- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
hroberto
üzenetére
Én sem azonos hardverre gondoltam az árazásnál, hanem az adott célnál (most a filmnézés) az ár/érték arányra.
Viszont ha már itt tartunk, egy droidos gépnek nincsenek is olyan rendszerkövetelményei mint a Windows-nak, tehát ebből a szempontból már nem releváns a felvetés:
Pl. droidon a 32 GB ROM + 2 GB RAM társulás már kellemes élmény tud lenni, míg Windowsnál ez a belépőszint.
A másik meg hogy hazai piacot nézve 60 k alatt nem láttam szinte semmilyen Windows alapú gépet (új garanciás terméket), droidos vonalon meg van választék bőven (persze a jóból ott is kevés van, de ez már más kérdés).
Én is használok Win10-es gépet, meg Droidot is, de ha filmet akarok nézni, akkor a legkényelmesebb megoldás szvsz az androidos gép, a Windows körülményesebb szerintem. Más szempontból nem is összehasonlítható a Win a droiddal, de ha szigorúan a filmnézést nézzük szempontként, akkor nálam az Android nyert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest