Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senzaj
senior tag
válasz
King Unique #131185 üzenetére
Igen, biztosra mentem.
Köszönöm a segítségeket!
Végül nálam a GPU Tweak a ludas, amint kilövöm minden rendben elindul és fut.
Ez hogyan lehetséges? -
King Unique
titán
válasz
senzaj #131183 üzenetére
Ha 20H2 verzió lett telepítve, akkor nemrég másnál ilyen/hasonló hibát a legutóbbi összesítő frissítés okozott, amit annak eltávolítása megoldott, nála. Ha nálad is ez a helyzet akkor a korábbi esetnél le lett írva a válaszban hogyan lehet frissítést eltávolítani, szükség esetén szüneteltetni a frissítéseket stb., nem feltétlen kellett volna a 0-ól újratelepíteni a Windows 10-et.
Látom közben egy másik topikban is feltetted ugyanezt a kérdést, pedig elég lett volna egyszerre 1 topikban, de már mindegy.
-
senzaj
senior tag
válasz
King Unique #131182 üzenetére
0-ról telepítettem bios alól és azzal kezdtem, hogy minden win frissítés felmenjen.
A win telepítéshez a hivatalos oldalon lévő legfrissebb Tool-al csináltam usb telepítőt.
Win 10 Pro 64 bit, kulccsal aktiválva, külső antivirus nincs. Konkrét hibaüzenet nincs, amint elindítok egy alkalmazást rögtön be is záródik.Előzmény: decemberben teljesen új alkatrészekkel összerakott pc, eddig gond nélkül üzemelt.
-
King Unique
titán
válasz
senzaj #131178 üzenetére
Egyrészt ha a 0-ról telepítetted a Windows 10-et, akkor először talán meg kellene várni, amíg naprakészre frissíti magát, telepíti a szükség Windows-frissítéseket és illesztőprogramokat (vagy ha szükséges, akkor az utóbbiakat a hardvergyártó weboldaláról letölteni és úgy), majd újraindítani és utána próbálni a programok telepítését, indítását, stb.
Másrészt nem derült ki milyen forrásból való, honnan letöltött ISO-fájl lett használva a telepítéshez, milyen Windows 10-verzió és kiadás lett telepítve, hogyan lett aktiválva, milyen egyéb programokat telepítettél illetve a beépített (Defender) / külső antivírus szoftver lett-e telepítve, mit jelent pontosan ez a "telepíteni sem enged semmit" azaz ilyenkor mi a konkrét hibaüzenet, stb.
Harmadrészt az sem derült ki, hogy maga a hardver (PC), illetve a hardverelemek (pl. RAM, HDD/SSD, alaplap, tápegység) rendben vannak-e, szükség esetén tesztelve lettek-e, stb. -
senzaj
senior tag
Sziasztok!
Már végső elkeseredésemben írok, a hibám még mindig nem oldódott meg.
Újratelepítettem a windowst és ahogy feltelepítettem néhány programot azt vettem észre, hogy ha megnyitok bármilyen alkalmazást, az vagy el sem indul vagy rögtön le is áll. Pl. cpu-z, win media player, telepíteni sem enged semmit.
Esetleg valami ötlet?Egyedül a chrome működik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest