Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padisah
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Nálam semmi nem látszott a meghajtókból.
A biosba belépéssel nem volt gond.
Az IRST a másik megoldás erre a problémára, de a vdm kikapcsolása a biosban sokkal egyszerűbb volt.
Miután kikapcsoltam a vdm-et, a telepítést újraindítva gyönyörűen látszott a meghajtó és települt a win.
-
Padisah
tag
Köszönöm a választ!
Már csak két kérdésem van: mi az az iRST?
Hogyan kapcsolom ki vagy adom be a drivert a telepítőnek?Ja azt hiszem az elsőt értem: iRST=intel rapid storage technology?
+!%%/==(%!!!!! Rájöttem!!!!!!!!
Asus honlapja, az intel 11. és 12. generációs procijai csinálják.Ki kell kapcsolni BIOS-ban aVDM-et (diseabled) és már látja is a telepítésnél azt a kibeb****** merevlemezt, megy végre a telepítés. 3 óra szenvedés után, hogy nem ott kezdtem el keresni az asus honlap support FAQ részén a választ....
De bírom a címét, hátha más olyan amatőr is belefut mint én:https://www.asus.com/hu/support/FAQ/1044458/
-
King Unique
titán
válasz
Padisah
üzenetére
Azt ami egy korábbi esetnél már le lett írva itt és az alábbi gyártóspecifikus leírásban is.
-
-
Padisah
tag
Sziasztok!
Vadiúj laptopra szeretném a win 10 pro-t telepíteni, de telepítésnél nem talál meghajtót a telepítőprogram. Ilyen hibaüzenet fogad: https://imgur.com/hAK2Agq
A BIOS-ban látom, hogy van benne egy WD 256 GB-os NVMe SSD.
Lehet át kellene konvertálni - ha nem MBR - GPT típusúra, de nem találok ilyen opciót a BIOS-ban és azt sem látom a BIOS-ban, hogy milyen formátumú a merevlemez.
ASUS vivobook x712ea bx283 típusú laptopról van szó.
BIOS verzió: 304
Tud valaki segíteni, hogy mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miután kikapcsoltam a vdm-et, a telepítést újraindítva gyönyörűen látszott a meghajtó és települt a win.