- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
janihunk #4097 üzenetére
Mert annyira inteligencs, hogy tudja ha nem tapizod folyamatosan a telefonod akkor minek fusson a net és merítse az akkumulátort.
Ja... hogy desktopról van szó akkor meg ennyire hüjje, hogy nem tud különbséget tenni a kettő között.
Ha nem vagy a gép előtt akkor minek akarsz netezni a torrent úgy is csak a cuna warez-ra van kitalálva. -
KonzolKartel
őstag
Ezt a hibát lehet valahogy orvosolni?
Rengeteg ilyen glitchem van. -
janihunk
senior tag
Miért van az ha itt hagyom a gépet és az kikapcsolja a monitort akkor megszakad a net, de úgy hogy újra sem tárcsáz amíg én meg nem teszem?
-
raidx
őstag
válasz
skylinelaca #4095 üzenetére
Telepítetted a hálókártya driverét?
WIN + I "beállítások" varázsló.
WIN + O forgatás zár.
WIN + C, egyszerűen "Start menü" és az idő / dátum.A Windows 8 is teljes mértékben kompatibilis a régebbi shell billentyűparancsokkal, mint a WIN + D mutatja az asztalt, WIN + R megnyitja Run , WIN + L zár (lock) és a WIN + E nyílik az Explorer.
________Ahhoz, hogy a linkeket az alapértelmezett böngésződben nyissa meg, nyisd meg a Control Panelt, kattints a Programs parancsra, majd a Default Programs, utáma pedig az Associate a file type or protocol with a program parancsra.
Keresd meg a HTTP-t és a HTTPS-t, kattints rájuk duplán és válaszd ki azt a böngészőt, amelyben meg szeretnéd nyitni ezentúl a linkeke
-
skylinelaca
senior tag
sziasztok! ma reggel felraktam a win8at, lapira. egyetlen gondom van vele. olyan lassú az internet hogy használhatatlan. egy sima google chrome letöltése és telepítése a gép szerint több mint 8 óra. egy 10 megás codec packot 30 perce tölt le a 15-ös net.. mi lehet a gond? extrém lassan telepít például skype-ot (adobe oldaláról flash-t akartam letöltni és 17kb/s-el tölti) valami korlátozás van a rendszeren vagy miért ilyen?
-
raidx
őstag
Nagyon hiányzik a régi startmenü de a metro felületet sem akarod elveszíteni?
Kattints a Tálcára jobb gombbal majd válaszd a Toolbar > Desktop parancsot. És már meg is jelenik a Desktop felirat, és egy kis nyíl, melyre kattintva megnyitja az XP-s Start menühöz hasonlatos ablakot.
-
Sziasztok, egy kérdésem volna hirtelen:
Van-e valami előhívható - értelmesen kezelhető - jumplist, ami eddig a start menüben volt? Tehát ha bindeztem oda egy pl. excelt, akkor a korábbi doksik/előzmények megjelentek tőle jobbra. Jelenleg csak úgy látok erre esélyt, ha a tálcára bindezem, amit viszont nem akarok (mivel ez úgy általánosan hiányzik)... -
Boonen007
őstag
Hogyan tudok váltani IE-ben desktop és metro mód között?
-
-
törölt tag
A Windows 8 -ban is ugyanaz a Fokozott biztonságú tűzfal van/lesz mint a Vista / Seven -ben ?
-
zoli62
addikt
válasz
Barthezz2 #3783 üzenetére
Például. idegesítő, hogy nem lehet kilépni a messaging metro alkalmazásból, azaz minden újraindulás után aktív a Live Messenger Korábban még a Windows 7-ben is be lehetett pipálni, hogy megjegyezze-e a felhasználónevet és jelszót. Ugyanaz vonatkozik a Mail alkalmazásra is. . Esetleg menetközben valaki már talált erre valamilyen megoldást, akár a Windows 8 Help-ben ,akár fórumon, hogy a Windows 8 indulása után ne lépjen be automatikusan ezekbe a programokba? Mert én nem láttam ilyet.
Én egyelőre ezt találtam, a tűzfalon lehet letiltani, legalábbis a Messaging-ot.[link] -
-
Gorneck
legenda
válasz
polonic #4075 üzenetére
Sztem a két felületet próbálják szétszedni...mert ugye a lényeg az az lenne, hogy ez az OS megy minden más gépre is...szal szvsz ezek az appok nem biztos többek lesznek, mint amit egy Mango-nál láthatunk...egyszerű kezelőfelület, live integrációra kihegyezve...egyszerű beállításokkal...
