Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Windows XP kérdések és válaszok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48828) cocka válasza King Unique (#48825) üzenetére


cocka
veterán

Én sem azt állítottam, hogy feltelepítettem. Nekem is volt szerencsém vérgagyi Intel Atomos fos netbookhoz 1024×600-as max. felbontással, tán 1 giga rammal és ment rajta a Win10 WTG-ben. Amin egyébként meglepődtem, mert a windóz 8 a felbontás miatt (gondolom) valami .sysre hivatkozva kék képernyőzött.

léteznek live Windowsok is,

A WTG-nél live-abbat nem sűrűn tudok elképzelni windózhoz. Amik anno voltak BartPE és társai, azok már említésre sem méltók. Mindig találsz olyat, ami nem lett beleintegrálva a rendszerbe. Anno még én is szarakodtam a PE builderrel és egyre többször futottam bele abba a hibába, hogy hopp itt kimaradt egy driver, hopp ennek a portable-je nem úgy működik, ahogy kéne, hopp nem ismeri fel ezen a gépen a hálókártyát, hopp akkor nincs net és hopp akkor a portable vírusirtó sem ér szart se, mivel nem tudja lefrissíteni az adatbázist. Meg millió ilyen egyéb ostobaság.
Kb. mindegyik a WinPE környezetre épült és előszeretettel használtam a VMWareThinappot is, hogy minél több progi portable-ként is működhessen, csak hát ezeknél is az volt, hogy néha lefagytak vagy az előző szemete benne maradt a ramban. Szóval mindig volt valami szarakodás, a To Goval meg kvázi teljesértékű rendszert kapsz.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.