Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Ahogy nézegettem és próbálgattam a tablet-eket, valahogy nem győztek meg. Ez egyből elnyerte a tetszésemet, és sok, számomra hasznos funkciója van. Az hogy az alsó képernyőt a felsőtől függetlenül lehet használni jegyzetelésre és rajzolásra, az nagyon szuper.
Hasznos, ha egy építészeti rajzot akarok kijegyzetelni, vagy egy konszignációt görgetni a fenti képernyőn, lent pedig kár számolni vagy bármi hasznos infót feljegyezni.Igazán könnyű, és nagyon jól hordozható készüléknek tűnt.
Felhasználás leginkább excel, word, onenote, és pdf-ek, tervrajzok olvasás, és szerkesztése, böngészés és email-ezés. Ez a 90%-a a használatnak. Játszani már nem szoktam.
Nem tudom, a nagyobb kiterjedésű pdf-eknek nem-e kellene a 8gb ram?!
Otthon max veszek hozzá egy nagyobb monitort, ha zavar a kis méret, és kész,
Kérdés, hogy hogyan tudom rádugni, hiszen hdmi port nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest