- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Kíváncsi leszek, mi fog történni akkor, amikor egy insider user újra akarja telepiteni a gepet.
Vagy mi lesz akkor, amikor gépet cserél.
Azért variálok itt magamban, hogy kell-e nekem a 10, vagy sem, mert én is szeretek kipróbálni, használni új dolgokat. De a 8-as vonal annyira nem győzött meg. Ráadásul van pár hülyeség, ami a legelso 8.0 óta tetten érhető, és ezek bosszantanak.
- Ha több usb eszközöm van, akkor hülyeseget csinál leválasztáskor. Pl. külső HDD-ről másolok pendrivera, akkor a pendrive leválasztása után eltűnik az USB ikon a taskbarról, a HDD-t nem tudom leválasztani. Meg ilyenek,
- Nem tudom miért, nálam a gépházon lévő kikapcsoló gomb a 7-esen tökéletesen működik, 8.0 óta viszont nem akar működni. Néha hajlandó vele kikapcsolni, de általában nem. Ez a nyolcas alatt marha zavaró volt, mert ott a startképernőn nem volt kikapcs gomb.
- azt vettem észre, ha kikapcsolom a hibernációt, akkor marhára meghülyül a rendszer altatáskor. Volt olyan, hogy a beállított fél óra után elment aludni, de olyan téli álomba merült, hogy alig lehetett visszakapcsolni a gépet. Power gomb nyomásra felkapcsolt, égtek a ledek, forgott a venti, aztán megint magába zuhant. kb 2-3x kellett elindítani, mire elindult
- fast startupot nem használom, mert lehet, hogy gyorsabban indul (mondjuk 1másodperccel), de lassabban áll le, mert néhány gigát kiír leálláskor az SSD-re.
- A levelező, naptár alkalmazásokat szívesen használnám, ha bármiben is jobbak lennének a mostaniaknál (thunderbird, emclient, ésatöbbi). De sajnos nem. A google naptárakkal nem igazán működik együtt, pl. a megosztott naptárakat nem látja. Emailről sosem kapok értesítést, pedig 3 éve, a win8 óta mondják, hogy van ilyen, lesz ilyen. De mégsem.
- Az, hogy az új start menü, meg a taskbar mennyire stabil, mennyire omlik össze magába, azt még betudom a bétarendszernek. De, ha karácsonykor is még ilyen lesz, akkor morcos leszek.
- spartan böngésző még nagyon kezdeti stádiumban van, lassú, látszik, hogy erőlködik.
- Modern appokból nemigazán használok semmit, mert nem nagyon van mit. Asztali PC-ről beszélek.Ezeket természetesen bőszen írogatom a feedback appba is. Már amikor a feeedback app nem omlik össze
-
azopi74
addikt
"az uj hir, hogy ha insider vagy, akkor nem kell frissitesi jogalap."
Nem megmondtam pár hónappal ezelőtt, hogy ez lesz?
Viszont igazán kaphatnának egy retail licenszet is az insiderek, most cserélhetek gyorsan alaplapot (és persze procit) a GA előtt , pedig eredetileg csak télre terveztem a konfig frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gyúrósok ide!
- Plazma TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest