- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Üdv! Valaki felhomályosítana miért maradt ott a frissítés szöveg. Miután rendben lefrissített már kb. 5 ször újraindítottam de nem történik változás. Mondjuk a gép működését nem befolyásolja....
Valamint érdekelne, hogy a windows pro mennyivel stabilabb jobb mint a home. Ez a gép megérdemelne egyet. Sajnos van vagy 5 licenszem bitdefender kerish doktor Emisoft Avg pc tune up revo pro éves, és mégis néha eldobja magát a rendszer. Főleg ha töltök és játszom egyszerre. Mármint most pld originról töltöttem Mass effect 4 et azt is BUG miatt kell újraraknom, hogy a fene vigye el őket. Dead space 3 hoz megvettem minden kiegészítőt és most nem tudok vele játszani. Aztán rákerestem és külföldi oldalakon is szapulják emiatt az EA-t downloading kontent azt ott megakad. Ez ellen mit lehetne tenni? Tűzfalamat megnéztem.. A windowsosat még nem. De ez tömeges jelenség. Egyik kedvenc játékom. Erre kiderül még ráköltöttem egy 10 est. azt nem lehet vele játszani Bravo EA. A Mass effekt 3 ba meg ottmarad az egér befagyva a képernyő közepén. Amúgy fut mint a villám 3840x2160 ultrán is. De egér középen... Miért pont ezek csinálják a legjobb játékokat nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen TV-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest