Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Te aztán tudsz fekltenni keresztkérdéseket...

Besimerő vallomást teszek:MPC-HC : 1.6.0 és természetesen portable (mert egy régi telepítős/túlélő hdd-t hoztam magammal vidékre, ezen meg még nem frissítettem a portable programokat)
Windows 10 Enter LTSC Bulild 1809 + frissítések (mert ezt ismerem és szeretem)A friss MPC-t köszi, valahol otthon nekem is megvolt egy titkos forrás, hol lehet frisset találn, de akkor most megteszem, remélem utána tudom társítani a szokott módon: TCM /jobb klikk /társítás
Ezt még sosem tapasztaltam, hogy egy régi program ilyen nyűgöt okoz, általában nem szeretek semmit frissíteni (tudom, rossz polgár vagyok, pokolra jutok...
). Okozhatja, hgy hosszú évek után, most elhagytam a Comodo vírusírtót és csak a Win defender van bakapcsolva? (pedig nem szeretem a változást...
)Update: közben megtaláltam az 1.9.8 pertable verziót és ahhoz már enged társítani. Valahogy elsőre a régi akadt a kezembe... De sosem gondoltam volna, hogy emiatt egyszer még bajba kerülök...
Köszi a segítságet, már megijedtemm, hogy egy új fícsörbe szeladtam bele...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Okozhatja, hgy hosszú évek után, most elhagytam a Comodo vírusírtót és csak a Win defender van bakapcsolva? (pedig nem szeretem a változást...
)