Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
krystman
üzenetére
Nekem ugyanez van most majdnem teklasztba (x98 air II 3g) Nagyon pöpec, viszont a 32giga szerinten a winre épp hogy elég. Most, hogy csak win van rajta, épp csak 10 giga maradt szabadon úgy, hogy fent van egy 8.1es friss win, meg egy teljes értékű office 2013 ( szerintem xsak ilyet szabad, a 365 ös verzió felejtős)
Így jól használható, de ha pl eg, dropboxot is szeretnél (aminél át lehet linkelni valahogy a mappát az sd kártyára, de elég bonyolult, és még igazából nekem sem sikerült) akkor már máris elfogyot a wines partició helye.
Használat függő, én a droiddal a telefonomon csinálok mindent, nekem ott az arra elég, amire kell. A tabletbe win a jobb, de a 64gigás előnyben.
Egyébként mindent szépen visz, nem látszik az általános használatkor, hogy csak 2giga a ram, és 32bites a rendszer.

Egyébként az 1280x800 is elég, sőt, néha a fullhd a win ikonhainál, megy egyes dekstopos alkalmazásnál zavaróan kicsik a ikonok, helyek, ahova kattintani kell. ( egérrel még csak csak, de újjal totalkommanderbe pl szinte esélytelen, hogy eltaláld, amire bökni akarsz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Automobilista 2
- Energiaital topic
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest