- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Már több mint egy éve küzdök egy problémával az Acer tabletemnél. Mikor bekapcsolom normálisan működik a hangerőszabályozó és a Windows érintő gomb is. De egy bizonyos idő elteltével a hangerő fel gomb hangosítás helyett képernyőképet csinál, a hangerő le pedig elindítja a narrátort illetve a Windows gomb nem működik. Azt már sikerült megtalálnom a vezérlőpultba, hogy a narrátor ne kapcsoljon be ilyen esetben a hangerő le gombra. És azt is megfigyeltem, hogy néha rezzen magától a tablet egyet és utána jön elő ez a jelenség. Mintha a Windows gomb lenne a ludas, olyan érzésem van, hogyha sokáig hosszan nyomódik az váltja ki ezt a dolgot. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Hogyan lehetne ezt megoldani. Külföldi fórumokat is nézegettem már a témában és olvastam, hogy Surface tulajok közül is jött már elő néhánynak ez a gond, de megoldást azt nem írt senki.
Arra gondoltam, hogy konstrukciós hiba is lehet mert sokszor akkor jön elő a dolog mikor a dokkólójába van, vagyis a dokkoló erősen megnyomhatja a tablet alját és ezzel együtt a Windows gombot is.
Valahogy inaktívvá kellene tenni a Windows gombot, hogy ne jöhessen elő ez a dolog mert a hangerő gombokat gyakran használom a Windows-t viszont soha. Újraindítás sem javítja meg a dolgot, csak az ha ki és be kapcsolom a tabletet.
Na erre írjon valaki valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest