- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- lezso6: Dasu Auto
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Na igen, csak valószínűleg elég sokan vannak, akiknek fogalmuk sincs, hogy lehet megakadályozni a frissítést. Jellemzően náluk a wu is automatán áll, így előfordulhat, hogy egyszer csak azt veszik észre, hogy "sántikál" a gép, programok nem működnek, rosszabb esetben még fagy is.
Párom játszós gépét próbáltam anno frissíteni. Redeon x200 szintű vga-val megáldva(de a többi is hasonló). Ms-féle általános meghajtóval még a felbontást sem lehet beállítani, AMD-féle meghajtó Win7-nél véget ért, már akkor is legacy volt. Hackelt meghajtóval természetesen akadtak gondok bőven, és természetesen a csodás, új passzianszba bele is fagyott, video hw gyorsítás nulla. És ez még csak a vga, de általában ennyi elég ahhoz, hogy használhatatlannak lehessen nyilvánítani. Az egy dolog, hogy nincs már hozzá frissített meghajtó, érthető, nem mai darab. De ha ennek ellenére nekiáll a rendszer frissülni, az már az ms sara.
Ha pl. a könyvelős gépet vágná tönkre a frissítés, gyakorlatilag közel nulla eséllyel lehetne akár nulláról is újra visszaállítani mindent.Döglött Róka:
Szerintem senki nem sértődne meg, ha távol tartanád magad a topiktól. A stílusod nem csak ide, de sehova nem való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest