- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz
WolfiMusic #14197 üzenetére
Mindenképp olyan bill kell amibe bele tudod állítani a tabot vagy toknak is használhatod?
Mert amelyik tabon van usb az lekezel bármilyen normál méretű billentyűzetet is, akár ezt is.
Nekem ez van asztali gépemhez, usb hubon keresztül csatlakozik, az a gép látja amihez a hub éppen kötve van. Ha a tabhoz van kötve a hub akkor az is tökéletesen kezeli, az asztali egeremmel együtt.
Persze ez nem hordozható, de az olyanok mindig kicsik és kényelmetlenek.@axer6907, még egy atom procis tab is futtatja az excell-t, csak jó lassan
Ha közel laptop funkcionalitást szeretnél az zsebbe nyúlós lesz. Dell Latitude 11, Microsoft Surface, valami ilyesmi Core procis üzleti gép kell akkor neked.
-
axer6907
csendes tag
Tisztelt fórumozók, kérlek, adjatok tanácsot. Felmerült az igény olyan tabletes megoldásra munkám során, ami képes Excel makrókat futtatni. Sajnos eddig nem találtam olyan eszközt amely 1 tablet mobilitását nyújtja a fullos excel képességeivel. Minden ötlet, vélemény, tapasztalat érdekelne.
-
Somatom
veterán
válasz
Bogyó bá' #14193 üzenetére
Nem tudom. 10660 -at látok a linkeden. Én 12 -ért vettem a MediaMarkt -ban. Nem ezért mentem, csak úgy beugrott a kosaramba.
De, totál IOS -re van hangolva. Még át kell remapolnom Androidhoz. A gyári Apple billen csak az í -t és a 0 -át kellett felcserélnem. Ez melósabbnak tűnik. Mindegy, csak egyszer kell megküzdenem vele.
-
Somatom
veterán
válasz
WolfiMusic #14185 üzenetére
Én ma vettem egy Rapoo E6300 -as BT bill. -t mert ezt még zsebre tudom tenni, így jó lesz az Androidos eszközeimhez. Egy eredeti, Magyar kiosztásos, Apple BT. bill. -t fog váltani, ami nagyon minőségi cucc, élmény volt vele gépelni, de a zsebrevágása esélytelen. Ezért már régóta kihasználatlan. Tabhoz, tokban viszont jó lehet. Ha érdekel, akkor "jóárasítom".
-
törölt tag
válasz
r.levente75 #14190 üzenetére
Logitechnek van egy egész jó tablet billentyűzete, K480 a neve ha jól tudom. Hibája hogy nagy, drága és csak angol kiosztása van.
(#14192) Somatom: Pontosan melyiket vetted?
-
r.levente75
addikt
válasz
r.levente75 #14186 üzenetére
Hu de jó hogy írod, akkor ez felejtős.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
WolfiMusic #14188 üzenetére
Sosem volt 310-em (nem tudom mihez hasonlítani), de egy-két oldalas word-doksikat kényelmesen le lehet pötyögni rajta. Az előbb említett Alcor billenytűzettel még 2 sort sem könnyű.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
r.levente75 #14186 üzenetére
Nekem ilyenem van a régi géphez (Miix 2 8") és hát qrva sz*r...
A 8"-os tabletet alig lehet bele feszegetni, gépelni rajta meg egy rémálom, így nem is használom. Inkább vettem dolgozós-hurcibálósnak egy Miix 320-at, a saját dokkolójával. Na, azon lehet gépelni ezerrel. -
r.levente75
addikt
válasz
WolfiMusic #14185 üzenetére
-
WolfiMusic
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy [Acer Iconai W4 820] típusú tab. Ehhez szeretnék egy a hosszútávú gépelésre alkalmas billentyűzetes tokot vásárolni. A 8-as tabokhoz kapható tokok kicsik, a 9-es pedig már nagy, nem tartja meg. Külföldi rendelés is szóbajöhet, itthon több üzletben próbáltam, nem jártam sikerrel, csak 3-4000 forint közötti olcsóbb micro usb csatlakozóval ellátott eszközöket találtam, amiken a gépelés borzasztó élmény. Van egy Logitech K 480 billentyűzet, de hordozhatóság szempontjából nem épp a legkonfortosabb.
Elnézést, hogy ide írtam, de tokokkal kapcsolatos topikot nem találtam. Köszönöm előre is a tanácsokat, javaslatokat! -
molnartom
aktív tag
válasz
Gabor0224 #14183 üzenetére
Akkor valószínűleg be fogsz tudni jelentkezni, és a rendszer visszaállítással visszaállítani a gépet egy korábbi dátumra, vagy fel fogsz tudni helyet szabadítani, esetleg menteni amit kell és recoveryből újratelepíteni az egész windows-t, bár akkor minden törlődni fog. Bár gondolom a jelen esetedben ez most lényegtelen.
-
Gabor0224
csendes tag
Sziasztok!
Bocs a regényért, de részletesen leírnám mi a gond, végén a kérdés:
Mostanság néha kikapcsolt magától a Wifi tabletemen, valamint néha nem érzékelte az érintést a képernyő, ezért úgy döntöttem megpróbálom frissíteni a drivereket, hátha ez megoldja. Ehhez az asztali gépen már bevált Driver Pack Solution 17 programot használtam. Talált vagy 30 frissítést, ebből a felesleges programokat kivettem, viszont az összes drivert meghagytam. Frissítés, majd újraindítás után, eljut addig a képernyőig, ahol a képernyő zárat kellene felhúzni, itt viszont nem reagál semmire. Eltűnt a sarokból a töltöttségi állapot jele, nem reagál a hangerőszabályzóra, nem fordul el a képernyő, stb, nem tudok ugye belépni a windowsba.
Előhozom a recovery menüt, itt érdekes módon gond nélkül reagál mindenre. Megpróbáltam resetelni, először úgy, hogy tartsa meg a fájljaimat, kb. 50%-ig elér, ekkor kiírja, hogy probléma merült fel, nem folytatja tovább, minden marad a régi. Utána megpróbáltam úgy, hogy az összes fájlt távolítsa el, akkor meg kiírja, hogy nincs hely a lemezen, szabadítsak fel helyet (amit ugye nem tudok megcsinálni, ha rácsatlakozom az asztali gépre, nem érzékeli a tabletet, fájlkezelőt meg nem tudok rajta megnyitni).
Biztonsági másolat nem lett készítve, így előző verziót sem tudok rajta visszaállítani.A Troubleshot fülnél ezek a lehetőségek vannak:
- Reset PC
- System Restore
- System image recovery
- Startup Repair
- Go back to the previous build
- Startup settings
- Command Prompt
- UEFI firmware settingsAz első 5-tel nem tudtam rendbehozni, az utolsó 3-at nem is tudom mire való.
A tablet típusa: Toshiba Encore 2 WT8-B-102
Garancia nincs már rajta.Milyen megoldásokat tudtok javasolni?
-
apollo12
veterán
heló 10 coll körüli max 60 ezer forintig milyen tabletet érdemes venni ?
-
CJ3
senior tag
válasz
AxBattler #14171 üzenetére
50-60 amit rászánok, egy internetes oldal futtatására kell igazából ami a munka része, meg pár excel stb
De akkor marad a Noti szerintem igazából írni billentyűzeten fogok a tab meg ott van ha tovább kell menni
Film zene stb. Arra ezt rendeltem nagyon bejön
Alcor Snugbook
-
CJ3
senior tag
Sziasztok nagy a dilemma bennem.... Kiderült hogy Windows-os eszközre van szükségem a munkámhoz és most 2 lehetőség között gondolkodom.
Rendeltem egy olcsóbb de minőségi notit is ha már windows. De ugye az nem érintős kijelző ez az egy hátrány, Az egér is nekem lassúcska, Viszont 14" os kijelző ha már Windows.
Nekem a kényelmes valóban ha érintős lenne viszont érintősből 10" a legnagyobb elérhető áronIlletve a Kiano márkáról kinek mi a véleménye? Most ezt a típust rendeltem.
Ebből a 4 Gb osat rendeltem még nem vettem át....De a gyanus számomra hogy a 2 Gb os kivitelből 10 db újracsomagolt van ami arra enged következtetni hogy visszaküldték őket és h mi az ok ?
Valaki kipróbálta már?
-
hroberto
veterán
Egy ismerősöm gyerekei eltüntették egy Lenovo Miix 310-es töltőjét. Hogy tudja ezt pótolni lehetőleg nem aranyáron?
-
kovacs65
őstag
válasz
r.levente75 #14160 üzenetére
A TextMaker és a PlanMaker páros is nagyon jó.
Installálva kb 200 Mb. -
Papooo
senior tag
válasz
r.levente75 #14158 üzenetére
Én Libreoffice-t használok.
Ingyenes, gond nélkül elboldogul az MS Office dokumentumaival is. -
r.levente75
addikt
Van egy windowsos tabom, amihez volt egy év ingyen office. Lejárt az egy év, és sajna korlátozva vannak a programok, pl nem tudok vele írni, szerkeszteni.
Lehet valahogyan letölteni a tabra office-t, hogy tudjam használni a szövegszerkesztőt és a táblázatkezelőt?
Acer iconia w4
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
luciferk
senior tag
válasz
#42308056 #14146 üzenetére
Engem az zavar egy kicsit, hogy a töltés jelzést kispórolták belőle, bekapcsoláskor-kikapcsoláskor és töltés rádugáskor egy kis fehér led kigyullad egy fél percre utána elalszik, plusz egy kis bibit észleltem, az egér mutató fél - 1 óra múlva lefagy, viszont a billentyűzet nem, a tablet leválasztása-vissza tétele után minden ok lesz.
-
GerykO
aktív tag
Amint látom az illető aki javította telenyomta fluxxal, mert nem jó hőfokot választott a hőléges javításhoz. Meg kéne nézni mikroszkóp alatt, vagy multiméterrel, hogy nem zárt-e rövidre néhány alkatrészt. Sajna a képen nagyon csillog a műgyanta, ami nem égett (barnult meg). Le kéne mosni alkohollal, hogy látható legyen...
A fehér vonalak találkozásánál gyanús nekem kicsit, hogy ott lehet némi rövidzár/hiányzó alkatrész... -
Game-over
aktív tag
válasz
pècsimunkás #14143 üzenetére
Nekem pont ellenkező tapasztalatom van:
Cube i9, 16 nyarán vettem, és azta is teszi a dolgát szépen (hálistennek).
Egyedül a Windows frissítések szokták meghülyíteni (éppen nem működik a gyári kamera, wifi, stb.), de ez csak ideiglenes.
-
törölt tag
válasz
Razzul #14145 üzenetére
Ha nem zavar az alacsony felbontás akkor ajánlott darab. Illetve van egy bugja, ha mozgatod a kijelzőt hajlamos eldobni a billentyűzetet, picit várni kell mire visszacsatlakozik. Ha ez az apró kellemetlenség még belefér akkor best buy hazai forgalmazásban lévő nem dzsunka márkáju Windows 2in1.
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Laptoptablet vagy mit szeretnék vásárolni és most az edigitalon jó feltételekkel lehet kapni ezeket a gépeket. A Lenovo MIIX 320 gépet néztem ki, mert úgy hallottam, hogy az Intel Atom x5-Z8350 proci egy eltalált darab és 4GB RAM-al szerelt. Alapvetően netezésre, dokumentumszerkesztésre lenne használva, maximum 3 évig.
Szerintetek ez egy milyen választás? Ajánlott ez a gép? Köszi a segítséget!
-
Somatom
veterán
válasz
pècsimunkás #14143 üzenetére
Én kb. 12" körülit szeretnék, HDMI outot, és Linux kompatibilitást (Remix OS Androidot szeretnék dual boot -tal). Nem egyszerű, pedig pár éjszakám már ráment a nyomozásra.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Somatom #14140 üzenetére
Az "én" Cube -om : rossz akkumulátor -kb 2 óra , levett fényerő mellet , 2 hónap után rossz power gomb , rossz GPS , meg még volt valami , amire nem emlékszem már . 1-2 hétig nagyon jó volt , észre sem vettem a hibáit . Az akkumulátornál eleinte nyugtattam magam ,hogy a belakás , telepítgetés , meg még majd biztos jobb lesz , stb , stb ... Aztán jöttek elő a hibák még . Meg még rajtam kívül volt ugyanolyan gép pár embernek . mindegyik teli hibával 62-64000 forintért ! A pénzemet visszakaptam - némi asztalcsapkodás után
.
Gondoltam veszek Krueger Matz tabletet . De ezek is átcimkézett kínaiak , meg drágák is úgyhogy vettem egy HP paviliont , 80000 forintért . Böngészni elég , meg a tévével van összekötve , és filmet nézni használom . -
joey04
titán
válasz
pècsimunkás #14139 üzenetére
igen az asust néztem, de gyorsan dobtam is őket.
-
Somatom
veterán
válasz
pècsimunkás #14139 üzenetére
Sajnos, a lutri általában jellemző a kínai "másodvonalra". A leírásban minden szép és jó, aztán jönnek a gyártási hibák, meg a szoftveres bugok, hiányosságok.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
joey04 #14138 üzenetére
Nekem a Cube- ról rossz tapasztalatom van .
De az már 2-3 èves törtènet .
Rákerestem az Asus 2:1 gèpek áraira , mèg jó , hogy feküdtem , mert le kellett volna ülnöm különben. Nagyon drágák. A HP-m 2 èves , remèlem mèg 2 èvet kibír , mert 130-150000 forintot azèrt sajnálnèk kiadni egy ilyen gèpèrt , főleg , hogy 80000 volt az enyém ... -
joey04
titán
válasz
pècsimunkás #14137 üzenetére
ezt néztem még, hozzá való billentyűzettel 400$ a vége, és ez elvileg meg tudja hajtani a külső vinyót is.
-
joey04
titán
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan tablet, ami a következőket tudja:
4GB RAM
10" körüli IPS kijelző (jó lenne fhd, de nem kötelező), a 12-es már nagy
minimum 128GB tárhely
jár hozzá dokkloló
van a gépen usb 3.0, ami egy külső vinyót meg tud hajtaniprocit nem írtam, de valami Z8350 szintű dolog elég lenne
árban max 120 lenne a keret
ezt néztem, de valahol olvastam, hogy a külső vinyót már nem hajtja meg.
-
tvamos
nagyúr
válasz
WolfiMusic #14133 üzenetére
Remelem, ez a video segit: [link]
A Security menuben van. -
-
tvamos
nagyúr
válasz
WolfiMusic #14131 üzenetére
Ha jol emlekszem, addig nem hagyja az usb bootot, amig nem allitasz be bios jelszot.
Nekem is pont igy szokott kifagyni, kb. 1-2 hetente. -
WolfiMusic
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer Iconia W4 820 típusú tabletet kellett a napokban újra telepítenem, helyre raknom. Az eszköz eredetileg windows 8.1-el jelent meg, azóta frissítve lett 10-re. Mivel boot-olni nem sikerült usb-ről, így a windows 10 visszaállítás funkcióját használtam, természetesen minden file-t töröltettem, majd a folyamat befejeztével eltávolítottam a windows old mappát. Driver pack-ból az elérhető legfrissebbet telepítettem. A probléma, hogy a tab időnként lefagy, semmire nem reagál, csak kényszerített leállítással kapcsolható le, és ismételt bekapcsolással válik ismét használhatóvá. A fagyások véletlenszerűen jelentkeznek, sem érintésre, sem a bt billentyűzetre nem reagál az eszköz. Bár érdekes, hogy a rendszer hangok hallhatók, pl a vlc-be betöltött zene továbbra is pörög, nem akad be, csak a képernyő fagy meg teljesen.
A tiszta telepítés megoldaná a gondot szerintetek? Az adott típushoz bárkinek ötlete az usb eszközzel való boot-olás kapcsán?
Windows dvd tool-lal készítettem a pendrive-ot, természetesen 32 bitest, mert eddig is az volt fent. -
Dareius
tag
válasz
Alabástrom #14129 üzenetére
Szia nézegess Chuwi hi márkákat!
Az az igazság mindegyik messze elmarad az Asus Tranformeről minőségben, hiába jobb a felbontása és ráadásul hamar lemerülnek.
Van még más variáns is Techlast Cubei Azért nem írok konkrétumot,
mert inkább tanáccsal szolgálnék:
A lényeg, hogy ezernyi fórumot végigböngésztem ezekkel kapcsolatban és ezeknek a kinai Win-es tableteknek egy előnye van hogy jóval olcsóbb de nem sokkal több Driver hibák (win frissítések után) indokolatlan lemerülések hamar zárlatos akkumulátorok. Egy valamire jók hogy az ember megtapasztalja hogy több mindenre használhatóak mint adnroidos társaik és, hogy az ember Sproljon egy komolyan eszközbe Surface pro vagy Lenovo mix 510+ Asus Transformers 300T stb.Szóval ilyen árban az Androidosok sokkal jobb minőségiek és az üzemidejük is sokkal jobbak.
Reflink eltávolítva.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, egy barátomnak döglődik a laptopja, és mivel lány, valami kis csinosat szeretne helyette.
60ezer Ft körül, 10colos, Windowsos, a lehető legjobb képernyővel (élénk színek, jó kontraszt, stb...). Internetböngészésre, filmnézésre, szövegszerkesztésre, zenehallgatásra használná. Nem must-have, hogy legyen hozzá billentyűzet. Összesen minimum 128Gb háttértát kellene, akár microSD-vel.
Kínai rendelés is lehet.Mit ajánlanátok?
Köszi!
Laci -
-
-
Papooo
senior tag
válasz
haligali72 #14121 üzenetére
Felejtsd el. A repedés csak romlani fog, ha még működik is rendben az érintő (amit kétlek), akkor sem éri meg.
Egy kicsit még keresgélsz az aprón vársz hogy januárban beinduljon a felesleges cuccok áron aluli eladása, és veszel egy hibátlant. -
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Adott egy karácsonyra kapott Acer Iconia 8 W W1-810-11M2 tablet. Használt készülék. Végeztem rajta egy gyári visszaállítást.
Ez után jött a meglepetés, Bitlocker helyreállítási kódot kér. Annak a visszaszerzéséhez meg az eszközzel társított email címet kéri a Microsoft.
Ezzel az a probléma, hogy a volt tulaj kilétét nem tudom. Zálogfiókban vették, akiktől kaptam.Ilyenkor mit tehetek?
Milyen lépésekkel lehetene újra használhatóvá tenni a készüléket?Válaszaitokat előre is Köszönöm!
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors segítségre lenne szükségem:
Adott egy Lenovo yoga tablet2 830f repedt kijelzővel(egy nagy y formában a kijelző közepén). Állítólag nem vészes, minden más kifogástalan. 25.000 Ft ért megéri megvenni, vagy felejtsem el?
Köszönöm a segítséget! -
Adott egy Toshiba WT8-B tablet, ami megkapná a 1709 verziót. Újraindításkor el is jut egy darabig (végig?), de újraindításkor egy fura üzenet jelenik meg. Arra panaszkodik, hogy kevés a hely, majd egy idő után (miután visszacsinálta a frissítést?) újraindul. Csináltam egy gyors takarítást, és 8G óres hely van a C meghajtón, és van benne egy frissen formázott 2GB-os SD kártya. Vagyis hely elméletileg bőven van. Mi tévő legyek?
-
leslie23
tag
hamburger menü alatt a "testreszabás" opciót kell választani, a megjelenő ablak alján lesznek ezek az opciók.
lehet neked alapból érintésre van állítva a sűrűség, így nem látsz semmilyen változást tablet módnál. én egérrel a kompakt módot használom, érintőn viszont jól jönnek a nagy gombok/tabok.ez most nálam az 57.0.2-es verzió egyébként.
-
ngyjns
tag
Adonit jot pro tollat érzékeli, ezt a tollat tartják sok helyen a legjobbnak szifonhoz meg androidhoz. Tehát lehet a tollal mindent csinálni, de a rajzoláskor szakadozik, mintha nem lenne elég érzékelő a tabletben, vagy szar az érzékelő programja (Bosch szenzorok)
-
ngyjns
tag
Sziasztok. Vettem a lányomnak egy miix320 tabletet, de csak a hd-s változatot. Nagyon szeret rajzolni wacom cuccokkal PC-n, de ez a vacak miix320 tablet nem érzékeli jól az új Adonit jot pro tollat. Próbált már rajzolni valaki a tableten, jól működik az érintésérzékenység? Miix310 esetén nem találkozott valaki ilyennel? Köszi a választ.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Ezen a héten megérkezett a Lenovo Miix 510 i5-6200U tabletem, gondoltam megosztom a tapasztalataimat vele.
Nos azt kell, hogy mondjam így az elején, hogy tökéletes munkára, nagyon gyors, programozásra, dokumentumok kezelésére használom elsősorban, semmi akadást nem tapasztaltam, böngészés is nagyon gyors, görgetés (swypeolás) közben sem akad egyáltalán, mint ahogy azt néhány youtube videóban láttam.
A csomagban kapunk egy billentyűzetet, kapacitív tollat, toll usb-tartót, egy tokot és a tápot.
Kijelzője nagyon szép, színek fantasztikusak, fekete kellően fekete (azért nem amoled, bár ezt egy windows tablettől nem is várom el, mivel sokkal alacsonyabb az élettartamuk). Minimum fényereje nagyon alacsony, maximum fényereje nagyon fényes, szóval szerintem bárki megtalálhatja a neki kényelmes beállítást. Mostanában nem sokat sütött a nap, de szerintem nyáron sem lesz gond kültéren használni.
Hangkártyája nagyon erős, alapból fent van Dolby Audio alkalmazás, amivel tovább lehet fokozni az élményt. Audio Technica fejhallgatóval hallgatok rajta zenét, nagyon jól szól az asztali gépemhez vagy telefonomhoz viszonyítva.
Film/sorozatnézésre tökéletes, sztereó hangszórója ugyan nem a legjobb, de zenehallgatáson kívül sehol sem zavart a hangzása. A maximum hangerő nagyon hangos és nem torzít.
Játékra nem a legjobb, de nem is erre vettem. A skyrimot próbáltam egyedül, az nekem örök klasszikus marad, átlag 45-50 fps-sel simán elfut.
Ha felforrósodik a tablet, nem észrevehető szerintem (legalábbis én csak akkor vettem észre ha a kezemet olyan helyre raktam, ahol alapból nem tartom a tabletet). A ventilátor kellően csöndes (játéknál kivéve, akkor nagyon hajtja magát, de nem zavaró) és csak akkor működik, ha muszáj. A használat közben 60-70 %-ban nem fut a ventilátor.
Akksija átlagos. Az i5 processzor sok energiát fogyaszt. Energiatakarékos módban kb 5-6 óra kijelzőidő érhető el (igaz én sokat telepítgettem, töltögettem folyton a háttérben, nem szintetikus teszt). Volt, hogy erőforráscentrikuson hagytam játék után véletlenül, utána 2 sorozatrész és egy kis böngészés után már kellett töltőre tennem. Körülbelül 1,5-2 óra alatt töltődik fel 0-100%.
Ja még a kijelzőhöz annyit, hogy azt vettem észre, nagyon kíméletes a szemmel. Nem tudom mivel megmagyarázni, mostanában itthon készülök gépnél vizsgára, de 2-3 óra után pc előtt a szemem kiszárad és elfárad teljesen és elmegy a kedvem a tanulástól. Tablet előtt semmi ilyesmi gondom nincs, nagyon kényelmes rajta olvasni, szöveget szerkeszteni.
Szerintem nagyon jó vétel volt, mindenkinek ajánlom aki ebben az árkategóriában keres tabletet (235k volt digiprime-ról).
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Vettem egy Samsung Galaxy Tab 3 Lite készüléket.
113-as verzió és 4.4.4 andorid verzió van rajta.
Azt írja ki amikor a youtube-ra megyek ,hogy "gond van a hálózattal"
410-es hiba.
Egyszerűen nem tudok youtube-ozni.
Persze semmi fiók meg google+ nincsen még beaktiválva.Szóval mi a teendő ez esetben?
Vagy felejtsem el a youtubeot?
Azért ez kurva gáz lenne.A hardveraprón vettem egy sráctól egyébként.
Tisztelettel!
Jani!
-
rocket
nagyúr
Sziasztok!
Acer w4-820 8" tabletem sikeresen lekoccoltam, erdeklodnek mi ajanlott helyette?Meret es a a teljesitmeny eleg lenne, tehat hasonlo kalibert keresek.
-
tlac
nagyúr
válasz
laragirl83 #14100 üzenetére
ha csak a win10-et akarod újratelepíteni, akkor azt pont úgy kell, mint pc-n
csinálsz egy usb-s telepítőt és bootolsz róla -
molnartom
aktív tag
válasz
laragirl83 #14100 üzenetére
Ez még jobb!
Én ezt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest