Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#21601) pzstm válasza #93794560 (#21600) üzenetére


pzstm
titán

az elmúlt években amilyen bloatware lett az a Nero már áttértem egy jóideje IMGBurn-ra...illetve a Win7 beépítettje is tökéletesen kiszolgál, pl. ISO kép kiírásaáthibátlanul és egy kattintással megoldja....

Emlékeim szerint a 6-os Nero volt az utolsó használható...se időt, se energiát nem pazarolnék a helyedben a probléma felkutatására... :N

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21602) #93794560 válasza pzstm (#21601) üzenetére


#93794560
törölt tag

Ami a Nero-t illeti, igazad van. Csak azt nem értem, hogy lehet az, hogy a cucc 32bitesen hibát generál, 64bitesen viszont tökéletesen megy! Általában fordítva szokott lenni.
Ha csak CD írásra kellene, mással is megoldanám. De elég sokat használom a NeroVision-t különféle házi és egyéb videók, klipek összeállítására. Emiatt kellett csak.

[ Szerkesztve ]

(#21603) pzstm válasza #93794560 (#21602) üzenetére


pzstm
titán

ezt most így hirtelen passzolnám....és állítólag 1-2 ismerős amatőr szinten előszeretettel használja a Live csomaggal letölthető Windows Movie Maker-t....esetleg tehetsz vele egy próbát...nem tudom mennyire profi szinten űzöd....bár ha nagyon felsőfokon űznéd tudtommal akkor Pinnacle lenne a Te barátod...vagy többek közt az is :U

Itt a hivatalos honlap: Movie Maker

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21604) Steelmanus


Steelmanus
addikt

Csak erdekesseg keppen.
Lehet ebben igazsag?
Spyware a KB971033?
Először is a Microsoft új anti-hack frissítése bizony többet is tesz, mint kalóz aktivációs programok keresése!
Heurisztikus keresést használva kutatja át minden egyes meghajtód, minden egyes fájlját "gyanús" alkalmazásokat keresve.
A Techarp információi alapján, a következő feladatokat látja el a WAT frissítés:
Windows aktivációs hack-ek keresése (ez lenne a bevallott feladata)
A háttérben fut tovább folyamatosan, akkor is ha már sikerrel átment a rendszer az eredetiség ellenőrzésen
Vár amíg a számítógép idle állapotba nem kerül (ha nincs billentyűzet, vagy egér használat) legalább 15 percre, és elindítja a heurisztikus keresést. A keresést azonnal félbeszakítja, ha megszűnik az idle állapot (pl: megmozdítod az egeret)
Ha a talál valami "gyanúsat", titkosított üzenetet küld a Microsoft-nak a találat eredményéről, a rendszer adatairól, a felhasználói adatokról, beleértve az IP címet is!
Ha épp nincs internet kapcsolat, eltárolja az összegyűjtött információt és a következő kapcsolódás alkalmával küldi azt el.

[ Szerkesztve ]

(#21605) #93794560 válasza pzstm (#21603) üzenetére


#93794560
törölt tag

A Live Movie Makert még nem próbáltam, de lehet, hogy kipróbálom. A Pinnacle szóba jöhetett volna, mert a TV tuner kártyám mellé ezt kaptam. Kipróbáltam, de a néhány szuper, cifra effekt mellől az alap képi átmenetek zöme lemaradt, pont azok, amiket sokszor használok. Azelőtt még Vistán a beépített Movie Makert probáltam, látszólag jól is ment, de az elkészített videó képaránya torz volt, akármilyet is állítottam be alapnak. Ráadásul a kép is zöldes árnyalattal rendelkezett, tehát ez sem működött.
A Live-ot megpróbálom, remélem, beválik.

(#21606) pzstm válasza Steelmanus (#21604) üzenetére


pzstm
titán

tudsz linkelni cikket, hogy ezt hol olvastad? :U

amúgy értem már miért kaptam karácsonyra tavaly Redmondból, egy doboz ruhát...gondolom analizálták családi képeimet, és a legkedveltebb ruhastílusom legújabb kollekcióját elküldték nekem ;] :P

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21607) Morden24 válasza #93794560 (#21602) üzenetére


Morden24
nagyúr

Valószínűleg ahogyan te is mondtad: valamilyen rendszeralkotóelemmel összeakad a Nero, ami 64 bit esetén nem történik meg.

Feltételezve persze, hogy az egyetlen különbség a 32-64 bit volt, bármiféle szoftveres vagy hardveres eltérés nélkül. Ja, és akkor még lehettek a driverek is, azok mindenképpen különböznek 32-es és 64-es rendszer alatt.

Egyébként ahogyan a fórumban olvastam, a Nero korábbi verziói iszonyat rapszodikus viselkedést tanúsítanak. Értsd: valakinél megy gond nélkül, másoknál meg sem nyikkan. Az én személyes véleményem is az, hogy a teljes programcsomagtól olyan távol kell tartania magát az embernek, amilyen messze csak lehet. Író amúgy tényleg csak jobb van, és természetesen itt az ingyenesekre gondolok.

Házi videók, dvd-k készítésére tényleg teljesen jó a movie maker, én is használtam már nem egyszer. Persze nyilván igénytől függ, de ingyenes alternatívaként teljesen jó.

Sectumsempra - For Enemies

(#21608) Morden24 válasza Steelmanus (#21604) üzenetére


Morden24
nagyúr

Ha a talál valami "gyanúsat", titkosított üzenetet küld a Microsoft-nak a találat eredményéről

Ezzel csak az a gond, hogy az MS-nek egyáltalán nem érdeke, hogy egy ilyen - egyébként teljes mértékben illegális - módszerrel próbáljon kutatni számára lényegtelen adatok után.
Ezt kb. ugyanazok az emberek találhatták ki, akik elterjesztették a Vistáról, hogy nem játssza le a letöltött filmeket, és a WMP hazajelenti őket.

Komoly ember ilyennel nem foglalkozik ;)

szerk.: Amúgy szeretem az ilyen nagy leleplező dumákban, hogy mindenre egyértelműen rábukkantak, csak arra nem, hogy konkrétan mit is keres a cucc. Mindig csak "gyanús", meg "hazatelefonál", meg "kutat". Olyan ez, mint az ufó, jeti meg nessie fotók. Minden éles, csak az nem, ami bizonyítana is valamit.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#21609) nfsu17 válasza Steelmanus (#21604) üzenetére


nfsu17
veterán

Rémisztő amit írsz.

De mivel épeszű hekkelt win-es ezt a frissítést ugye nem teszi fel, max csak az akinek eredeti és nem szelektálja, milyen frissítést tesz fel auton a win7, így azok járnak rosszul, akinek eredetije van. És náluk keresnek csúnya dolgokat? Ettől még miért ne lehetne fent csúnya dolog, de ez így elég érdekes.

Meg ahogy írta Morden kolléga is, ez elég illegális, ha ez kiderülne, annak elég nagy visszhangja lenne, 02.23-án adták ki ezt az update-et, azóta még nem volt erről szó sehol.

Ezen kívül amúgy is mindent tudnak rólunk, a böngésző is sokat "pofáz".

De mivel engem ilyen "hülyeségekkel" is halálra lehet rémiszteni, már bánom, hogy benéztem ide, jobb, ha inkább nem tudok semmiről. :(

[ Szerkesztve ]

(#21610) Fire/SOUL/CD válasza Morden24 (#21608) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

És sem hiszem, hogy ilyen módszerekhez folyamodna az MS (a titkosított üzenet küldése személyes adatokkal kategóriára értve), már csak azért is kizárt, mert az ilyen dolgokat pillanatok alatt le lehet fülelni, és már rég tökig tele lenne a net vele.

Viszont a korábbi felvetésnek van egy érdekes vonzata, nevezetesen , hogy az ominózus frissítés telepítése után, a crackelt/patchelt Office-ok is behalnak szép számmal. Szóval ha valóban az a frissítés okozza, akkor azért mégsem csak a W7 eredetiségét meg az W7 aktivátorokat vizsgálja ugyebár... ;]

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#21611) pzstm válasza Fire/SOUL/CD (#21610) üzenetére


pzstm
titán

crackelt Office2007-ek már korábbi frissítéstől behaltak, amit Office-hoz adtak ki ;)

(igaz azokból is csak a "régebbi" crackeltek-et sikerült megfogni....)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21612) Morden24 válasza nfsu17 (#21609) üzenetére


Morden24
nagyúr

Aki komolyan gondolja, hogy az MS arra fog embererőt, pénzt, időt áldozni és pluszban még negatív visszhangot kockáztatni - nem beszélve a dolog jogi oldaláról -, hogy kinyomozza, kinek a gépén van warez Crysis, az nem teljesen ép. Pont.

Arról nem is beszélve, hogy HA mégis tenne ilyet, nem egy olyan frissítésbe építené be, ami a lényege miatt amúgy is a figyelem központjában volt jóideig - és nyilvánvalóan a krekkerek is foglalkoznak vele, hiszen ez része lesz az SP1-hez tartozó autentikációs rendszernek, tehát MOST még csak egy frissítés, ellenben az SP1-ben benne lesz, ha akarod, ha nem.

(#21610) Fire/SOUL/CD: A frissítés a WAT (Windows Activation Technologies) Update-je volt, ilyen formán ez nem meglepő :)

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#21613) pzstm válasza Morden24 (#21612) üzenetére


pzstm
titán

akkor én még viszont mindig nem értem, miért küldték azt az ingyen doboz ruhát karácsonyra Redmondból :DDD :P

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21614) Morden24 válasza pzstm (#21613) üzenetére


Morden24
nagyúr

Hogy legyen miben megjelenned az MS bérencek bálján, azért :D

Sectumsempra - For Enemies

(#21615) #93794560 válasza pzstm (#21611) üzenetére


#93794560
törölt tag

Nálam ezért van fenn OpenOffice. Bár van egy régi jogtiszta Office 2000-em, nem raktam föl, mert így is alig használnám. Amire meg kell, arra ott az OpenOffice.

(#21616) Laccoss válasza Fire/SOUL/CD (#21610) üzenetére


Laccoss
addikt

Ellenben erre jó válasz lehet az, hogy a watu nem csak a windowst ellenőrzi hanem minden MS terméket.

Ejj lekéstem:D

[ Szerkesztve ]

(#21617) pzstm válasza Morden24 (#21614) üzenetére


pzstm
titán

arról nem beszélve, hogy a WFP programban is részt vettem, és ki tudja mennyi ideig futott a háttérben a WFP .exe...... :U
(Büntetésül cserébe küldtek egy angol Vista Ultimate SP1 x64-et és egy Vista Ultimate SP1 x86-ot :C )

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21618) Fire/SOUL/CD válasza pzstm (#21611) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Na ezt is megtudtam... :DDD Mivel nekem jogtiszták a cuccaim, ezért nem tapasztalok ilyen jelenségeket. :N

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#21619) pzstm válasza #93794560 (#21615) üzenetére


pzstm
titán

én meg nem félek az ilyentől, mert eredeti ;] :P

Amúgy a legszebb az, amikor egyetemista társam sír, hogy nem eredeti az Office....mikor neki ingyen járna :W

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21620) pzstm válasza Fire/SOUL/CD (#21618) üzenetére


pzstm
titán

én se saját kézből tapasztaltam, mint írtam :B

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21621) nfsu17 válasza Morden24 (#21612) üzenetére


nfsu17
veterán

Ez nálam egy "betegség", hogy minden jött-ment infót elhiszek. :O
Vagyis régen nagyon elhittem, de most már komolyabb fejjel azért elgondolkodom rajta, és írtam is az előző hsz-ban, hogy bár rémisztő a hír, azért még én sem fogok kardomba dőlni.

(#21622) Morden24 válasza Fire/SOUL/CD (#21618) üzenetére


Morden24
nagyúr

Kész szerencséd, mert egyébként pillanatok választottak el attól, hogy úgy gerincre vágjon valami amcsi kommandós, hogy ihaj, aztán irány Guantánamo :DD

Sectumsempra - For Enemies

(#21623) #93794560 válasza Morden24 (#21622) üzenetére


#93794560
törölt tag

Én már elképzeltem, hogy kínzásképp 1000-szer leíratták volna vele, hogy:
"Kizárólag jogtiszta szoftvereket használok!" :DDD

(#21624) Fire/SOUL/CD válasza Morden24 (#21622) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Há' persze... :DDD Nem az a gond, csak mivel nem szembesülök ilyen problémával, ezért naívan fel sem merül bennem, hogy ha valaki segítséget kér pl az Office 2007 topicban (és nem jogtiszta a cucc) akkor a megoldásom legyilkolhatja adott esetben az Office-át... :DDD

De miután tudomást szerzek ilyen frissítésről, akkor is ugyanazt javasolom, csak már hozzáteszem hogy warning.[link] :DDD

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#21625) Morden24 válasza Fire/SOUL/CD (#21624) üzenetére


Morden24
nagyúr

Én inkább direkt nem is szólok, az ingyenesség pozitív hatása mellé a szopás negatívja is jár, na.
Egyensúly kell a világegyetembe :D

Sectumsempra - For Enemies

(#21626) Fire/SOUL/CD válasza Morden24 (#21625) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

"az ingyenesség pozitív hatása mellé a szopás negatívja is jár" :C

Na jól van befejezem az off-t, mert az "Egyensúly kell a világegyetembe" elv alapján érkezik egy modi, aztán egyensúlyt teremt a W7-thez tényleg kapcsolódó meg az off-ok közt, azáltal, hogy parkolópályára rak egy időre párunkat... :DDD

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#21627) Steelmanus


Steelmanus
addikt

Egyebevalasz.
Az nem erdekel engem se hogy kutat az MS termekek irant, tegye ez a dolga. De mi koze az IP cimemhez? Es mi koze van a tobbi particiohoz esetleg hasznalok Linux-ot mi koze hozza? De egyaltalan mikoze van a tobbi particiohoz? Amugy ha valaki beoperalja a Group Policy-t barmelyik W7 verzioba azt is szamukra wareznem minosul - sot ha kizarva az Ultimate- verziot - es magyaritast talal azt siman wareznek minositheti. Mar az XP-ben is volt spy amit kesobb be is ismertek es eltavolitottak ugyan volt egy magyarazat de az mindig van, miert olyan meglepo? Es miert is kell allandoan futnia?

(#21628) Psychonaut válasza Steelmanus (#21627) üzenetére


Psychonaut
addikt

Nem hinném, hogy igaz lenne ez az egész.

(#21629) pzstm válasza Steelmanus (#21627) üzenetére


pzstm
titán

IP-t minden böngésző elküld, és a legpitibb weblapok is logolják megnyugodhatsz.

Elhiheted, hogy semmi olyan hülyeség nem fogja őket érdekelni amitől te félsz...van elég dolguk, nincs feles kapacitásuk :N

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21630) pzstm válasza Steelmanus (#21627) üzenetére


pzstm
titán

amúgy ha iskolás vagy, és puskát tárolsz valamelyik tárgyból a gépeden akkor MS beazonosít hova jársz, és NEPTUN-kóddal együtt elküldi az anyagot az egyetemednek/főiskoládnak ;] :P

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21631) Morden24 válasza Steelmanus (#21627) üzenetére


Morden24
nagyúr

Egybekérdés: ha spy-t telepítenek, akkor miért abba a frissítésbe csomagolják, amiről előre tudhatják, hogy minden arra alkalmas és érdeklődő ember ízekre fogja szedni az utolsó bitig?

Amikor valami komoly portálon olvasom ezt, akkor majd elgondolkodom rajta, hogy talán nem olcsó médiahekk/szokásos picsogás/kamu/nettó baromság az egész.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#21632) Imco válasza Steelmanus (#21627) üzenetére


Imco
őstag

Ez is egy urban legend. Nincs valami forrásod?
Egyébként ahogy Pzstm irja minden weblap naploz, de még az emailjeidben is benne van az ip-d.

Van ennél jobb is, bár off. A NIS 2010 nemes egyszerüséggel virusnak minősiti és letörli a keygen és patch fájlokat a warez elleni harc jegyében. Fájl kivétel opció nincs a progiban, csak könyvtár. Az sem igazán hatásos. Egyébként meg úgy viselkedik a progi mintha ráirattad volna a gépet. -tizenezer forintért

Szerintem...

Üdv! Imco

(#21633) pzstm válasza Morden24 (#21631) üzenetére


pzstm
titán

valaki komolyan mutasson már egy cikket nekem ezzel kapcsolatban, mert kezdem "hülyén" érezni magam :DDD
Vagy lehet, hogy "rossz" oldalakat olvasgatok ;] :P

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21634) #65675776 válasza #93794560 (#21600) üzenetére


#65675776
törölt tag

Nero-t már nagyon régóta nem érdemes használni...

(Komolyan mondom, az utóbbi egy-két napban élmény ezt a topicot olvasni...)

(#21635) szabonagyur válasza #65675776 (#21634) üzenetére


szabonagyur
félisten

Szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy nagyo megtisztelő az elismerésed, igyekszünk szórakozatni:D :C

(#21636) pzstm válasza #65675776 (#21634) üzenetére


pzstm
titán

:B :R

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21637) Fire/SOUL/CD válasza pzstm (#21633) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Hát én megtaláltam azt az oldalt, amiről Steelmanus kolléga vehette az infót, de azért egy "apróságot" csúnyán benézett... :W

"Ha a talál valami "gyanúsat", titkosított üzenetet küld a Microsoft-nak a találat eredményéről, a rendszer adatairól, a felhasználói adatokról, beleértve az IP címet is!"

Az oldalon ez így szerepel

"If potential "terrorism-related" materials are found, the update transmits an encrypted alert including details on the materials found as well as system information, user details, and of course, the IP address."

Hát a "gyanús" meg a "terrorism-related" között van egy kis különbség.

Fire. UI: Amúgy az oldal: [L:http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=670&pgno=0][link][/L]

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#21638) Fire/SOUL/CD válasza Fire/SOUL/CD (#21637) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Az oldal meg lemaradt: [link]

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#21639) nfsu17 válasza Fire/SOUL/CD (#21637) üzenetére


nfsu17
veterán

Mennyire kell komolyan venni azt az oldalt?
Mert ha igen, akkor szerintem nem szép dolog, hogy heurisztikus keresőt telepítünk frissítés címén, ráadásul az eredeti OS-el rendelkezőkkel csesznek így ki megint, mert Hekk Kálmán nem fogja feltenni ezt a frissítést, így ő járt jól szokás szerint megint.

(#21640) pzstm válasza Fire/SOUL/CD (#21637) üzenetére


pzstm
titán

"If potential "terrorism-related" materials are found

Ha 18év alatti csajjal voltam részegen, akkor a homevideónkat töröljem le a vinyómról, vagy ez még belefér? ;] :P :DDD

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21641) betyarr


betyarr
veterán

köszönöm a hozzászólásokat!

(#21642) Morden24 válasza Fire/SOUL/CD (#21637) üzenetére


Morden24
nagyúr

...the documents we have seen...

Ja, forrás nélkül.
De ez a legjobb: katt. Eddig kábé gigalol.

(#21640) pzstm: Részegen, kiskorúval és még kamerázni is volt energia? Hát akkor töröld le, mert youtube lesz a vége :D

Egyébként valszeg erről van szó. Az MS lepaktált a Google-el, és kiküldött egy spyware-t, ami az összes ciki hómvideót megtalálja, és automatikusan feltölti a Youtube-ra :DDD

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#21643) szabonagyur válasza pzstm (#21640) üzenetére


szabonagyur
félisten

Ha engem kérdel belefér, én sem fogom letörölni a sok amerikai épület tervrajzát:D

(#21644) Morden24 válasza nfsu17 (#21639) üzenetére


Morden24
nagyúr

Tech ARP-ot? Kb. mint itthon az SG-t.
Gy.k.: Minden szemetet leközölnek.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#21645) Laccoss válasza Morden24 (#21644) üzenetére


Laccoss
addikt

Ez kell a népnek, a sok celeb mellett:D

[ Szerkesztve ]

(#21646) pzstm válasza Morden24 (#21644) üzenetére


pzstm
titán

én Index-hez tudnám hasonlítani, bár TechARP még nem vett bele tudtommal egy cikkjébe sem :DDD

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21647) Steelmanus válasza pzstm (#21640) üzenetére


Steelmanus
addikt

Latom jol elszorakoztok rajtam, csak az a baj hogy az idezet " " kozott van. Ha van ismerosotok vagy rokonotok a Fold masik oldalan kerdezzetek meg tole hogy ez mit jelent abban az orszagban. A lenyeg amugy sem ez volt. Miert fut automatikusan miert keres a tobbi particion meg egyaltalan mi koze van ahhoz hogy mi van a gepemen azonkivul hogy az MS op.rendszere fut rajta. Ellenorizze azt, es kesz. Nem neztem be semmit foleg nem csunyan. Mi fer bele abba hogy gyanus? Ki donti el. Milyen szurovel dolgoznak? Kihez lesz tovabbitva? Miert kell mindenkit aki W7-et hasznal alapvetoen gyanusnak titulalni hiszen akkor nem kellene heurisztikus keresessel vizsgalni a merevlemez tartalmat. Es meg par ilyen jelentektelen kerdes. Eppen a legfontosabbal nem foglalkoztok hogy miert fut idozitve es miert nem egyszer amikor leellenorzi az eredetiseget.

(#21648) pzstm válasza Steelmanus (#21647) üzenetére


pzstm
titán

Eppen a legfontosabbal nem foglalkoztok hogy miert fut idozitve es miert nem egyszer amikor leellenorzi az eredetiseget.

Nem rajtad szórakozunk, hanem a cikk hitelességén, ami alulról próbálja súrolni a nullát....
Több Beta-tesztben is részt vettem már (most is részt veszek), send feedback gombot ismerem, sőt ugye Beta-tesztelőknek kicsit más a send feedback mint általában, mivel egyedileg is beazonosít....screenshotot is küldtem, és sose vágtam le olyan részeket screenshotról, ami nem biztos, hogy a patyolattisztaságomat bizonyítja....mégsem harapták le a fejem, sőt a továbbiakban is igényt tartanak rám ;)

Szóval egy percig se vedd személyeskedésnek :N :R

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#21649) Steelmanus válasza pzstm (#21648) üzenetére


Steelmanus
addikt

Hat ha Bete tesztelo vagy akkor megtudod cafolni hogy valoban keres-e a merevlemezen heurisztikus keresessel vagy sem, letrehoz-e adatbazist, vagy sem, es fut-e idozitve.
A kerdes lenyege ez volt.

(#21650) pzstm válasza Steelmanus (#21649) üzenetére


pzstm
titán

már miért tudnám megcáfolni? Beta állapotban lévő projekteket tesztelek...
Amúgy szervereket pl KMS aktiválás esetében meg 180 naponta újra kell aktiválni....

(Amúgy Beta tesztelőt Te lehet összekevered MVP-vel :B )
De mint magánember és mezei felhasználó mondom, hogy szerintem ez egy nagy marhaság, ha meg van idejük ennyi adatot nézegetni, akkor hajrá ;) (De halkan megsúgom, hogy sokkal fontosabb projektek kötik le most őket ;) )

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.