- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 8 / 8.1
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
68100 - 68001
71446 - 70001 70000 - 69901 69900 - 69801 69800 - 69701 69700 - 69601 69600 - 69501 69500 - 69401 69400 - 69301 69300 - 69201 69200 - 69101 69100 - 69001 69000 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-12-04 16:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Szia
De ezzel mit nyernél? Ha a fájlokat nem tartod meg akkor a C-t nullázza úgyis, ezt meg tudod csinálni ha elindítod a USB/DVD telepítőt.
Ha normál módon indítod sem kell törölnöd a D meghajtót vagy bármelyiket, csak a rendszert elég formázni
-
Norbi095HUN
aktív tag
Szia!
Telepithetek-e a következőképpen 8.1-et a mostani 7-esemre, hogyha igy csinálnám?
-A Letöltött képfájlt [ami ugye .iso] kicsomagolom a D-meghajtóra egy Windows 8.1 nevü mappába mondjuk, és onnan a Setup.exe-vel inditva, kiválasztva a fájlok megtartása nélkül végigmenne gond nélkül? Vagy ez lehetetlen amit irtam?
Mert az az igazság, hogy most jelen esetben nem fontos formáznom végülis, és ha úgy is menne ahogy most leirtam, akkor az teljesen jó volna.
-
enginev3.0
félisten
Van nálam egy eredeti windows cd, de nincs olvasó a gépbe amire fel kéne telepíteni, se az enyémbe
Honnan tudom hogy melyik verziót kell letöltenem? Az van ráírva, hogy
Win 8.1 64bit hun 1pk, dsp oei dvd
update media includedWindows 8.1 for oem
-
Becksman
őstag
windows 8-as kiadása nincs sajnos. Ez is egy megoldás amivel müködésre tudtam bírni. Tökéletesen működik így már. Win 7en lehetett rögzíteni, hogy ne kérdezzen rá újra, de 8.1-en már sajnos nem lehet

-
szabonagyur
félisten
-
ShadowX
őstag
-
Becksman
őstag
win 7en tökéletes volt. Bár az lehet azért mert arra irt program akkor megcsinálom úgy
Az a baj, hogy ha nem rakom fel a CPU cooler rohadt nagy rpm-el megy 
-
Orgi
addikt
Nagyon szépen köszi!
-
szabonagyur
félisten
Hello
A Win8.1 telepítő az elején nem fogja elfogadni a kulcsodat, de itt összefoglalóban vannak generic kulcsok, abból írd be ami neked kell és utána ha kész a gép majd beírod a Win8 kulcsodat.
Nem kötelező UEFI-re váltani, ha minden igaz a Media Creation Tool alapból univerzálisat csinál tehát mennie kellene.
-
szabonagyur
félisten
Szia
A Win8.1 még éppen mehet vagy menni fog, de inkább készíts egy mentést a Win7-ről ha esetleg gond lenne a 8.1-el.
-
szabonagyur
félisten
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
legális Windows 8-am van, ami fel lett frissítve 8.1-re. Teljes gépcsere lenne (alaplap, proci, ram), ezért újra raknám az egészet ssd-mre. Kérdésem hogy pár hónapja még csináltam egy 8.1-es telepítő dvd-t (vagy letöltöttem az MS oldlaáról vagy Media creation tool-lal vagy vmi ilyesmivel, lényeg hogy vmi MS programmal az oldaláról), ezzel tudok tiszta telepítést csinálni ugye, ami elfogadja az én eredetileg 8-as kulcsomat?
Másik kérdésem lehet nem ide való, de mostani gépem 8 éves, sima biossal. Az új meg uefis Skylake lesz..az elején a telepítésnél kell vmi mást állítani? Nem vagyok 100%-ig képben ezzel a gpt meg uefi, mbr dolgokkal, csak szeretném felrkani, aztán több évig hozzá se nyúlni lehetőleg.
A W10 upgradet még kihagynám, azt majd mielőtt letelik az 1 év akkor ejteném meg...
Előre is köszi a válaszokat

-
Becksman
őstag
Muszáj kikapcsolni teljesen nincs rá más mód?
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Még mielőtt belevágnék a kérdezősködésbe leirom a gépem pontos adatait:
CPU: Intel core 2 duo E6300 2,8ghz
VGA: Ati Radeon HD 4770 512mb
HDD: 1TB WDD
Alaplap: gigabyte s-series ga-p31-ds3l.Tehát ez a gépem, és már korábban kérdezősködtem afelől hogy kinek mi a véleménye a 8.1-el kapcsolatosan, és elég pozitiv visszajelzéseket kaptam.
Ezért szivesen feltenném reggel a 8.1-est, viszont előtte szeretnék egy-két dolgot tudni, hogy nem-e szivok majd vele egy jó nagyot.Namost első dolog, hogy az AMD oldalán elvileg csak sima Win8-as 13.1-es driver van. Akkor magyarán ez müködne 8.1-el is simán?
Másik: ha fel is menne a driver [vga] előfordulna véletlen olyan hogy mivel az egy 8-as driver ezért néha crash-elni fog, vagy legrosszabb esetben kékhalált fogok kapni? Tudom, lehet hülyeséget irkálok, de tudni akarom, hogy minden biztonságosan menni fog-e
Mivel eléggé régóta használok amúgyis Win7-et jól esne a váltás. Lehetett volna Win10-is, de az ezzel a GPU-val ahogy láttam/olvastam mindenütt hát esélytelen lenne.
Előre is köszi!

-
Dr. Romano
veterán
Atheros ar5007ug szériás wifi vevőkkel nektek nincs problémátok. Két különböző gépen is ugyanaz a probléma: van net, de egy rövid időre ki-kiesik, ilyenkor pl. nem jön be egy weboldal csak ha ráfrissítek bár néha még akkor sem.
Ha folyamatosan pingelem a routert akkor mennek a számok, de néha Request Time Out majd megy tovább, egy perc után újra és tovább. Tehát nem stabil két különböző gépen sem, csak a wifi a közös pont a fent említett chippel szerelve.
Az energiagazdálkodós trükköket már kikapcsoltam, nem segített. -
szabonagyur
félisten
-
Becksman
őstag
Print Screent nem veszi akkor..
"Engedélyezi, hogy ismeretlen gyártótól származó program módosítást hajtson végre a számítógépen?"Ez alapján gondolom tudod miről van szó

-
szabonagyur
félisten
-
Becksman
őstag
sziasztok!
Ma végre sikerült megoldanom az asus epu 6 enginet hogy működjön win 8.1en. Megy is viszont minden induáskor bejön a felhasználói felügyeletes üzenet... Erre van megoldás?
-
SP4C3
veterán
-
icecave
nagyúr
Sziasztok!
Saját kata-s vállalkozásom részére szeretnék venni egy windows 8.1-et (64 bit). Azt nem tudom, melyik verzió kellene, most 8.1 pro-t használok, a gép, amin lenne, grafikai munkákat lát el (pshop, maya, mudbox, stb).
Nézelődtem a neten, jórészt oem-eket látok, ami ha jól tudom, azt jelenti, hogy ha alaplapot cserélek, akkor újra meg kellene vennem (javítsatok ki ha tévedek).Tehát honnan vegyek, melyik verzió elég nekem, amiről kapok számlát, és esetleg 1-2 év múlva, ha lecserélem a gépet (így az alaplapot is), akkor arra át tudjam vinni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
szabonagyur
félisten
-
Oliverda
félisten
Hogyan tudom teljesen száműzni a OneDrive-ot? Folyton ott púposkodik a notification area ikonjai között.

-
quailstorm
félisten
-
Mr Dini
addikt
Angol a windowsom, Amerikába vettem.

Köszi! De az sem jött be... Most viszont bebootoltam egy friss win7 liveot és onnan simán rendszergazda alól ment a törlés.

-
quailstorm
félisten
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Win8.1 van a gépen (az egyiken) és winbuilderrel szórakoztam picit, mert a PXE-re kellet vmi live win. Ez oké, megcsinálta, de rengeteg mappát/fájlt generált, ami sokat foglal. Próbálom letörölni, de nincs hozzá jogom -al eldob...
Azt írja forduljak TrustedInstallerhez. Felírtam egy papírra, h TrustedInstaller és a forgószékemmel arra fordultam, de nem jött be... 
Próbáltam a saját useremre tenni a jogokat. Látszólag sikeres, de miután törölném, kiírja, h forduljak a saját useremhez a törlésért.
Gondoltam kinyitom az administrator fiókot, az csak letörli, de itt ért a feketeleves. Még annó 7-esen csináltam, ott a Fejlesztői lehetőségeken belül a rendszerkonfigurció alatt lehetett látni a usereket, de itt nincs olyan menüpont a rendszerkonfig alatt...

Jó van még 1 5letem. Beírtam futtatásba, h secpol.msc. Erre azt mondja, h nincs ilyen fájl.

Próbáltam ezt is:
net user administrator /active:yes
De user not foundot dob.

Pls segítsetek, nekem már nincs töb ötletem.

Köszi!

Ps: PXE alól bootolt live win7ről sem sikerült a törlés.

-
szabonagyur
félisten
Olyat tapasztalt már valaki, hogy a tálcán levő ikonokra kattintva nem minden nyílik meg? Pl. outlook simán, chrome is megnyílik de ha jobb gombbal egy külön ablakot akarok nyitni az nem nyílik meg, intéző sem nyílik meg hiába kattintok rá bármennyiszer.
Van erre valami okos megoldás?
-
szabonagyur
félisten
-
KAeom
csendes tag
heló szeretném megtudni, hogy lehetne azt megoldani,hogy a onedrive ne foglalja le a tárhelyet magénak mert elég sok cuccom van fent driven és egy 64gb os tabletnél elég zavaró hogy lefoglal egy csomó tárhelyet.
-
ViZion
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
SP4C3
veterán
-
kispx
addikt
-
ViZion
félisten
OK, akkor hol aktiváljam? A hibakód szerint a kulcs használatban van

Iskolába kellene bevigye, vagy mit lehet? -
bopeti98
őstag
-
szabonagyur
félisten
-
ViZion
félisten
Enterprise, nem kellene aktiválni én is úgy tudom. Viszont küldtek kulcsot mellette levélben.
A lényeg, h nem aktiválja. MS-t kell hívni?
-
Norbi095HUN
aktív tag
-
szabonagyur
félisten
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
A páromnak a tisztaszoftveres 8.1 enterprise otthonit felraktam, minden frankó, csak nem aktivál.
Mailban kaptuk a linket, a kódot, frissített is, driverek is OK, stb... stb...
Azt írták, h nem kell beírni a kulcsot. Mivel nem aktivált, mondom beírom. Erre kiírta, h a kulcs nem jó. Jól írtam be, mail-t és a mellé kapott doc-ot is meglestem. Valaki tudna segíteni, h mit kell tenni?
-
qqcqqc
őstag
volt most nálam egy lenovo m57e gép. Ez C2D ddr2 2x1 GB. Gyárilag Vista volt rajta, hát nyögvenyelős volt.

Póba kép raktam rá W7, jobb volt, Win 8.1-es rendszerrel pedig fürge lett. -
törölt tag
Sziasztok. HDMI kábel segítségével összekötöttem a Tv-t a laptop-al és eddig jól s működött. Azonban tegnap óta valami baja lett. Hiába kötöm össze,a Tv folyamatosan azt írja ki,hogy "nincs jel". Erre van valami megoldás? Amúgy Windows 10 64bit-es verzió van a gépen.

Köszönöm előre is a segítséget. -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy érdemes-e váltanom Windows 8.1-re a mostani Windows 7-emről.
Először is nem nagyon volt még ezen a gépen más OS, és azt lenne jó tudni, hogy minden müködne-e úgy mint most Win7 alatt? Játékok terén is elvileg nagyobb teljesitménybeli különbség lenne.És hát ugye a gép: Processzor: Intel Core 2 Duo E6300 2.8Ghz, Videókártya: Ati Radeon HD 4770 512MB, Ramok: 2X2GB DDR2 800mhz-es, Alaplap: Gigabyte GA-P31-DS3L, HDD: 1TB, körülbelül ennyi.
Annyi különbséget láttam egyébként, hogy majd a VGA-hoz mivel nincsen hivatalosan 8.1-es driver, ezért a sima 8-as [Catalyst 13.1] drivert kell majd felrakni, de igazából semmi gond nem lesz vele. Simán felmegy majd állitólag.Tehát először is csak arra lennék kiváncsi hogy: Megéri-e telepitenem, és ha igen, kompatibilis lenne-e mindezen felsorolt hardvereimmel?
A Választ pedig előre is nagyon köszönöm!

-
butch3r
senior tag
Sziasztok,Elnézést ha már volt a kérdés.Win 8.1et szeretnék feltelepíteni saját iso-ról, de a kiválasztott laptop nem látja a pendriveot amiről bootolnék.Viszont ha MS honlapján lévő usb boot készítővel csinálom akkor látja ugyan azt a pendriveot...Rufussal próbálkoztam (meg jó pár másikkal, mindig ez a gond).Köszönöm a segítséget
Tárgytalan, megoldottam

-
akos727
senior tag
akkor marad a hdmi, köszönöm válaszaid 
-
szabonagyur
félisten
-
akos727
senior tag
Wifin próbáltam, nem tudom, hogy a gépem képes-e dlna-ra vagy miracastra, nem találok róla rendes infót neten. Pc settings and devicesben megtalalom az "add"-ot, de hiába keresi, nem találja a tv-t, pedig az elérhető. Telefonommal működik a cast, így nem hinném, hogy a tv-vel van a gond.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
akos727
senior tag
Üdv! Próbálom Samsung smart tv-re csatlakoztatni Lenovo g580 laptopom, de nem akarja az igazat. Rámegyek az oldalmenüben a devices-ra, de ott nem ajanlja, hogy add new display, csak az van, hogy duplicate,extend,stb... simán devices and printersnél tudtam addolni, de ugye az bluetooth, így screen mirroring vagy project, stb nincs. Mi lehet a gond? A laptopom nem képes rá?
-
krisz4b70
aktív tag
Üdv!
2 merevlemez a gépben. Eddig a egyiken volt a windows, de most rátettem a másikra. Olyan gondom lenne hogy akárhányszor újraindítom a gépet mindig azt a merevlemezt akarja be bootolni amin régen volt a windows, és mindig be kell állítsam hogy a másik legyen az elsődleges. Ez mért lehet? -
spiritex
veterán
A win8.1 alatt ugye nincsenek a 7-ben megszokott gadget-ek. Tudnátok ajánlani valami cpu és memória használatot mutató, asztalra helyezhető gadget-szerűséget? Köszi!
-
fer
őstag
-
donmackó
addikt
Tedd fel ezt a .reg file-t és nem lesz problémád -> Disable_Get_Windows_10.reg
-
Debilon
addikt
-
netpeti98
addikt
-
bopeti98
őstag
Nincs. Én átklónoztam az SSD-re, utána egy teljes formázást nyomtam neki, így most üres.
Így tiszta telepítést gondoltam, csak nem tudom hogy a Windows aktiválni fogja-e magát majd azon a Samsung laptopon a hardverváltoztatás miatt. Ami most van benne sérült HDD, azon van a recovery partíció is amiről újra lehetne telepíteni a gépet, de már annak az indítása is hibára fut, szóval mindegy. -
castiels
addikt
Sziasztok!!
Remélem tudtok segíteni.
A Winraros fájlok ilyen indexképet kaptak, meg más fájlok is. Ezeket hogyan tudom visszaállítani?

-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Ha a tisztaszoftver.hu oldalról igénylek egy 8.0 vagy 8.1 licenszet, akkor azt frissíthetem windows 10-re? -
Ciccuka
veterán
Ezzel a módszerrel kiszedtem megint.
A Windows 10 beszerzési értesítés (GWX) eltüntetése (leírás és videó)
-
netpeti98
addikt
A HDD-n van rendszer most? Amennyiben a te régi Windowsod rajta van, akkor először a te kulcsoddal fog először próbálkozni. Feltéve, hogy nem deaktiváltad. A legegyszerűbb egy tiszta telepítés lenne az új HDD-re vagy a régi átklónozása. Bár utóbbinál lehetnek problémák, az eredeti HDD sérülései miatt.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy több éves Samsung laptopja gyárilag telepített Windows 8 rendszerrel.
Pár hete véletlenül lerántotta az íróasztalról miközben pont rar-t csomagolt ki ( ergo keményen dolgozott a gép ), és azóta random fagyások vannak, több fájlt nem lehet megnyitni, illetve lassabb is lett az egész gép.
A HD Sentinel 51%-os kondíciót mutat.
Az én laptopomba nem rég lett kicserélve a HDD egy SSD-re.
Ha ezt a HDD-t berakom az ő gépébe, akkor a Windows 8 fogja magát aktiválni a BIOS-ba írt kulccsal, vagy a hardverváltoztatás miatt újraaktiválást fog kérni?U.i.: Ha számít akkor a gép nem volt frissítve 10-re. Fel sem ajánlotta neki egyszer sem.
-
Debilon
addikt
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
A megadott útvonalon nincs Startup könyvtár a Programs-on belül...
-
spiritex
veterán
Újabb kérdés:
ha egy programnak nem volt olyan beállítása, hogy induljon a win-nel, akkor win7 alatt mindig csináltam egy parancsikont és behúztam a Start/Minden progrram/Indítópult könyvtárba. De most ugye ilyen nincs a 8 alatt, ha pedig elmegyek a: C:\Users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs könyvtárba, ott sem a rendszerrel induló dolgok vannak.
Mit kell csinálni, hogy egy program a rendszerrel indjuljon? Köszi! -
szabonagyur
félisten
-
spiritex
veterán
Köszi, még annyi jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy az Avast Filerendszer védelme csinálja? Mert régen valaki mondta, hogy szerinte ezt ki kell kapcsolni...
-
szabonagyur
félisten
-
spiritex
veterán
Nálam van egy i3 5010U-s laptop egy friss 8.1-es winnel. Az lenne a kérdésem, hogy mitől van az, hogy a nagyobb programok első indítása sokkal több időt vesz igénybe, mint a későbbi újraindítása? Ez a 8.1 miatt van, vagy ennyire elszoktam volna a vinyótól (évek óta SSD-m van)?
De ha a vinyótól van, akkor miért gyorsak a későbbi indítások? Ez az i3-as proci nem egy lassú cucc, az én régi E7500-as procim jóval gyengébb és mégis előbb nyílik minden (igaz win7-em van és SSD-m). -
Lauda
titán
Jol emlekszel, sikerult is, koszonom szepen!

-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
spiritex
veterán
Köszi, megvan! Már csak az érdekelne, hogy mikor áll meg a win ennél a képernyőnél? Mikor zárja le úgymond? Ha van jelszó beállítva?
-
Lauda
titán
Sziasztok!
Apukam itthagyta a notijat (hp probook + 8.1) egy kis reparaciora es csak most jutott eszembe, hogy ujjlenyomatos a fiokja, masik fiok nincs a gepen amibe be tudnek lepni. Ilyenkor lehet valamit tenni, vagy lesz egy plusz kor vele?
Koszonom!
-
szabonagyur
félisten
-
spiritex
veterán
Ez minek felel meg az angol verzióban és hol érem el?
-
szabonagyur
félisten
-
spiritex
veterán
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a bejelentkező képernyő előtti 1-2 másodpercre felvillanó, átlósan szivárványos színű hátteret hol lehet megváltoztatni? Köszi!
-
szabonagyur
félisten
-
Ciccuka
veterán
GWX-el mit lehet kezdeni, fél év után újra visszajött.

-
BTom1970
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen alaplap:
Asrock 945GCM-SWindows 8.1-et telepítettem, mindent felismert (alaplapi hang- hálózati-kártya, chipset stb)
Az Asrock honlapján nincs Windows 8.1-es támogatás.Hagyjam a Windows 8.1 által telepített drivereket, vagy töltsek le az Inteltől, Realtektől Windows 8.1-es drivereket?
Köszi!
-
pckownz
őstag
Soha nem próbáltam még system backupot létrehozni.
Két féle megoldásra gondoltam, ha megvalósítható.1) Egy img a jelenlegi rendszerről, amivel bármikor újrahúzhatom a gépet (friss install van driverekkel meg ilyesmikkel)
2) Egy automatizált backup/restore point hétről-hétre és törölje is a 2hétnél régebbi mentéseket.Van erre alkalmas szoftver? Ha igen, melyik a legjobb?
Köszönöm
-
dlaj
őstag
Olyan bajom van, hogy a szomszéd lányok kaptak egy új, jogtiszta win8.1-gyel telepített notebookot.
Létrehozták a fiókot, adtak meg jelszót, de másnap már nem tudtak belépni.Itt próbáltunk meg új jelszót kérni, de a második próbálkozást is elutasította valamiért.
Az lenne a kérdésem, hogy ebben az esetben mi segít? Telepítsem újra? Vagy mivel tiszta új gépről van szó, vigyék vissza a boltba, ahol garanciavesztés nélkül újratelepítik?
Valamit nagyon elszúrtak a lányok, mert a jelszó, amit megadtak olyan egyszerű, mint a faék: cicamica
Minden ötletet szívesen olvasok!

-
saelin
veterán
Végül szét turtam a netet és meglett a megoldás... Sosem gondoltam volna erre!

Egyszerűen fogtam a driver installerét (amit már kicsomagolt a c-be), tulajdonságokba be, ott kipipálni a win 7 kombatibilitást, és program futtatását rendszergazdaként. Szerintem most megyek iszok egy teát, mert ez fájt.
-
saelin
veterán
Mióta frissítettem a rendszert sehogy nem tudom a HP hotkeys (a fényerő gombok és ambient light sensor miatt kell notira) driverét működésre bírni. Már letöröltem, cc cleanerrel takarítottam utána, de még a registry-ből is töröltem a bejegyzését, erre egy friss instal után meg sem nyikkan. Előtte jó volt. Tudok még valamit csinálni?

Win 10 alatt is kínlódás volt vele. Lehet az a baj, hogy eredetileg win 7 prora szánt driver? Frissebb nincs. -
szabonagyur
félisten
-
betyarr
veterán
-
netpeti98
addikt
-
betyarr
veterán
és az offline fiókot lehet törölni miután hozzáadtam egy ms fiókot?
-
szabonagyur
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
betyarr
veterán
ha felhúzok egy gépre egy 8.1-et ms fiók nélkül,akkor később hogy lehet megadni fiókot neki?egyszerű?egyáltalán lehet?valami offline fiók rémlik...de nem emléxem pontosan

-
zoo8800
veterán
Szerintem belekutyulnak olyat is, aminek nincs köze a Win10-hez vagy a telemetria-diagnosztika nyavalyákhoz. Egy frissítést én is töröltem ebből a felsorolásból. De a 3035583-ast tuti ne rakd fel

-
szabonagyur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
68100 - 68001
71446 - 70001 70000 - 69901 69900 - 69801 69800 - 69701 69700 - 69601 69600 - 69501 69500 - 69401 69400 - 69301 69300 - 69201 69200 - 69101 69100 - 69001 69000 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 8 / 8.1
- (kiemelt téma)
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az a baj, hogy ha nem rakom fel a CPU cooler rohadt nagy rpm-el megy

Azt írja forduljak TrustedInstallerhez. Felírtam egy papírra, h TrustedInstaller és a forgószékemmel arra fordultam, de nem jött be...