- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
válasz
King Unique #157641 üzenetére
Másrészt meg csak a szokásos, felhasználók makacssága azért sem akar váltani alapon, egy része a Windows 10-nél az automatikus frissítések miatt dünnyögött és hogy akkor nem tudja hülye módon végleg letiltani mint a Windows 7-nél, a többinek a Start menü nem tetszett mert nem pont olyan mint a Windows 7-nél, stb."
Igen, ebben is van igazság. DE, a kérdés inkább az, hogy 2015 hány, a W10 rendszerkövetelményeinek NEM megfelelő PC-t kellett volna leselejtezni a mostani 240 millióval szemben. Mert ahogy elnézem most leginkább ez a hatalmas szám ami böki a fórumosok csőrét. Igen tudom, hogy van Linux amivel alapjában véve semmi probléma. De, mint ahogy a Start menüs példád is mutatja például egy idős felhasználó már nem biztos hogy megtanulna egy Windowstól szinte eltérő rendszert használni. (Jó persze lehet, hogy túloztam és nem is annyira eltérő. De, erre a saját 2020-as példámat hoznám fel amikor csak egy pár hétig bírtam a Linuxot használni ami után mint a villám, olyan gyorsan telepítettem fel először a Windows 8.1-et majd ráfrissítettem a W10-et. Persze ne kérdezd, hogy miért ez lett a sorrend. Akkor egyszerűen így láttam jónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest