- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #171147 üzenetére
Nem is kell hozzá szerver. Elég ha van egy csaló a te csapatodban és egy csaló az ellenfélnél és már küldhetik is egymásnak az adatokat kliens a kliensnek alapon. Pont így működik az xvm xqmp funkciója is. Az is adatokat cserél az xvm használók között, így jelezheti ha felborult a csapattárs, vagy hogy pontosan hova pingeltél a térképen. Elméleti alapon az xvm is képes lenne ilyen csalásra, de nyilván abba nem tesznek bele ilyent.
Nézd meg ezt a videót aztán jelentsd ki, hogy nincs ilyen mod: The First Real Hack For WoT Seeing Unspotted Tanks! -
Chris0321
veterán
válasz
wwenigma #170848 üzenetére
Ha nem gond erre még válaszolnék. Annyi hülyeséget elfogadsz mikor valahova regisztrálsz, csak nem tudsz róla mert nem olvasod el. A felsorolt oldalakkal tévedtél mert tele vannak szórva reklámmal főleg a facebook. Persze, hogy azt írják az oldal üzemeltetésére kell a pénz. Mégis mit írjanak? Kell a tulajnak egy új Audi, dobjátok már össze? A proharver egy elég kedvelt oldal, nem fognak belerokkanni, ha nem veszem i az összes látogatott oldalukat a blokkolóból amit mindenféleképp fenn fogok hagyni mert nem egy oldalon nagyon nyomulósan reklámoznak. Plusz a telefonomon is van egy beépített forgalom csökkentő ami tudtommal a reklámokra is hatással van de nem a miatt használom. Ennyi erővel annak a használatát is tílthatnák.
-
Chris0321
veterán
válasz
wwenigma #170807 üzenetére
Ez egy ingyenes oldal itt mégis, hogy lenne Itt valaki ingyenélő? Attól, hogy én letiltom a reklámokat még nem fog csődbe menni a tulajdonos, sőt az új autóját is meg tudja venni mert nehogy azt hidd, hogy az összes befolyó pénz az oldal üzemeltetésére megy el. A prémium rendszert is azért találták ki, hogy az előírt haszna meglegyen a tulajdonosnak és persze, hogy nem tetszik nekik ha használsz reklámblokkolót mivel az ingyen van és nem fizeted nekik havonta a pénzt.
-
Jadro
veterán
válasz
wwenigma #170807 üzenetére
Lehet, hogy csak a reklámblokkolóm szar, de ha bekapcsolom, kb alul az a pár kiskép tűnik csak el. Fejlécben a bazi banner ugyanúgy ott van. (Meg oldalt a vásárolj prémiumot cucc.) Tehát ügyesen megoldják. PC-n belefér, nincs széttöredezve az oldal felesleges reklámokkal. Igazából nem zavar, vásárolni meg úgysem fogok a bannerek alapján. Mobilappban meg nincs reklám.
-
popey37
addikt
-
lacibacsi
addikt
válasz
wwenigma #170720 üzenetére
Goldspam-ért feljelenteni valakit? Meglehetősen szokatlan tőled ez a stílus!
Nekem is írnak néha olyat, hogy "goldnoob", pedig igazán keveset használok, de amikor a keményfejű nehéz tankra betárazom a prém lőszert, akkor nem fogok áttárazni csak azért, mert egy puhatestű elém szédül. -
e-newsee
addikt
-
Gyuri27
félisten
-
Viktoár
addikt
válasz
wwenigma #170370 üzenetére
Ez van.
Nálam sem jobb a helyzet. Kapcsoltam egy 2 órás boostot hogy na most belehúzok a charioteer fejlesztésbe mert kellene rá a nagy löveg.
15 csata amiből 11 vereség.
A vesztes csaták többsége nagy arányú vereség, de már úgy vagyok vele hogy kalap szar az egész, nem ér egy idegsejtet sem.
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #170272 üzenetére
Igen a heavy-k nagy része SC, de mit akarsz ezzel mondani? Én arra világítottam rá, hogy a heavy 65%, a med meg csak 25%, ebből a szempontból pedig tök érdektelen, hogy az osztályon belül melyik tankból volt a legtöbb. Egyébként meg ha kivennénk a SC-t szerintem akkor is maradna a 65-25 arány, mert aki SC-ral ment az helyette valószínűleg IS7, Obj277, WZ trióba ülne át és nem valamelyik med-be.
Egyébként elég kicsi, 30 csatás mintán alapul az egész statisztika és nem tér ki rá, hogy melyik szinten történt a mintavételezés rankeden belül. A létra tetején 13-14-es szinten például szerintem még az itt látott 65%-nál is jóval nagyobb arányban voltak heavy-k, legalábbis az én csatáimban hemzsegtek.(#170274) @zodo:
Pudelnek köszönhetően 2x5 3 skilles legénységi tagom van már a lengyelekhez. Ráadásul az egyik 5-ös csoportnak 0. képesség a bia, mert így járt a pudelhez a legénység. Szóval nagyon jól állok lengyel legénységgel, de Aja tetszik ezért muszáj lesz beszereznem: [link] -
Viktoár
addikt
válasz
wwenigma #170135 üzenetére
Megtanultam.
Nem is tudom hogy fogom elmondani az asszonynak mikor befekszem mellé hogy ma borzalmas lett a wn8-am.
Annyit ném ér a dolog hogy még nekiálljak húzni is a wn8-at. Inkább a küldetésekre koncentráltam ezért mentem mindenféle jószággal. Sőt, stock tankokat is szorzóztam az meg sosem buli.
Ennek fényében a 8-900 wn8 nem is annyira rossz de a 30% wr .....
-
popey37
addikt
válasz
wwenigma #170018 üzenetére
nekem nincs artym, amióta megváltoztatták őket, főleg nincs, előtte sem szerettematyzni nem vagyok egy bujkálós tipusú játékos. de ezek a random sebzések bosszantanak: én lövök 200-300-at, ugyanazzal az artyval meg kapok akár 7-800-at is ugyanabba a tankba. hogy is van ez? ha én lövök csak 300, ha engem lőnek akár 800 is?
volt olyan, hogy löwe láncolva állt, 300-at sikerült belevernem, később a lőwe-vel mentem és ugyanattol az artytól amivel én 300-at lőtem, belémvert 800-at.
szóval nem az én stilusom, a mostani főleg nem. -
Simulacrum
senior tag
válasz
wwenigma #169984 üzenetére
Most én is beleültem egy ilyen mocsokba, hogy a stun küldetést teljesítsem. Mindent elmond az arty játékról, hogy 75%-os legénységgel kb. 7-8 csata alatt sikerült az 5 dupla stunt és a 40 legénységi és modul sebzést megcsinálni. Nevetséges, semmi, de semmi skill nem kell a használatukhoz és semmit nem tudó legénységgel is csatákat tehetnek tönkre.
-
galervin93
addikt
válasz
wwenigma #169806 üzenetére
Amíg volt AP, meg jelentősen nagyobb splash-sel rendelkező gold az artykban,addig ott is megérte, most már nem annyira. Amin nekem van, az T34, FV TD, meg talán E100. Én úgy vagyok vele, hogy enni nem kér, ha meg néha beadja, akkor örülök. Jó kis perk, de valahogy át kellene dolgozni, mert csak ritkán effektív. Én inkább a töltésidő gyakoribb, de random mértékű (mondjuk 25-75% között) "rövidìtésének" spec több értelmét látnám.
Szerk.: közben megvannak az új szgép alkatrészei, haverok jönnek át, kis sörözős-legozós buli után este talán ki is probálhatom. -
galervin93
addikt
válasz
wwenigma #169802 üzenetére
Túlspilázod ezt a csata eleji dolgot. Mivel esélyről van szó, természetesen már a legelső betöltésnél, akár a csata elején is működhet.
Nagyon kicsi ez az esély, tizenszázalék, van hogy csatákon át nem adja be, és mindössze egyetlen csatára emlékszem, amikor kétszer is beadta. Random nudli, de n+1-edik képességnek elmegy (BiA, bizt.elh. után harmadiknak pl.).
Relaxálj kicsit, túl rövid az élet, hog szar bort igyunk. -
jano_77
nagyúr
válasz
wwenigma #169773 üzenetére
Nekem jelenleg egy 120 GB-os OCZ Vertex3 van a gépben, de elgondolkodtam már, hogy esetleg lecserélhetném. Megéri EZ a SAMU ezt az árat? Illetve ha csak a win10 és a WOT van fent rajta, akkor érdemes-e 500GB-osat venni vagy elegendő bőven a 250 is!? Minden más különböző belső és külső winyókon van.
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #169482 üzenetére
Azta 7e blokk 7-es csatában?!
Kb így nézne ki a játék ha kivennék a prém lőszert. Én nagyon utáltam ezt a tankot, de azóta buffolták. Az AT15-öt sokkal jobban szerettem és az is kapott páncél buffot. Szerintem szeretni fogod. A torta pedig talán a legjobb td az ágon azt egyenesen imádtam. -
jano_77
nagyúr
válasz
wwenigma #169199 üzenetére
Többi streamernek is biztos van hasonló kódja - mindig szokott lenni. Hol lehet esetleg ezeknek a nyomára akadni?
Tetszenek ezek a Prémium tank visszaállítási lehetőségek, amik kb olyan mint a CSOK: Nesze semmi fogd meg jól! (mert ugye a CSOK is azoknak jelent támogatást, akiknek van amúgy is pénzük, akik igazán rászorulnának, azoknak esélyük sincs rá) 3 napon belül eladott tankokra vonatkozik CSAK! Nyílván ha eladtam, már sokkal korábban tettem meg. Mondjuk nem igen van olyan, amit visszavennék, de ez ebben a formában szerintem pont lófütyi.
Lehet, hogy lesz egy Caernervon Action X maraton!?
-
CirrMee
addikt
válasz
wwenigma #168998 üzenetére
Mondjuk spec nem a kifutott verziókról érdekel teszt.
Google használata is megy, csak az a gond, hogy találni videókat hol simább, hol darabosabb futással (1.x), hol kevesebb, hol érezhetően több fps -el.Egy ismerősnek kellene elsődlegesen WoT célra gépet szereznem, mert a jelenlegi gépén már eléggé tré' a "játék".
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RODE Vlogger Kit universal
- Bontatlan! Logitech G Pro TKL Clicky Magyar kiosztású
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Fotó állvány eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó