- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
turbulencia8 #37980 üzenetére
Ha találnál 8.1-re egy desktop klienst, ami offline is működik, annak én is örülnék, mert én is helyi fiókkal használom a W8-at, de azért szeretném ha működne a skydrive szinkronizálás, olyan jó volt, hogy csak bedobtam pár fájlt a skydrive mappámba, és tudtam, hogy máshol is elérem.
-
tomp
félisten
válasz
GuruZone #38094 üzenetére
A 327.23-as drivert a 8.1 után raktad fel? Nálam a 327.02-es driver fut amit még a sima 8-as alatt raktam fel és azóta frissítettem 8.1-re.
Esetleg próbáld meg felrakni a régebbi drivert amit én is használok.GEPESZ66:
Nekem Firefox alatt a fórumok szövegdobozai esnek szét. yt-on pedig a 4K-s videónál összeomlik a flash ami a 8.0-nál nem volt ilyen. -
GEPESZ66
veterán
Van-e info arról,hogy WIN8.1 esetében böngészés közben mitől jelenik meg néha egy fekete csík? Más fórumtárs is írt erről.
-
GuruZone
őstag
A második kék halál közel egy hónap alatt, amióta megvan a 8.1 RTM.
A heti frissítések telepítve.
Update-ek előtt nem volt rá példa.Asztalra bootolás után pár másodperccel történt, még szegény Kaspersky sem tudott elindulni.
Rákerestem itt a fórumban, de nem találkoztam az nvlddmkm.sys-szel.
NVIDIA 327.23 WHQL
-
St3venson
tag
Hali,
Én is feltettem a 8.1-et az áruházból, és néhány bsod után, arra jutottam, hogy a videokártya driverei okozzák a problémát. Z77-es lappal használom az alaplapi illetve a dedikált kártyát is(5850-es ati, illetve HD4000-es Intel). De ha szeretném feltenni a megfelelő drivert illetve szoftvert, akkor kékhalállal meghal a gép. A windows updateben 2 fontos frissités szerepel, mindkettő a videokártyához (Graphics Adapter WDDM1.3 az Atihoz illetve az Intelhez), de nem tudja a win feltenni. Ahogy olvastam a driver elvileg már kompatibilis, de nincs ötletem merre tovább.
Ötleteket várom
Üdv
-
GEPESZ66
veterán
WIN8.1-en hol tudom letiltani a gép indulásakor betöltődő alkalmazásokat, amit nem akarok, hogy elinduljon. A Feladatkezelőben van olyan, hogy indulás.Ez az, vagy msconfig kell?
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Jani18 #38082 üzenetére
Nekem is ugyan ez a hiba mint az előttem szólónak.
ACER 5820TG laptop (intel I7,ATI5650Mobility)
Eddig Win8Pro-val működött az alapi videókártya(Intel) az AMD hivatalos oldalán található
13.11 beta catalysttal,de mióta ráment a 8.1 azóta nem is látja az alaplati Intel kártyát
ezzel a driverrel.
A laptop 3 éves most,csak WIN7 64bit-hez van videókártya driver az ACER honlapján,de eddig
működött az AMD oldaláról letöltött driverekkel is.
Még a WIN7-es drivert nem próbáltam hátha tud valaki okosságot mondani.
Előre is köszi !jimmy5
-
xxSanchez
őstag
válasz
Dexter-2000 #38083 üzenetére
-
Dexter-2000
őstag
úgy döntöttem mai nap én is átlépek 8.1 be viszont olyant hallottam hogy az én verziómmal ez nemigazán lehetséges
Igazából arra gondoltam, hogy win 8.1-et letöltöm kiírom és azt teszem fel mivel 8-ról 8.1 re nem akarok frissíteni.igazából csak annyit mondtak hogy a 8.1 nem fogja elfogadni a win 8-as cd kulcsomat aminek nem látom az értelmét :\
valaki tudna segíteni?
-
Jani18
aktív tag
Valaki használja itt az alaplapi vga-t?Nálam következő a probléma.Felraktam a 8.1-et.Működött rendesen az alaplapi vga (Intel HD3000) 2600K prociba.Felraktam a catalyst-ot.Azóta nem megy az alaplapi.De még a driver-e is eltűnt a gépről.Próbáltam sok fajta driver-el,de nem megy.Valami ötlet?
-
dejaris
addikt
A screenshotokat hova menti a 8.1? Ott ahova eddig a 8-as pakolgatta, nem igazan talalom.
-
wwhy
veterán
válasz
Ereshkigal #38076 üzenetére
-
xxSanchez
őstag
válasz
Ereshkigal #38076 üzenetére
Próbáld meg ezt beírni a böngésződbe: ms-windows-store:windowsUpgrade
-
wwhy
veterán
válasz
Ereshkigal #38074 üzenetére
Nekem oktatói_neptunos W8 volt, arra pénteken csont nélkül települt a W8.1 áruházon keresztüli frissítésként.
-
Ereshkigal
őstag
Valakinek van valami infója arról, hogy akinek kms szerverrel aktiválós verziója van (tisztaszoftveres win8pro, egyetemi oktatóknak/dolgozóknak), az mégis mikor és hogyan juthat hozzá a 8.1-es frissítéshez? Holnap utánakérdezek hivatalosabb helyen is, de addig hátha...
-
sid87
senior tag
-
Gazda1
tag
válasz
#93794560 #38017 üzenetére
Már majd' 2 órája fut a memtest és nem ír hibát.
Visszagondolva valamelyik gyári Intel driverre gyanakszom.
Az a baj, hogy amíg nincs fent az integrált VGA Inteles drivere, nem engedi az nVidia GTX760-at sem telepíteni. (Mindig az Intel driverek után kezdett el újraindulni.)
Gondolom nem tudja ennek hiányában a windows önmagában kezelni a GTX760-ast?!
Az automata driver keresési funkciót érdemes bekapcsolni egyáltalán?
-
sid87
senior tag
Laptopon nem engedi, tehát számít a kijelző méret és felbontás is?
Most megpróbáltam feltenni újra azt a videókártya drivert ami eddig volt rajta, és most full szétesett minden, össze vissza vannak a csempék, ha ráviszem az egeret más képet mutat, el van csúszva felül minden..
-
DeeNee
csendes tag
Hi,
Megkérdezem itt is, hátha találkozott más is hasonló problémával. Win 8-ról frissítettem a rendszert, ott nem tapasztaltam problémát.
-
sid87
senior tag
Lenne pár kérdésem ha nem baj.
Feltettem a 8.1-et, és azt írja hogy a videókártya drivert tegyem újra, de nincs hozzá 8.1hez való.. Nem tudom h emiatt e, de a start menü meg az alkalmazás váltó a bal sávban elég furán jelenik meg, össze vissza színekben, 8ról frissítettem fel a rendszert.
Meg hogy tudom beállítani hogy ne csak két ablak legyen egyszerre, hanem 3 pl? Videót láttam róla, de nekem nem teszi be a 3.at.
-
xxSanchez
őstag
válasz
juhi56 #38060 üzenetére
Nekem már 8.1 van fennt szóval nem tudom megmondani, hogy akkor mi volt engedélyezve és tiltva, viszont azt tudom, hogy nem csak a letöltőnek kell engedélyezni a netet, ha blokkolva van a rundll32.exe, explorer, dwm akkor próbáld meg ezeket is engedélyezni, hátha működni fog.
-
xxSanchez
őstag
válasz
bazsee83 #38058 üzenetére
Elvíleg csak úgy tudnál felrakni 8.1-et, ha először felraknád a 8-at újra, viszont ezt ki lehet kerülni. Az ISO-t így le tudod tölteni, telepítésnél nem fogja elfogadni a 8-as kulcsot, a kettővel feletted lévő hozzászólásba viszont ott van, hogy milyet lehet használni. Telepítés után pedig már tudod aktiválni a 8-assal is.
-
bazsee83
tag
Sziasztok
Egy olyan "problémám" lenne, hogy nekem van egy jogtiszta 8-asom és frissítettem 8.1-re. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne azt megcsinálni, hogyha esetleg újra kéne húzni a gépet akkor már a 8.1 menjen fel egyből ne kelljen frissíteni? Csak 8 hoz van termékkulcsom. Esetleg lehet kérni másikat 8.1-hez?
-
Ice&Lime
veterán
Rövid tapasztalazom az, hogy jó lett a 8.1, de valami hiányzik, valami...
Nem hozza azt az érzést, mint akkor xp-ről a 7-re váltáskor sajnos. -
xxSanchez
őstag
A telepítő nem fogadja el, telepítés után a Gépházban tudod aktiválni a 8-as kulcsoddal. Telepítéshez használj Generic Key-t.
-
xxSanchez
őstag
válasz
majestic #38051 üzenetére
Próbáld meg kijavítani az Internet Explorert: Vezérlőpult > Rendszer és biztonság alatt problémák kijavítása > Baloldalt minden program > Internet Explorer
Lehet, hogy más a magyar nevük, nekem Angol Windows-om van.
(#38053) juhi56: Próbáld meg ezt:
Navigálj ide: C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\WebSetup
Itt pedig töröld ki az összes mappát ami a WebSetup-ban van. -
King Unique
titán
válasz
#93794560 #38023 üzenetére
Köszönöm az infót, ez is vmi
Lenovo oldalán is vsz 8 és 8.1 címen csak a frisebbek vannak fent, illetve volt h 7-es topicban, ha épp ahhoz nem volt driver, 8-asét ajánlották, szal lehet ezekkel variálni...ha meg gyárilag felismeri wifit és benne van, akkor hagyom driver nélkül, azt készAhogy láttam ez a driver egyik gyenge pontja új windowsoknak is, mert ha nem megfelelőt teszel fel, v összeakad vmivel, máris dob egy smiley-t...
(#38027) Dj.Gábor: többiek leírták mi lesz, nem fogod tudni használni, de amúgy is kaptál csomó infót ez ügyben...
tehát v veszel egy 8 v 8.1-et, v használsz továbbra is vmi virágbolti verziót, ennyi.Másik megoldás lett volna, ha notidon, v min volt eredeti win7 , visszarakod, v visszaállítod rejtett partícióról (notikon) , arról fölupgrade-elsz kedvezményesen 8-asra és arról meg most ingyen 8.1-re.
-
törölt tag
Valaki nemtudja miért kapcsolja le állandó jelleggel a külső vinyómat a rendszer? 8-alatt nem csinált ilyet, de 8.1-nél folyamatosan, pedig bevan állítva az energia beállításoknál, hogy soha ne kapcsolja alvó állapotba a vinyókat. o.O Vagy valahol máshol kell ezt állítgatni még?
-
xxSanchez
őstag
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Nekem frissítés után elég furcsa dolgokat csinál a 8.1, szóval gondoltam, hogy újratelepítem. Van megvásárolt win8 kulcsom. Az a kérdés, hogy honnan tudok leszedni 8.1 ISO-t? Torrent oldalakon van egy raklap, de a fene se tudja, hogy melyik jó nekem.
-
xxSanchez
őstag
válasz
majestic #38043 üzenetére
Kezd el írni a modern felületen a smartscreen szót és egyből be fogja dobni a ki/be kapcsolást.
Ez a Dosearch inkább valami kéretlen program/vírus lesz, -
majestic
őstag
-
majestic
őstag
Segítséget kérek!
Tegnap telepítettem a 8.1 pro-t és nem tudok az Internet Explorerrel semmit sem letölteni! Nem ír ki semmilyen hibaüzenetet. Mi az a beállítás, ami ezt megakadályozza?
Másik kérdésem: Ha elindítom az IE-t, akkor sosem az alapértelmezett oldal jön be, hanem egy teljesen más, hiába állítom be alapértelmezetként a google-t....
Előre is köszi a segítséget!
-
-
xxSanchez
őstag
válasz
megema #38037 üzenetére
Nekem nincs baja, egyedül telepítésnél a Progress ring villogott folyton.
-
megema
őstag
Ha már ilyen ügyesen bezárták a 8.1 topicot, akkor itt is felteszem a kérdést.
Nálatok is elfelejt néha forogni a "Munka a háttérben" nevezetű kurzor? 8.1-re frissítés óta csinálja.
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz
< CyberBob > #38031 üzenetére
egyszerű, tömör,és lényegretörő
ám, apropó.. máshonnan. tán tuc valamit
. akkor dobhatnál linket privibe
-
xxSanchez
őstag
válasz
juhi56 #38033 üzenetére
Olyan nyelvűt tölt le amilyen nyelvű rendszerről indítod a letöltést, ha a mostani Windowsod magyar akkor az is az lesz.
(#38032) Dj.Gábor: Nem értem, hogy mire és hogyan szeretnél frissíteni. Ha van eredeti Windows 8-ad akkor fel tudsz rakni 8.1-et, ha nincs akkor nem tudsz. KMS és a többi aktivátor warez-nak minősül ami itt tilos.
-
AthlonXP
őstag
A Physix-el akadt gondja valakinek?
Az a bajom most vele, hogy a játékaim nem látják azt feltelepítve. Ha indítanék egy játékot ( pl. NFS Shift ), akkor azt írják ki, hogy a Physixloader.dll hiányzik a gépről és nem indul el. De pl már telepíteni sem tudom az adott játékokat, semmit.
A legújabb nVidia driver fent van, a Physix driver is fent van, még az ennek tesztelésére való nVidia fluid ( vagy mi ) benchmark is gond nélkül lefut a rendszeren, mégsem látják az alkalmazások, hogy telepítve lenne.
Próbáltam külön feltenni a drivert, de a telepítő azt írja már fent van és nincs szükség telepíteni.
Az alkalmazásokat adminként telepíteném/indítanám természetesen...Ilyenkor mit lehet csinálni, volt már hasonló gondja valakinek?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
juhi56 #38015 üzenetére
Nem trükköztem semmivel.
Beillesztettem a kódot (aida64-ből másoltam) igaz kötőjelekkel együtt, de elfogadta így is hiába írta a mezőben, hogy kötőjelek nélkül. Majd mentem tovább addig, míg el nem kezdte kiírni a letöltési %-ot. Itt vártam, hogy 1%-ra ugorjon és bezártam a jobb felső X-el (rákérdezett, megerősítettem). Eztán elindítottam a 8.1-hez tartozó setup-ot, ami már nem kérdezett semmit csak elkezdte tölteni a telepítőt.Nem találkoztam olyannal, amit írtál
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz
King Unique #38011 üzenetére
és aztán milesz?
-
törölt tag
válasz
King Unique #38011 üzenetére
Szia!
Ha már témánál vagyunk, bár ez egy kicsit off, de leírom a saját tapasztalataimat. Nekem egy Acer Aspire 5349-es notim van. Ehhez a géphez nem járt oprendszer, illetve csak egy Linpus Linux. Ezt leszedtem, és feltelepítettem rá anno a Windows 7-et. A géphez adtak driverlemezt, de a hivatalos oldalról a frissebbeket le lehetett tölteni. Ezek kizárólag csak Windows 7-es driverek voltak. Ezeket feltelepítettem, és a gép ezekkel ment. Amikor jött a Windows 8-as váltás, telepítés után a Win minden perifériámat felismerte, alapból minden ment vele. A hivatalos oldalon csak update driverek jelentek meg 8-ashoz, amik a windows által felrakottakat frissítették föl. De ezekből én csak a hangkártya driverét tettem föl, mert az kezelte a keverőt is. A többit nem raktam föl, mert a gép által felrakott driverekkel jól és simán működött. A 8.1-re frissítés után nem tettem föl utólag semmi drivert, úgy hagytam, ahogy volt. Jelenleg is így működik a gép.
-
törölt tag
válasz
Gazda1 #38013 üzenetére
Le lehet tölteni a memtest nevű programot, azzal lehet megcsinálni. A program oldalán le tudod tölteni az előre összeállított ISO fájlt. Ezt lemezre kiírod, erről kell bebootolnod. Elindul a memtest program, ami hosszú ideig vizsgálja a memóriát, és a végén kijelzi, hogy van-e hiba, és ha igen, akkor a memória melyik részén.
-
daimonion
senior tag
válasz
samgar #37954 üzenetére
WIN 8.1 UJDONSÁGOK ÁTLAG USEREKNEK
Látod ez egy logout cikk 20 mp alatt megtalálható..Nem nehéz ez a dolog..használd egészséggel
-
-
-
törölt tag
válasz
King Unique #38004 üzenetére
Szia!
A válaszom nem neked lett címezve, hanem Gazda1-nek.
[ Módosította: wwhy ]
-
Gazda1
tag
válasz
#93794560 #38003 üzenetére
A dedikált VGA-t nem ismerte fel. Ezért tettem fel a drivert. Az automatikus hardverfelismerést le is tiltottam benne, mert akkor még gyakrabban csinálta a problémát.
Tehát akkor ez egy egyedi dolog és nincs is erre semmi patch vagy hasonló,? Ki kellene kísérleteznem, hogy melyi hardver/driver a ludas?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dj.Gábor #37999 üzenetére
Ja, hogy a trial verzió csak annyit mutat....hmm...akkor ezzel nézd meg: NirSoft - ProduKey v1.65
Szerk.
"amit persze aktivaltam valami aktivátorral"Ez nem hangzik valami túl jól...
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz
King Unique #38002 üzenetére
Nos. notiba eredetileg, win7 home premium 64 bit volt. aztan azt későb átraktam win 8-ra. amit persze aktivaltam ....... és most eből a win 8.1ből. fentvolt nekem az utó előtti,vagyis a végleges előtti verzió,a próba. és most akarnám beszerezni a végleges 8.1-est a próbaverziósról. remélem,igy már érthető. És aza aida. ott csak utó 5 szzám van. a töbit honan tudom meg,?
Hmmm
[ Módosította: wwhy ]
-
King Unique
titán
válasz
#93794560 #38003 üzenetére
Ez hogyan is van
Mert nálam Lenovo notin kellett win7-hez és 8-hoz is driver, pl. külön LAN-hoz és wifi-hez is, 8.1 listában vannak ezekhez, de egy részére "inbox" van írva és nem letölhető, vagyis 8.1 már gyárilag tartalmazza. Telepítésnél felismerte driver nélkül egyből wifit, de kipróbáltam, h leszedtem az utána felerőszakolt 2 db drivert, aminél egyébként dobott kékhalált és anélkül is van net, eszközkezelőben is ott vannak, tehát nem kell külön lan+wifi drivert raknom ?
(#38005) Dj.Gábor: ...
fentebb meg lett említve, h ez esetben sajnos - nem eredeti rendszer - nem fogja felajánlani a frissítést, ez így nem fog menni
Vagy veszel egyet, v ha van msdn előfizetésed, suliba (főleg fő és egyetem) jársz sok helyütt adnak dreamspark hozzáférést, ahonnan tudsz szedni legális 8 és 8.1-et is.
Nem tudom fentebb.említett ISO lementés ilyen esetben működik-e, lehet hogy nem...
ha ezen alternatívák nem játsaznak nálad, akkor marad az a megoldás, ahogyan 8-as beszerezted 8.1-re, de az itt off -
törölt tag
válasz
Gazda1 #38001 üzenetére
Nem tudom, hogy a gépeden a Windows 8 telepítés után melyik hardvereket ismerte föl, és melyiket nem. Nálam az Acer Aspire 5349-es notinál mindent felismert. Simán lehet használni így, minden megy vele, a 3D, a videolejátszás, minden. Az alaplap és a rádugott perifériák is jól működnek így. Elvileg így is használhatnám, csak a keverő miatt tettem föl az újabb hangkártya drivert, de egyébként alapból is simán ment a gép. A Windows 8.1-re sem tettem föl semmi új drivert, úgy megy, ahogy a frissítés után volt.
Ha nálad alapból mindent felismert, talán egy ideig meg lehetett volna próbálni használni így. Kiderülhetett volna, hogy így is jön-e a hibaüzenet. -
King Unique
titán
válasz
Dj.Gábor #37999 üzenetére
Válaszolj konkrétan a #37972 feltett kérdésre, notihoz/gépedhez adatak eredeti win8-at, matrica vmi van rajta, v te / haverod aktiválta be, okosította, illetve a "netről leszedett", az megvásárolt elektronikus licensz volt, v csak úgy lehúztad, azt kész, rá a KMS, azt hello
Mert utóbbi esetben nincs miről beszélni, "ezekre" nem megy storeból a 8.1... -
Gazda1
tag
válasz
#93794560 #37997 üzenetére
Új a gépem, tegnap vettem. Már párszor újratelepítettem a windowst, de mindig előjön.
Először arra gyanakodtam, hogy nem jók a driverek. Nem is voltak jók, mert windows 8.1-hez a windows 8 drivereit tettem fel. Most már letöltöttem a jókat, kicsit jobb lett a helyzet, de még mindig előjön a probléma.
Konkrétan elkezd kicsit vibrálni/szakadozni/elmosódni a kép 1-1 pillanatra. Csinálja időközönként néha, aztán újraindul.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!