- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukcaman
senior tag
A kiszolgálón nem adminként akarok bejelentkezni, hanem egy csóringer felhasználóként amit csak én használok. Ha véletlenül valaki fizikailag is ott van a szervernél és éppen még be vagyok jelentkezve, akkor ne tudjon akárkinek akármilyen jogot adni. Szóval itt csak ez a cél.
Az internetet kellene lekapcsolni, és csak egy adott tanteremben (tanár user jogosultságnak gondoltam, hogy dolgozat alkalmával kinyomja a netet).
A bejelentkezésnél az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
"You cannot lo on because the logon method you are using is not allowed on this computer. Please see your network administrator for more information". (úgy hangzik mintha a log on locallyt kellene beállítani.). AD US-en belül a SULI.HU erdőn belül az alapértelmezetten létező "USERS"-en hoztam létre a felhasználót.
De most reggel még bénáztam vele, és hozzáadtam az Admin csoporthoz, és be is engedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest