- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz
afgk2012 #12995 üzenetére
Azt hiszem kicsit összekuszálódtak a dolgok a Startmenü uninstallal. Először is kellene egy rebót, ha még nem volt. Ha le akarsz valamit szedni a csempék közül legtöbbször két lehetőséged van. Levétel a kezdő képernyőről és az alkalmazás törlése. Neked az első opcióra van szükséged.
Menj a C:\Program Files mappába és ott keresgéld a Writert. Másik lehetőség, hogy egeret a jobb alsó sarokba, bejön egy csík ahol több minden lehetőséged van. Neked a legfelső (nagyítóra emlékeztető) ikonra kell kattintani akkor bejön a kereső képernyő. Ott csak beírod, hogy writer és ha megtalálta már indíthatod is. MEgoldás még a Baloldali vindows gom és "R" együttes menyomása. Oda is írhatod amit keresel.
Windows 8 alatt, ha az UAC nincs kikapcsolva nem vagy igazán root jogokkal felruházva ezért nem is vagy nagy veszélybe ha a 8-as védelmi a rendszere aktív. Persze, tökéletes védelem nincs!
-
TA68
őstag
Alakul ez. [link]
-
Nem a háttérrel van gond, hanem a csempék és a jobboldali bannerben maradt négyzetek bugyikék/lila színével. Ez a fekete bannerhez se megy... Ez nekem az eredeti metroban se túlságosan tetszik, de ott legalább "megy hozzá" a háttér. Mind1, stíluskérdéseket mint mondtam hölgyismerősnek/rokonnak tégy fel, ő tuti ki fog osztani
.
Amúgy a biliződ megy a bugyililához, az egyszínű puritán háttér a szocreál csempéhez. Ami nem passzol: szocreál csempe win7 aero környezetbe!A win7-et is el lehet rondítani, ha akarja az ember á'la szürke kockás ing+lilacsíkos nyakkendő - de abba is hagyom, mert ez szakmai topic...
+könyörgöm hagyjuk abba a skinezést, mert akkor a következő 3000HSZ is erről fog szólni, én meg végleg kiköltözöm a topicból. Esetleg létre kéne hozni egy win8 skinezős topicot, ez meg megmarad a valós problémáknak - hardver/szoftverkompatibilitás, teljesítmény, stb.
-
vlevi
nagyúr
válasz
fatallerror #12975 üzenetére
Baszki, a hátteret beállíthatod bármilyenre. Ez csak úgy ott maradt. Amúgy pedig a gyári startképernő is ugyanilyen fos ződ, bilikék, lila csempékben pomázik.
-
Drag77
senior tag
Aki esetleg fel szeretné tenni a "metros" beta skyepot: link
-
afgk2012
tag
válasz
Mikulásbá #12987 üzenetére
"Jelenleg sokaknak nem tetszik az új felület,ez csak megszokás kérdése"
Térjünk vissza ehhez egy picit. Uninstalláltam a Startmenű-programot. Gondoltam szokom a metrózást. Gondjaim adódtak.
Hol vannak a programjaim, amiket felinstalláltam. Például felraktam a Libreoffice-ot, de az istennek sem találom hol kellene megnyitnom a Writert.
A biztonsággal is vannak gondjaim. Olvasom, hogy nem jó rootként használni a Windowst. OK, mondok csinálok egy vendéget, korlátozott jogokkal. Igen ám, de az újraindítás után nem jelent meg a választási lehetőség. Megint csak rootként vagyok a rendszerben. Mit csináltam rosszul?
Illetve az is elég lenne már, ha például egyes alkalmazásoknál (például Firefox) definiálni tudnám a program jogosultságait. De ezt sajnos szintén nem találom hol kellene megadni. Ezt közben megtaláltam.
Aztán érthetetlen okból bizonyos alkalmazások kint vannak a metróban (pl VLC), míg mások (pl Libreoffice) meg nincsenek ott. Hogyan tudok rendet teremteni. Például ha le akartam szedni a "Reset VLC Medi Player" nevű kockát, elkezdte volna uninstallálni. Pedig én csak azt nem akarom, hogy a képernyőn ne legyen rajta.
Segítsetek nekem ezekben a dolgokban legyetek olyan jók!
-
afgk2012
tag
"szerintem nincs olyan ok, amiért ne érné meg váltani! (főleg 4,5k-ért)"
Ez egy meggyőző érv. Köszönöm.(#12993) kleinguru: "A 4,5K-n van a hangsúly, ezért már megvenni is érdemes volna, s el lehet felejteni a warezt
"
Szintén. Azt hiszem nincs is már kétely bennem.Köszönöm nektek nyomós érveket!
-
icons
addikt
válasz
afgk2012 #12988 üzenetére
Az upgrade-ra keress rá, nem bírok nem belebotlani a weben
GIYF
És egyetértek, a W8 nem csak W7 + Modern UI. Sokkal jobb memóriakezelés, gyorsabb, nyilván biztonságosabb, stb. Gyakorlatilag W7.6-nek tekintem. A Modern UIt meg nem használod, de még mindig vissza lehet kapcsolni, szerintem nincs olyan ok, amiért ne érné meg váltani! (főleg 4,5k-ért)
-
afgk2012
tag
válasz
negyedes #12990 üzenetére
Köszönöm. Nem világos, hogy majd ezt kinek fogom kifizetni és mit kapok érte. Euróban közvetlenül a Microsoftnél? Vagy Forintban, ott ahol a gépemet vásároltam? És mikortól? Nekem nem éppen friss már a Windows 7 Home Premium rendszerem. A notebookon volt rajta jogtisztán. Akkor ezt most gyorsan regeljem? És utána csak ahhoz fogom tudni használni?
Ezek fontos kérdések, de mivel még meg sem kelent a Windows 8 hivatalosan, gondolom túl korán kérdezek.
-
afgk2012
tag
Egyébként ebben a cikkben sok dolog le van írva részletesen. Kézzelfoghatóan viszont én nem tapasztaltam semmi különbséget egy windowsz 7-hez képest. Talán ez az egy (amit lehet ki is fogok próbálni):
"A Windows 8 új terítési módja a "Windows to Go". Ez nem más, mint egy legalább USB3-as pendrive-ra telepített Windows 8, amely képes minden, külső USB-ről rendszert indítani képes gépen futni. A "Windows to Go" sokféleképp használható. Tartalék gép helyett működő operációs rendszert kaphtunk a segítségével. A felhasználók a gépeik cipelése helyett vihetnek csupán egy pendrive-ot. Külső szerződő partnereknek biztosíthatunk – a saját gépén futó – de a mi felügyeletünk alatt álló operációs rendszert, drága VDI környezet kiépítése nélkül stb. stb. A "Windows to Go" nem minden szituációban használható, de amikor szükség van rá, ott nagyon jó szolgálatot tesz."
Valaki már kipróbálta közületek?
-
afgk2012
tag
válasz
< CyberBob > #12986 üzenetére
Próbát tenni most is tudok. Ezért is tettem fel a 3 hónapig szabadon használható verziót. Persze az lenne a sebességteszt, ha ugyanazon a gépen futtatnám a w7-et és w8-at. Mivel a notebookomban csak 1 winchester van és azt nem akartam megosztani, az asztali gépemre tettem fel egy külön winchesterre. Az asztali gépem sokkal gyorsabb és sokkal több RAM is van benne mint a notebookom. Így a sebességkülönbségről fogalmam sincsen. Ráadásul az asztalimon meg csak linux van. Egy Ubuntu. Ahhoz tudnám csak mérni a sebességet, de az meg értelmetlen lenne. Ha mégis megteszem, akkor elmondható, hogy a linux kb. fel idő alatt indul és kb. egynegyed idő alatt kapcsol ki mint a w8. Használat közben (firefox 15.) semmi különbséget nem látok. Lehet hogy az egyik két szempillantás alatt, míg a másik csak egy szempillantás alatt csinálja meg ugyanazt, de az ilyesmi elenyésző különbségek engem nem tudnak lázba hozni.
Várom még a véleményeket.
(#12987) Mikulásbá: "Ha veszel egy gépet még az idén pl. 64 bites Windows 7 Home Premiummal,azt 4500 Ft-ért upgradelheted Windows 8-ra,és akkor jogtiszta marad minden." Ezt nem is tudtam. Ez biztos? Hol olvastad?
"Jelenleg sokaknak nem tetszik az új felület,ez csak megszokás kérdése,de ugye aki ragaszkodik a régihez,azt is felrakhatja." Szerintem is gyorsan megszokható. Ha tablettben gondolkodnék (és lehet hogy Karácsonyra már lesz választék), akkor egyértelmű lenne az új felület előnye. Egérrel azonban "munkásabbnak" érzem -
válasz
afgk2012 #12985 üzenetére
Én is az újat(Windows 8) javaslom,e felé tendál a jövő.Jelenleg sokaknak nem tetszik az új felület,ez csak megszokás kérdése,de ugye aki ragaszkodik a régihez,azt is felrakhatja.
Viszont sokat javult a gépigény,mind memória,mind processzorhasználat,netkezelés,stb terén.
Erről vannak is cikkek,ott le van írva minden-bár szerintem nem is minden!
Ha veszel egy gépet még az idén pl. 64 bites Windows 7 Home Premiummal,azt 4500 Ft-ért upgradelheted Windows 8-ra,és akkor jogtiszta marad minden. -
-
afgk2012
tag
válasz
Krissz5435 #12984 üzenetére
Köszönöm. Még várok másoktól is véleményt.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
afgk2012 #12983 üzenetére
Hát az előny pont a metro lenne, de mivel azt kvázi kikapcsoltad, max a gyorsaság lehet neked mérvadó, meg egy két újítás. Én amondó vagyok, hogy ha tényleg nem használod a metrót, akkor nincs értelme olyan gépet venned amit win8-cal árulnak. Pl lényegében azért fizetnél tízezrekkel többet, hogy gyorsabb legyen a rendszer(a többi újdonságot most nem mondom).
-
afgk2012
tag
Szépnapot mindenkinek!
Elolvastam és próbáltam részleteiben megérteni ezt a cikket.
Majd felraktam a Windows 8 magyart RTM-et aktiválás nélkül. (Azért ezt, mert feltehetően ilyen notebookom lesz majd Karácsonyra) Egy napig játszottam vele, hogy kiismerjem. Tetszik! Végül persze felraktam én is ezt, mert érintőképernyő nélkül nem az igazi az új felület. (Megszokható, de szerintem túl sok felesleges mozdulat és kattintás kel a használatához.)
Kérdésem hozzátok a következő: Mi az a kézzelfogható előny számomra (aki csak internetezésre használom a számítógépet) ami a Windows 7 -től megkülönbözteti ezt az új fejlesztésű operációs rendszert?
Azért kérdezem ezt, mert jelenleg Windows 7 Home Premiumos notebookom van, illetve egy Ubuntus asztali gépem, de mint mondtam, szeretnék Karácsonyra új notebookot kapni. El kellene döntenem, hogy kell-e nekem az új rendszer, vagy jó a régi is. (Talán a régivel, vagy linuxal sokkal olcsóbban megúszhatnám a vásárlást.)
Kérlek, adjatok nekem tanácsot ebben a dilemmámban.
-
pzstm
titán
Elérhető a Skydrive app Android-ra
Ha vlakit érdekelne esetleg
-
A jobboldali banner állandóan bent van? így nem illik a képbe. A színvilág is brutális, erről legjobb, ha egy hölgyismerőst/rokont megkérdezel. A bugyikék, lila, sötétkék elemek nem valók ilyen tájkép elé, ha már skin, akkor legyen egységes, pl áttetsző, "aerós" csempék.
-
pzstm
titán
válasz
fatallerror #12975 üzenetére
-
vlevi
nagyúr
válasz
Воланд #12948 üzenetére
Nem mondtam, hogy sosem jelenik meg értesítő, csak azt, hogy én még csak elvétve ha láttam. Mert van, amikor beraksz egy pendrájvot, satöbbi.
De a metrós email app nem üzen semmit.
A másik meg, ha nem vagy éppen a gépnél, amikor ez előjön, sosem tudod meg, hogy volt.
Desktopon ott figyel az értesítő területen az ikon, satöbbi. -
ubid
senior tag
Helló!
Valaki nem tudja hogy az mitől van , (meg van e rá megoldás) hogy a facebook-ra mióta megadtam az accountot folyamatosan magától feljelentkezik ( mármint a chat részére)Erre nincs valami megoldás? nagyon idegesítő.
-
válasz
Visormail #12927 üzenetére
A comodo fórum szerint nem jó még win8-ra az 5.12-es, bugokkal, kékhalállal szenvednek.
-
-
pzstm
titán
van tán egy XE currency app,ami valutaváltó, de nem találom store-ban...valaki tud segíteni?
-
-
pzstm
titán
válasz
mrhitoshi #12959 üzenetére
jah hogy ehhez nincs bill mint plusz akksi/dock szereplő? hát figy....700dollár körüli összeg, odakint megveszik a gyereknek karácsonra, és rajzol rajta a pici
nézem ezt a sony hibridet...
8GB ram, corei7, 256-os SSD, de valahogy ez a slide dolog nem tetszik. Akkor már asus transformer book bár azt még most nem mutatták be..... -
mrhitoshi
veterán
Mondjuk az ilyen hibridek láttán megfordul bennem az a kérdés, hogy az ilyen (Samsung Windows 8 ATIV Tab) hagyományos Tableteknek, lesz e piaca.
-
mrhitoshi
veterán
És a Samsungről még csak most látok képeket. Sasmung S5 Ultra Touch
Samsung S5-S7 Slate. -
icons
addikt
válasz
Taifa Díaz #12935 üzenetére
Azt hiszem, ez még picikét túlmutat a képességeimen, de ha lesz időm, keresek majd hozzá anyagot / dobok privátot!
-
mrhitoshi
veterán
W8-as Sony Hibrid. Komoly cucc. Szerk.:Erről a Sonyról bemutató.
És ez is az: Unreal Engine 3 for Windows RT -
rita7107
aktív tag
Sziasztok, honnan lehetne megtudni ha nem teszem be a gépbe az eszközt, hogy szerepel e a win8 driver listájában? Egy Pinnacle dv500 pro van egy régi gépemben amin a win xp fut. Viszont szeretném áttenni a win8-as gépembe, de csak akkor ha szerepel a belső eszköz listában mert a pinnacle nem készít már hozzá drivert.
-
netpeti98
addikt
A rendszer nem csinál néha teljes leállítást? Csak mert a feladatkezelő 10 nap uptimet ír és már megint laggol a görgetés az alkalmazásokban. Jó lenne ha nem nekem kellene így újraindítgatni.
Üdv netpeti98
-
vlevi
nagyúr
Hát, igen. Direkt kiléptem mindenből, és csak a metrós messengerben voltam benne. Küldtem a telefonról magamnak egy mailt, és semmi. Nem kaptam róla értesítést, hogy valami történt. Ez azért kissé elszomorító. Van egy új szerkezet, egy új felület, egy új technológia, ami akárhova nyúlok, visszalépés, és magyarázkodás.
-
vlevi
nagyúr
Hát, úgy nagyjából ez van, és más semmi. desktop alkalmazások nem nagyon fognak ide írni.
Ráadásul, ha nem vagy elég gyors, akkor eltűnik onnan, és sosem látod többet. Viszont az is nonszensz, hogy minden értesítésre azonnal ugorjak, mert különben nem látom.
Na, mindegy, gyúrni kell még ezen bőven, mert még sok apróságba lehet belekötni. -
oO7
őstag
a metro alkalmazások tudnak olyan értesítéseket küldözgetni különféle alkalmakkor... ha üzenetet vagy emailt kapsz vagy ha IE-ben lejön egy letöltés vagy ha valami calendar értesítés esedékes vagy ilyesmi... igazából ugyanaz, mint régen a tray-nél a kis buborékos értesítés, csak metro alkalmazásoknak (ez ugye jelen pillanatban a buktatója a dolognak, amennyiben valaki hagyományos desktop alkalmazásokkal akarja betámadni a Win8-at)
-
gyulank
addikt
válasz
Sub-ZeRo #12937 üzenetére
Az biztos. Azon az van. De a Windows 8-at akkor akarom felrakni, ha azon is tudok ilyet használni, és Start menüt is. Legutóbb vagy egy éve raktam fel, és a start menü emuláló belassította, aztán próbáltam a témát is beállítani, aztán meghalt. Csak feketeség volt a képernyőn. És mivel nem lehet tudni, hogy olyankor csinál-e valamit, vagy lefagy, egy idő után feladtam, hogy betölt. De lényeg, hogy reméltem, hogy azóta sikerült valamivel megoldani ezeket a dolgokat.
-
NZKK
tag
Torrentet, most nem tudok hirtelen szerezni, de ilyet tudok mutatni. Ha jól tudom mást is jelez így, csak most ezt sikerült reprodukálnom
-
vlevi
nagyúr
Ugye jól veszem észre, hogy amíg metróban vagyok, addíg a taskbar jobb alsó sarkában fel-felbukkanó értesítéseket (meg úgy általában semmit) nem látok?
Innentől kezdve ez így kuka. Értem, hogy nincs multitask, de, hogy ennyire???
Szar, hogy amíg emilezgetek, vagy weboldalakat olvasgatnék egy kicsit, míg a torrent letöltődik, és nem kapok visszajelzést arról, hogy már fél órája letöltődött.
Még a droidon is észreveszem, ha valami történik a rendszerrel a háttérben, mert az értesítősáv megmarad. Nem tudom, ezt miért kellett kiirtania a MS-nak a rendszerből. -
Taifa Díaz
őstag
Persze. Írd meg DOS-ban. Régebben csináltam ilyet. Összeszedtem egy vírust anno, ami minden komolyabb és komolytalanabb vírusirtót hülyére vett, azaz mindig visszaírta magát valahonnan rendszerindításkor. De tudtam, hol hozza létre a fájlt, ami aztán sokszorosítani kezdte magát, majd átnevezgette a másolatait.
Írtam egy pici autoexec.bat fájlt, amit beraktam a Startup-ba, és ez minden indítás után törölte ezt a fájlt. Kismillióan mondták, hogy húzzam újra a rendszert, de én ezt nem találtam akkora problémának, hogy emiatt format c legyen, inkább kitaláltam ezt. Egyszerű, de nagyszerű. Aztán valamelyik vírusirtó egyszer csak kihozott egy frissítést, amivel már sikerült letakarítani a gyökerét is annak a fertőzésnek. Így történt, hogy azzal a kis batch fájllal meghosszabbítottam egy operációs rendszer életét (a la informatikus Dr. House)
-
icons
addikt
Hát nem jött be
Feltettem az összes korábbi BIOSt, de egyikkel sem volt jó (az elején még a Device Manager-t frissítettem mindig, hogy lássa, és utána mégegyszer újraindítottam, de akkor sem volt jó egyszer sem).
Úgyhogy most várok a következő BIOSra. Vagy megpróbálok írni egy progit, ami mindig frissíti a Device Manager-t, és berakom Startup-ba
(már ha lehet ilyet..valahogy csak)
-
-
icons
addikt
válasz
t72killer #12877 üzenetére
Hello!
na, köszi végre valaki
Én egy másik fórumba írtam, de ott se nagyon találtunk megoldást. A linket amit küldtél, kipróbáltam, de az sem segített.
Azt nem értem, hogy miért ismeri fel, miután megkérem, hogy detektálja. Hisz eddig azt gondoltam volna, ő is valami hasonlót tesz, akkor pedig indításkor miért nem ismeri fel?
Lehet megpróbálok feltenni régebbi BIOS-t, hátha megoldódik a hiba.
Írnék én az Acernek, de az is lehet, hogy a Win8-cal van a probléma (7es alatt teljesen jól működött
)
Próbálkozom, nézelődöm addigis, de legalább tömeges hibáról van szó, hátha így foglalkoznak majd velünk
-
-
Visormail
addikt
válasz
t72killer #12926 üzenetére
Igen comodo-ról beszél, valahol feljebb írta már egyszer. blattida szerint pedig jó az 5.12
-
-
Rákerestem a "link"-re, de nem adott jó találatot.
Szóval ha csempéről indítom az IE-t, akkor nem működnek a (PH)fórum gombjai a szerkesztő ablakban. Ez ilyen, vagy van vmilyen beállítás rá? -
Ribi
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #12921 üzenetére
Valószínű ők is szépen fontossági sorrendben haladnak.
Szerintem pont hogy a Virtual PC otthoni felhasználóknak van, mivel csak Win7-re illetve majd talán Win 8-ra megy fel. Cégeknél általában van egy ESX szerver, vagy valami más hasonló virtuál szerver. Amúgy meg ott a virtual box, bár nemtudom az fut é win8-on. -
szabeska
addikt
hali, feltennem a tuzfalat win8-ra, dw folyton megall, mintha nem indulna el, inicializal, aztan kiirja h diagnosztizalja a hibat, ramegyek h ok, de nem fejezi be, jelentest akar csak kesziteni. reinstallt is probaltam. 5.12 verzio. muveletkozpont sem latja. mi lehet a problema? bocs az ekezetekert, telorol irok...
-
Ribi
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #12914 üzenetére
Lehet hölye kérdés, de virtual machine alatt mit értesz?
Lehet rosszul tudom de a Virtual Box alatt az mocsoknagy Oracle logo az nem dísz.
Annyira kell virtual rencer, akkor az MS erre a HyperV-t javasolja. Tény, hogy nem megy fel Win8-ra, de hát akkor megint visszatértünk az előző részre.
Vagy most a Virtual PC a kérdés? -
A_ScHuLcZ
addikt
Elgondolkodtál már azon, hogy egy otthoni felhasználónak mi szüksége lenne a virtuális gépre? Céges környezetbe szánjuk és tervezzük megvenni az OS-t, ezért érdeklődöm róla, hogy tudjuk tesztelni, nem otthoni felhasználásról van szó.
Egyébként sem olyan nagy igény szerintem, mivel az MS készíti azt is, így nem most került a kezükbe a kód, hogy most kezdhessék el rá megírni a programot (nem is program, csak update, mert beépül a windows-ba, bocs).
Nem magyarítást kértem, mert szerintem te azzal keverted, na az nagy igény lenne valóban! -
PapauZ
aktív tag
Elindulni elindul, nálam is ezt csinálta, hogy a telepítő száll el az ellenőrzésekkor amíg be nem kapcsoltam a VMben az NX/PAE-t.
Bár most nézem, hogy a VMWare-es cucc lehet, hogy nem is azt csinálja, és ott magának a fizikai processzornak kell tudnia az NX, PAE és SSE2 szolgáltatásokat... De ennek még megpróbálok utánajárni addig.
-
NZKK
tag
Mi az a parancs cmd-ben, ami kiírja, hogy mikor telepítetted a rendszert meg ilyesmiket?
-
PapauZ
aktív tag
Inkább VMWare Player 5-el próbáld meg, mert a VirtualBox guest additionjai még nem működnek az RTM Win8-al, míg VMWare-nél igen.
Ha a BIOSban ki van kapcsolva a virtualizációja a processzornak, azt kapcsold be. Illetve a VMWare-ben a gép tulajdonságai között ezt kapcsold be:
Processors -> Virtualize Intel VT-x/EPT or AMD-V/RVIEzzel bekapcsolod azt az emulációt, amivel az NX, SSE2 és PAE függését a Win8-nak teljesíti a virtuális gép, és nem fogod tovább kapni a hibakódot
.
SZERK:
Ha mégis VirtualBox mellett döntesz, ott pedig ugyanehhez a System -> Processor fülön az Enable PAE/NX opciót kell bekapcsolni. -
A_ScHuLcZ
addikt
Win8 alatt működő Virtual Machine-t adhatnának már ki az MS-nél, főleg így, hogy már végleges állapotba került az OS lassan 1 hónapja. Próbáltam utánakeresni, de mondhatni az összes találatnál a fordított verziót boncolgatják, hogy win8 miképp telepíthető VM-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged