Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
hálózattal kapcsolatban jöttek elő problémák a "nagy" frissítés után. elszállt az otthoni csoport, és csatlakozni már nem lehet a kimentett kóddal sem, viszont újat sem lehet létrehozni. ilyenkor mi van?
már ezerszer megbántam, hogy frissítettem a melós gépeket 7-ről, de ugye azt meg használhatatlanná tette a frissítés... (services.msc/winupdate letilt...). melós gépek használata frissítés nélkül meg kicsit para.
szóval milyen úton módon lehet új csoportot létrehozni, hogy legalább a nyomtatót tudjam használni mindegyik gépről. szerveren keresztül van megosztva. sajnos nem egy lépcsőben frissültek a gépek, így már egyszer megszendvedtem ezzel, de most rosszabb a helyzet.alapvetően van egy csavar a történetben, mert hdd-ssd csere volt a szerverben (is), és a win7-es hdd-n lévő rendszerrel lett létrehozva a csoport. ssd-re új win10 került, és tudtam csatlakozni a hálózathoz a kimentett kóddal, még az 1 éves javítás után is. viszont most a két kliens lett befrissítve, és teljesen elszállt a csoport.
vissza kéne rakni a régi vinyót, hogy töröljem a csoportot vagy wtf?azt írja a szerveren, hogy a "szerverpc" tulajdonosától kérjem el a kódot, ami el lett mentve, és mellesleg a "szerverpc"-n írja mindezt. ebből tippeltem arra, hogy a régi win 7-es szervepc-re gondolhat. vész esetére el lett rakva a vinyó komplett működő rendszerrel, de ez elég nagy állatság lenne az ms részéről. vagy csak szimplán béna vagyok, de akkor "nagy" frissítés előtt miért volt jó?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest