem lehet nyerni.
ha ma játszok tuti én is visszabukok...hulp01: úgy látom amúgy itt a sok hp dominál, azt vettem észre ha sok a nagy heavy akkor lehozzuk, főleg ha nagyot lövő heavyk vannak. mivel csak 7v7 így nem érvényesülnek a medek, TD-k annyira. bár egy E3 jó tud lenni itt is.
-
-
joergie
őstag
válasz
ddt500hu #244330 üzenetére
Szerintem nagyon dpm fókuszú most ez az onslaught. tvp-t jól látod, ott van a határ , hogy clutch eszel e vele, hogy megválogatod a célpontjaidat, és inkább életben próbálod tartani a sajátjaid(és az se mindegy, melyiket), mint a könnyen lőhető célpontokat gyapod.
strv-vel úgy vagyok, hogy ahonnan megyünk, onnan támogatok, és elbukni csak befele(felém, amit lőni tudok) lehet, ekkor kvázi nem hagyom elbukni, ellene dolgozok a vesztes szitunak. És ha a csapat áttolja a frontot, ritka hogy vesztünk, akkor szaladok az eredmény után. Szóval egy ilyen csillapító hatása van. Meg hát ha valakit meglő egy strv, az tudja hogy 5sec múlva jön a következő... Van hátránya a stratégiának, elég dinamikusan kell lekövetni a mapon látottakat, asszem ebben jó vagyok, erre építek.(persze nem jó minden mapon, de 3ra biztos ezt viszem.
De amúgy gyakran már a setupból lehet látni, hogy win vagy lose(ha spotolódott az ellen csapat). 2nél több med már majdnem biztos lose. ebr is nagyban rontja az esélyeket. talán a 13105 a legjobb light.
igazából strv-vel is sokat kockáztatok, de inkább dobok egy kavicsot a tóba, ami hullámokat ver, és alkalmazkodásra kényszerítem az ellent(minthogy bemegyek ugyanazzal, mint ők, és remélem hogy jobb vagyok vele)....lehet túl offenzív stratégia, hogy defenzív vagyok -
-
Warton
őstag
válasz
ddt500hu #243998 üzenetére
A gun markolásnál mindig a dmg-et számolja + ahhoz képest, hogy melyik a legtöbb: vagy a szpotot vagy a láncolást vagy a stunt (SPG esetében).
Tehát, ha csinálsz 3500 dmg-t, láncolsz 1000-et, és szpotolsz 500-at, akkor ez csak 4500 kombinált markolás szempontjából, mert az 500 szpotot ebben az esetben elveszted.
-
tboj
tag
válasz
ddt500hu #243998 üzenetére
"Gun márkolásnál mondta pár streamer, hogy pl. 5000 kombinált kell a 3 márkhoz, de a láncolás nem számít bele csak a spot meg a sebzés."
Így terjednek a hülyeségek szájhagyomány útján. Részmegoldás, de már az sokat segítene, ha mindenki csak olyan dolgokat írna le/mondana, amiben biztosnak érzi a tudását. És ez igazából nem csak a fórum berkeire vonatkozik, hanem az egész internetre.
-
Derron
aktív tag
válasz
ddt500hu #243994 üzenetére
Spot-ra nem ad WN8 at nem? Hiába spotolok 5-6000et nem fog rá adni semmit. Ezért rossz ez a rendszer, ha könnyű tankkal van valaki akkor nem elég hogy profi módon bokorból végig világítja az ellenfeleket, ha nem sebez csak csökken a WN8.
A játékon belüli játékos "pontozás" számolja vajon a spot teljesítményt?
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu #243981 üzenetére
Érdekes, ha a játékosok számát nézzük akkor egy adott számú közösség 50%-a az átlag. De mi van ha nem a játékosok számát nézi hanem a tankokkal való hatékonyságot? Van x% aki jól játszik és "felhúzza" a tankok hatékonysági mutatóját amit y% lefelé húz, de az y játékosok nem érik el vele annak a felét sem amit a jó játékos produkál. Vagyis x és y között nagy tudásbeli szakadék van ezért a kisebb de jól játszó közösség miatt magasabb az elvárt átlag mint amit az y játékosok teljesíteni tudnak. Így 30-70% akár reális is lehet.
Huh.. az ilyen eszmefuttatás nem az erősségem.
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu #243918 üzenetére
Engem csak az borít ki hogy olyan feladatot raknak be ami nem rajtam múlik. A sebezz x-et, vagy spotolj x-et, lőjj ki x-et, deríts fel x-et , stb nem zavar viszonylag könnyen teljesíthető. De ez hogy nyerj... Eleve mi az hogy nyerjek? Talán 1v1 -be játszok? Inkább nyerjetek 5 csatát hiszen csapatjáték lenne a cél, de itt már meg is bukott a mutatvány.
Persze nem vagyok hülye, tudom hogy azért van ez hogy többet játszak és ne zavarjam le 5 csatával a napi feladatot. De azért az is vicc hogy 20 csata kell hozzá..
-
phoenix1989
őstag
válasz
ddt500hu #243817 üzenetére
én is kezdtem újat de sokáig nem jutottam vele. nem volt kedvem újra leszenvedni a küldetéseket a tankokért. főleg a 260, 279 küldiket. meg rengeteg prém tankot szereztem már ezen. inkább arra használtam hogy a barát megívásos küldikből még több T8 tankot vehessek ki. de már az sem érdekel.
-
phoenix1989
őstag
-
popey37
addikt
válasz
ddt500hu #205318 üzenetére
én voltam, tundra mod, a fene sem tudta, hogy tiltott, amikor kaptam érte, onnantól tudtam, ráadásul szívás is volt, mert valami event közben tiltottak le 3 hétre, igy elestem a nyereménytanktól. azóta semmi modot nem használok, csak a statisztikát és a battle hits modokat.
-
Massmurderer
őstag
válasz
ddt500hu #205179 üzenetére
Baromság.Ha letolsz egy csatát,nézd meg a sok 0 dmg-s egyént.Van olyan hogy 3-4000 a wn8 neki, 50-60k csatája van,azt semmit se csinál.Láttam már 5000wn8 felettit aki egész csata alatt a szikla mögött sunnyogot,chaten osztotta az észt,végén 2 kilöt skulója volt 0 sebzéssel.Na ennyit a wn8ról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- tp-link BE3600 / Archer BE230 / Dual-Band Wifi 7 Router - 2 èv garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest