Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80002) bobalazs válasza King Unique (#79994) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Köszi a higgadt hangvételű választ.
Megsúgom az utolsó updatet én sem raktam fel, (w8.1en) mert nálam is fekete képernyővel be sem tölt a rendszer. WSUS offline-al szoktam frissítést csinálni, nem érdekel a microsoft "kém frissítése" sem, elvileg wsus offline megszűri mit rak fel. Nekem épp ez a jó ebben hogy 8.1et használok, hogy nem kisérletezgetek meg nem kell imádkoznom hogy a következő frissítés mit fog elbaszarintani, meg mi az ami nem fog működni.
Van egy macrium reflect free mentésem, aztán visszadobom azt a képfájlt. Mivel nincs ráerőltetve sem a frissítés, sem a verzó váltás minden maradhat a régiben.

Ez a haverom akinél win 10 volt már jó ideje, (akinél az ssd 500+ tera írásnál jár már, HD sentinel szerint) már rég óta panaszkodott hogy se a képnézője nem jó, se a windows store, a steames játékai el se indulnak, egy kettő kivételével - ez volt a fő gondja.
Anno még windows 7ről frissítettünk neki a licenszét. Azóta én egyszer raktam neki újra az egész rendszert, pendriveról. Kb egy hétig működött a store nála akkor is, majd elcsesződőtt. Végigrágtam a google első 100 találatát, angol nyelven, kipróbáltam a felajánlott lehetőségeket, nem oldódott meg. Teamvieweren beléptem az én MS fiókomba, érdekes úgy meg működött, bár megint csak egy ideig.
Belőle kiindulva például nem ajánlanám a windows-10t.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.