Startképernyőn túlképp minden ott lesz amit szerenénk...levelezés, chat, böngészés, időjárás, kapcsolatok...stb, ha meg melózni támad kedved, akkor ott a megszokott desktop...2-3 napalatt megszoktam a két felületet...kicsit olyan volt, mintha a WP-s telóm a monitorra lenne kötve...De mikor visszaraktam a megszokott 7et, már jöttek a két napos berögződések és most ismét visszafogom tenni a 8at...
-
buvartacsko
addikt
-
nXu
tag
Ha már itt tartasz, akkor szólj a macskádnak, ő meg ellesz az egereddel. Nem személyeskedés akar lenni.
Tény, hogy billentyűzettel (gyorsgombok, keresés) sokkal gyorsabb a Windows használata, ám valakinek ez nem tetszik. Szíve joga, ízlésekről fölösleges vitázni. Én még mindig úgy gondolom, hogy nagyon jó a Metro.
-
polonic
félisten
Rengeteg hiányosság és furcsaság van, ami remélhetőleg a véglegesig változni fog.
Pl a mail alkalmazás nem nyitja meg az összes hotmail levelemet. Aztán nem lehet más fiókot beállítani benne, csak google és exchange-et. A kezelés körülményes. Jobb klikk, hogy másik accountra váltsak, aztán megint jobb klikk, hogy accounton belül mappát váltsak. . .
A képnézegető, zene -és videólejátszó alkalmazások annyira fapadosak.
Nem lehet a programokban beimportálni a gyűjteményeket? El kell navigálni a desktopra, hogy importálni lehessen. . . Kicsit logikátlan.Aztán, ha a desktropról nyitok meg mondjuk egy fullhd kamerával felvett videót, aminek mts a kiterjesztése az a desktopon nyílik meg a wmp-ben, de mondjuk egy avi már a metros alkalmazásban. Ez miért? Hol ebben a logika?
Ha desktopon ügyködöm éppen, akkor miért indulnak el egyáltalán a metros alkalmazások.
Ez az egész dolog nekem össze-visszának tűnik.
-
buvartacsko
addikt
-
-
Воланд
titán
-
vlevi
nagyúr
Nektek sikerült a Visual Studi 2011 bélát felrakni?
Virtualbox alá van telepítve a W8, és arra akartam rárakni. Próbáltam a web installert, de az az 1.2 megás exe, ami letöltődött, kb 2másodperc alatt megdöglik32 bites Win7 alól a 4.1.8-as Virtualbox-on próbáltam, természetesen a 32 bites W8-at.
Holnap beviszem a melóhelyre, ott van 64 bites Win7, az alól talán jobban muzsikál a 64bites W8. -
Boonen007
őstag
Várható bugfix vagy javítás a CP-hez vagy majd RC-ben javítanak?
-
virkir
veterán
No azért az átlagstílusomra nem lehet panasz.
Csak az veri ki ha valaki direkt nem akarja megérteni amit írok és csípőből hüjjéz.
A lényeget meg nagyon szépen összefoglaltad.
Normális használatra, munkára pazarló nehézkes a két felület együtt működtetése a helykihasználásról nem is beszélve.
Egyszerűen nem vagyok képes megérteni miért nem lehet az eredeti elképzelést benne hagyni, hogy választhasson a júzer, kell neki játszadozni a metro vagy elég bőven a aero normál startmenüvel. -
vlevi
nagyúr
válasz
buvartacsko #4052 üzenetére
"Nálam valahogy mindent megtalál, egyszerűen továbbra se értem, hogy ha elindítasz egy programot, és dolgozol, akkor minek kellene váltogatni a Metro meg Desktop között.. de mind1... biztosan Te érted."
A hangnemmel én sem értek egyet, ahogy virkir beszél, de van, amiben értem mire gondol. Az, hogy ha valaki csak a hagyományos felületet akarja használni, akkor sem lehet kikerülni a metro felület használatát. Pl. normálisan akarsz böngészni, és kicsit komolyabban levelezni. Komolyabban azt értem, hogy csatolmányok, meg több accountot egyszerre átlátni, meg egyebek. Szóval egyszerű dolgokra elmegy a metro, de ha valamit tényleg csinálni kell, akkor az az első, hogy ki kell lépni belőle, és menni a desktopra. De akkor meg egyáltalán minek indítsam el?
Nekem továbbra sem szép, és nem is logikus ez a felület. Ha csak arra használom, hogy a régi start menü helyett a programok ikonjait mutassa, akkor pedig kegyetlenül hely pazarló. Ez nem is a start menü leváltása, hanem a start menü helyett valami pót-desktop. Mert inkább az akar lenni. -
BeeNiTTo
tag
alkalmazások nyelváltására senkinek nincs ötlete??hol lehet beállítani mert idegesitő hogy a rendszer angol az app-ok meg német nyelven vannak
-
Gorneck
legenda
válasz
buvartacsko #4048 üzenetére
Leírta, hogy rengeteg\sok programot telepít...ha nem tudja mit keres úgy elég nehéz gépelni...így számára használhatatlan ez a funkció. Ezt el kell fogadni és nem kötekedni...nem a dedóba vagyunk.
Neki nem jött be és nem is fogja használni. Ennyi...
-
buvartacsko
addikt
Nálam valahogy mindent megtalál, egyszerűen továbbra se értem, hogy ha elindítasz egy programot, és dolgozol, akkor minek kellene váltogatni a Metro meg Desktop között.. de mind1... biztosan Te érted.
Már mondtam, ha ott vagy a Metro Start menüben, beírod a program kezdőbetűjét, és kiadja. Wingomb+Q meg az összes alkalmazás.
Nem érzem magam hülyének, mert én 5 perc alatt rájöttem, arra hogy hogyan működik az egész, és azóta kényelmesebb használni mindenre, mint a Win7et, semmiben nem korlátoz, és sokszor még talán kényelmesebb is. A klasszik start menü, nem véletlenül lett száműzve, ahogy fentebb is olvashattad már, akik rájöttek, hogy mire jó a kereső box a start menüben a vista óta, azok már rég nem úgy használják, mint a Windows 95-ben.
(#4053) Gorneck23: hát nem tudom, nekem így 15 év alatt azért kialakultak a szokásaim, mire milyen programot használok, Windows installkor felrakom amire szükségem van, utána nem kell naponta új programokat felraknom..
-
virkir
veterán
válasz
buvartacsko #4047 üzenetére
Bazmeg te funkcionális analfabéta vagy? Esetleg direkt kóstolgatsz.
Értelmesen leírtam, hogy nagyon sok mindent baszik megtalálni már a 7-es is hiába van megadva akár a komplett könyvtár az indexelésnek.
Attól, hogy te csak böngészgetsz meg a fészbúkra élvezel létezik olyan munka amit nem lehet megoldani a metro appokkal és váltani kéne normál illetve metro nézet között ami ebben a formában egy nyűg.
Tudod vannak akik nem csak world/excel-el vannak el.
De egyszerűbb úgy leírnom, hogy aero-n ugyan nyomd már meg a wint mit tapasztalsz.
Visszabasz a startra ahelyett, hogy tudnék keresni ne adj isten egy programot indítani.
Az előbbi szösszenetedre meg csak annyit, hogy vannak akik sok mindent kipróbálnak mielőtt véleményt formálnak, na azok például azért rakták fel. De ettől még lehet olyan véleményük, hogy szar egy rendszer szvsz.
Te tényleg hüjje vagy. Pont. -
Edween
őstag
válasz
buvartacsko #4048 üzenetére
Picit csippencsél vissza!
-
buvartacsko
addikt
Miről beszélsz? Mit szívtál? Nincsen kedved megnyomni a rühes gombot, és?! Eddig is levitted a kurzort ezek szerint a bal alsó sarokba és rányomtál a start menü gombra, ezt most is ugyanúgy megteheted, nem tűnt fel!!? Nem értem, miaz hogy nem tudsz görgetni a görgővel a Metro Start menün?! Csináljak neked videót, hogy a sima görgővel görgetek, amivel a Win7 függőleges start menüjét is tudom görgetni?! Szerintem nem való ez neked..
-
buvartacsko
addikt
Ha nem tudod használni, az nem a Windows hibája... 1 oldalból meg lehet oldani az egész Metro start menüt, és nem kell sehova scrollozni. Javaslom próbáld ki eme igen egyszerű funkciót, lenyomod a start menüt, és elkezded gépelni a program nevét amit el szeretnél indítani, 10000000000000000000x gyorsabb / egyszerűbb, mint a start menüben turkálni..
Illetve egyáltalán nem ötletszerűen kell mozogni, mivel ezt így kijelentetted, nem tudom elképzelni, hogy milyen komoly / érdemi munkára kellhet neked a számítógép... Érdekes módon, én semmilyen, - és nagyon sokan mások - se tapasztalták, hogy ez a Metro akadályozná az embert akármiben is...
-
buvartacsko
addikt
válasz
moonguru #3969 üzenetére
Komolyan nem értem, hogy valaki miért rak fel Win8at, ha nem akarja használni a Metrot.
Jelenleg a CP nem hoz sokkal több "MÁRMOSTKURVÁRASZÜKSÉGEMVANERREAFUNKCIÓRA" újítást, hogy megérje a garantáltan full stabil Windows 7et lecserélni rá.... na de biztosan én vagyok a hülye hogy nem értem ezt meg..
Illetve engem azért is nem zavar a Metro, mert konkrétan a Vista óta, annyira használom a Start menüt, hogy Windows gomb a billzeten, és elkezdem írni az alkalmazás nevét amit el akarok indítani, vagy a fájl nevét amit keresek.... Ezen kívül mi másra jó? Miért kényelmesebb kattogni benne fél órán keresztül, mint beírni azt amit akar az ember?
Metro Start screen is tudja ugyanezt a funkciót, lenyomjátok a windows gombot, és lehet kezdeni írni a program nevét. Egyszerűen nem értem...
Azt meg főleg nem, hogy a Task Managerrel mi a baja az embereknek, sokkal több mindenre jó, mint eddig... de váltsuk vissza azt is klasszikra, persze.
Őszintén remélem, hogy nem lesz benne a régi start menü, és hogy így is siker lesz ez az oprendszer, aztán a sok modder meg hisztigép nézhet, hogy lehet nem volt igaza..
-
HZoli87
veterán
Ez jó megoldás, azért kíváncsi lennék hogy ha MSE helyett egy Nortont vagy Kasperskyt telepítenék, akkor is ilyen engedelmesen lekapcsolná-e magát.
VirtualBox alatti próba sajnos nekem kilőve, mert az ősrégi C2D nem elég hozzá (virtualizáció hiánya), W7-et pedig nem cserélem rá, így a topik szorgalmas olvasásával szívom magamba az információt és az ismereteket.
-
Воланд
titán
válasz
HZoli87 #4038 üzenetére
a gyartonak nem kell megoldani semmit, masik viruskergeto telepitese eseten automatikusan kikapcsolasra kerul a defender, annak erdekeben, hogy a ket hasonlo celt szolgalo szoftver ne akadjon ossze.
probakeppen feltettem az mse-t, telepites (next --> next --> finish) utan a kovetkezo a helyzet:
eltavolitas utan pedig automatikusan visszakapcsol a defender.
-
HZoli87
veterán
Pár gyártó már előállt a Windows 8-ra szánt verzióival (Kaspersky, Norton, Panda ...) és ez napról napra csak bővülni fog. Persze jó dolog, hogy van már rendes, teljes értékű beépített védelem. Kíváncsi leszek, hogy a gyártók hogyan oldják meg a Windows 8-ra szánt verzióikat, lehet kapásból letiltják majd a telepítők a Defendert vagy addig nem lesznek hajlandóak települni, míg ezt a felhasználó maga meg nem teszi.
Windows 7-en azért nem szokott gondot okozni a vírusirtónak, ha mellette fut a Defender.
-
spammer
veterán
Remélem, hogy a későbbiekben lehet majd az appok csempéit testre szabni.. Pl. most a nem Metros alkalmazásokon kis szutyok ikonok vannak, jó lenne, ha teljes csempét beterítő képre lehetne őket cserélni
Pl. a Cut the rope is tök jól néz ki. Meg azt sem értem, miért nem fehér a sima alkalmazások felirata, ha minden metros app csempéjén fehér a betű.
-
BeeNiTTo
tag
A metros appok háttérszinét lehet álitani? pl a music app-ot ne lila legyen az ikon hanem kék.
-
spammer
veterán
-
AthlonXP
őstag
Ez biztos jó hozzá, mert az MS. szerint az új felület teljes kihasználásához olyan érintőfelület kell, ami tudja a legalább ötujjas érzékelést is?
Ezért se nagyon van még hozzá jelenleg alkalmas hardver ( legalábbis kevés ), de nyilván mire megjelenik a kész rendszer ez változni fog... -
AthlonXP
őstag
válasz
infectedmann #3995 üzenetére
Csak azért írtam, mert azt hittem , hogy valamiféle kodek pakkot teszel fel rá ( pl. klite ), és jelezni akartam, hogy nem érdemes, mert az ( pl. ) mpchc anélkül is lejátszik mindent...
De ez esetben nem szóltam. -
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Lehet hogy volt már a kérdés de most sehol sem találom a választ.Hol lehet beállítani azt hogy ne kelljen mindig bepötyögni induláskor a jelszót?Valamint még az érdekelne hogy itt van olyan hogy a beépített MSN-ben rejtettben legyek bejelentkezve,tehát nem online/offline hanem rejtett mint a Live Messengerben.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
BeeNiTTo
tag
windows 8 ban a winrar nektek kirakja a helyimenübe hogy kibontás ide??? hogy lehet beálitani hogy kin legyen mert neke nincs ott
(ja és az app -ok nyelvét belehet külön állitani? mert minden angol de az appok valamiért német-nyelvüek)
-
fatallerror
addikt
-
virkir
veterán
válasz
Gorneck #4016 üzenetére
Ezzel csak annyi a baj, hogy van jópár aminek egy idő után a pontos nevére sem emlékszek csak tudom, hogy felraktam valamit, valamire és éppen most kéne.
Akkor bemegyek a start-x mappába és ott végignézve megvan.
Az indexelés meg nálam valamiért köhög lehet újra kéne tenni már a rendszert egy szűz SP1-el mert a béta eleje óta csak frissítettem és már akkor sem volt tökéletes, valamiért kihagy mappákat hiába vannak megadva.woland_y2k
Lásd te is miért nem úgy ahogy.De tök mindegy nem lehet meggyőzni, hogy ez így jó mert nekem meg még sokaknak nem jó.
Az esztétikumról nem is beszélve. -
virkir
veterán
De mint írtam nem beépülőt nem fog keresni ha meg másik meghajtóról van esetleg használva akkor meg se találja a büdös életbe.
BeeNiTTo
Az cseppet se zavarjon, hogy a start menűről van egy fél oldalon keresztül szó nem a start gombról. A win gomb meg billentyűzeten van és azt valóban nem szeretem nyomogatni.sittes79
De kellett volna a beharangozott ficsőrök miatt de így ebben a formában tény, hogy kihagyom. -
betyarr
veterán
a lock screen-t valahogy ki lehet iktatni?vagy mindenképp nekem kell startup után felgördíteni?
-
Gorneck
legenda
Nekem ezek és társaik (amik egy exe file-ból állnak) egy mappába vannak gyűjtve...indexelés alatt megadtam a mappát...sokkal gyorsabb, mint startmenüzni. Ismerősöm csak kapkodta a fejét, mikor sorra indítgattam ezeket a progikat...nem keresgéltem nem nyitogattam semmit. Wingomb és már írtam is, hogy cpuz...
Vista óta nem használom a startmenüt csak keresésre...ui: ne értsd félre, mindenki úgy használja az OS-t, ahogy akarja. És nem is érzek késztetést arra, hogy ezen lovagoljak, mert egyszerűen nem érdekel. Szal csak azé írom, hogy meg lehet oldani, hogy ezek a progik ott legyenek mikor keresel.
-
virkir
veterán
válasz
Boonen007 #4006 üzenetére
Rakjál már ki a start képernyőre egy mappát amit ha megnyitsz nem intézőbe visz hanem oldalra kirakja függőlegesen azokat amiket beleraktam.
Ja... így nem lehet. Akkor meg miről beszélünk.
Teljesen másként működik az egész ami jó lehet tapizós eszközön de nem egér billentyűzetre van kitalálva.
Az meg megint szubjektív de szerintem rettenet, hogy vannak a csempék utána meg féltenyérnyi ikonok akkora feliratokkal, hogy még egy vak is simán letapogatja nem kell neki braille monitor.BeeNiTTo
Most te miről beszélsz?
Ha oda lavírozol a kurzorral és... sikerül pont eltalálni azt a kurva 4 pixelt akkor csak a metro-s startba tudsz vissza menni. -
Edween
őstag
Ha valaki már egyéb okból, saját tulajdonba vette az explorert, egy x64 -es másolatot kérnék, ha lehetséges! Thx!
-
raidx
őstag
-
pethYeti
addikt
Másnak is csinálnak időnként olyat a metro appok, nekem pl weather calendar, xe currency hogy elsőre nem indul el csak visszadob?
-
fatallerror
addikt
nagyon zizegek én is h kipróbáljam e vagy sem és mégis megakarom sasolni, ne szóljatok le mert megkérdem de kell a megerősítés nehogy megöljem a szépen belakott win 7em :]
iso-t kiírom és bebootolok vele ahogy megszokott win telepítésnél és h sértetlen maradjon a win 7 1 másik partícióra rakjam igaz? ill utána majd hogyan távolítsam el?
az a baj h szűz partícióm csak 1 van ilyen biztonsági célra de az az 5400as vinyómon van...
mehet olyanra ahol kacatok vannak v nem ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest