- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#54072192 #101058 üzenetére
Oké, de tök más dolog, amikor "borzasztó" ötletek, koncepciók fogalmazódnak meg igény gyanánt, meg más dolog az, amikor már készen lévő, rendszerbe állított és hasznos beállítást tesznek rejtetté, vagyis nehezen aktiválhatóvá. Én nem azon csodálkozok, hogy minden abszurd ötletet miért nem valósítanak meg, hanem azon, hogy a saját ötleteiket, hasznos beállításaikat is titkolják.
"Amúgy más rendszerekkel is ez van, mindig találhatsz olyan dolgokat, amikre szükséged van, de rejtett beállítás, vagy valamit keresgélni kell hozzá."
Lehet, nekem kizárólag winnel van tapasztalatom, soha életemben nem használtam sem linuxot, sem almát. De elgondolkodtató, hogy miért állnak át sokan linuxra. (Most az almát hagyjuk, azt rengetegen dícsérik, élek a gyanúperrel, hogy a legjobb os lehet, csak hát teljesen más hardver kell hozzá.
Tudom, tudom, a winnek milliónyi, a macnek csak pár hardverkonfiggal kell jól működnie.)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós kamerák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest