Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10363) cog777 válasza kerlas (#10351) üzenetére


cog777
senior tag

Program neve: PrimoCache. [link] Van belole proba verzio. Nem rossz, kb 50-80%-on van a talalati arany (Most eppen 62%). Enelkul nagyon lassan indul a Windows szoval nekem megerte. A program abszolut stabil, megbizhato. Engedelyeztem az iras gyorsitast is, azt csak a memoriaban tudja gyorsitani.

Eloszor vasaroltam egy SSD-t a http://www.mydigitalssd.com/ -tol es hozza adtak egy szoftvert. Viszont tobbszor szenvedtem adatvesztest vele. Utolag szerintem azert mert a Lenovo sajat HDD gyorsito vacka osszeakadt vele. (Utalom a notihoz hozzaadott junk-ot). Ketsegtelen hogy nagyot gyorsitott ugyanis az irast is az SSD-re iranyitotta at majd kesobb kiirta a HDD-re. (Lehet h ez is nagyon jo, de akkor meg nem tudtam hogy a Lenovonak van HDD szoftvere)

Aztan megvettem a fenti szoftvert, vegul is ezt hasznalom, ez atomstabilan mukodik, igaz, az irast csak a memoriaban gyorsitja, olvasast az SSD-rol.

Szerk: aztan lehet h nem fogom telepiteni az SSD-re a rendszert. Igy nem fogok kifogyni a helybol ez pedig jol gyorsit. Persze azert nem SSD sebessegu a rendszer de nem is kellemetlenul lassu mintha cask HDD lenne.)

[ Szerkesztve ]

HP ZBook Workstation A3000 - Linux Mint; Raspberry Pi4 - Raspbian

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.