- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolizalabol
újonc
Sziasztok!
Ezt a tablet PC-t szeretném megvenni. Azt szeretném megtudni, hogy amire nekem kell, arra tökéletes lesz-e hardveresen:
- napi szintű word használat
- internetezés
- sorozatnézés felirattal
- monitorra kötném, ami full hd felbontású és ha az asztalnál ülök, akkor úgy használnámAmiért szükségem lenne egy ilyen gépre: jelenleg notebookot használok, de muszáj minden nap magammal hordani a suli miatt és egyre jobban elegem van már belőle, hogy nehéz. Ez a gép még 1 kg sincs, ha veszek hozzá kicsi táskát vagy mappa-szerű tokot kényelmesebb lesz hordozni, még ha a töltőjét is vinnem kell. Esténként ágyból szeretek netezni, zenét hallgatni, tanulni, a notebookkal ez sem túl kényelmes hosszú távon.
Ha a lakásban járkálok, akkor a notebookot nem tudom mindig magammal vinni, mert viszonylag helyhez vagyok kötve vele esténként, mert napközben lemerül. Egyszóval kell egy ultra mobil eszköz.
A másik amiért kellene: nyáron dolgozni fogok és nem akarok unatkozni közben, ezért kell valami, amit könnyen magammal vihetek.
Én már kipróbáltam abban a boltban, ahol megvenném, de 10-20 perc nyomkodás után nem lehet eldönteni, hogy hosszú távon lesznek-e gondok vele, mert azzal tisztában vagyok, hogy nem egy erőmű a gép, de amire nekem kell arra megfelelhet (szerintem, de ezt majd ti megmondjátok).
Új hozzászólás Aktív témák
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest