- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #47199 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
4 hónap kihagyás után ma frissítettem a játékot és letoltam pár csatát. Meglepően normális társaságok voltak és jó meccseket toltunk így lehet folytatom is a játékot alkalmanként. Azért elkapott egy kicsit a régi feeling.
-
bmwsan
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kis problémám, vettem ma 90 nap prémiumot, a pénzt levonták(kártyás vásárlás), de nem aktiválták az accountot.
Tud ebben segíteni valaki. Vagy esetleg ennek van valamekkora átfutása?
Előre is köszönet. -
Diarmand
senior tag
-
rolio1
tag
Vannak itt olyanok rajtam kívül, akik hétköznap este kb 10-től játszanak? Én mindig csak így tudok fent lenni és keresnék valaki(ke)t, csapatba.
Már többször próbálkoztam összehozni egy-egy csapatot, de a random emberkékkel nem az igazi... -
Mcray
senior tag
Szép. Én Amx M4 45 napot tartottam, miután egyedül minden más tankommal veszítettem zsinorban vagy 15 csatát.
Írtam csatában egy másik Amx M4 45 usernek aki látszólag nem a faszával verte a billentyűzetet és az egeret mint a maradék 13 retardált és onnantól mentünk párban. Nagyon szép köröket mentünk és sikerült elérnem az álom 50% győzelmi arányt éjfélre...
rolio1
Én csak olyankor játszom
-
dfsz34
őstag
válasz
Cray Tyler #47181 üzenetére
T95-m nincs még, de ha lesz feltétlenül kipróbálom, nagyon jó móka. T28 protom van amcsi TD per pillanat a legnagyobb, de az nem jutott féltávig sem
-
Angel1981
veterán
Néztem a Calendar-t, most hétvégén a Nemzetközi Nőnapot ünnepeljük - ez aztán nagyon harcias cselekedet!
Adnak majd kedvezményt a Matildára? -
rolio1
tag
Sziasztok!
Az új xvm-et már csak notepad-dal lehet szerkeszteni? Az online-editor nem tölti be, bár ez a több darabból álló config xc, nem tudom azt hogy kezeli...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Cray Tyler #47181 üzenetére
Sokan linkelték már.
Énis próbáltam T95-tel, egész mókás volt. -
válasz
dfsz34 #47172 üzenetére
Ha van ilyen malinovka-fétised, akkor ajánlom QB egyik (idegen replay) videóját, ahol egy T-95 elindul a mezőn keresztbe. Scout medál lett a vége
(lehet má linkeltem 1x)
-
Viktoár
addikt
Tundra,két és fél perc után 10:2 az állás és nem a javunkra.
Na ilyen sorozataim vannak,egy idieg inkább hanyagolom,nem tudok ellene tenni.Biztos valamit én rontok el mert szopóág nem létezik.
-
-
Viktoár
addikt
válasz
Bingisz #47176 üzenetére
Az lehet,de akkor ki fogja feltartóztatni a hegyen átkelőket?
A változatosság kedvéért highway-en megint mindenki egy oldalon ment be a gyártelepre,én voltam egyedül a másikon.Hiába írom hogy valaki még jöjjön segíteni le sem sz@rják. Elbukom az oldalt és utána bevonulnak a bázisra vagy 2 tűz közé kerülnek.
Miért nem lehet ezt megérteni?
Persze amikor már megy a foglalás mindenki pánikol és nyomogatja az f4-et.Mintha azzal meg lenne oldva.
-
Viktoár
addikt
Azthiszem nekem abba kell hagynom ezt a játékot megint egy időre.
2 napja csak szopás van akármelyik egységgel megyek.Legalább 10 csatát kell játszanom mire sikerül az első győzelmet leduplázni.
Általában az a gond hogy mire elérek a tűzharchoz már a csapat fele meghalt.
Előbb is himmelsdorfon 5-en indultunk fel a hegyre.Mire én felértem a kv1-el már 3-an meghaltak.Ketten nem sokáig tudtuk tartani a hegyet,de azért megritkítottam őket.
Stat alapján 95% esély volt a győzelemre és 15:7-re kikaptunk. Egyszerűen nem tudom mit csináljak ilyenkor.
-
Jolet
őstag
válasz
Simulacrum #47059 üzenetére
-
dfsz34
őstag
válasz
Djuree #47170 üzenetére
Az ST-I-t én is várom már, de még nagyon az elején vagyok a kifejlesztésének. Nagyon undok, nagyon pattintós ellenfél és az ágyúja a kiváló m62-t2, ami nekem már megvan az is8-ról.
Valóban nem sok tier9 nehéz tank fogja meg az embert, mert a legtöbb olyan, hogy már alig várom, hogy eladhassam a csába. A legutáltabb talán a béla vot.
Az E75-t viszont érdemes megtartani (meg talán ezt az STI-t, de még nincs vele tapasztalatom). Most a nerf (buff?) után, rendkívül gyorsan forog, feltűnően agilis, persze csak a forgás, a sebessége nem kiemelkedő, de nem is rossz, megfelel az átlagnak. A gyors forgás viszont segít, mindig izegni-mozogni kell vele és amúgy is elképesztően pattintós páncélja van, pláne ha tekeri az ember. Őrületbe szoktam kergetni az ellenfeleket, mikor lőnek egy csomóan, aztán max a lánc megy le, de ugye 100% repair, bia mellett hamar felrakja.
Eddig ez az E75 a második tank, ami az is7 mellett át tud menni campinovkán a nyílt mezőn. Kettesbe be és folyamatosan tekerem az elejét. Nem azt mondom, hogy mindig sikerül, de már többször megvolt
Az is7-el eddig egyszer sikerült, E75-el hatszor (kb 15 kísérletből, de mindig messzire jutok vele, legalább 3-4 kísérlet a házak előtt pár méterrel ért véget, közel volt nagyon). Mostanában ezzel szórakozom ott, ha alkalmas tankkal megyek. Lehet, hogy kiszednek, bár néha nem és nagyon komoly spot dmg-t kapok. Érdekes, hogy Maus-al nem sikerült, mindig kiszedtek, mert az elején a gyenge pontot belövik, akárhogy tekerem vagy betöltik az aranyat, he-t. E100, nem is kérdés, az első kigyújtást általában el tudtam oltani és egyszer meg tudom javítani a motort...
-
Angel1981
veterán
válasz
Simulacrum #47123 üzenetére
Ok, akkor majd kipróbálom, köszi!
Én ha délen vagyok, akkor a G7 / F8 környékére szoktam menni első körben, és a csata alakulása dönti el, hogy meddig maradok ott - meglátjuk, ez milyen lesz hozzá képest. -
Djuree
félisten
na tegnap adta a wot istene, 15-ből 10 győzelem, kék statok, jó átlagsebzés, sok kill.
csak isu meg t-54-el mentem.
nem győzöm hangsúlyozni ez az isu milyen op, t10-ek se mernek kijönni elé. emlékszem az ac mle 48-al mennyire szenvedés volt, ezzel meg élvezet minden csata. mikor 7-800-akat odaver t8-ban az megfizethetetlen élmény, nincs még egy ilyen td.
de a t-54 is nagyon jó gép, nem nagyon érdekelt, de most belekezdek ebbe is.skopy: ST-I. sztem szimplán a legjobb t9 nehézdög. képes akárhonnan pattintani. sajna nekem még nincs meg, bár az utána jövő IS-4 már megvan, azt még t9 korából kaptam meg, ez volt az első 10-esem anno, ingyen.
de kellene az ST-I is, meg a KV-4 is. ha ST-I jön szembe kisebb tankkal akkor inkább fordulok vissza. a többi 9-essel nem vagyok ilyen elnéző.
-
skopy
tag
Tegnap meglett az ST-I .
Szegény KV-4 -et már alig vártam hogy lecseréljem, nagyon szenvedős volt főleg még nem volt meg a nagy löveg.
Nem sok videót találtam róla, azt mondták jobb mint az IS-8 ezért esett inkább rá a választás.
ST-I ről vélemények, tapasztalatok vannak ? -
CHaooSS
őstag
válasz
Drenadar #47166 üzenetére
pedig OP-nak számít,
amúgy vicces mert ma 1 győztes meccsem van eddig FV-vel a többi 8-10 csata bukta
megint jön a szopóág jah.. sokszor van. 1300-1500 az átlag eff,wn8,wn7 bár mikor frissítés előtt T57el nyomultam 1800-1900 volt , hehe jó kis tank
de megint 900-1100 on vagyok ebben a pár napban és csaták 70%a bukta.. érdekes.. elég sokszor van ilyen ingás
-
Drenadar
veterán
válasz
CHaooSS #47158 üzenetére
szerintem platoonban még inkább tarolna az angol...
lehet elfogult vagyok, de mintha team battleben is könnyebb lenne velük érvényesülni és ezt már mástól is hallottam...
próbáld ki tiger2-vel most is egyből oda dobott be engem, meg is lett a tank ász ~4000 sebzéssel sajnos az acélfal nem... még kettő lepattanó kellett volna
-
Bad Pritt
félisten
Nem szoktam magával a stattal villogni, de basszus, ez a JP2...
Panther 2, Japgdpanther 2 szakaszt mentünk cimborával, 20 meccs, 3 top gun, ugyanennyi nagy kaliber, egy olyan mesterlövész utód medál, és 2600 átlagsebzés... Nagyon durva cucc. -
CHaooSS
őstag
válasz
Drenadar #47157 üzenetére
tornyát nagyon imádom.
emlékszem még volt egyszer mikor egy nyíláson kukucskáltam ki és 3db E100 jött rám.. olyan 20e dmg lepattanó volt én meg szarrá szedtem mindet. annyi eszük nem volt h megkerüljenek XD
----
amúgy nem volt szó arról, hogy majd valamikor lehet szervert váltani? pedig mentem volna eu-ra. ( értékét is felhúzta volna
)
-
Drenadar
veterán
válasz
CHaooSS #47155 üzenetére
mondanám hogy menjünk együtt (platoon könnyebben megy be confrontationbe!) de hát te ruszki szerveren tolod... ugye? meg nem akarnálak a noobságommal lehúzni
remélem lesz legalább ilyen jó az új angol heavy... és már csak 4 hónapig élvezhetjük az FV-t
most is mentem egy kört, potenciális bekapott sebzés 6890... nem rossz egy papír tanktól, nem?
-
dfsz34
őstag
Ez egy elég ütős csata volt. Először kettő, majd pár perc múlva három foglalót kellett kiütnöm, amíg a többiek fent a dombon lestek, 198 bázisvédelmi pont, magért beszél, meg az effet is megtolja rendesen. Alig fértek el a kitüntetések a sávon, ezt a képet elteszem magamnak.
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2014.03.03. 23:07:52
Jármű: SU-122-44
Szerzett tapasztalat: 2 815
Szerzett kredit: 189 274
Csatában elért Achievement: Top Gun, Acélfal, Védő, Harckocsizó-mesterlövész, Nagy kaliber, Radley-Walters medál, De Langlade medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"Nem kéne nerfelni ezt a tankot, jó ez, ahogy van
Ezzel a tankkal van a legtöbb xp-m, ez a mostani 2815 csalóka, valami akció is benne van, amúgy 2346 lenne rendesen, de van ezzel a tankkal 2676-os köröm is már, eddig az a legtöbb xp, amit én szereztem, de 7 kitüntetést most kaptam először.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
CHaooSS
őstag
nemzetek csatája, mióta, h-h? erről én miért maradtam le
-
Jo33by
tag
Ezt a nemzetek csatáját ki kell kapcsolni. Hüjeségeket rak össsze. T-20 + M6 összerakja a barom Kv-1S Su-152 félékkel. Azelőtt meg összerak Usa T32 vs Tiger 2 féléket, na mondom itt sima amcsi nyerés lesz erre fel német fölény lett. Tuti volt köztünk T32 stock több is mert többen írták ezt a csatát hozni kelett volna, föleg hogy dombos pálya volt amin jó a T32.
-
LicskaiJ
aktív tag
válasz
Simulacrum #47124 üzenetére
Kösz, de nekem most valamiért 47001-től mutatja a hozzászólásokat, és gondoltam gyorsabb, ha megkérdem.
Közben meg is lett: [link] -
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Angel1981 #47119 üzenetére
Természetesen ez egy kimondottan szerencsés kör volt, de nekem az esetek többségében működik. Pontosabban sokkal szívesebben megyek ide, mint hátul az erdőben kempelgessek.
Ha van arty, akkor az könnyen besegít és ha nem is tud az ember mindig ennyi sebzést kiosztani, akkor is eléggé komoly spotsebzések szoktak lenni és az is elég kellemesen hat a játék végi xp-re. -
LicskaiJ
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok megy most rendesen a játék?
Én nem tudok egyik szerverre sem belépni...
Vmi mini frissítést mintha telepített volna az imént, és nem enged be egyik szerverre sem
Azt írja állandóan, hogy:
Ez a szerver átmenetileg nem elérhető. Frissítsd a klienst vagy várj a tervezett karbantartásig.
Mi lehet a baj? -
Drenadar
veterán
válasz
Rico33 #47120 üzenetére
nekem nem laggol... játsz artyval! jobban megérted hogy hova kell menni és hol nem szabad magad leláncoltatni... inkább egy arty szedjen ki engem mint egy 7-8-as táras goldmajon miközben 10-esben ülök...
azt bezzeg nem veszed észre, mikor melletted pukkan az artybogyó esetleg sebez beléd 100-at...
-
Rico33
aktív tag
Artynerf mi? 3 körből háromszor oneshotolnak...és egyre több van, rohadna meg mind.Nem elég a sok goldmajom, még ez is.Csak azért kell 5 percet várni a bejutásra tier8-al, hogy tudjon összeszedni 9-10-eseket, nehogy top tier legyél.És persze az elmaradhatatlan laggolás.Asszem ráhagyom egy hétig, ez egy sapka sz.rt nem ér.Nem kell válaszolni, csak dühöngök és elegem lett...köszi
-
Angel1981
veterán
válasz
Simulacrum #47059 üzenetére
Elismerem, okos trükk, és köszi a replay-t, de azért nem nevezném "jól működő taktikának", mert kizárt, hogy az esetek nagyobbik részében ilyen hatékony legyen - itt egyszerűen gyík volt az ellenség nagy része.
Ha Neked ez sokszor működik, akkor nem tudom mi van, én ezt biztos nem játszanám meg állandóan, túl kockázatos szerintem - bár itt is elég gyakran igaz, hogy aki mer, az nyer.
-
Drenadar
veterán
találd meg a gyenge pontjukat, ismerd a saját tankod, használd ki az előnyét... tudd mennyi idő alatt tölt be a KV1S, és használd ki... Nézz replayeket, nézd meg melyik tankon melyik modul hol van, lődd ott őket ahol át is ütöd...
Pl az IS7-et is mindenki isteníti... amíg ellenfélként jön... de játszani vele már jóval bosszantóbb mikor a hihetetlen páncélt mégis mindenki belövöldözgeti, és mikor a csodaágyúddal nem találsz el semmit, de ha mégis nem lövöd át, mert nem ott találtad el ahol gondoltad...
-
SZN
tag
válasz
scyllarus #47114 üzenetére
Én meg nem akarok vitatkozni ezen, 3 hónapja játszom, szóval kezdő vagyok de nagyon, csak valahogy úgy érzem, hogy egyszerűen mintha nem bírnák velük. Védelmemre legyen szólva, és egyben kritizálnám a programozókat, hogy a kezdő stock tankkal harcolsz, az elit tankok ellen. Persze ez ha elit vagy, de fordítva már elég szívás. Egy szó mint száz, béna is vagyok, tapasztalatlan is vagyok, de mégis azt érzem, hogy az egyensúly hiányzik a játékból. (Megjegyzés: mindenben van politika; fehérorosz - orosz)
-
scyllarus
veterán
Nem akarlak bántani, nem tudom, mióta játszol, de többnyire kezdők érzik így....
Mostanában takaréklángon játszogatok, nem nagyon van időm. A múltkor 3 egymás utáni csatában 2 KV-1-et és 2 KV-1S-t gyújtottam fel, T4-es tankokkal, direkt. Égnek azok könnyen...
És igen, jól írtad, nagyot durran, de lassan tölt. tehát ha felkínálod magad és ellöveted, akkor jó eséllyel 2-3-at is belelőhetsz, amíg újratölt. És ha közben ellövöd a lőszerrekeszt/töltőt, még több időd is lesz. Nem rossz tankok, sőt jók, de a "túl erősek" kitétellel azért vitatkoznék. És az előttem szólóhoz hasonlóan úgy gondolom, hogy T7-ben az IS sehol sincs a Tigerhez képest. (Mondom ezt úgy,hogy az IS-szel 5-6%-kal magasabb a WR-em) -
SZN
tag
-
SZN
tag
Csak én gondolom így, vagy vannak itt mások, akik szerint is túl erősek az orosz tankok. Főleg 5-től felfelé, mint a kv-k vagy az is-ek. Például a kv-k ágyúja lassan tölt, de ha eldurran akkor annyi. Jó, persze ki lehet lőni, de mégis úgy érzem, hogy mintha az orosz testvérnek kedveztek volna egy kicsit!
-
Tuka5
újonc
AKINEK EZT ÍRJA KI: "Ez a szervernem elérhető. Frissítsd a klienst vagy várj a tervezett karbantartásig."
Annak törölnie kell egész pontosan ezt a fájlt: World of Tanks\res_mods\0.8.11\scripts\entity_defs\account.def!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest