Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

sziasztok!

hálózattal kapcsolatban jöttek elő problémák a "nagy" frissítés után. elszállt az otthoni csoport, és csatlakozni már nem lehet a kimentett kóddal sem, viszont újat sem lehet létrehozni. ilyenkor mi van?
    már ezerszer megbántam, hogy frissítettem a melós gépeket 7-ről, de ugye azt meg használhatatlanná tette a frissítés... (services.msc/winupdate letilt...). melós gépek használata frissítés nélkül meg kicsit para.
    szóval milyen úton módon lehet új csoportot létrehozni, hogy legalább a nyomtatót tudjam használni mindegyik gépről. szerveren keresztül van megosztva. sajnos nem egy lépcsőben frissültek a gépek, így már egyszer megszendvedtem ezzel, de most rosszabb a helyzet.

alapvetően van egy csavar a történetben, mert hdd-ssd csere volt a szerverben (is), és a win7-es hdd-n lévő rendszerrel lett létrehozva a csoport. ssd-re új win10 került, és tudtam csatlakozni a hálózathoz a kimentett kóddal, még az 1 éves javítás után is. viszont most a két kliens lett befrissítve, és teljesen elszállt a csoport.
    vissza kéne rakni a régi vinyót, hogy töröljem a csoportot vagy wtf?

azt írja a szerveren, hogy a "szerverpc" tulajdonosától kérjem el a kódot, ami el lett mentve, és mellesleg a "szerverpc"-n írja mindezt. ebből tippeltem arra, hogy a régi win 7-es szervepc-re gondolhat. vész esetére el lett rakva a vinyó komplett működő rendszerrel, de ez elég nagy állatság lenne az ms részéről. vagy csak szimplán béna vagyok, de akkor "nagy" frissítés előtt miért volt jó?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés