Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
válasz
Agressor1
üzenetére
attol, hogy az IT nyelve az angol, meg lehet ertekes es szep nyelv a magyar
es addig ne tanitsanak mindenkinek angolt, amig meg a magyart se tanuljak meg rendesen, meg a tv bemondok se!
amugy en is angol nyelvü oprendszert hasznalok, eszembe se jutna magyart feltenni, de ez elsösorban azert van, mertt mikor elöször leültem szgep ele, meg semmi se volt magyarul es ezt szoktam meg - es sok esetben az angol egyertelmübb. De ettöl a magyar nyelvvel miert van gond??? ezt nem ertem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
es addig ne tanitsanak mindenkinek angolt, amig meg a magyart se tanuljak meg rendesen, meg a tv bemondok se!