Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebeago
tag
válasz
Merula Alba
üzenetére
Mivel készítetted el a telepítő adathordozót, és mikori az iso?
-
jokeph
nagyúr
válasz
Merula Alba
üzenetére
Pontosan miféle gép is ez ?
-
King Unique
titán
válasz
Merula Alba
üzenetére
Mármint ilyen probléma van? Ha igen és USB 3.X porthoz van csatlakoztatva a pendrive, akkor az lehet driveres probléma, de ez inkább az USB 3.X szabványokat nem támogató W7-nél szokott gond lenni, nem a W10-nél, ami a legtöbb (nem feltétlen mindegyiknél) vezérlőnél natívan támogatja.
Aztán nem derült ki, hogy milyen módban történik a telepítés, IDE/AHCI/RAID, ahol pl. az utóbbinál megint hiányolhat drivert a telepítő.
A W10 ISO microsoftos forrásból van az addig oké, de az nem derült ki, hogy maga a pendrive jó-e, másikkal ki lett-e próbálva a telepítés, stb. Ahogyan az sem, hogy pontosan milyen gépről van szó, ahol asztali PC-k esetén elődlegesen a hátlapon lévő USB-portokat javasolt használni. Valamint ha csatlakoztatva van egyéb USB-s vagy más eszköz, akkor azt a telepítés idejére javasolt eltávolítani.
+ Ha már clean install, akkor azt lehetőleg a linkelt leírás + egy másik válaszban leírtak szerint kellene csinálni, még mielőtt esetleg nem úgy sikerülne.
-
válasz
Merula Alba
üzenetére
Akkor a BIOS-odban, keress xHCI opciót (ha van) és tiltsd le, ha meg le van tiltva, akkor meg engedélyezd.
Amúgy miért használsz "antik" cuccokat?
(lehet, az a gond) -
válasz
Merula Alba
üzenetére
Minden USB-s eszközt csatlakoztass le a telepítés idejére (HUB, nyomtató, hangari, modem stb stb) csak az egér maradjon (laposnál még az se) és próba.
-
válasz
Merula Alba
üzenetére
Nem kell neki semmilyen driver.
-
válasz
Merula Alba
üzenetére
A linkelt verzió a driver újrarakása után kell, hogy később ne frissítse.
ezt is írtam
a linkelt verzióban lévő mindkét módszert megcsináltam, és már a win nem frissít drivert.
De szupi, hogy sikerült.
-
válasz
Merula Alba
üzenetére
Nem állt át fejhallgatóra? Szedd le a gyártó oldaról a drivert, majd tiltsd s windows driver frissítést, én mindkét módszert megcsináltam:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ezt is írtam