- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
HWK 30 bónuszkódot hol találom ? Most vettem meg , de a számlával nem adtak kódot .
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #180195 üzenetére
Szerintem is az lenne a jobb megoldás ha nem vennék ki a lehetőségét, hogy véletlenül megtörténjen, de a direkt lövőket komolyabban büntetnék. Csak sajnos ezt nem tudnák kivitelezni, mert túl nagy erőforrást igényelne elbírálni minden esetben, hogy mi volt szándékos és mi nem.
Lehet azt kéne csinálniuk, hogy a safeshot mod-hoz hasonló dolgot raknának be ami nem engedi elsütni az ágyút ha csapattársra céloz. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #180191 üzenetére
Múltkor volt téma hogy ki örül és ki nem annak, hogy ki akarják venni a csapattárs sebzésének lehetőségét a játékból. Nekem kettős érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Egyrészt szeretem a jelenlegi rendszerben, hogy figyelni kell, hogy véletlenül el ne találd a csapattársat és ebből rengeteg mókás klip is van amikor véletlenül lő ki valaki valakit. Például a kedvencem Mailand blind shot-ja, de tudnék linkelni még vagy 20 hasonló mókás jelenetet. A játékban szereplő "szerencsés" medál is kb erről szól.
Másrészt az ilyen retardáltak miatt akik Dredd bírót játszanak és direkt lövik ki a csapattársukat teljesen megértem ha kiveszik. Én nem szoktam büntetni, így ilyen szempontból nekem nem fog hiányozni, csak a mókás szituk és a realisztikusság miatt lesz hiányérzetem. -
Egy HARCZOS nevű, feltételezhetően magyar játékos most teamkillelte skill4ltu-t a streamjén, és még előtte be is szól neki nagyon durván.
-
h1mpi
félisten
Ez a Strv S1 mekkora egy szar lett, kb nem játszottam vele fél éve, de hogy semmit nem talál el, nulla camo... bezzeg amikor megjelent...
a korábban megjelent prém tankok 90%-át el lehetne adni... tudom hogy üzlet, de na
-
kchryss
veterán
Kerekes járműre miért nem lehet periszkópot rakni?
-
kchryss
veterán
válasz
Kelvin #180180 üzenetére
És ez így is van jól. Elég hülyén nézne ki ha te meghívsz valakit aztán mindketten kapnátok prém tankot anélkül, hogy 1 csatát mennétek együtt.
(#180169) @peterson79:
Mindenki aki a cap-en van az húzza a bázist függetlenül attól, hogy hányan vannak. A 3-as szabály csak arra vonatkozik, hogy a foglalás sebessége 3 foglalónál eléri a maximumot és ha többen állnak bent akkor sem foglalhatnak be gyorsabban mint ha 3-an lennének. Viszont minél többen állnak a cap-en annál kevesebb foglalási pont jut 1 tankra így frontline-ban is kevesebb pontot ér, de még ezért a kevesebb pontért is megéri beállni. -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #180176 üzenetére
Egyedül is megcsinálhatod és az "új" toborzott lehet a régi, ha 60 napnál régebben volt belépve a játékba.
(#180177) K_Gabor: "csak" játszani kell. Persze minél jobban játszol, annál több pontot gyűjthetsz. Ha meg van igazi toborzottad, akkor a szakaszban való játékért csak úgy dől a lé...
-
Fv4202, AMX MLE49, Jagd 88, T92. Ezek közül lehet választani + 1500 bond, álca meg egyéb dolgokat kapsz. Ezt 120 napon belül kétszer lehet eljátszani. El kell érni egy bizonyos pontszámot, amit a teljesítményed után kapsz.
-
válasz
egyedülülő #180171 üzenetére
Na kicsit körbenéztem ebay-en és úgy látom, hogy nem kell együtt játszani. A recruitee egyedül is teljesítheti a követelményeket ezek alapján.
-
Az új recruitment programban kötelező a meghívó accounttal együtt menni platoonban vagy megcsinálhatom én magamnak is okosban a kellő pontszámot?
-
peterson79
őstag
Hali,
Nekem is érdekesen indult tegnap, konkrétan rage quit-el 5 perc Fronline játék után
Aztán mentem kb egy órát randomban, egy kicsit artyztam is, aztán még utolsó fél órában megint Frontline. Másodjára már jobban ment, de tényleg nagyon gyengék a többiek, nem tudják mit is kellene csinálni, szóval Én is átállok most már a kredit farmra, persze figyelek arra is, hogy ha úgy alakul segítsek foglalni is. Amúgy azt figyeltem meg, hogy nem érdekes, hogy már 3-an bent vannak a körben és húzzák a zászlót, be lehet menni, mert az XP-t adja rá. Nekem ez új volt,mert korábban mindig első háromban voltam aki foglalt, nem gondoltam, hogy a többi is számít. Logikus, de wg-nél sosem lehet tudni... -
dvids
aktív tag
válasz
jano_77 #180158 üzenetére
Én kipróbáltam már. Ha a célpont oldalát találod el teljesen benyeli az arty lövést is, de ha mögé lősz akár a földet, akár ellenséges tankot találva, akkor a splash sebzi a célpontot is. Nem próbálkoztam túl sokat, a legnagyobb sebzésem 130 körül volt ha jól emlékszem. (Az amcsi SPG-vel, nyilván nem mindegy milyen löveggel lövöd.)
-
zozyk
addikt
válasz
Jokerdapro #180166 üzenetére
Ez ilyen.
-
Csak nekem tűnt el az az opció, hogy automatikus visszamásszanak a legények a tankokba?
-
h1mpi
félisten
Na megjelentek Frontlineban is az aberált HE-t okádó francia kerekes szarok... az összeset száműzném
-
popey37
addikt
hát rengeteg a csaló, sokkal több mint első héten, egyszerüen játszhatatlan, valamit kitalálhatna a wg mert ez igy egy nagy nulla
-
jano_77
nagyúr
válasz
egyedülülő #180152 üzenetére
Valamit nagyon félre értettél! Nem írtam semmiféle XVM-ről csak annyit, hogy honnan került most ennyi balfasz a Frontline módba! Ehhez nem kell XVM, már megbocsáss!
Most pedig észre vettem egy furcsaságot, amit az első héten nem tapasztaltam - lehet, hogy volt, de velem nem fordult elő. Az utolsó mezőben a lövegeket ki lehet lőni artyval is!? Csak mert a mostani csatámban a 3-ast, ami a várban van fent úgy lőtték ki, hogy a közelében nem járt piros tank, de folyamatosan fogyott az ereje, egyszer csak kiírta, hogy megsemmisítve!? Ezt hogy?
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #180143 üzenetére
Talán az xp gyűjtős hétvégék alatt, nekem 3. -án adott egyet.
-
Enzolord
addikt
Nem tudja valaki, miért rakta tiltó listára Scheffet QB? Most néztem a videóban, egymás ellen tolták, és blokkolva van Scheff.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #180143 üzenetére
FCM-el nagyon ritkán találkozok, mind ellenfélként, mind pedig csapattársként...szóval kihalt dinó féle lehet..
Lorr nekem meg van, ha nem felejtem el hogy nincs páncélja akkor háttérből szépen lehet vele csipegetni .
progetto tényleg remek tank...akinek van kellő rutin és ész hozzá, nagyon jól lehet vele alkotni....Frontliner-ra nekem csak a hétvégén lesz időm...előveszem a Skorpio-G és a Kanosjagermaister 105-öst és had menjen...
mani gyűjtésre kiváló csata mód...
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #180141 üzenetére
Ilyet minden csata után kaphatna vki, aki az első! Ezt mi alapján osztogatja vajon a játék?!
(#180142) Dr.Én: Progetto és Lorr nagyon jó tankok, akinek nincs még meg, érdemes rá beruházni (nem néztem meg az árukat) Vki írta is, hogy ha lesz Lorr, akkor megveszi. Gondolom most azt gondolja magában, hogy minden óhaja ilyen gyorsan váljon valóra.
Mondjuk FCM-et szerintem nem érdemes megvenni, mert nagyon eljárt felette az idő, persze a buff óta nem tudom mennyire lett használhatóbb.
-
Dr.Én
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #180138 üzenetére
Simán lehet, hogy kamu, de amúgy nekem tetszik, hogy ennyit nyomoztok ezen a semmitérő cikken.
Kb 1 perc guglizás után: tegnapi reddit poszt: I quit World of Tanks after ~7 years and here's whyScheff cikkeinek egy jó része külföldi wot-os hírek fordítása. Gondolom ezt a reddit posztot kapta fel valamelyik hírpoltál és ebből csinált cikket Scheff. Vagy magát a reddit posztot találta meg ő is. Ki tudja, de kit érdekel?
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #180136 üzenetére
Miből gondolod, hogy ő játszik továbbra is ezzel az accounttal? Főleg miután jól láthatóan már más a nick-je, mint ami pár hónapja volt.
Várjál kitalálom: Scheff keresett egy amerikai csókát, megkérte, hogy nyilatkozza le, hogy abbahagyta a játékot majd fizetett neki aranyat, hogy a névváltoztatással eltüntethessék a nyomokat és valójában játszhasson tovább! Mindezt azért, hogy írhasson róla egy cikket! -
kchryss
veterán
válasz
MaximPeti #180134 üzenetére
Abból következik, hogy nem érdekelt annyira a téma ezért felületesen néztem utána.
Eu szerveren találtam ugyanilyen nevű klánt mint amilyenben ő volt utoljára és történetesen ebben az eu klánban pont volt magyar, ebből vontam le gyorsan a téves következtetést.
Kösz, hogy fáradtál vele és utánanéztél. A lényeg egyébként az hogy nem kitalált fiktív emberről van szó, mint ahogy azt a fórumtárs korábban sugallta. -
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #180132 üzenetére
Vagy eladta az acc-ját és új tulajjal új neve van? Amúgy nem különösebben érdekelt a cikk csak véletlenül láttam és pont témába vágott és akkor már linkeltem.
A cikk tartalmilag egyébként egy nagy közhely, így a név kb tök mindegy. Tudnék sorolni nagyobb neveket akik abbahagyták (wot-os esport múlttal) de vannak újak akár sikeresebb streamerek között is. Akik abbahagyták azok 80%-a szerintem nem azért hagyta abba, mert a játék sokkal rosszabb lett, mint régen, hanem mert megunták.
Egyébként meg wotreplays-en rákeresel a névre és tádám: [link]
A wotreplays-en azon állapotban vannak a nevek mint ahogy a csata pillanatában voltak. Ez alapján volt ilyen nevű játékos, méghozzá magyar és eu szerveren, meg lehet nézni milyen klánokban volt és ha nyomozni akarsz ez alapján az új nevét is megtalálhatod. -
ooloo
őstag
válasz
BÁ Nutrition #180129 üzenetére
Az RNG csodákra képes ..... akár 10% ot is zuhanhatsz sec-perc alatt ... a Stug IV es már volt 93% on 100 csatával ezelőtt . Most 88-90 között ingázik stabilan . A Skorpion G 70-80% között ... ez is stabilan . De ne legyen igazam .... egy kalappal !!
-
BÁ Nutrition
addikt
Csalogeming megbosszulta a tegnapi kellemes idotoltest. Most 5 ora alatt tudtam leduplazni 3 tankot. Nice. Play for free olyan is
Mondjuk a vk3001p 91.4%ra jott fel. Innen nincs mar messzi a mark -
K_Gabor
tag
Mai nap első csatája. Nem akartam elyolozni, erre egyszercsak azt veszem észre mindenki halott... A végén még megpróbáltam tartani magam amennyire csak tudtam, szerencsére nem egyszerre leptek meg a maflák hanem szépen sorjában max ketten egyszerre. Az első 20 csata nagyon nehezen indult, de ez volt az 50. és mostmár eléggé megkedveltem ezt a kis dögöt
Lehet vele darálni rendesen ha kiadja a lépés.
-
ooloo
őstag
válasz
Chris0321 #180126 üzenetére
Bead.... ez tény . De nem háromszor egymás után . Használom az utolsó lövés(ek) nevezetű modot .... az szépen mutatja a becsapódások pontos helyét , és a lövedéket kilövő tankot is jegyzi . Az utolsó három ( sebző ) lövést mutatja . Amiről Te beszélsz az nem egy gyakori jelenség .
-
ooloo
őstag
válasz
DVlad #180122 üzenetére
Hozzá jön még a -25% RNG , ami szerintem nagyon magas érték ... mindenki tapasztal 2-15 ös , vagy ami még elképesztőbb 0-15 ös meccseket . A nullás körök sem ritkák ( mármint nekem ) , mert hiába találom el az ellent , a lövedék vagy lepattan , vagy nem viszi át a páncélt a "papír" tankok esetében sem . Sajnos nem lehet mindenkinek a kedvére tenni ebben a játékban (sem ) . Ennek ellenére sok ezer játékos még mindig játszik a játékkal ......
DVlad : Ne tudd meg mennyien használnak tiltott modokat ..... lomha , 5 percig szűkülő ágyúval , 300 méterről leadott kapáslövések .... hat bokron át felderítenek, mindezt 300 méterről .
-
DonMedve
addikt
válasz
ooloo #180109 üzenetére
Én a szuperpörin vettem észre. Amikor buffolták, megvettem. Két tankászom van eddig, az első avval lett meg. Imádtam azt a tankot, de az utóbbi időben "elfelejtettem" vele játszani. Minden beüti, csak sasolok, értem én, hogy van a tetején gyenge pont, de lövegpajzson bevernek, az IS3 elé facetoface odaálltam, most nem merek. Nem mondják nekem, hogy...
-
DVlad
őstag
válasz
ooloo #180109 üzenetére
Ez nem is hit kérdése, nem vitás. Ezek tények, nerfelnek suttyomban, ez nem kérdés. Szimpla km/h nerfeket is csináltak már, de az egyéb "lerontásokról" is tudnak mesélni, akik napi szinten mennek bizonyos tankokkal, és észreveszik ezeket azonnal. Nem is kell annyira betegnek lenni hozzá, mint amilyen az én stílusom, de pl. én napra pontosan tudom, hogy a tankjaim (az a pár) "tegnap még másképp működtek, mint ma".
-
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo #180112 üzenetére
Scheff most kezdi tesztelni élőben a HWK-t: [link]
Ha valaki később nézné vissza vagy lemaradt az elejéről itt nézhető vissza: [link]
(#180101) @Viktoár:
Témához passzol épp most akadtam erre a cikkre: Egy lojális játékos vallomása: "ezért hagyom abba a játékot hét év után!" -
Phobion
őstag
válasz
egyedülülő #180114 üzenetére
Ha veszel, vagy bárki olyan csomagot, amibe van rental kód, akkor egyet kérnék szépen. Kiszeretném próbálni, mielőtt megvenném.
-
ooloo
őstag
válasz
DonMedve #180108 üzenetére
Pontosan .....
A kis kanossal - amikor bejött - sorban hoztam a 3000-4000 sebzéses köröket . Mostanra csak annyit változott , hogy örülök a 2000 sebzéses körnek is . Ez , a be nem jelentett paraméter módosítás igenis létezik . De azt gondolom ezzel kapcsolatban , hogy nem az egyén elleni aljas cselekedetről van szó , hanem a viszonylagos egyensúly fenntartásáról . Szerintem (!)
Más ....
Megvette valaki a HWK 30 -at ? Jobb mint az M41 90 mm ?
-
DonMedve
addikt
válasz
Jokerdapro #180102 üzenetére
Nem azért ninja nerf, mert nem olvasol róla sehol?
-
Jokerdapro
senior tag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
egyedülülő #180105 üzenetére
nekem ez a hetvege eddig gesz turheto, talan csetban sem lesz.
kb egyszer irtam be h baxatok meg, ktsg wg pedig eleg sokat jatszottam magamhoz kepest
a vk3001p-t toltam foleg, egesz jo kis gep, regen valahogy nem nagyon sikerult jol szerepelni vele, de most talan raereztem vagy szerencsem volt -
egyedülülő
őstag
válasz
BÁ Nutrition #180104 üzenetére
Azért az sem az igazi, amikor van olyan pálya amit adott nap nem is látok, míg más pályák jönnek kb minden harmadik körben.
-
jimmy74
őstag
Én a nagy pályák random sorsolását nem értem miért kell így csinálni, jó látom még béta de mióta is.....
Jobban szeretek ott játszani legalább nem 5 percesek a csaták.
Nem értem miért nincs olyan csata mód hogy csak oda tesz.
Ahogy hallom nem sokan kedvelik lehet emiatt hogy sokat kellene várni míg bedob a játékba?! -
Jokerdapro
senior tag
válasz
Viktoár #180101 üzenetére
Ezt a ninja nerf teóriát engedjük már el pls...
Csak a példa kedvérte /tudom nem prémtank/, pihenőn volt a type4, most elővettem és úgy éreztem hogy ez lassabb mint volt. Mégse olvastam sehol hogy ninja nerfet kapott a sebessége.
Egyszerűen elszoktam tőle... ugye érted mit akarok ezzel?
-
Viktoár
addikt
válasz
kchryss #180096 üzenetére
Én elfogadom a véleményed és örülök hogy vannak játékosok akiknek így megfelel ahogy van. Érvek és ellenérvek, nem valószínű hogy sikerül közös nevezőre jutni. Te azt nézed mi a jó vagy "új" a játékban, én pedig azt miért nem lehet a több éve ismert hibákkal foglalkozni, javítani és a játékélményt segítő megoldásokat keresni?
Vegyük a tier 8-at. Szinte játszhatatlan a folyamatos 9-10 miatt. Stock tankkal még saját tierjében is idegölő, mondjuk ez rendben, van benne kihívás.
Tier 8:
Könnyű tank: 16 ebből 10 prémium
Közepes tanak: 49 ebből 37 prémium
Nehéz tank: 49 ebből 34 prémium
Tankvadász: 26 ebből 14 prémiumösszesen: 140 ebből 95 prémium
Csak én gondolom úgy hogy nem kell több prémium tank?
Már annyi van hogy mindegy milyet találnak ki az hajazni fog egy másikra. Ahhoz hogy eladható legyen valamiben túl kell tolni...... később jön a ninja nerf.....
A frontline tényleg jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged