Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#21151) priti


priti
addikt

Helo
nem pont idevág, de az explorer topic-ja döglött, a win7-be meg már az újabb van "integrláva", fogjuk rá, így ide pofátlankodom.

Szóval a kérdésem, hogy nem tudtok valami ingyenes trükköt arra, hogy a tanusítványomat máshogy egye meg az Internet Explorer? A HTTP-s weblapra feljön a júzer, odaklikkel ahol átmenne HTTPS-be és (mivel korábbi verziókban ilyen üzenet nem volt) az Explorerben nem kattint oda a "webhely tanusítványa hibás" üzenetnél, hogy
"továbblépés erre a webhelyre (nem javasolt)"
hanem összeszarja magát és ír egy levelet vagy felhív, hogy szar a weblap és már a farkam kivan vele.
Amivel az explorer komparál mielőtt ezt a lapot dobja, abban a listában nincs valami, amivel el lehet érni, hogy az explorer máshogy feleseljen, valami más hibát akarok legalább. Nincs valami kiskapu, ami semmire nem jó, csak annyira, hogy a hibaüzit legalább külön ablakban dobja fel? Mert én hiába írom alá, hogy én én vagyok az nem elég ugye ennek a szarnak és ezt a szar üzenetet a júzer egy passzív lapnak hiszi, nem egy párbeszédpanelnek, ami valójában kellene, hogy legyen. :W Illetve az is, csak qrvára nem úgy néz ki, a sok gyökér meg nem tud olvasni. :W

Egyre szarabb minden. Gondolom a normális párbeszédpanel ami az arcába mászna a hülyéjének az meg előugró ablak minőségű lett volna, az meg azé' nem jó :W Áhhh, papnak kellett volna menni, ott nem változik semmi.

Hardverlesen

(#21152) Remix válasza pzstm (#21148) üzenetére


Remix
csendes tag

1.Olyat nem lehet,hogy csak berakom a vista driver lemezt és arról felpakolja esetleg ami még kell neki ?

Ilyet lehet csinálni ? Tehát nem mindent amit kiír csak ami pl hiányzik ez is pl a toch pados ikon a vezeték nélküli net sem megy még !

2. win7 professionalba nem lehet betenni az alap játékokat ? sakk meg stb.... vagy csak ultimate-ben van ?

Előre is kösssz

(#21153) polonic válasza Remix (#21152) üzenetére


polonic
félisten

1. Elképzelhető, hogy lehetne. De inkább win7 driverek kellenek, aztán ha nincs, akkor lehet vista driverekkel próbálkozni. Winupdate ha talál telepítsd azokat. Ha nem, akkor a hardver gyártójánk a saját holnapjáról beszerzed, ami kell.
2. Vezérlőpult, programok és szolgáltatások, windows szolgáltatások be- és kikapcsolása, itt megtalálod a játékokat.

(#21154) pzstm válasza Remix (#21152) üzenetére


pzstm
titán

Vista-s DVD is jó...javaslom ami kell annak a mappáját húzd a gépre, és ha esetleg driver nem menne akkor állíts kompatibilitási módot. Wifi-t nekem már Win7 telepítés közben felismerte.....(Intel 5100)

Szolgáltatásoknál tudtommal be lehet kapcsolni játékokat ;)

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21155) 37lg5000


37lg5000
csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Nem biztos, hogy a legmegfelelőbb topicot választottam, előre is elnézést. A problémám a következő: a VGA (nVidia 8800gt-oc 1gb) és hangdriver csúnyán összeveszett. Ugyanezzel a konfiggal már 2x kijátszottam a Half-Life 2: Episode 2-t, mindenféle gond nélkül. Azonban most már csak akkor hajlandó futni rendesen, ha letiltom a hangdrivert. Ha nem teszem, akkor kerreg-kattog és erőteljesen laggol - néha teljesen kifagy. Először az alaplapi (Gigabyte P35 DS3L) integrált hangkártyára gyanakodtam, vettem is az helyett egy Creative Sound Blaster Audigy (SB 0570) 7.1-es kártyát, amit jelenleg használok, az alaplapit pedig a BIOSban letiltottam (Azalia codec). Reménykedtem, hogy így már jó lesz, de sajnos ezzel sem működik, bármilyen driverrel is próbálom. Csak a letiltás segít: ha letiltom egy szem lagg nélkül fut. IRQ problémát nem jelez az eszközkezelő.

Ha van valakinek valami jó ötlete, kérem segítsen.

Köszönöm előre is!

____________________________________
Windows7 x64
MSI NX8800GT-T2D1GE-OC 1024MB PCIE
INTEL Core2 Duo E8200 2.66GHz 775 BOX
GIGABYTE GA-P35-DS3L
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz KIT
FSP BlueStorm II. 500W

(#21156) Sub-ZeRo válasza 37lg5000 (#21155) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Érdekes. Más játéknál is csinál ilyet, vagy csak a hl2-nél?

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#21157) brd válasza priti (#21151) üzenetére


brd
nagyúr

Ha az a baj, hogy a tanúsítvány ún. Self-Signed, azaz te készítettél valamilyen programmal/szolgáltatással egy olyan tanúsítványt, amely magát (az adott szolgáltatást) jelöli meg, mint hitelesítésszolgáltatót, akkor annyit kell tenned, hogy a user gépén a letöltődött tanúsítványból a hitelesítésszolgáltatót felveszed, mint megbízható legfelső szintű hitelesítésszolgáltató. De arra is figyelned kell, hogy ennek a szolgáltatásnak a tanúsítvány ellenőrzésére szolgáló elérhetőségeit is jól állítsd be (weboldal, filemegosztás, AD stb. - a körülményektől függ).
Esetleg megmondod neki (mármint a júzernek), hogy az adott cím esetén ne vegye figyelembe a hibaüzenetet, és kattintson a linkre, mert ingyen ilyet lehet csinálni.
Vagy elmagyarázod a usernek, hogy itt a HTTPS csak egy jó trükk a biztonságérzés előidézésére, és valójában semmit nem ér az ilyen tanúsítvány. ;)

[ Szerkesztve ]

The only real valuable thing is intuition.

(#21158) 37lg5000 válasza Sub-ZeRo (#21156) üzenetére


37lg5000
csendes tag

Mindegyiknél, ezt kifelejtettem a leírásból. AvP2, Tomb Raider Underworld... Olyan játékok problémáznak, amik 1-2 éve tökéletesen futottak.

(#21159) Sub-ZeRo válasza 37lg5000 (#21158) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Szerintem akkor is próbálj meg egy másik hangkari drivert felrakni.

Az audigy-nek van topikja, ott vannak driverek, nézz szét és szedj le egy újat.
Nekem is audigy-m van, igaz 4-es, de ott nincs baj a hangokkal a játékok alatt.

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#21160) 37lg5000 válasza Sub-ZeRo (#21159) üzenetére


37lg5000
csendes tag

Köszi, de szerintem nem azzal lesz a baj, mert a legfrissebb alaplapi hangkártya-driverrel sem mennek a játékok (amikor azzal használnám), sem a külön kártyával.

(#21161) Sub-ZeRo válasza 37lg5000 (#21160) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

64 bites drivert raktál fel hozzá?

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#21162) szabonagyur válasza Remix (#21152) üzenetére


szabonagyur
félisten

Szia!

ASUS F5SL laptopot használok ami mondjuk úgy hasonló nagyon... :)
Egy jótanács, amit kaptál VISTA 32 bites driver lemezt arról ajánlott felrakni egy jópár alkalmazást!
Touchpadnak lesz fent neten új verzió, de ha neked is realtekes hangkarid van ami valószínű úgy érdemes a cd-n levőt felrakni mivel több próbált verzió alapján is csak az az egy ami megy vele tökéletesen, se a régi se az új.:)
Ha kérdésed van még írj :D

(#21163) priti válasza brd (#21157) üzenetére


priti
addikt

Na igen, csak nekem annak a júzernek a gépéhez közöm sincs, aki nem tud bejelentkezni, csak vendégként meg tud nézni adatokat, amiket egy harmadik személy nyilvánosnak minősít. Gondoltam rá, hogy kiírom a weblapra amolyan üdvözlőlapként még egy "tovább" gombos weblapot beszúrva, hogy előfordulhat, hogy böngészője ilyen lapot jelenít meg és ez esetben klikkeljen már rá arra a kib... sorra, de ez milyen már? Értesz...

...hát majdnem mindegy hogy most azt írom ki, hogy ilyen képernyő esetén klikkeljen a "továbblépés a weblapra (nem javasolt)" sorra, vagy azt, hogy böngészés közben vegyen levegőt, különben megfullad ! Ígyis-úgyis megtalál, mert semmit nem olvas el, vagy amelyik elolvassa az pláne sötét. Még ha angolul lenne, de nem, mádzsárúú ván :W Felveszed a telefont, tombol a türelem, gyenge kezdés után erős visszaesés. Istenííííí. ...Rátalál végre...

-Sikerült?
- Nem.
- (?)
- Jó, mondom mégegyszer...
-De az nem javasolt, attól nem lesz vírusos a gépem?
-Dehh, az lesz B+! Szóval égesd el, a hamvait tedd urnába és a temetőbe járjál, ne ide!

Felhív másnap:
-Vírusos lett a gépem!
-(és ki a fa...t érdekel?)
..de ő más weblapot nem nézett meg és ő biztos benne és én fizessem ki a szervízköltséget...

Hardverlesen

(#21164) Sub-ZeRo válasza priti (#21163) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

:DDD

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#21165) 37lg5000 válasza Sub-ZeRo (#21161) üzenetére


37lg5000
csendes tag

Igen, persze. Amikor Xp-m volt, akkor is produkálta, és az 32biten futott.

(#21166) MuzikJunkie


MuzikJunkie
aktív tag

Hi!

Nem akarok 21 ezer hozzászólást elolvasni, inkább telibe nymom: szóval van a laptopom, ezzel netezek többnyire és két hete iszonyatosan elkezdett belassulni. Pldául: írok fórumokon, chaten és egyszerűen kihagy karaktereket, pedig leütöm. Idegsítő, hogy javítgatni kell feszt.
Aztán másik, hogy állandóan lefagy az IE, mikor új oldalt nyitok meg. Ki is írja, hogy nem válaszol és ilyenkor a live mail is meghal, ha épp me van nyitva... :( Szerintetek? Windows7 tele lett valamivel? Telepítsem újra? Eseleg alaplapos gép? Am, mindez kb2 hete van, előtte semmi nem volt :O Köszi!

[ Szerkesztve ]

Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)

(#21167) Atomgeszi válasza negyedes (#21059) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Kivettem mindent. De még mindig van, hogy elfelejti , hogy nem abban kéne megnyitni... :(((

(#21168) Laccoss válasza betyarr (#21149) üzenetére


Laccoss
addikt

Biosban be kellene állítani, hogy pl. gyors memóriateszt, ne listázza ki neked az usb dolgokat, vinyókat, meghajtókat. Ne dvd-ről menjen a boot, mert ha nincs benne lemez, akkor is lassul. Ezt neked kell beállítani, nem bonyolult, csak alaplapi leírásban meg kellene nézni.

(#21169) Sub-ZeRo válasza 37lg5000 (#21165) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Akkor nálad valami hardver gubanc lesz... Vagy bios. Esetleg egy bios frissítést megpróbálhatnál, vagy ha te nem, akkor egy ismerősöd aki csinált már ilyet.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#21170) 37lg5000 válasza Sub-ZeRo (#21169) üzenetére


37lg5000
csendes tag

THX!

(#21171) Sub-ZeRo válasza 37lg5000 (#21170) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Vagy még egy bios defaultot próbálhatnál. Hátha az is segít.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#21172) Teasüti


Teasüti
nagyúr

(#21173) Laccoss válasza Teasüti (#21172) üzenetére


Laccoss
addikt

Rendszervisszaállítás fájlok? Esetleg biztonsági mentések?

(#21174) Teasüti válasza Laccoss (#21173) üzenetére


Teasüti
nagyúr

De ennyi?? Pár hónapos csak a rendszer... Mindegy, most "le lett ürítve" - átmásoltam másik vinyóra az érdemi adataimat, az eredeti vinyó át lett költöztetve másik gépbe.
És nem káromkodott a win se, h eltűnt volna vmi fontos. :F
Ez rejtély számomra.

(#21175) stargazer


stargazer
senior tag

heló,

windows 7 professional 32-n nincs az már ami a vistában volt (és nekem nagyon tetszett) hogy amikor képeket vetít (gondolom a media player csinálta), finoman rázoomol a képekre (és ettől kicsit olyan lett mintha mozgókép lenne ja szó szerint ez a mozgókép)? imádtam de itt nem találom. azért mert nincs? vagy csak alapba nincs? jó lenne ha valahogy fel lehetne tenni egy ilyen plugint vagy valamit.

ja és 4 gb ram van a gépben de csak 3-at lát. ezen sehogy se lehet segíteni oprendszer csere nélkül?

kaptam egy laptopot amin már ez a win 7 pro 32 van. nekem eddig megszokott volt hogy volt egy C meg egy D partícióm, az előző laptopommal is úgy kezdtem hogy legyalultam a recoverys cuccosokat de már kezdem sejteni hogy akkor se véletlenül így csináltam. itt megint cirkusz van, van 4 partíció, és ha akarnék magamnak egy D-t akkor a legnagyobb 280gb-s partícióbol csak 140-et tudnék lecsippenteni, mert ott ütközik olyan adatba amit már nem lehet átpakolni. az meg elég vacak lenne, mert minek tartsak fent a rendszernek még 140-et. és mivel nem véletlenül akarok egy D-t nem fogok elkezdeni a C-re masszív adatmennyiséget másolni, ennyi erővel hagyhatnám is úgy az egészet ahogy van.
a recovery, mindent visz ha jól tudom, ami nagyon gáz. nem is értem ennek a logikáját. azonnali szívinfarktus egy ilyen esemény sztem. mit csináljak? nagyon úgy nézem hogy nem lesz más mint legyalulni megint mindent, és 0-ról megcsinálni az egészet. 2 partíció és mehet a dolog. jól látom?
vagy átméretezhetem a C-t anélkül hogy a recovery-zés lehetőségét hazavágnám? ha jól látom nem adtak sima mezei install dvd-t a win7-hez csak az xp-hez. vagy? mégegyszer megnéztem és mintha lenne valami de nem tiszta nekem hogy ki kivel van. van itt mindenféle de nem igazán sejtem mi mire lehet jó. olyan mintha minden recovery-hez lenne. kéne egy gyári telepítő win7pro ha jól sejtem.

köszi

[ Szerkesztve ]

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#21176) stargazer válasza MuzikJunkie (#21166) üzenetére


stargazer
senior tag

reinstall és ha akkor is csinálja akkor tuti hardver probléma.

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#21177) Sub-ZeRo válasza stargazer (#21175) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

32 bites rendszer nem lát csak max 4 gigát. Hogy lássa neked mind a 4-et, akkor 64 bitest kell használnod.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#21178) MuzikJunkie válasza stargazer (#21176) üzenetére


MuzikJunkie
aktív tag

Uhh, ettől tartottam. Nagy meló újratelepíteni, bár kis esély van rá, hogy nem hardver lesz, mert csak neten csinálja. Office, MSN esetén nem.
Azért köszi, újrarakom! :R

Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)

(#21179) Csabee.


Csabee.
nagyúr

Jó múltkor írtam hogy a Skype megöli a gépem, és pörgeti a processzoromat ezerrel!
Namármost ez azért volt mert a Skype-ot úgy futtattam hogy winxp kompatibilitási módban! De már megoldódott.

Üdv: Csabee.

(#21180) 37lg5000 válasza Sub-ZeRo (#21171) üzenetére


37lg5000
csendes tag

Legfrissebb BIOSt, DirectX-et felraktam, de nem segített.
Végülis, ha redukáljuk a problémát arra jutunk, hogy a hang összeakad a valamivel. Csak ezt a valamit nem tudom. Mert a HD-s filmeknél semmi gond (ugye ott is megy a kép+hang egyszerre), csak a játékoknál van a szaggatás-kifagyás...
:(((

(#21181) betyarr válasza Laccoss (#21168) üzenetére


betyarr
veterán

átnéztem megint a manuált,de azon kívül hogy a logo screent meg a post screent hogy lehet állítani,nem találtam mást :(

(#21182) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

Nos, annak mondanám főként, aki azt mondta, hogy az egyetemi rendszeren keresztül, Modulon keresztül letöltött win7 ultimate felmegy tiszta telepítéssel, bootolva, annak mondom, hogy nem megy.

A lemezen 3 file van:

Win7-U-Retail-hu-hu-x64.exe
setup1.box
setup2.box

És nem bootolható a lemez, tehát ez nem is telepíthető csak OS pl. XP alól.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#21183) Bagira01


Bagira01
veterán

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám win7 64bit-el, hogy mikor felaraktam akkor betöltés után rögtön ment a net mikor az explorer-re kattintottam, most meg vagy 2-3 napja töltögeti a hálózati kapcsolatot aztán kiírja h nem elérhető aztán hibajavítással mégis megy :U Felraktam a lap lan driverét de így se jó :(

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#21184) Sub-ZeRo válasza Bagira01 (#21183) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Próbáld meg, hogy letörlöd a régi lan drivrevert, újraindítod majd hagyd, hogy a windows rakjon fel magának drivert. Hátha megoldja a problémát.
Más nem jut eszembe sajnos. De ha így sem jó, akkor agyalunk rajta. ;)

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#21186) jahatpersze


jahatpersze
aktív tag

Leszedtem a legjobban kelletős Win 7-et angolul. az ultimate 32_bit-es verziót raktam fel. Nagy nehezen felismertettem vele a legtöbb device-t de amikor az egyiket felraktam kiírta hogy restartolni kell-->restartoltam----->>kékhalál
újraraktam a win 7-et, aztán telepítettem a daemon tools legújabbját--->restart--->>kékhalál.
Most, hogy az XP-t már nem lehet lesz kapni, lesz valamilyen normális OS a piacon ami használható? Gratulálok a Microsoftnak a 10 éves visszafejlődésének!

(#21187) pzstm válasza jahatpersze (#21186) üzenetére


pzstm
titán

köszönjük Emese!
Örültünk, hogy kommenteddel emelted a topik színvonalát :W :W :W

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21188) enginev3.0 válasza Bagira01 (#21183) üzenetére


enginev3.0
félisten

Sub-zero jó ötletet adott, de sajnos nem mindig megvalósítható, mert a Win7 ha felrakja magának a drivert amit ő akar akkor sokszor a te cd-s driveredet nem fogja engedni, ha véletlen ilyen gondod lenne, akkor menj az eszközkezelőbe, ott az illesztőprogram frissítése, saját gépen keress (sajnos fejből nem tudom mi a második opció neve) az az ne az elsőre kattints hogy online keresés, és látsz majd lent jobb oldalt egy olyat hogy SAJÁT TELEPÍTŐ LEMEZ HASZNÁLATA, arra kattints és akkor tudod a saját drivert telepíteni, egyéb esetben a Win7 elég makacs és csak azt a drivert teszi fel amit ő akar magának

Remélem tudtam segíteni

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#21189) Laccoss válasza jahatpersze (#21186) üzenetére


Laccoss
addikt

Ha lenne annyi eszed, és valamit írtál volna a kékhalál okáról megoldást is kapnál. A wint meg könnyű hibáztatni, főleg hogy érteni sem értesz hozzá.

enginev3.0: ahogy én tapasztaltam, azt engedi felrakni ami 1. újabb, 2. megfelelő driver, tehát a windows nem válogat, csak a megfelelő drivert fogadja el.

[ Szerkesztve ]

(#21190) virkir válasza jahatpersze (#21186) üzenetére


virkir
veterán

Leszedtem a legjobban kelletős Win 7-et angolul.
Feltételezem nem a polcról.
Na itt az első probléma és nem a win7-é.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#21191) hackeeeee válasza Laccoss (#21185) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Hoho. Köszi. :)

Bár meglesz a telepítő. :K

Véleményem szubjektív...

(#21192) Sub-ZeRo válasza enginev3.0 (#21188) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

De ha felrak egy drivert, ami az ővé, vagyis a cd-én van. és azzal rossz, akkor azt kell megpróbálni, amit a win rak fel magának. Hozzáteszem, jó amit mondtál neki, másik ötletnek. Nekem pl frissítéseknél van egy hálókártya driver, de ha letltöm és frissíti, akkor még netem sincs, a gyárival meg van.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#21193) Sub-ZeRo válasza jahatpersze (#21186) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Igen lesz normális. Vagyis van. Csak nem varezos verzió kell és menni fog minden. :DDD

(#21187) pzstm: :DDD Mond meg neki

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#21194) jahatpersze válasza Laccoss (#21189) üzenetére


jahatpersze
aktív tag

Ha fentebb nézel elolvashatod a probléma okát, többet nem tudok róla mondani mivel 0,05sec alatt nem tudom a hibaüzenetet elolvasni. A win7-re gyártott HP driverekkel sem tudom felismertetni az infrát a bluetooth-t, +még egy device-t. Solid Edge ST (3D-s gépész CAD) -ben dolgozom, harmadjára sikerült felraknom, sőt már el is indul, de a legrosszabb grafikán is szaggat.(2GB RAmmal , meg 2GHz Dual core-ral)+ program kompatibilitási gondok is eléggé dühítőek.

Emese szerint a topic feladata, hogy kitárgyalja a win7-et. Továbbá a Win7 nem teljesen rózsaszínű, és esetleg lehetnek hibái is.

(#21195) Laccoss válasza jahatpersze (#21194) üzenetére


Laccoss
addikt

Az alatt tényleg nem tudod elolvasni, de elolvashattad volna a topiknyitó hozzászólást ahol le van írva mivel lehet megtudni a kék képernyő tartalmát. Nem kötelező váltani még windows7re, egyesek már az RC-nél is nyavajogtak, hogy ez meg az nem kompatibilis, akkor nem kell win7et használni. Ha majd lesz sp2 akkora kiforr, de szerintem a jelenlegivel sincs gond nálam tökéletesen fut egy 6éves konfigon.

[ Szerkesztve ]

(#21196) hackeeeee válasza jahatpersze (#21194) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Ki lehet kapcsolni az auto restartot, és kiírja a hibakódot... :U Mellesleg ténylegesen van leírás az 1. hsz-ben, hogy hogy lehet utánanézni a hibának...

Mellesleg, az miatt, hogy nálad sz@r, attól nem az MS a hibás, sztem kicsit több az elégedett, mint az elégedettlen júzer. Ezt mutatja az eladási ráta is... :U

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#21197) jahatpersze válasza Laccoss (#21195) üzenetére


jahatpersze
aktív tag

Nem csupán a kék halál a gond, nagyobb gond hogy a Solid Edge ST rosszul fut alatta, amely egy több milkás program, é csak a student verzót használom. A barátom gépén gyárilag telepített Vista van és az ő gépén is nagyon szaggat. Nekem kell hogy egy OS stabil és kompatibilis legyen, remélem lesz ilyen a win7.

(#21198) Bagira01 válasza enginev3.0 (#21188) üzenetére


Bagira01
veterán

De az a vicc, hogy mikor feltelepítettem a win7-et akkor minden ok volt. Nem raktam gyári drivert se. Aztán magától elromlott, még mielőtt a gyárit felraktam vna :U

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#21199) stvnppp


stvnppp
senior tag

Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy ma az opera indításánál mindig kéri a rendszergazdai jogokat, ezelőtt nem kérte. Más programnál továbbra is rendesen működik. Van valami beállítás, ahol ez alól mentesíteni lehet az Operát? Megtaláltam azt, ahol teljesen ki lehet kapcsolni ezt a funkciót, de azt semmiképp sem szeretném, ezért is fordulok hozzátok!
Üdv
István

(#21200) jahatpersze válasza hackeeeee (#21196) üzenetére


jahatpersze
aktív tag

Tudom, hogy ki lehet kapcsolni a restart módot, de egyrészt nem gondoltam hogy szükség lesz rá, másrészt a kékhalál már azelőtt bejön, hogy a desktop megjelenne.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.