Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
asanci #108941 üzenetére
Ha ennyire nem akar menni a frissítés, több megoldás sem működik, amiknek normál esetben eleve kéne, akkor nem feltétlen érdemes vele vesződni. Ilyenkor ugyanarra/újabb verzióra a javasolt MCT-s upgrade megoldás lehet, vagy a rátelepítés.
Ha most oké a rendszer, akkor a jól működő állapotról majd egy komplett mentés lehet nem ártana pl. a Macrium Reflect programmal, vagy akár a W10 beépített eszközével, hogy ha esetleg netán újra belefutnál ilyenbe, akkor legyen hova nyúlni.
-
asanci
csendes tag
válasz
Lauda #108926 üzenetére
Siker! A link alapján MCT-vel frissítettem a meglévő Win10-et (a fájlok megtartásával), dolgozott, 3x újraindult, majd még frissítéseket töltött le és lett egy 1909 18363.476 kifogástalanul működő, naprakész Win 10 Pro 64
.
Majd tesztelgetem, de a hiba okát akkor sem értem (értettem).
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest