Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Van olyan hitlog amihez nem kell XVM?
-
Angel1981
veterán
válasz
scyllarus
üzenetére
Á! Értem! Köszi!

adamgreen: bocs, de ebben mi olyan nagyon vicces?

Már korábban lehetett erre spekulálni a teszt szerver hármas verziójának megjelenése alapján, hogy a végleges vagy ápr. 7-8, vagy 14-15.
(De inkább az előbbi volt valószínű, mivel 11-én már évfordulós hétvége, és ha egy frissítés egy nagy esemény környékére esik, akkor azt mindig megpróbálják még előtte kiadni - aztán jönnek a micropatchek.
). -
adamgreen
senior tag
Anton "Evilly" Pankov - WoT producer megerősítette a Vkontakte WoT csoport oldalán a kommentekben, hogy a 9.7-es patch csak április 1-je után érkezik. A patchek általában keddenként jelennek meg az orosz szerveren, ez azt jelenti, hogy valószínűleg április 7.-én vezetik be a 9.7-es patchet.(Jövő hét kedden)

-
Angel1981
veterán
válasz
sequator
üzenetére
Igen, de az még a kisebbik gond, tekintve, hogy mennyi pénzük van (lett), inkább a vele járó munka lenne a durva.
Mindazonáltal minden reményt nem kell feladni; ha az AW, meg a lassan lassan kiforró WT:GF a jövőben elszívja az embereket (ha tényleg elszívja), lehet, mégis beadják a derekukat.Engem egyébként nem a kinézet zavar, hanem az optimalizálatlanság.
Más.
Nem vagyok otthon, nem tudok belépni a játékba, és így lecsekkolni ezt a furcsa eventet az 1 hónapról / 100 csatáról, de a Calendarban van egy event, hogy "Every Hero Once Started Small", ami pont 1 hónapig fog tartani.
A rövid ismertető alapján kis tierekre fog szólni - nem lehet, hogy ez az? -
Angel1981
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ezt mindig is határozottan állították.
Igazából meg lehet érteni, nagyon nagy munka - pláne, hogy a WG sokszor milyen tempóban képes dolgozni...

Amíg így jön nekik a lóvé, reménykedni sem érdemes a komoly modernizációban. -
benvolio
őstag
Na meg is lett a tankász a T21-el: kép. Hű mi lesz még itt ha eléri a 100-as képzettséget a legénység és skill-ek is lesznek. Elgondolkodtató a megtartása, de állítólag a T71 még jobb gépezett. Valamelyik biztos marad majd.

-
jano_77
nagyúr
akárki akármit mond azért ez a game egy jó hang mód nélkül nem az igazi

Genom-ból esetleg tud már vki frissítést?
-
joergie
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Angol nyelvi fájl megvan valakinek esetleg?
(#89357) jr1994
Ez nagyon brutál. Jobb mintha simán e hónap prémet kapnál, mert ezt még meg lehet fejelni prémmel, ha prémiumot kapnál, azt nem lehetne
-
ddt500hu
veterán
A noobmeter csak nekem nem frissít egy hete??
-
MinionFlasH
senior tag
-
Quan-Chi
őstag
ez a mikropöcs letöltés továbbra sem gyorsult be , nagyon idegesítő ...
-
jano_77
nagyúr
Nálam sajnos a Személyes adatok betöltésénél kifagy a dolog, neki kell állni újra modolni

-
PR0JECTNR56
addikt
-
Laurh
aktív tag
Érdeklődnék, hogy van köztetek olyan aki próbálta már Macbookon a játékot vagy esetleg azon is játszik?
-
Dobi 562
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nem szabad oket agyhalottaknak hivni. Ok csak ''elvezik'' a jatekot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent a T-54 fele indulnek a helyedben, az a tank mikor minden modul megvan hozza, maga az alom. Jo pancel, furge, gyors agyu. Elotte a T-44 is nagyon jo!
-
Hafy75
aktív tag
Aki esetleg a WWII - es hang modot használja, frissítették a mai mini patch hatására.
Erre -
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Az angolokat végigvittem, nincs egy rossz tank se, mindegyik játszható. Ha a heavykkel legalább 8-asnál tartasz az jelentősen megkönnyíti a helyzetet. Érdekes kérdés hogy milyen lesz az új 10-es amire a 4202-t cserélik. Az oroszokkal még nem tartok ott (csak az Obj. 416-nál) de a T-54 kifejlesztése egyértelműen prioritás nálam. Szóval szerintem mindkét ágat érdemes vinni.
+1 a Cromwell megvételére.
-
válasz
bugmenot1
üzenetére
Mindenképp vedd meg mert iszonyat nagy fun tank. Igaz tegnap csak Tier8-ba dobott és ott is agyhalottak közzé szóval nem tudtam jól kijönni vele , de tegnap semmivel nem ment.
Nekm viszont az a kérdés érdemes e továbbmenni a cromwel után ? A Comet kihúzva és most akcióban meg is vehetném . Ott a T54 ág is azon pedig a KV13 nál tartok . Melyik ág a jobb ?
-
bugmenot1
tag
A cromwell-t megvegyem? most csak 630.000pénz, nem 900.000

-
-
benvolio
őstag
Most, hogy akció volt megvettem a T21 könnyű tankot. Hát sokkal jobb, mint az AMX 12t, aminek minden csatába elsőre kilőtték a motorját nekem /meg is szabadultam tőle, de az utódja se jobb
, talán majd a X.-es
/. A T21 képességeit szerintem kevesen ismerik, mert már elég sokan próbáltak 1v1-be neki esni, aztán pisloghattak mikor pörögve forogva lecsipkedi őket nullára. Eddig tetszik. -
csaba17
senior tag
válasz
fradi81
üzenetére
biztosan, sőtt, kb az xvm mert váltottam xvm konfigot is. régen 1 fájlosat használtam de bugolt, így az akkori legfrissebbet letöltöttem és átirogattam a fájlokat(garázs sor, színekhez tartozó színkódot illetve ponthatárok).
most is leszedtem a legfrisebbet, be a konfig de ahogy kilőttek máris kizoomolt.
ill a poén azt, hogy mikor kilőnek akkor jobban kizoomol mint mikor artynál kizoomolok
-
jano_77
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
thx...akkor nem érint

-
csaba17
senior tag
valaki írja már meg, hogy azt, mikor kilőnek, utána miért zoomol ki az "űrbe", mit kell átírni, hogy normális közelségből mutassa? kicsit zavaró hogy vagy 5s-ig kell görgetni, hogy lássam mi történik...
9.6 óta így van nálam, többször meg akartam kérdezni de valahogy kimaradt
-
jano_77
nagyúr
Mi az az XFW mod?!? ez vmi újabb xvm csak átkeresztelve?

-
jano_77
nagyúr
válasz
Bingisz
üzenetére
Köszi Bingisz, de mivel vizuális típus vagyok, jobban örültem volna csata közbeni screenshotoknak vagy akár egy felvett csatának youtube-on, amin látszódnak a beállítások.

(#89315) MinionFlasH: +1
(#89326) adamgreen: na ez legalább jó hír, újra rányomulok az ST-I-re és kifarmolom ami még hiányzik az IS-4 és meg is veszem. Még plusz 30 gold
Sok kicsi sokra megy. 
-
adamgreen
senior tag
Akkor ugy néz ki ez már biztos Rita bloggjábol :
Top of the Tree: IS-4
Hello warriors,the next Top of the Tree (tier 10 discount) on EU server will be the IS-4.
Other vehicles of the branch on discount and with income bonus include: KV-1, T-150, KV-3, KV-4 and ST-I

-
-
DVlad
őstag
Modok nélkül, kb. 2 perc volt összesen. Most. lehet, hogy túlterheltség okozta a korábbi gyenge sebességet?
-
szbalogh
addikt
-
MinionFlasH
senior tag
Én már nem szeretnék a modjaim nélkül játszani. Iszonyat hasznosak, a legjobban a közeledben lévő tankok jelzése oldaliránnyal, sokszor figyelmetlen vagyok és ez segít...
Meg ez jogos, hogy csalás, de "mindenki" használja. Zoom-damage panel-autoaim- xvm, én már nagyon megszoktam.
-
-
adamgreen
senior tag
Tessék bingisz Promod már updatelve :
ProMod: Updated KT Sound Mods
ProMod: Updated to XVM #3977
ProMod: Fixed Session Statistics
ProMod: Updated WN8 Values for Ingame Calc
ProMod: Updated WN8 Values for Session Stats -
jano_77
nagyúr
meg tudná nézni vki, hogy játékon belül a Top of the tree látható-e már, hogy mi lesz a következő tank?
hálás köszönet
(#89304) Quan-Chi: szerintem meg ha lenne eszük a fehér ruszkiknak, akkor már réges-régen bele tették volna a játékba a legtöbbet használt modokat opcionálisan választható megoldásként (pipálás)
-
-
ddt500hu
veterán
Az első patch kb. 5mp alatt lejött és 20mp alatt települt is de a második nagyon lassan érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).

mire újra betölt csak a füstölgő romjait látom