Hirdetés
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
WolfiMusic
üzenetére
nekem van egy madcatz strike m bluetooth billentyuzetem.korrekt darab

-
zsocy
őstag
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Mindenképp olyan bill kell amibe bele tudod állítani a tabot vagy toknak is használhatod?
Mert amelyik tabon van usb az lekezel bármilyen normál méretű billentyűzetet is, akár ezt is.
Nekem ez van asztali gépemhez, usb hubon keresztül csatlakozik, az a gép látja amihez a hub éppen kötve van. Ha a tabhoz van kötve a hub akkor az is tökéletesen kezeli, az asztali egeremmel együtt.
Persze ez nem hordozható, de az olyanok mindig kicsik és kényelmetlenek.@axer6907, még egy atom procis tab is futtatja az excell-t, csak jó lassan
Ha közel laptop funkcionalitást szeretnél az zsebbe nyúlós lesz. Dell Latitude 11, Microsoft Surface, valami ilyesmi Core procis üzleti gép kell akkor neked. -
Somatom
veterán
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Én ma vettem egy Rapoo E6300 -as BT bill. -t mert ezt még zsebre tudom tenni, így jó lesz az Androidos eszközeimhez. Egy eredeti, Magyar kiosztásos, Apple BT. bill. -t fog váltani, ami nagyon minőségi cucc, élmény volt vele gépelni, de a zsebrevágása esélytelen. Ezért már régóta kihasználatlan. Tabhoz, tokban viszont jó lehet. Ha érdekel, akkor "jóárasítom".

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Sosem volt 310-em (nem tudom mihez hasonlítani), de egy-két oldalas word-doksikat kényelmesen le lehet pötyögni rajta. Az előbb említett Alcor billenytűzettel még 2 sort sem könnyű.
-
r.levente75
addikt
válasz
WolfiMusic
üzenetére
-
tvamos
nagyúr
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Remelem, ez a video segit: [link]
A Security menuben van. -
tvamos
nagyúr
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Ha jol emlekszem, addig nem hagyja az usb bootot, amig nem allitasz be bios jelszot.
Nekem is pont igy szokott kifagyni, kb. 1-2 hetente.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Update 10.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest