- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
válasz
jozefgucci1 #211864 üzenetére
Hali.
Akkor nem csak nálam van gond. Tegnap 120-150 ms volt, pedig üvegszálas a gerinc am eljön idáig. Az a baj, hogy nem nálunk van a gond, hanem mikor már átment a határon...onnan szarakodik és azzal nem tudunk mit csinálni.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jozefgucci1 #211864 üzenetére
hat nem is csak pozitivumokat irtam, es egyetertek azzal is h az osszes felsorolt pozitivum nem ellensulyozza a fobb hibakat, + ugye szerintem szandekosan csalnak is
-
zodo
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #211583 üzenetére
Nem olyan vészes de ugyanúgy tétem a hajam milyen melléket képes lőni mint a 7-es.
8-as után pihentettem is ezt az ágat.
9-est szinte átugrottam mert nem fejlesztettem ki a motort és rádiót sem.
10-est meg szokni kell a tempó végett valamint hogy "turbó" modban pontatlanabb a lövege.
Ez a Lengyel medium listám: -
Djuree
félisten
válasz
a 10es volt most a klanwarsokon is amit a ticcs kozvetitett...szal gondolom jo.
-
jano_77
nagyúr
válasz
A 9-es szerintem a legjobb azon az ágon, azt mindenképp. De én úgy emlékszem, hogy a 8-as is jó volt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #211501 üzenetére
Ezt jól lecsaptad - nem röpiztél vmikor?
- de szerintem meg van már Neki
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #211488 üzenetére
Jól tolja nagyon . Időnként vannak nem szimpatikus megjegyzései, de vitathatatlan hogy jó játékos. Amúgy engem nem győzött meg a tank, inkább ládát veszek az árán.
-
válasz
jozefgucci1 #211401 üzenetére
Sok karácsonyi ládát veszek, erre megy el a legtöbb.
De most ott tartok, hogy az is kb felesleges, mert most is több mint 400 nap prémiumom van (tavaly Karácsonyt óta nemhogy csökkent volna, hanem nőtt), és valszeg nem nagyon fognak kelleni a ládákban levő prémium tankok sem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #211054 üzenetére
meg fogsz kapni minden finomságot!
-
notika77
senior tag
válasz
jozefgucci1 #211032 üzenetére
Pont ennyit (illetve még a tank nevét: Object 274a) lehet tudni róla.
-
Barret001
addikt
válasz
jozefgucci1 #210404 üzenetére
És így már nem is jön be?
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #210399 üzenetére
Nem vagyok énekes. Minek nekem mikrofon?
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #210365 üzenetére
az jó tank, vegyed megfele.
engem is hívjatok szakaszba ha mentek, jó lenne már ph-sokkal nyomatni.
van minden tierből bőven nekem is...de legjobb lenne t8-t9... -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #210365 üzenetére
Vedd meg és majd vmikor csapatunk egy jó tier9 platoont!
-
Black_Sheep
tag
válasz
jozefgucci1 #209942 üzenetére
Szintén Telekom, 30 Mb-es, 120-130 körüli ping esténként, csomagvesztések. Mióta újrakezdtem, ezt tapasztalom. Megállnék a tankkal a fedezék mögött, beakad a kép, pár másodperc múlva a nyílt terepen lőnek az ellenfelek. Becélzom az ellenfelet, de nem találom el rászűkülve sem, mert nem is arra áll a csöve, amit én láttam. Szóval vannak bajok. Így is sikerült eljutnom az 5. szintig a harmadik divízióban... XD
-
válasz
A telekom szívás egy ideje. A vicc az, hogy sokszor a legkritikusabb pillanatban jön be, pl éppen helyezkedem a bokorban, jön a lag és 4-5 másodperccel később csak azt látom, hogy kimentem a susnyásból és szétkaptak.
-
notika77
senior tag
válasz
Több, mint 3 hónapja
. Először csak "csúcsidőben" 20-23 óra közt volt, de 2 hete már össze-vissza. Múlt hét szombaton és vasárnap csak éjjel 1 és 8 óra közt volt normális a ping a log alapján.
szerk.: EU1 masszívan csomagvesztéses ilyenkor, EU2 pedig kevésbé, de mindkettőn (most már mindhármon) 100+ a ping
-
jano_77
nagyúr
válasz
Nekünk Digi1000 van és én is tapasztaltam ugrásokat játék közben, Mirny modban is.
-
válasz
jozefgucci1 #209834 üzenetére
Most buffolták az E50-et. Még betyárabb lett, mint volt, csak ismerd meg jobban. Az E50M meg egy száguldó erőd.
-
Black_Sheep
tag
válasz
jozefgucci1 #207362 üzenetére
Üdv újra!
A Tepsi TS-en érdemes próbálkoznod, bár eléggé cserélődött a gárda. -
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #207356 üzenetére
Nem tudom melyiket érdemes húzni, új vagyok a játékban
Eladtam mindkettőt, amin obj260 volt. Meg azt is, amin meghívtam magam barátnak a T95E2-ért.
RHM PzW, E-100, CGC, Obj 140 és E3 ágakat hajtom. -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #207356 üzenetére
Szevasz Jozef!!!! Nocsak, nocsak. Lassan visszatérnek a régi játékosok!? Tök jó.
Obj.430U, Obj.277, EBR105, S.Conq, Progetto 65, Leopard1 ezek jók jelenleg. Jók még a svéd medek is. Most buffolták a T110E5, ami jól sikerült, de szerintem ez tuti meg van már Neked - meg a előzőekből is elképzelhető, hogy több meg van. Üdv. újra a csatatéren! (bízom benne, hogy nem otthon van gond, ami miatt újra van időd játszani!?!)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
jozefgucci1 #163138 üzenetére
Így van, az is-7 azért mindíg jobb volt. Kivéve ugye az m62 -est. Hááát, figyelj.. Mentem most 1-2 élvezetes kört vele. De tudod milyen ez...
-
mcwolf79
veterán
válasz
jozefgucci1 #162172 üzenetére
Nem tudom, milyen oprendszert használsz, de CC-t használni már Win7 óta nem ajánlatos. Nagyon össze tudja barmolni az oprendszert. Nem törvényszerű, de nálam is okozott már galibát olyan szinten,hogy újra kellett húzni az oprendszert, de a neten sem ajánlják már jó ideje a használatát.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
jozefgucci1 #162153 üzenetére
.log fájlokba nézz bele.
-
xAttilax
őstag
válasz
szerintem, hogy nem a régi wot-os "barátiddal" próbálod indítani szakaszban
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Ha használsz Iobit termékeket akkor azokat szedd le. Régebben nekem az okozott fagyást rögtön betöltés után.
-
e-newsee
addikt
válasz
jozefgucci1 #161630 üzenetére
Ennyire nem kell lesarkítani. Nem mondtam, hogy tapsikolni kell. Lehet idegeskedni, teljesen jogosan. De nem kell a vérét követelni rögtön minden fejlesztőnek.
Az pedig, hogy 6 év után kiadtak egy bugos 1.0-t, azért nem jó példa, mert itt az 1.0 nem egy szokványos patch, hanem egy teljesen új motor. Ha ugyanilyen súlyos gondok lettek volna mondjuk a 0.9.21, és a 0.9.22 között, akkor oké, az gáz lenne. Mint ahogy a chat meghülyülése egyik patchről a másikra gáz is volt. De itt azért ennél sokkal komolyabb update-ről van szó. Hollywoodi nyelven szólva ez egy remake. Ugyanaz a tartalom új köntösben.
És mielőtt le lennék "végé bérencezve", nem védem őket, mert elég gátlástalan, pénzéhes banda, de még mindig azt mondom, örüljünk, hogy nem egy EA, vagy egy Ubisoft atyáskodik fölötte. Akkor nem lenne encore engine sem, meg a chat hibáért is várhattuk volna a kárpótlást. Kaptunk volna egy "Ki lesz javítva, de addig is örüljetek, hogy ingyen játszhattok" dumát. De ezek azért, ha egy-egy patch után volt is új hiba, elég gyorsan orvosolták. Ha nem sikerült hamar megoldani, és akadályozta a játékot, akkor még kárpótlást is kaptunk.
Szóval kis türelem nem ártana. Két napja változtatták meg alapjaiban a játékot. Szerintem a fejlesztők most sem nagyon alszanak, hogy mielőbb javítva legyen minden.Pug:
Azt sem lehet mondani, hogy birka hozzáállás, mert rengetegen, köztük én is, a teszt szerver ideje alatt is jeleztem bugokat. A hivatalos fórumok is tele vannak a hibajelentésekkel. És a teszt alatt is lehetett látni, ahogy verzióról verzióra javul a dolog. A WG-re meg pont nem jellemző a "jól van, úgy ahogy van és fogd be a pofád" hozzáállás. Legalábbis a hibák tekintetében. A játékmenet az más. Azt sajnos elég jól feláldozzák a pénz oltárán. -
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #159759 üzenetére
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #159759 üzenetére
Szia! Március közepéről volt szó.
Nem bírod a tankok nélkül, mi?
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #152517 üzenetére
Lehet ezt lightosan is. Akár csak heti 2-3 órát. Én se vagyok sokat gép előtt van amikor csak 8-10 kört megyek. Napi 30-40 csaták nem sűrűn adódnak már.
(#152520) Richie146: A 2. page not found így nem tudjuk meg soha
-
Gyuri27
félisten
válasz
jozefgucci1 #152517 üzenetére
Szedjél kavintont koma.
Amúgy kisebb nagyobb időt kihagy az ember (nekem ez volt 1 hónap volt 1 év). De hát kell a fájás. Így néha elindítom a wotot. -
hmb
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #152122 üzenetére
Magyarellenneseg? Hol?
-
po1son
addikt
válasz
jozefgucci1 #151758 üzenetére
Hát nekem is olyan mellé loveseim voltak, hogy csak néztem...
-
dokee78
félisten
válasz
jozefgucci1 #151669 üzenetére
Igen nagyjából TD-zni.
Én noob vagyok,de itt az eddigi legjobb csatám vele.
Tudom nem nagy szám,de béna vagyok.E50M persze másabb lesz,ő már keményebb,szinte kisebb Heavy.
-
galervin93
addikt
válasz
Akad már fentebb jótanács, én beszúrok mégegyet - a "nagyok" mögött a "másfeledik" sorban, a durva tűzgyorsaságot (az ellenfél nálad sokkal hosszabb töltését) kihasználva szemétkedni. Ez azért jó, mert ilyem távon (50-100m) még nem igazán szól bele a szórás, lehet kifejezetten kritikusra menni, ami nem csak a láncot jelentheti, hanem - bizonyos tankoknál - más modulokat is (pl. ruszki meg amcsi nehezeknek rekesz, ruszki, német gépek esetén motor/üzemanyagtartály stb.). Vicces látni, amikor valaki eloltja a tüzet, te meg másodszor is gyújtod... Vagy miközben sorozod őt lelassul, mert sorra lövöd a legénység tagokat meg a vezetéshez tartozó modulokat. Plusz mindezért közelharci xp-bónusz, ami nem elhanyagolható. Én 46 meccs alatt végeztem vele 1500 körüli átlaggal, szóval lehet vele aprítani (sőt az első 25 meccs 1600+ átlag volt). Az ágyúja egy álom, mozgékonysága okés, picit sokat kap kritikust/ütnek legénységet, de tűrhető.
-
Warton
őstag
válasz
TD-t csak nagyobb tierű ellenfél esetén, de nincs kamód ergo hamar észrevesznek, ha észrevesznek egy helyben kilőnek, mert páncélod sincs. Tehát fedezék mögül a távolba lövöldözöl.
Saját tierjében, illetve az alatti ellenséggel szemben pedig a nyers dpmmel letolod őket a 'csába, rammolsz ha tudsz. De nyugodtan csinálhatsz bármit, mert te kettőt fogsz lőni, míg ők csak egyet. A páncél pattinthat is, ha szerencséd van, ha beforgatod akkor nagyobb az esélyed.
-
xAttilax
őstag
válasz
-
válasz
Második vonalból tudsz támogatni. 1v1be nem érdemes keveredni vele, mert nincs páncélja.
Csapattársak 1v1ébe érdemes beleütnöd az orrod, mivel a kicsi alfa miatt az ellen nem is fog rád figyelni. De mivel a dpm kiváló, könnyen leakaszthatsz 6-700hpt, míg az ellen csak egyszer lőtt rád.
Nagyon nehéz tank, és az aránylag magas végsebesség miatt bátran rammolhatsz is. -
jimmy74
őstag
válasz
jozefgucci1 #151662 üzenetére
Elèg durvának tünnek ki ezek az új francia nehezek.
Meg is veszem èn is az m4-etújra.
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #151662 üzenetére
Elvileg 62500 xp kell a 8-ashoz majd (tanks.gg szerint).
-
Digital
addikt
válasz
jozefgucci1 #151631 üzenetére
ekem az S1 tetszik sokat játszom vele.
A Scorpion-al mintha papírgalacsinokat dobálnék az ellenségre! -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jozefgucci1 #151631 üzenetére
en alcahalot nem ereztem egyeltalan h lenne barmi hatasa igy mar régóta nem rakok ra, eddig toltesgyorsito, celzasgyorsito es optika volt, most a celzasgyorsitot lecsereltem tavcsore, legenyseg 5skillnel 69%talan fullalca +bia szerintem megvan
-
Scheff
tag
válasz
jozefgucci1 #151015 üzenetére
jozefgucci1: Meg kell verni őket, mert az nem az ő hibájuk, hogy senki sem tudja legyőzni őket. A múltkor pont elkértem Danitól az eredményeket, és idén az összes LAN/offline/élő helyszínes versenyt ők nyerték.
Mellesleg épp ez világít rá arra, hogy semmi köze nincs a győzelmüknek ahhoz, hogy wotinfo/Jacktor/kis pajtik, hiszen más versenyeken is halomra lőtték az ellenfeleiket. Egyszerűen meg kell verni őket és kész. Az, hogy ez jelenleg egy magyar csapatnak se megy érdekes, de emiatt kár összeesküvéseket gyártani.
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #149236 üzenetére
Jóska most hogy mbz tag lettél mit tudsz erről?
Az I. Morphelo Bajnokság csaláson kapott játékosa új néven ugyan, de ott folytatja, ahol abbahagyta.Ha jól látom azóta megint kirúgták. De most ez komoly, hogy egyáltalán visszavették? Mi lesz a következő lépés, új accot csinál vagy vesz és azzal tér vissza?
MBZ durván lejáratja magát ebben az ügyben. Ha eleve nem rúgták volna ki hanem azt közlik hogy nem fog többet csalni és megbocsátanak neki, arra még azt mondom oké nem helyeslem, de megértem. De mi ez a sunnyogás, nagy nyilvánosság előtt kiírják hogy nem tűrik meg csalást és meg is váltak a csaló játékostól aztán fű alatt visszaveszik?!(#151252) @Yofej75:
Még nem olvastam a hozzászólásod amikor megnéztem a videót, de ugyanez jutott eszembe amikor a címét láttam. Mi az hogy náci tank? -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #150907 üzenetére
Gondolom a kötvényt úgy szerzed közben hogy játszol a kampányon. Vagyis kiseggeled sok-sok estén keresztül épp úgy mint az eddigi kampányokon. Ami változik, hogy most a top klánok nem játszó ingyenélő játékosai nem kapnak automatikusan tankot. Helyette kötvényért vehetik meg, vagyis ha minden igaz végre mindenkinek tenni kell a tank megszerzéséért, vagy kampányon vagy rankeden vagy randomban sok millió jó csatával lehet megszerezni. Meg kell dolgozni érte és szerintem ez így van jól.
-
jr1994
addikt
válasz
Rájöttem mi az értelme: nincs új jutalom tank, ha megvan mind, kapsz egy csomó kötvényt.
Még meggondolom ezt a kampány dolgot, tesómmal meg kéne beszélni hogy felváltva játsszunk, mert egyedül nem hiszem hogy végig tudnám most nyomni.
-
po1son
addikt
válasz
jozefgucci1 #150910 üzenetére
De itt nincs sehol sem szó 5000 kötvényről...
-
szbalogh
addikt
válasz
Ha kötvényért kell megvenni, akkor nem feltétlenül kell CW részvétel...
-
po1son
addikt
válasz
jozefgucci1 #150901 üzenetére
-
po1son
addikt
válasz
jozefgucci1 #150897 üzenetére
Én béta 2. rangsoroltba a 4447. helyen vagyok, tehát ha van 5000 kötvényem akkor megvehetem majd decemberbe?! Vagy nem rangsorolt csata top 11k-ról van szó?
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #150897 üzenetére
-
zodo
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #150673 üzenetére
és kchryss, Emu
Nem vagyunk egyformák pláne hogy nekem nem megy annyira a játék max néha beesik egy jobb kör.
Nekem minden tekintetben túl lassú , tempósabb helyekre tuti nem érek oda vele.
268 átütés vagy sem de ez távolból már rég nem annyi, közelről meg 400 feletti horpadásokat szerzek még egy lighttól is mert papír.
Nem mondom hogy kevés de ritka hogy az rng is veled van így pl az STA 2 gold 275-je sokkal inkább használható mert az legalább pontosabb és gyorsabb löveg.
Attól meg hajam hullott hogy több csatában is 2x vitték a löveget és égni is tud rendesen.
Átlagsebzésem nem rossz mert a többi IX-em kb 2-300-al kevesebb.Viszont néha úgy éreztem hogy a kapás lövésekbe inkább remekel mint a total szűk lövésnél.
Nekem csak nyári gamescom és karácsony rémlik akciós top tier időszakra, míg tavaly volt már a tankfest-kor is. Mindegy szerintem kivárok a vásárlással mint az E75-el ami másfél éve vár.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #150296 üzenetére
most léptem ki EU1-ről, mert indulunk az Ősökhöz. Nem volt semmi gond.
-
CirrMee
addikt
válasz
jozefgucci1 #150296 üzenetére
Ez egy nem tervezett "tervezett karbantartás", ha jól tippelem.
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #149967 üzenetére
Az durva azért, hogy egy emlék versenyen is van olyan gyökér aki csalni mer... Főleg magyar is..... Az ilyennek kiköttetném a netét és soha semmilyen szolgáltató nem köthetne neki netet és semmilyen módon nem csatlakozhatna, még telóval sem a netre....
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #149437 üzenetére
Há há
Szerintem a tortoával jobban jársz
A polakos poén kár, hogy nem jött össze
MÁS:
Noobmeter-en is és wotinfon is több wn8-at mutat, mint a játékban. pedig friss és frissítettem is... BÁG?
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #149425 üzenetére
2MPH
-
Zolee_70
senior tag
válasz
jozefgucci1 #149425 üzenetére
Akkor bocsi a PH-s klántól!
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #149240 üzenetére
907 nekem is jó lenne, de én nem ütöm meg a mérvét az MBZ-be
De ha gyuri nincs ott, akkor mennék D:
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #149236 üzenetére
Jobb az MBZ?
Ott olyan csalók tolják nem?
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #149234 üzenetére
KGb666 akkor... mocskos egy szar ember
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #149234 üzenetére
Kiléptél a tepsiből apafej?
-
robogo81
senior tag
válasz
jozefgucci1 #148982 üzenetére
Ha nem rakták volna ki képet a hirdetés felé,akkor mi lehetne az a NHL18+ ?
-
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1 #148711 üzenetére
Karika nélkül annyit mondanék, hogy: ajóédesanyucikájukat!
(#148713) h1mpi: Ja. Hát én nem szeretném átlépni. Ha meglenne "csont nélkül" ez a sorozat is, akkor 16 darab elismerésem lenne és akkor simán a garázsomban lenne a 260...
(#148715) jimmy74 : Tulajdonképpen nem sürgős, inkább csak úgy bekattant, hogy készen legyek vele...
Ja! És kérek mindenkit, hogy ne kövessenek több olyan hibát, mint amilyet én is nem oly régen, és ne reagáljanak sz@rfo$só fórumtársunk bejegyzéseire! Köszönöm!
-
cikasz
őstag
válasz
jozefgucci1 #148698 üzenetére
Köszönöm!
Néztem mindenféle menüket meg minden! Ezt nem vettem észre
-
galervin93
addikt
válasz
jozefgucci1 #148695 üzenetére
Reménykedtem benne, hogy nem kell erre elhasználnom, de úgy néz ki muszáj lesz... Sajnálom rá, mert "papíron" mennie kellene a gépnek fél-stockként is, de nekem nem nagyon adja (persze ez az én hibám is, szó se róla).
-
biker
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #148663 üzenetére
Kár
-
po1son
addikt
válasz
jozefgucci1 #148534 üzenetére
Áhhh nagyon jó idő volt szerencsére, útlevél nélkül haza se engedtek volna, úgy leégtem.
szbalogh - Grat, nekem is nem régen lett meg (2-3 hónapja), egy kicsit savanyú a szőlő nekem, mert hamarosan sok játékosnak meglesz, ami elégé nem fair dolog, akik megszenvedtek érte...
-
Viktoár
addikt
válasz
jozefgucci1 #148562 üzenetére
Az nekem nincs meg.
emre: Nézek bele legénységet aztán hátha öszejön.Bár még nem fullos de nem is az 1500dmg a nehéz.
-
Czmorek
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #148562 üzenetére
Én is ezzel szívok... csak a mauschen-el. Az előbb 1333hp sebzés és 4200pattintósnál lőttek ki.
Pedig volt már pár csata amikor megadta volna csak nem ez a küldi volt aktív. -
Scheff
tag
válasz
jozefgucci1 #148311 üzenetére
Sajnos az a helyzet, hogy ezeket a cikkeket megírni nem kevés idő, ezen kívül a közvetítések és a videóvágás is hasonló volumenű történet, plusz mással is kell foglalkoznom és arra egyszerűen már nem futja, hogy nézegessem a válaszokat.
-
Viktoár
addikt
válasz
jozefgucci1 #148354 üzenetére
Nekem a teknős sokkal jobban bejött mint a halálcsillag. Sajnos buta voltam és eladtam mert kellet a kredit a 183-ra,azóta már sokszor megbántam. A teknős azért valamilyen szinten megtudta védeni magát.
A 183 jelenleg porosodik,buffot már nem fog kapni gondolom úgyhogy marad a "vitrinben". Igazi kreditfaló,csinálhatsz akármit a csatában. AP-vel azért vállalható.
-
Emu
őstag
válasz
jozefgucci1 #148297 üzenetére
Hogy ne csak rosszat írjunk szegény IS7-ről:
Hihetetlen módon nem csak arra a környékre mentek a skulók, ahova szerettem volna de még át is ütöttek!
És idenézzetek milyen pro vagyok
Nem tudom, hogy számolja, de ha ezzel a teljesítménnyel top10 lettem...(nem érzem, hogy olyan acélosan teljesítenék a VK-val)
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #148309 üzenetére
sosem válaszol ez a takony
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jozefgucci1 #148144 üzenetére
Ahhoz még nagyon sok embert kell csalónak beállítania és belemagyarazni a játékába dolgokat a véletlenül épp fennlevő csaló modjaival.
Érdekes mód a tegnapi banhullam egyiküket sem érintette pedig állítása szerint élesben használta.
-
notika77
senior tag
válasz
Szerintem ahhoz, be kellett volna pipálnom valamit a feltöltésnél, hogy egyáltalán szóba jöhessen, hogy fizet a YT. Reklámot sem tett elé.
szerk.: 27-én este néztem, akkor 90 körül volt a megtekintések száma.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Vannak napok mikor felhúzom magam olyankor úgy tolom mint egy bot. Majd kapsz repeket és csinálhatsz, hogyan ne jácccunk videókat.
Gazdagabb leszel mint rócsild.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #148102 üzenetére
RHM és az T100 LT a következő, nagyjából egyforma XP hiányzik - egy picit kevesebb kell a ruszkihoz - , de az RHM biztosan nem veszem meg, mert szerintem a Ru jobb sokkal. Legalábbis a játék érzete biztosan számomra. Az orosz az más tészta, arra nagyon kíváncsi vagyok, mert rohadt lapos, nehéz eltalálni és ha minden igaz a lövegét is buffolják majd.
Most hétvégén viszont akkor megveszem a 13 105 és ma még eladom a 1390, mert kettő legénységem nincs asszem, de nem is kell egy nemzetből két nagy light.
WZ-k terén sajna le vagyok maradva, mert anno nem kezdtem el még ezt a vonalat is, volt épp elegendő másik ág megkezdve, így még csak most veszem majd meg a 131-et. Szépen lassan haladok a nagy vas irányába. -
po1son
addikt
válasz
jozefgucci1 #147973 üzenetére
Vissza néztem most én is a sima demot, 1980x1020ba hátha többet láttok, de nem lehet látni rombolást/fa döntést, ettől függetlenül határozottan követi a célkereszttel úgy hogy már 1 perce nem volt spot alatt és ezt több alkalommal eljátssza, mint ahogy a videóban is vázolva van. Itt valami segédprogram (döntögetős mód) biztos segített a kollégának, de ezek után felmerül bennem a kérdés, hogy még vajon miket használhat?!
-
notika77
senior tag
válasz
jozefgucci1 #147973 üzenetére
Jagada törölte az eredeti feltöltését, de a videó alatt van letöltési link.
A teljes, nem vágott és feliratozott videó pedig 2GB ezt most nem szívesen tölteném fel. Sajnos már feltöltöttem a videót, mikor megláttam és eszembe jutott, hogy a feliratozást ott is megtehettem volna és az kikapcsolható is lenne. Ha lesz még ilyen, ígérem eszembe fog jutni! -
Stanislav84
tag
válasz
jozefgucci1 #147735 üzenetére
Összesen ha 10 csatát mentem...
De amúgy eddig is érdekelt a dolog, de mire meghívtál a következő meccsre kb oszlott is a csapat.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #147310 üzenetére
Köszönöm, de nem használok mod csomagot.
Vajon a sima Jimbo crosshair alatt mi a megoldása?
-
Yofej75
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #147259 üzenetére
Repesszel nehéz (jól páncélozott) tankok ellen a legjobb megoldás az ha az ellenséges tank hasa alatt a talajba/útburkolatba stb tudsz lőni.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
minél vastagabb páncélréteget találsz el vele, annál kevesebbet sebez a HE. Ha a Lowe tornyát lövöd pl akkor mindig ilyen 100 alatt, kicsit felette fogsz benne sebezni, ez ilyen. Ezért nem érsz semmit o-ho-val se az ilyen maus meg type4-5 szörnyek ellen.
-
adamgreen
senior tag
válasz
jozefgucci1 #147279 üzenetére
Most gurultam 3 kört. Full heavy és TD vel tele
-
jr1994
addikt
válasz
KV2-t nem szabad eladni
-
zozyk
addikt
válasz
jozefgucci1 #147002 üzenetére
Na király,így még összejöhet a T55A nekem is..
-
po1son
addikt
válasz
jozefgucci1 #147002 üzenetére
Na most már hamarosan mindenkinek lesz obj260.
-
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1 #146978 üzenetére
(#146978) jozefgucci1
(#146979) wwenigmaOké, oké. Maradjunk annyiban a hír igaz, de nem úgy (ahogy az nekem lejött ako001 hozzászólásából)
Jó, lesznek ilyen rangok, amivel kiválthatsz valamely más küldit, de attól ez még nem lesz tömeges, tekintve, hogy nagyon sokan kitüntetés nélkül csinálják a 15-ös küldetéseket. Persze én is örülök, hogy ha ezt bevezetik, főleg ha tényleg visszamenőlegesen, de azért a "kiválthatók lesznek" szószerkezet általánosnak tűnő jellege elég speciálisan lesz csak igaz... -
ako001
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #146978 üzenetére
Igen erre gondoltam, köszönöm!
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #146572 üzenetére
Igen ez igaz, esetleg a küldik miatt visszakapcsolom, ha arra játszok.
-
jimmy74
őstag
válasz
jozefgucci1 #146572 üzenetére
Szerencsétlenek....
Ennyi eszük van egy új dolog bevezetéséhez.
Legalább olyan mapot csináltak volna ahol nem lehet ennyire bekempelni.
Jó persze soknak nekem is ismeretlen a pálya lehet emiatt állnak be inkább hátra mindennel.
De ha kicsit több tereptárgyat èpületet dimbes dombosabb rèszeket meg nem ennyi nyitott rèszt lehet más lenne. -
Viktoár
addikt
válasz
jozefgucci1 #146330 üzenetére
3500 már összejött de az biztos hogy a csapatra nem lehet számítani.
Ha szakaszos küldihez érek akkor lehet hogy szólok. Addig is köszi a felajánlást.
Jah ha már itt tartunk,melyik a legjobb spotter tank a játékban? (nehogy valamelyik svéd td legyen.
)
-
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1 #146344 üzenetére
Kegyetlenül megerőltették magukat...
Azért egy legénység átképzési akciót csinálhatnának már. Ott áll egy rakás tankom, amibe át kellene képezni a legényeket. (Lehet, hogy fel kellene hagynom a smucigsággal és kifizetni a teljes árat értük...?!?) -
Dr.Én
veterán
válasz
jozefgucci1 #146333 üzenetére
Kínai TD-vel szemezgetek leginkább...
Most a TD vonal nagyon fekszik nekem...
Nem igérkezik rossznak eme francia..
Liberté mellé pont jó lenne -
adamgreen
senior tag
válasz
Lassan minden napra jut egy prém tank . Elég ciki ez már
-
jr1994
addikt
válasz
Újabb megerősítés, hogy jól tettem hogy nem használtam el semmire a kuponomat. Ezeknek nem fizetek többet amíg helyre nem hozzák a sok baromságot.
-
Viktoár
addikt
válasz
jozefgucci1 #146314 üzenetére
Felszerelésnek mit tegyek rá illetve 2 skilles legényeknek mit állítsak be?
Az előbb kicsit hazudtam mert régebben elkezdtem már a könnyü tankos küldetéseket de beláttam hogy nem áll kézre.
Azonban most jó lenne továbblépni mert kéne a T28 concept.
(T30, T95 , T110E3 legénységhez.)
Ezért "gyorsan"
meg kell szerezni.
Az LT-15-nél tartok ahol 4000 spot dmg kellene összeszedni de eddig nem volt hozzá tudás és csapat.A többi itt is kitüntetéssel van meg.
-
po1son
addikt
válasz
jozefgucci1 #146251 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem tudnék olyan szinten részt venni a klán életében, ahogy ti elvárnátok (munkám miatt elsősorban). Igaz, hogy most bejött a random battle tier 10 kockaszerzési lehetőség, kb egy havi 3000 darabbal tudnám segíteni a bandát. Nem tudom, hogy ez jónak számít-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus