- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
krystman #6450 üzenetére
Nekem ugyanez van most majdnem teklasztba (x98 air II 3g) Nagyon pöpec, viszont a 32giga szerinten a winre épp hogy elég. Most, hogy csak win van rajta, épp csak 10 giga maradt szabadon úgy, hogy fent van egy 8.1es friss win, meg egy teljes értékű office 2013 ( szerintem xsak ilyet szabad, a 365 ös verzió felejtős)
Így jól használható, de ha pl eg, dropboxot is szeretnél (aminél át lehet linkelni valahogy a mappát az sd kártyára, de elég bonyolult, és még igazából nekem sem sikerült) akkor már máris elfogyot a wines partició helye.
Használat függő, én a droiddal a telefonomon csinálok mindent, nekem ott az arra elég, amire kell. A tabletbe win a jobb, de a 64gigás előnyben.
Egyébként mindent szépen visz, nem látszik az általános használatkor, hogy csak 2giga a ram, és 32bites a rendszer.
Egyébként az 1280x800 is elég, sőt, néha a fullhd a win ikonhainál, megy egyes dekstopos alkalmazásnál zavaróan kicsik a ikonok, helyek, ahova kattintani kell. ( egérrel még csak csak, de újjal totalkommanderbe pl szinte esélytelen, hogy eltaláld, amire bökni akarsz..
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest