- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Tityahome #73730 üzenetére
Szia! Használ így! A bátyám gépén ugyanez van. Rendszerint minden 2. frissítés után visszaáll a normális működésre
Az enyémen semmi gond nem volt eddig(mindkettő Acer) van egy harmadik is de azon is jól műxik pedig annak a paraméteri ugyanazok mint a bátyám gépe csak 3évvel fiatalabb hardverrel. Egyszer egy frissítés után szólt is, "ha rádugom a töltőre elmegy a kép". Majdnem újraraktam a rendszert mert tényleg "látszóra" semmire nem reagált amíg véletlenül sötétebb lett a szobában és láttam valamit halványan a kijelzőn.
Hát a frissítés a megfordított csúszka miatt levette a fényerőt teljesen a kijelzőn. Mindez egy nagyobb frissítésig így is volt utána megint jó lett. Most azt hiszem megint fordítva műxik. Nekem olyan gyanúm kezd beigazolódni, hogy ez a win update egy böszme nagy parasztvakítás. De amíg komolyabb gondot nem okoz (ezeknél) nem tiltom le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest