Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Essejó

veterán

Csatlakoznék az előttem szólókhoz és engem is szétcsesz az ideg! :W
    A probléma, vettem egy (csak) usb portos lézer printert amit hálózati nyomtatóként akarok használni.
    At egy dolog, hogy a Tfos által adott HGW hátán levő usb3-as port csak szerviz célokat szolgál. Semmi gond rádugtam a Syno Xpenology nasomra. A nyomtató drivere szerint nincs kapcsolat, ennek ellenére prímán tudok nyomtatni.
    DE. Az asszony gépén is meg akarnám osztani a hálózati nyomtatót. Bocsi a hosszas előjátékért, de most jön a lényeg: Szóval nem megy, kínomban eljutottam a tűzfalig, meglepődtem mert a Hálózat felderítés és a Nyomtató megosztás ki volt kapcsolva, Bekapcsolnám, de a mentés gomb szürke. hmm.. Aztán kiböktem hogy a gép Nyilvános hálózatra van átállva, pedig telepítéskor tuti, hogy Magán hálózatra állítottam. (2 éve) Arról nem beszélve, hogy nyilvános hálózaton tán mégsem kéne a hálózat felderítést bekapcsolnom.
    Átültem a saját gépemhez, 2 hete húztam újra kb. és tuti Magán hálózatot állítottam be és minő meglepetés ez is Nyilvános hálózaton van. :Y A Hálózat felderítés és a Nyomtató megosztás viszont be van rajta kapcsolva.
    Ha nem mondtam volna, természetesen mindkét vason W10 van. Mondjuk előre félek a lányom gépét megnézni azon szeptemberben egy HDD->SSD csere miatt lett újra húzva a rendszer, igaz az ő gépére csak Seven került.
    Kérdés, hol és hogyan lehet Nyilvánosról, Magánhálózatra visszaállítani ezt a két tetvedék W10-et?

Új hozzászólás Aktív témák