- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
svgyula #141742 üzenetére
De te most b ről beszélsz amikor a-ról volt szó...
Én ezt allitom(pontosabban nem csak én hanem a hardver gyártók is) : az akkumulátorok kB 50-80%toltottség közötti tartományban érzik jól magukat ez azt jelenti hogy nem szeretik ha pl 0-ra le vannak merítve és azt sem ha állandóan 100 toltottségen vannak miközben hálózati adapterrel üzemel a gép.Mit tudom én hogy egy maga alá fosott akksit hogyan kell visszahozni az életbe, de nem is ez volt a téma.
Ezért léteznek ezek a segéd programok amiket szintén a gyártók adnak a gépekhez, ha valakinek lenne kedve ezzel pöcsölni. Szóval nem értem ezt a "toltoelektronikázást hagyjuk dolgozni" ha limitet szabok meddig töltse fel az akksit azt talán nem a töltő elektronika vezérli azon paraméterek alapján amivel ellenőrzi "hol tart" éppen az akksi? Dehogynem.
De ez egyformán igaz egy elektromos autó akkumulátorára, a telefonéra és mindenre amiben lítium akkumulátor cellák vannak. Úgy is lehet használni nyilván hogy folyamatosan 100 rá tölti fel az akksit és tartja ott csak a tesztek szerint hamarabb fog csökkenni a kapacitása. És ezt nem én állítom hanem nálam okosabb emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest