Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
-
-
tasiadam
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
A bf1-nel is agy nelkul mennek, de igen, ha funolsz csak repulovel, loval, tankkal, sniperrel, csak healelsz, akkor az assaultoktol fugg az egesz, es van hogy 5 flagbol 1re megy a 32 emberbol 25. WoT detto csordaszellem. 15bol 10 megy rossz helyre es meg hulye is. 5 meg kezzel labbal igyekszik
-
Balion
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Játszottam már jónéhány multi játékkal, de a wot chatje kirívóan toxikus. Az elpusztított tankereket pl. egyáltalán nem engedném beszélni, menjenek csak a garázsba.
A játékélményt meg jelentősen javítaná, ha nem minden meccsen azt látnám, hogy valaki szid valakit. Nem egy nagy veszteség, ha akik az ideget a chatben vezetik le, csendben lesznek, akár perma. -
Balion
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Amiket leírtál, mind a "Profanity, insults, minor harassment" kategóriába tartoznak.
Tehát káromkodás, sértés, kisebb zaklatás/bosszantás. Ezekért csak chatban fog járni.Nem szeretnék példákat mondani az extrémebb dolgokra, a PH sem bírná el (vagyis hát én szürkülnék be hamar
)Ezek azok a dolgok, amiket nem értesz, hogyan tud valaki mondani és kb. megkérdőjelezed, hogyan lehet ilyen ember a modern társadalom tagja.
Nem minden nap tapasztalni ilyet, de néha felbukkannak. A privát üzeneteik még rosszabbak.
-
Balion
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
A fizető játékosbázis felére jellemző, hogy extrém gyűlölködő dolgokat ír (nem a szokásos dolgok, amik minden meccsen elhangzanak) és fenyegető üzeneteket ír?
Vagy rövid időn belül többször is támadja, akadályozza, lökdösi a csapattársát?
Mert permaban csak ezekért jár.Inkább csak a játékosok fele csendben lesz, ha nincs értelmes mondanivalója

Vagy az is elképzelhető, hogy a következmények megtanítják az embereket emberi módon viselkedni?
-
popey37
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
az lehet, de az egyet és az azt nem illik összekeverni: one vs the. elég különböző két szó.
különben a szóban forgó felszerelés más tankon és rankedben tökéletesen müködik, csak a rankedben nem.
amióta feltettem a tvp-re egyszer sem égtem, a rankedben már kétszer is.
az összes gyulékony tankomon lila van belőle, sosem gyujtottak ki. -
Balion
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Ő nem lehet a felelős, te meg közel voltál = te vagy a hibás. De amúgy nem kell még közel lenned sem, akit éppen néz a halála után, az felelős lesz. Vagy egy toptier tank, ha van a meccsen. Vagy az arti, vagy valaki. Azokat sem irigylem most, akik chieftant kaptak, mert most ők lesznek mindenért a felelősek, mert nekik iszonyatmód tolniuk kell a csapat szerint.
-
paler
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Engem a hangulata miatt jobban beszippant, jobban úgy érzem hogy egy háború részese vagyok mint a Wot-ba. Én realisztikus módba játszok vele, szerintem sokkal nehezebb mint a WoT, de ennek ellenére élvezem. 1 hónap alatt elértem a kitűzött szintet a német ágon, (érdekes módon a WoT-ba 1x év alatt nem erőltetettem a német ágat), ott most megpihennek, és megpróbálom minél alaposabban kiismerni a pályákat, és a játék taktikát. Után elkezdem húzni az USA vagy Orosz ágat is rank 3 -ig, majd utána eldöntöm melyik nemzettel folytatom tovább a magasabb szintekig a haladást. Erre lesz elég a 180 nap prémium fiók..
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
A neveletlen népség, igazán várhatnának mozdulatlanul, hát nem tudják, hogy a mester éppen célozza őket?
Próbáld meg csak szórakozásnak tekinteni a játékot, mindenkinek jobb lesz. Te nem idegeskedsz, nekünk meg nem kell napi szinten a litániát olvasni a játék , a WG, stb. szemétségéről. Természetesen ez nem csak rád igaz, akinek inge, kérem, vegye magára, köszi.
-
-
Warton
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Senki sem kötelez, hogy ezeket válaszd. Amúgy ahogy elnézem nem sok minden változott, csak annyi, hogy 21 tokent lehet szerezni, illetve az event végefelé fel lehet használni a battle pass pontokat másra is. Viszont most is a tier6 tankokkal lehet a legjobban haladni, úgyhogy le is porolom a Shermanneket!
-
Ispy
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
Aza baj, hogy ezek a pályák nem ezekhez a tankokhoz készültek. Az, hogy t10-ben egy heavy gyorsabban megy, mint egy med, nagyobbat lő, mint egy átlag td, nem normális.
És még csodálkoznak sokan, hogy miért kempel mindenki....
A techtrees tankok legalább fele alapból hulladék, tudom, mert most kezdtem kihúzni minden ágat.
Nem tudsz mást csinálni, alkalmazkodni kell, ezen a pályán egy defenderrel délről már el sem indulok a városba t8 felett, mert szétflenkelnek. Megállok a domb mögött egy bokorba azt kész.
-
Puculo
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
A rekordom eddig T26E5-el volt kb. a csata után 20 másodpercel már nem éltem. Instant spot volt tier 10-ben, pedig akkor még kerekesek sem voltak. Felvonulás közben a dühöngő felé kaptunk spotot, én húztam a legrövidebbet.
Ez csak azért döbbentett meg, mert még mindenki jóformán ott kavargott a kiindulási pontnál. 5 másodperc volt kb. a meccs indulástól számítva.
-
popey37
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
nem tudom ki mennyire emlékszik vissza a régebbi időkre, de én igen. akkoriban nem voltak 3-4 perces, 0:15-ös csaták csak fényévente egyszer. ma meg 50 csatából 4-5 ami kicsit szorosabb, a többi 0-5:15 ide vagy oda. a kerekes fosok teljesen elrontják a játékot, pláne ha 2-3 jön falkában. meg a tankelosztás: 30 tankból nem ritka a 12-14 TD, nincs light, vagy vagy van egyszerre 3-3. artyk szintén vagy semmi vagy 3 mindkét oldalon. a belőhetetlen tankokról már nem is beszélek, vannak gyenge pontok mindegyiken, DE hiába célzol fél órát, nem találod el, mert az rng nem akarja. és itt most lehet erről vitatkozni, de a mostani pár verzióban a lövések fele vagy lepattanó,benyeli, vagy holdat, földet lösz, mindent csak tankot nem. lásd kerekesek: akárhol lövöd meg nagy eséllyel pattint, max kritikus és szalad tovább 90-el és közben minden lövése betalál és sebez nem keveset.
az a helyzet, hogy a fejlesztők már látják a játék végét és minél többet ki akarnak sajtolni belőle amig lehet: ne felejtsük el, hogy már 11 éve megy, sokáig már nem fogja húzni.
Az americas army 7 év után fuccsolt be, szintén a játszhatatlanság és a nyerészkedés miatt.
arra lennék kiváncsi, hogy amikor bejelentik a végét, a sok unicum klán és játékos, akik beletoltak többezer, tizezer eurót, mit fognak szólni./ a fizetett játékosokat direkt nem emlitem, hiszen ők pénzt kapnak a játékért./ -
-
hulp01
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Igen, nekem is volt elc-vel 8k spot dmg-em Redshire-en. De eddig 94 meccset mentem vele, és talán egyszer kerültem vele Prokhorovkára. Én nem azt kérdőjeleztem meg, hogy nem lehet vele egyszer-egyszer menni egy kimagasló kört. Hanem azt, hogy viszonylag gyakran. És itt most egy nem túl jó t10-es medről beszélünk, még csak nem is valami op lightról. És azt is elhiszem, hogy nagyon jó játékos. Skill is nagyon jó játékos, de azért a videóiban nem záporoznak az 5-7k spot dmg-es medes körök.
És én is úgy indultam az elc-vel, hogy 2,8k volt a kombináltam, most már csak 2,2. A közel 2k spot dmg lement 1,5-re mert a csaták egy jó részében, fos a pálya, aztán meg jönnek az agyhalott csapatok. De ettől még szeretek játszani vele, és természetesen sokan vannak, akik nálam sokkal jobban tolják vele. -
jano_77
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
IS-6 nekem is meg van, az volt a kérdés, hogy azt adjam be vagy az ISU-t az AMX esetleg Kanonen helyett cserébe.

Áruljátok el, hogyan tudott ez a 10K értékeléssel bíró egyed 12 lövésből egyetlen egy sebzőt találatot sem elérni?!? Nem az van, hogy mellé vagy földbe ment 2-3 lövése, hanem a fele konkrétan nem talált, de ami talált az sem sebzett!?!? Egy T30-al!?

Felhúzott és eladott acc lenne egy noob-al a fedélzeten?

-
válasz
Swinegod
üzenetére
Nem rossz a 122TM, de totális agyfaszt kapok attól, hogy kaja, bia, mindennel együtt is beszűkülten kilövi a MIR űrállomás helyét vagy répát szed a lövedék és itt bizony nagyon fáj, hogy 14 másodpercig mozizhatom csak a játékot. Szóval igazából akkor adnék neked igazat, ha az ágyú tényleg egy atomdurván pontos lézer lenne, de helyette ugyanúgy cserben hagy, mint egy 0.39-es pontosságú 112 tud időnként.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
Értem. 3 dolgot soroltál fel Te magad, ami szar, ami NEM jó, de ennek ellenére azt mondod, hogy a legjobb 8-as vas, csak mert ezzel van a legjobb statod!? Világos a matek.
Véletlenül sem arról van szó, hogy ami ennél jobb tank, arra nem éreztél rá, nem tudsz vele játszani!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
Ha szemből trackeled, akkor ledobja rögtön mindkét lánctalpat és nem tud tovább gurulni, csak abban az esetben, ha oldalról láncolják. Görgőknél nem sebez, mert nincs mögötte test. Szerintem sem lesz nagy eresztés. Pl a Vz.55 szintjét nem fogja megütni azt gondolom.
-
hulp01
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
De, kurva lassú, és az ágyúsüllyedése se túl jó. Tök jó a dpm, de ha semmit nem találsz el vele, akkor mindegy. Ahogy írtam, a penje és a páncélja frankó. QB is eléggé jónak találta. Sajnos én nem barátkoztam össze vele. Sokkal inkább megyek a 122TM-mel, mint ezzel. A LIS is ki tud akasztani egy-egy meccsen, amikor nem talál el semmit. Tegnap El Hallufon volt ilyen köröm, hogy 17 lövésből 10 talált, abból 5 pen. Már a hajamat téptem, amikor megint nem sebzett. Összességében mégis szeretem azt a tankot. Na, az obj. az nem ilyen. Én nagyon utálom.
-
hulp01
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Az obj274a, mint OP tank? Megvan neked? Játszottál vele? Lehet, hogy csak az enyém bugos, de szerintem egy rakás szar az a tank. Egyedül a tornya ér valamit, az tud pattintani, meg az átütése jó még. De egy lomha vacak, főleg tolatni nem lehet vele, mert soha nem ér vissza a fedezékbe a lassúsága miatt. Az ágyú papíron lehet, hogy jó statokkal rendelkezik, de nálam semmit nem talál el. Egy O-I vagy kukáskocsi se érződik sokkal rosszabbnak.
Maratonon szereztem meg, de gyakorlatilag nem játszok vele, mert utálom. Szerintem egy nagyon rossz tank. -
lemusz
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Kötvényboltra nem is gondoltam, mert most teljesen lenullázódtam a T-34-3 után, de igazad van, előbb utóbb megint lesz 8K-m, aztán mindkettő ott is megtalálható, gondolom azokat ott nem is nagyon cserélgetik. Ismerősöm ajánlotta nagyon a Libertét, meg úgy voltam vele egy heavy kéne a med után, de teljesen jogosnak tűnik az amit mondasz. Akkor Ravioli vagy CDA lesz szerintem, bár TD-t nem akartam, de most T-34-3 után valami olyat szeretnék aminek jobb az átütése, annak meg nagyon babán néz ki az a 260mm. Ravioli vs T-34-3 200 vs 196 mm, ez a 4mm különbség észrevehető a gyakorlatban?
-
hulp01
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
A Leo szerepköre szerint sniper tank. Ezért a távoli lövésekre plusz xp-t kap. Ez látszik is elég egyértelműen. Ha mondjuk te az stb-vel bekaptál volna még két lövést (még a lepattanó is jó), akkor te lettél volna a második. Ezek a szerepkörök nagyon meg tudják zavarni az egészet. Plusz a Leonak eggyel több killje volt, ami simán kompenzálja alap xp-ben a te több sebzésedet (vagy legalább is egy jó részét).
-
zola96
senior tag
-
phoenix1989
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
alapból ha nem váltasz tankról akkor azért annyi nem jön össze, főleg ha tankokat fejlesztesz. én jó ideje nem nagyon nyúlok a free xp hez, csak nagyon ritkán igy van 470k. azért elég lassan gyűlik. ahhoz hogy millióid legyenek vagy baromira nem fejlesztesz semmit a regisztráció óta vagy aranyért váltod őket pl prémtankról illetve a wg által T1 tankra dobáltból
-
válasz
Swinegod
üzenetére
Skill szerint nem jó túl jó tank, egyébként meg ja, elég szar volt a csapatom. 2 light volt, 1 percen belül mindkettő meghalt, a medeknek meg mintha hiányzott volna az agyuk, és mivel Prokorohvkán voltunk, heavyvel nem sokat tudtam csinálni, mivel nekünk senki sem spotolt. Amúgy nem láttam hogy játszott a 268 5-tel, mert soha nem volt a közelemben.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
Nekem is most volt a rekodrom Kranyóval 5700 dmg és 3 kill.

Hol tudom megnézni, hogy mennyi csatánál járok eddig ebben a szezonban? Sajnos a napi statisztika nem mutatja, ne a modos, se a beépített.

Érdekelne, hogy mennyi csatába fájt eljutnom a 3-as div 7-es fix rangjáig úgy, hogy ma indultam el az az elejétől (kvali meg volt)
Eddig 110% és 80%phoenix1989: 1 szezon lesz még ezen kívül, tehát ha most 5 tokened van és abba hagyod, akkor max 10 tudsz összeszedni a végére, de ahhoz a kövit végig kell tolnod arany ligáig.
-
popey37
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
az a megoldás, hogy egy papír meddel én legyek elől a heavyk előtt? 3 lövés és garázs.
a heavyknak pont az a feladatuk, hogy menjenek előre, a medek meg a td-k meg támogassák hátrábbról. szerintem.
persze vannak kivételek: a medek között is van jópár amivel lehet tolni, de nem ez a jellemző. -
galervin93
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Ott a pont.
És az ellentettjét is meg lehet állapítani, hogy mikor, kivel lehet akár különösebb kommunikáció nélkül is együttműködni. Egy jobbacska játékoson látszik hogy mit akar, hogy mit lő, hogyan lövi, hogyan mozog a pályán stb. Vagy pingelsz egyet és látod hogy megindul, oda lő az arty ahová kéred stb., ezek simán előfordulnak. Persze hülyéből több van, ez mindig így van, és mi sosem vagyunk azok...

-
válasz
Swinegod
üzenetére
"Szódával elmegy a pen, ember, a legjobb penje van az összes med közül egész tier 8-ban a faszt akarsz még ezen túl, de tényleg..."
Nem fogalmaztam meg igényt de ha már szóba hoztad nem tartom túl sokra a 233-as átütést apcr esetében sem tier 9-ben 10-ben meg főleg nem."Goldja meg közvetlen 2. a legjobb a 330-as HEATje után a palacsintának amivel soha senki nem játszik"
A goldot nem véleményeztem nincs is bajom vele nem tudom miért kevered ide.
"jobb tornya van, mint majdnem bármelyik 10-es mednek, nem 8-as, 10-es mednek, konkrétan sokkal jobb, mint ami mondjuk a 907-nek van, a telhetetlenségnek is van egy határa kérlek"
Erősen túlzol. Hiába vastagabb a toronypáncélja a 122-nek attól még van két bazinagy kupolája ami 200 mm pennel belőhető. -
válasz
Swinegod
üzenetére
wow dislikeot honnan láttad? mert alapból nekem nem mutatja :/ valami statból lehet kiszedni?
Engem mindig zavarnak ezek az unfair dolgaik amiken amúgy szoktak változtatni vagyis régebben amikor még bevoltak szarva a közösségtől, mert nem volt elég játékosuk.
Talán ezért is baj hogy a sok laikus miatt fel-hígult a játék most már bármit megtehetnek, mert rengetegen féle ember játszik ezzel a játékkal mint valami mesés rpg-ben ahol jogosan saját csodalényeiknek bármilyen tulajdonságot kitalálhatnak na, de itt azért jönnek a történelmi magyarázatokkal fölöslegesen és még úgy hirdetik mint " realistic game"
"Élvezd a sok történelmi páncélozott járművet a harckocsiépítés aranykorából! 600+ történelemhű jármű"
-
válasz
Swinegod
üzenetére
Na jah játék akkor hol a balansz meg minek erőltetik serbék a realisztikus játékot
mindent ezzel magyaráznak fórumon de jól beszoktak égni mint anno KT-t elméretezték mert élőben nem láttak tankot azt azt hitték nagyobb mint a sherman közben meg hasonlóak a méretek de ilyen kretének csinálják ezt a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)