- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
no ezaz....NZKK kolleganak meg ezt dobja:
KÉPŐ hogy tudja megnyitni??
-
pzstm
titán
sziasztok!
NZKK kollegának tegnap sikerült megnyitnia az excelemet, látja is benne az adatokat.Elmentette más néven, feltöltötte IDE, viszont hiába letöltöm nekem ezt sem nyitja meg. Esetleg aki tudja kipróbálná?
-
pethYeti
addikt
válasz
Alister71 #12387 üzenetére
Akkor nem tudom mi a gondja. Már mindent kipróbáltam. Amit ssd miatt kikapcsoltam visszakapcsoltam. AHCI drivert is visszaállítottam microsoftosra, de semmi nem használt neki.
fatallerror: Addig nekem sincs gondom vele, amíg nem alapértelmezett a chrome, de utána egyszerűen nem lehet megoldani hogy metro alól a dekstop chrome indúljon.
-
pethYeti
addikt
Ez a Chrome is kiakaszt, egyszerűen nem lehet rávenni ha metro alól indítom akkor ne a dekstop induljon. Ha manuálisan feltűzöm az exe-t fogja azt 1-2 indítás után eltünteti. Ki lehet irtani a metróst valami más módon?
-
vlevi
nagyúr
válasz
fatallerror #12375 üzenetére
Csak arra gondoltam, hogy lehet, hogy gyorsabb lenne a Win8, ha a vinyó elérési idejét nem kakukkosórával, hanem stopperrel lehetne mérni
Mert ezt a 4800ms-ot kicsit soknak érzem -
pethYeti
addikt
Nekem nem akar bebootolni a gép ha be van pipálva a gyors boot. Nem lehet hogy ez csak uefi esetén életképes (nemtudom csak kérdem)?
-
skyli
senior tag
Aktiválás helyett, legálisan - nektek megy?
-
noxon
őstag
App storeból másnál települnek a programok? Nekem egyiket se telepíti, valami hibakód baja van... szánalom
-
tejeskifly
aktív tag
Na msdnaa-ról meg is van a pro kulcsom, nemsoká win8 pro-ról köszönök be
-
polonic
félisten
válasz
fatallerror #12375 üzenetére
Mert jobb, azert.
-
fatallerror
addikt
nekem úgy jött h 1 ideje mindig elcseszte a képarányt a youtube-on aztán kipróbáltam a chrome-al és bevillant minden (érezhetően gyorsabb) meg ugye működött a youtube rendesen
na ettől az új task managertől is behalok...
azt se értem h miért eszik 2-300 mb-al kevesebb memóriát a win 8 -
vlevi
nagyúr
válasz
fatallerror #12366 üzenetére
Igen, az. FF topicban ajánlotta valaki, hogy ezzel egy fokkal normálisabb a flash player, mint a tűzrókával. Igaza volt. Persze nem attól jobb, hogy ez Water, és nem Fire, hanem, hogy ez 64 bites alkalmazás, és így másik flash playert használ. De megy, és ez a lényeg. Itt viszont a HW gyorsítás küzd kihívásokkal...
Na, de egy kicsit más. Asszem sejtem, miért érzem én lassabbnak a win8-at. Lehet, hogy az IDE-s vinyó nem a legideálisabb neki?
-
atila4
senior tag
Még egy kérdésem lenne, hogyan tudom a Firefox-ot beállítani alapértelmezettnek? Mert ha rányomok skype-on egy linkre akk az IE jön be
-
pzstm
titán
válasz
fatallerror #12360 üzenetére
de skydrive mappába mentettem....és akkor sérült volna szink közben??? de attól eredeti gépen meg kellene lennie normálisban....mindegy....holnap xbox és win8 teszt helyett ez lesz :S
-
pzstm
titán
válasz
fatallerror #12358 üzenetére
a céges laptopon is beraktama skydrive mappába....most it van előttem a céges laptop skydive appal és ott sem nyitja meg....a skydrive mappából...mutatja hogy be van szinkronizálva...
lehet memória baja van masinának és mentés közben lett baja fájlnak :S:S:S
-
vlevi
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #12338 üzenetére
"A kikapcsolás ugyanannyi lépésből áll, mintha klasszikus Start menüről futnál neki: "
Windows gomb, két jobbranyíl, enter. Ez volt régebben.A Ctrl-Alt-Del már rögtön három
-
vlevi
nagyúr
Libreoffice-ből van portable változat. Azzal nem mocskolod össze a Win-t.
Nyom nélkül eltüntethető. De én meg szoktam hagyni az ilyeneket, mert 1-2 próba erejéig jól jönnek, viszont én sem szeretem, hogy telepítve vannak. Erre jók a portable változatok. Pl. Chrome, Thunderbird, satöbbi. -
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Kikapcsoló gadget-re egy kattintás.
-
pzstm
titán
megnyitás és javítással tíz perce ez megy
-
Alister71
nagyúr
válasz
Vagy egy sima Alt+F4 az asztalon.
A főkapcsoló gombját nem olyan könnyű megnyomni. Ugyan is mesze van. Sokan már a billentyűt sem akarják elérni, akkor a gép hátulján lévő főkapcsolót, hogy?
Kapcsolós hosszabbító, a bal nagylábujj alá, és akkor a tuti. -
pzstm
titán
válasz
csokoládé13 #12331 üzenetére
most nézem a megnyitás és javítást
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
V.Stryker #12297 üzenetére
A kikapcsolás ugyanannyi lépésből áll, mintha klasszikus Start menüről futnál neki: itt Ctrl-Alt-Del megnyomása után a jobb alsó sarokban látható a Kikapcsolás gomb (ez csak az egyik módja, de a másik tényleg hosszabb). Ez két lépés, akár a régi Start menünél. Csak annál két kattintás az egérrel, ennél meg a kattintás előtt billentyűzettel hozod elő a gombot.
Ennél gyorsabb már csak az, amikor röviden megnyomod a számítógép power gombját, vagy tévedek? (Igen, tévedek: párom öccse rögtön a táp 0/1 gombját kapcsolja le hátul - vagy nem ér rá, vagy hülye.) -
atila4
senior tag
válasz
csokoládé13 #12318 üzenetére
Így se megy, de csak az időjárás nem.. Nem tudom miért
-
pzstm
titán
válasz
csokoládé13 #12331 üzenetére
meglesem, bár sok esélyt nem adok neki
aki segíteni próbál az dobjon privátban egy mailcímet...skydrive-ról tudom megosztani
-
pzstm
titán
válasz
fatallerror #12324 üzenetére
65megás...dobj egy mailcímet
-
válasz
Alister71 #12316 üzenetére
De ez a topik nem azért jött létre, hogy te meg minden ilyen kommentre a hsz-d számát gyarapítsd. Szóval ha valaki beböfögi akkor fogadd el hogy neki nem jön be. Kész, pont.
Az elmúlt jó pár hsz-ed csak arról szól, hogy ha valaki nem tetszését fejezi ki a rendszer iránt, te egyből rácsapsz, hogy ez nem szar, hanem a tuti. Ennyi. -
válasz
csokoládé13 #12261 üzenetére
Akkor nekem is ez miatt nem működik
Már az elején ki szoktam kapcsolni, mert 16GB ramom van és annyit lefoglal a Windows a 60-as ssdről
Azt be lehet állítani, hogy kisebb legyen a hiber.sys file mérete, mint a rendszermemória?
-
polonic
félisten
A 3 twitter alkalmazás közül nem tudom eldönteni, hogy melyiket tegyem fel.
Javaslatok?
-
Alister71
nagyúr
Félreértés ne essék, nekem nem az egyéni véleményekkel van bajom. A saját véleményhez mindenkinek joga van
Az szokott egy kicsit feldühíteni, mikor idejön valaki, és bebüfögi, hogy ilyen meg olyan szar, pffff 1 órát se volt fent, és már ment is vissza a 7.
És kb ennyi is volt a szereplése a topikban. Ezt a véleményét szerintem mindenki nyugodtan magában is tarthatja, mert igazából nincs rá szükség. Aki esetleg már a CP óta követi a win 8 fejlődését, és tud is a közösség számára fontos, és segítő hsz-ekkel szolgálni, akár negatív, akár pozitív irányban, annak elfogadom a véleményét.
Na meg aki azért szidja mert az 5-6 éves gépére nem talál esetleg használható drivert....ugyan már
Olyan is van, aki le tudja írni a véleményét, hogy mi az ami nem tetszik neki benne. Ott van a próbaverzió, ki lehet próbálni. Ha nem tetszik, vissza lehet rakni a 7-et. Ezt meg lehet osztani a közösséggel kulturált formában is, mint ahogy egyesek ezt teszik is. -
pzstm
titán
kellen egy kis help....van egy 65 megás excel a skydrive-omon, viszont az istennek sem tudom megnyitni office 2010-el sem...99%-ig betölt, felzabálja mind a 4giga ramot majd megáll....
ha mondtok mailcímet megosztanám veletek, szedjétek le please és nézzétek meg...várom az önkénteseket
-
vlevi
nagyúr
válasz
V.Stryker #12297 üzenetére
Felesleges kergetni a "rejtett lóf.szt benne, hogy klasszikus nézetet lehet benne varázsolni".
A Windows 3.1-es program managert visszavarázsolni.
Ez ilyen, fogadd el.
Én azt a részét nem tudom elfogadni, hogy az új felület nem annyira átlátható, mint a régi, és jónéhány esetben a működése is nehezen magyarázható.
Pl. nincs egy nyavalyás státuszsor, ahol pár apróság kinn lehetne. Minden rendszerben van egy ilyen terület, innen kivették, és nekem hiányzik. Pl. az órához vissza kell menni a startra, és ott előcsalogatni, aztán mehetek vissza folytatni a dolgomat. satöbbi. Jópár néhány apróság, amin egyesek csak úgy átlsiklanak, mert észre sem veszik, és csak azt szajkózzák, hogy bezzeg a sok újdonság, de én meg a sok újdonságot nem veszem észre, mert amikor a rossz részét látom, akkor már nem vagyok annyira kíváncsi az jó részére.Mostmár több, mint 1 hete ez van fenn, (82 nap van hátra
), és ha a desktopon vagyok, akkor nem zavar, hogy ilyen. Csak néha, amikor felbukkannak ezek az egyesek szerint letisztult, szerintem igénytelen értesítő ablakok, akkor az rosszul esik. Meg az, hogy a kikapcsolásra ilyenolyan hülye trükköket kell bevetni, mert egyébként macerás. Meg, hogy mindent keresni kell, még olyanokat is, amit eddig sosem. Baszki, Win7-en ha háromszor elindítottam egy programot, negyedikre a Win7 már tudta, hogy odarakja a lista elejére, hogy ne kelljen keresni. Nade, hagyjuk, mert fikázták már sokan eleget ezt a felületet.
-
RaZroX
addikt
Be lehet valahogy állítani, hogy a Metro-s Chrome böngésző legyen az alapértelmezett böngésző ? Szóval ha rákattintok egy linkre akkor a Metro-s Chrome nyissa meg.
-
noxon
őstag
Nekem az időjárás csempém miért nem él? Nem mutat semmit csak ha elinditom... a másik , valaki árulja már el, hogy a fényképek csempébe miután beléptem, hogy a fenébe lehet oda társitani tallózni vagy akármi a gépen lévő képeket??
-
Alister71
nagyúr
válasz
detroitrw #12298 üzenetére
Ha nem haragszol, nem vitázom veled, olyan dolgokon, amit tilt a ph szabályzata. Ha egy szoftver eredetét firtatom, pláne nem is tőled, arra semmiképp sem azt a választ várom, hogy miért kell, hogy eredeti legyen?
mod: így ránézve azt is látom, hogy olyan konfigod van, ami minden mértékben megfelel egy 2012-ben megjelent os-nek.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Alister71 #12259 üzenetére
Őőő, ofoljuk ?
Szóval amig nyaljuk Win8 popit adddig on, ha már megemlítem hogy szerintem mi hülyeség akkor már off? AAAHA
Ha mindenki úgy csinálna mint te, hogy elfogadom és használom, akkor még mindig barlangban élnénk, mert elfogadom és csendben próbálom megszokni.(tudom, sarkítok)
Fórumok elvétve azért is vannak, mert ha látják, hogy sokaknak szúrja valami a szemét akkor esetleg változtatnak rajta.
Nem kötelező, nem is használom, de kénytelen vagyok vele foglalkozni, mert sokan fogják használni és mivel arra telepített dolgokat kell supportáljak, napjában többször kell majd installálnjak rá ezt az + tesztelni.
Szóval bocs ha megemlítem tapasztalataimat és ezt nem csendben teszem
Nekem mivel nagyrészt nem a tényleges használatban van részem, hanem a bizonyos funkciók tesztelgetése, minden működik-e ahogy kell, telepítgetés, ezért csempés rész csak nyűg. Ez van. De ugye azért mert nem úgy használom mint más még írhatok véleményt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Gyermek PC játékok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest