- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Sziasztok, van egy kis problémám.
Nem rég raktam fel a Win 10-et kipróbálni, hogy milyen. Néhány napig minden probléma nélkül ment, és a napokban jelentkezett egy furcsa hiba, asszem egy Windows Update után.
Rendszergazda fiók, és próbáltam már helyi és online fiókkal is, de ugyan az...
Egyszerűen most pl Windows Update le sem fut, valamint az Office-t sem engedi telepíteni 30015-4 hibára.
Jelenleg a Windows Defender sem akar aktiválódni. Nem akarok megint reinstallt, úgyhogy örülnék egy két tanácsnak
Tudom, hogy még friss a rendszer, na de ennyire bugos nem lehet, még a preview sem volt az.
Ugye mikor manuálisan próbáltam elindítani a services.msc-ből a Windows Defendert, akkor is egy olyan hibát kaptam, hogy valami nem oké a jogosultsággal, de kérem én, eddig minden jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest