- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Erre szeretnék segítséget: Word-ben automatikus vonalkód generálása megnyitáskor? Arra van lehetőség, hogy amikor megnyitom a word-ot akkor fejlécben vagy lábjegyzetben automatikusan új vonalkódot generáljon?
Ezt a választ kaptam rá, de sajnos még ez is túl magas nekem... :/
(Szetintem macróval valahogyan megoldható a dolog, bár a vonalkód generálása az egy nagy falat, azzal nem kinlódnék word macróban.)
Én inkább csak arra irnék macrót, hogy egy adott mappából egy adott fájl tartalom alapján (esetlegesen ez a tartalom folyamatoson módosulna - egy szám növekedne benne) az adott mappában elhelyezett vonalkód képeket (amiket előre legenerálsz magadnak) beszúrja a fejlécbe vagy a láblécbe.
A wordben (2010) van (1)-Private Sub Document_New() macró, amik akkor hivódnak meg, ha új dokumentumot hozol létre (1).
Ebben tudna nekem valaki segíteni ha nem nagy munka?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest