Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #130514 üzenetére
Filmnézés után kipróbálom. Remélem segít, egy ideje könyökölök rajta. xHCI nem rémlik, szerintem már mindent kipróbáltam ott.
Ez az antik cucc jobban működik ennyi év után mint bármelyik ipari szemét 20 ezresig. Megbízható, halk, egyben van. Gyerekbiztos.
Az előzőt a gyerekek ették meg, lekoptak a betűk, lötyögtek a gombok, recsegett-ropogott, nem érzékelt minden gombnyomást rendesen. Viszont világított mint egy komolyabb reptér leszállópálya.Ha az egér is meghal.... hamarosan.....
akkor már megvan az utódja. Komoly kis szett, de addig tanítom a gyerekeket vigyázni arra amink van.
King Unique:
Ez a konkrét probléma, amit linkeltél. Megpróbálhatom másik pöndivel, majd megkeresem. RAID módot leszámítva mindegyikkel próbáltam telepíteni. És 10 usb csatlakozóval volt kipróbálva, mindegy neki hogy melyikbe van dugva, ugyan az a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest