- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fibernode
csendes tag
hello
mennyibe kerül egy 770 BT/FM vagy BT nélküli?
-
-
snowdog
veterán
válasz
Cölöp76 #1491 üzenetére
Amúgy a telepítő beír a regbe, windows könyvtárba pakol, de nekem nem vágta agyon a gépet.
1. Nem minden program teszi tönkre a gépet, ami a registry-be ír. De jobb az óvatosság. Aki nem pontosan ismeri a registry-t, az jobb ha nem telepít olyan programot, ami beleír. Persze ez csak az én magánvéleményem, mindenki azt tesz a gépére, ami neki jólesik.
2. Amelyik program a Windows könyvtárba telepít, az egy teljes kikapcsolás, vagy reset után nagy valószínüséggel nem fog működni, ugyanis a Windows a RAM-ba másolódik. Ide települ az új program, viszont reset után a RAM törlődik. Ezért veszélyes a registry bejegyzés, mert a registry meg megmarad. Ha a RAM-ból törlődik az a program, amit a registry meghív, akkor egy végtelen ciklusba mehet a boot-olás, ami egyértelműen géphalálhoz vezet.
-
Cölöp76
csendes tag
A másik fórumon letölthető MioPocket 2.0 Release 36 tartalmaz egyet, de nekem nem sikerült rávarázsolni, a neve Transcriber. Ingyen letölthető a telepítős változata is, de az sem működik. Ha esetleg tudsz valamit kezdeni vele, légyszi jelezd. Amúgy a telepítő beír a regbe, windows könyvtárba pakol, de nekem nem vágta agyon a gépet.
-
PLaci58
addikt
válasz
kovacsa #1486 üzenetére
Hali.
Ha startos tálca azt jelenti, hogy az SI-t használod és annak indulásakor jelenik meg, akkor a probléma kiküszöbölésére azt javaslom, hogy a Mobilenavigator/mobilenavigator.mscr fájlba szúrd be a vastagon szedett sort:
Run ("\Windows\explorer.exe")
Kill ("\Windows\YFloader.exe")
Kill ("\ResidentFlash2\YFAP20\shell.exe")
Sleep (500)
Run ("\ResidentFlash\MioAutoRun\Skin\SystemInformation.exe")
A problémát az okozza, hogy az explorer lassabban indul be mint az SI és elfedi azt.
A Sleep (500) egy fél másodperces várakozást iktat be az SI indítása előtt.Úgy látom csak snowdognak lett 10.18-as rom a gépén
snowdog! Biztos Ő is elkunyizta a szervizben.
-
kovacsa
tag
válasz
gyurma111 #1482 üzenetére
Az én ROM-om, - amit feltettek nekem halott kütyümre - binárisan teljesen azonos a gyurma-félével, (összehasonlítottam) tehát alátámasztom. Fut rajta minden, ami eddig volt a flash memóriában, kicsit megváltozott az alap Wayteq menürendszer, és a navigáció gombra előbb a start-os tálca jön be, amit el kell tüntetni.
RomVersion: 7ZC72C.YFJE.F.9.18
Software Version. V2.0.0.9.27De attól még elszállhatsz értelmetlen ROM kísérleted közben, tehát NEM AJÁNLOM, csak perverzeknek!
Továbbra is várom valakitől a simcity-t és sims-et.
-
apa30
csendes tag
valami kézirásfelimerö progit nem tudtok a ketyerére?
-
apa30
csendes tag
ja melleseleg én falun használom a városba menet , meg vissza.
a kocsmát sajna nem látja de a botot igen -
gyurma111
aktív tag
"frissitetem a gépet jelszo miatti géphalálbol a fent emlitett linkel.
sima n770 tökéletesen müködik.
köszönet érte. :-D"Szivesen
ma sem éltünk hiába
Kicsit bővebben a romról,mivel nekem is ez van fent a kütyümön.
Bár korábbi verzió semmiben sem különbözik az eredetitől.Tudásban ugyanazt
nyújtja.Vannak benne nem számot tevő különbségek ezek normál használat
közben szinte észrevehetetlenek.Természetesen rom frissítést csak akkor
csináljatok,ha szükséges a próba kedvéért semmiképp!!
Tervezem,hogy készítek belőle egy kibővitett változatot,ebben alapból benne lesz
a gapi,cecmd,notepad és még néhány kb 3 Mb-i alkalmazás.Addig mig elkészül
játszatokaz alábbi linken találtok négy pna-ra optimalizált 480x272 felbontásu
jétékotEzek: Arvale,Classics,Flux,Solitare.
http://data.hu/get/1091329/Games.zip.htmlÜdv
-
anarchy
csendes tag
Sziasztok!! Azokkal a készülékekkel mi a helyzet aminek pixelhibája volt?? Szintén rom frissítéssel megoldották vagy valami másfajta hiba?? vagy kijelzőcsere???
Nekem nem jelentkezett még ilyen hiba(kopp-kopp-kopp) de jobb félni mint megijedni!!!
-
MY2K
aktív tag
Sziasztok! Ha felrakom ezt a frissebb ROM-ot akkor mivel tud majd többet a készülék?
-
karolyzo
csendes tag
gyurma111: köszi a cuccot, remélem nem lesz rá szükségem, de amilyen vagyok a kísérletezgetéssel, előbb-utóbb biztos kelleni fog
-
kv100000
csendes tag
Sziasztok.
Set szeretnék kérni . Nem vagyok akkora infóban mint itt sokan, de az lenne a kérés segítsetek már légyszives. Az Igo 8.3.2 xxx gyári skinbe szeretnék betenni egy FM és egy BT elérést mondjuk a térképnézrti oldalra. segítene valaki benne? -
gyurma111
aktív tag
Sziasztok,
N770BT rom frissítés:
http://data.hu/get/1089646/N770BT_OS72C.zip.html
Leírás a csomagban.Üdv
-
kovacsa
tag
Van egy jó sakk programotok?
-
tbmf
csendes tag
Azok a programok futnak, amiket WinCE-re írtak. A PDA-kon WM (Windows Mobile) van, azok a programok ezen a gépen nem mennek.
Ez azért nem teljesen igaz. A WM5, 2003, 2002-s programok kb fele fut CE 5.0 alatt is, max kell neki pár dll.
-
snowdog
veterán
válasz
karolyzo #1455 üzenetére
azt szeretném kérdezni, hogy a neten található progikat mi alapján lehet futtatni ezen a gépen?
Azok a programok futnak, amiket WinCE-re írtak. A PDA-kon WM (Windows Mobile) van, azok a programok ezen a gépen nem mennek. Ha megpróbálod elindítani, akkor csak egy hibaüzenetet kapsz, a gépet nem teszi tönkre. Kivéve, ha egy telepítős változatot teszel fel, ami beleír a registry-be, bár az inteligensebbek előtte szólnak, hogy ezen a gépen nem fognak működni. Aki biztosra akar menni, az csak olyan programot használjon, amit mások már kipróbáltak.
-
karolyzo
csendes tag
válasz
snowdog #1454 üzenetére
Enyém is megy. Tegnap voltam rom frissítésen. Tényleg öt perc volt, mindennel együtt
Snowdog: azt szeretném kérdezni, hogy a neten található progikat mi alapján lehet futtatni ezen a gépen? Gondolok itt a kompatibilitásra főképp. Ugye a nagy részük PDA-ra lett készítve, de pl. az SI-ben is (1.3.3 SD) amit használunk sokan, vannak ilyen programok. Némelyik fut, némelyik pedig nem? Ha nem, akkor mit csinál? Csak kiír egy hibaüzenetet vagy tönkre is vághatja a gépet?
Szeretném megelőzni az újabb rom frissítést, úgyhogy kérdezekÖrülök, hogy a te géped is szuperál!
-
snowdog
veterán
válasz
zorroka #1447 üzenetére
Mi az értelme ennek a buherálásnak? Azzal kísérleteztek, hátha a halálba tudjátok küldeni a kütyüt?
Semmi, és valóban könnyű kinyírni a gépet. De a többség már csak ilyen kísérletezgető kedvű. Van egy csomó dolog, amit csak akkor lehet megcsinálni, ha kimész a WinCE-re. Természetesen ez nem kötelező, sőt.
Szóval ha az igényeidet kielégíti az eredeti állapot, akkor ne csinálj semmi mást, csak használd a gépet.
-
zorromoto
senior tag
válasz
gyurma111 #1442 üzenetére
"Működik a flesselhető rom!!Simán SD-ről frissíthető a kütyü"
ezek szerint te már rendelkezel ilyennel ? Ahoz képest nagy a csend .Tényleg mi van a többi halott gépekkel ?
Sajna én kütyü nélkűl maradtam , mert eladtam és várom a nagyobb márkatársat
De lelkesen olvasom tovább a nagyszerű hozzászólásokat.
-
talpas
aktív tag
Sziasztok
Nem lehet nem tisztelegni a pár ügyes ember előtt /ne soroljat neveket/ akik segítenek a felhőket elűzni ill. figyelmeztetni mielőtt kukába küldenénk a készüléket
Köszönöm NektekTapasztalat és segítség kellene Tőletek.
Eddig csak Copy volt a készülékre az AS is csak a reg. lementésére kellene.
USB csatlakozó 3db.:1 fotómasina ,1 Hama reader, 1 teló kábel.
(#923) Ez mind OK.
Com3 porton tudok -nék kapcsolatot létrehozni és itt az eredmény keresés negatív.
Com1- en AS nem is keres,
USB természetesen ebben az esetben itt kiesik.Ha az USB kapcs. akarom használni átváltom és megkapom a 2 driver-t.
Most ott tartok, hogy 90%-ban AS.a BT-n halott vagy 1-ik USB kábel sem megfelelő.?
Próba volt 1 másik PC-n is de eredmény 0-a. -
zorroka
csendes tag
Skaccok!
Mi az értelme ennek a buherálásnak? Azzal kísérleteztek, hátha a halálba tudjátok küldeni a kütyüt? Ennek van egyszerűbb módja is. Megmutathatom. :-)
Van vmi előnye is a kísérletezgetésnek? Pl. képernyőt ki lehet kapcsolni vele?
Ez a kütyü defaultból mindent tud ami kell: zenét, videót játszik, GPS. -
PLaci58
addikt
Ha ki tudtad csomagolni a rar-t, akkor jók benne a fájlok is.
Az SD-re íráskor sérülhetnek a fájlok.
Resetet csináltál? Az sok érthetetlen dolgot rendbe szokott hozni.
A billentyűzet ikonnal simán be és ki lehet kapcsolni a billentyűzetet (esetleg nincs kihúzva valahova szélre?).
Az SI hibát jelezne, ha nem lenne a helyén az .exe fájl. -
zorroka
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet levenni a képernyővilágítást a natív mp3 lejátszójánál, hogyha csak zenehallgatásra akarom használni és ne merítse le hamar az LCD-t?
-
Bicsko
tag
válasz
PLaci58 #1439 üzenetére
JóEstét! ott van az exe, ha commanderből indítom akkor sem látok változást, a task managerben sem látszik, hogy futna
bemásoltam újra, azt mondjuk még nem próbáltam, hogy újra leszedjem az SI-t (sd-s változat), de mivel ZIP, gondolom nem lehet sérült az az egy fájl. rajtam kívül mindenkinek jól működik?
azon a 2 progin kívül nincs másik, ami erre való lenne?
-
PLaci58
addikt
Szia.
Ott van a helyén a bill. progi?
Az SI elindítja amikor a billentyűzet ikonra kattintassz? Egyáltalán elindul?
A másik bill. progi nekem sem ír, azért nem az van beállítva.
Ha nem indul, akkor töröld le és másold be újra.
"ResidentFlash\MioAutoRun\Programs\ToggleInputPanel.exe" vagy
"SDMMC\MioAutoRun\Programs\ToggleInputPanel.exe" attól függően melyik SI-t használod.
A BT nem befolyásolja ezt a dolgot! -
Bicsko
tag
válasz
PLaci58 #1435 üzenetére
próbáltam elindítani kézzel, lecserélni, de semmi. találtam a programok között egy másik bill progit ugyanabban a mappában, ami mindig felül van, de abba meg hiába nyomkodom a gombokat, nem történik semmi, nem ír a programokba vele
gondolom nem az okozza, hogy nekem nem bt-fm, hanem sima van -
zorroka
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet levenni a képernyővilágítást a natív mp3 lejátszójánál, hogyha csak zenehallgatásra akarom használni és ne merítse le hamar az LCD? -
PLaci58
addikt
Hát igen. A szótár program az egyik, amelyik elfedi még az elindított billentyűzetet is. Könnyen kivédhető!
Szótár prg. elindítás;
A szótár betallózása;
Az utolsó ikon a szótárprogram menüsorában (egy visszahajló nyíl) háttérbe teszi a szótárprogramot, így elindítható a billentyűzet és újra indítva a szótár ikonnnal már nem fedi el a billentyűzetet.
A végén azért az X-el kell kilépni, hogy ne foglalja a memóriát! -
Bicsko
tag
és ez "MioAutoRun\Programs\ToggleInputPanel.exe" elvileg ha elindítja, akkor nem kéne eltűnnie, ha nem szövegbeviteli mezőn vagyok sem? zsír. hazamegyek meglesem ottvan-e! köszi a tippet!
-
-
Bicsko
tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy olyan progikban, ahol gépelni kéne, de nem jelenik meg a bill, hogyan lehet előcsalni? pl a szótár az SI-ben. feltettem egy resco bill progit, de az is csak akkor jelenik meg, mikor a gyári. Az SI alsó sorában lévő bill ikon nálam nem csinál semmit.
köszi: Bicsko -
kovacsa
tag
Mi ez a pangás emberek, nem navigáltok, inkább fűtötök?
-
snowdog
veterán
válasz
Iohannes #1419 üzenetére
Lehet hogy nem is a gépnek, hanem az SD kártyának kell elérnie az üzemi hőfokot. Használat előtt az SD kártyát 10 percre tedd be az előmelegített sütőbe (a hőfokkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de jó meleg legyen), és csak ezt követően dugd a gépbe. És ha ez nem válna be, akkor ellenpróbaként meg fordítsd meg a sorrendet, a gépet tedd be 10 percre a sütőbe, és csak utána dugd be az SD kártyát.
Kiváncsian várom, melyik megoldás jött be!
u.i. Sem sült SD kártyát, sem sült Wayteq-et nem veszek!
Azoknak mondom, akikbe egy csepp humor se szorult, nehogy kipróbálják!!!
-
Iohannes
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a gép csak az "üzemi" hőmérséklet elérése után ismeri fel a 16GB-os SDHC kártyát? Ha hidegen kapcsolom be, akkor nem, de ha rádugom tápra és már ténylegesen meleg kicsit, akkor teljesen jól mükszik.
-
befri
csendes tag
válasz
kovacsa #1414 üzenetére
A magyar nyelvi fájl betöltését nekem is hibásnak jelzi (kis szépséghiba), de ettől eltekintve jól működik minden menüpont. Az én rll-m mérete 102 400 Byte.
Ajánlom a következő oldalt, ahol több nyelvi fájl van: http://peter68.com/navitel/index.php
Sajnos az én navitel verziómnak egyik fem felel meg tökéletesen. Jó próbálkozást!
A térképeket az SD\Navi\Navitel\Map mappában tárolom. A használatukhoz előbb atlaszt kell készíteni belőlük. 27 térkép eseten ez pár perces folyamat. A későbbi használatkor már gyorsan és automatikusan megnyitja azokat. A térképeket egyébként a belső memórián is tárolhatod.
Sok sikert!Ui. Ha van valakinek magyar User manual a navitelhez, meglephetne vele. Angolt már találtam...
-
befri
csendes tag
válasz
PLaci58 #1349 üzenetére
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit! Nálam a navitel teljesen jól működik. Az SD kártyára csak a navitel-t tettem, az IGo és társai a belső memóriában vannak, igy a navitel nem bánt semmit az SD\mobilenavigator mappában. (Igaz, hogy ír bele, de nincs mit átírjon, hiszen csak a saját fájlai vannak ott.)
Köszi Placi58 a segítséget! -
TeTe_01
csendes tag
Sziasztok!
Megszólalóként új vagyok a fórumon, olvasóként oszlopos tag. Lenne egy kérdésem, és egy "segítségem" is.
Kérdés: A PNA rögzítésére a klasszikus tapadókorongoson kívül nem tud valaki más megoldást? Nekem nem tetszik, ugyanis nyomot hagy az üvegen, valamint - most télen nem sikerült induláskor felraknom, mivel ahogy felmelegül a (majdnem) vákum, szépen lepottyan.
Az MP3 lejátszóval sokat kínlódtam, mivel a Coreplayer nem legális (ennek ellenére benne van az SI skinben, vigyázzatok!), az mp3player csak 1 fájlt tud betölteni, a Naviplayer (ezzel nem emléxem mi volt a bajom...). A MortPlayer pedig sajnos nem fut el a PNA-kon. Mindenhol ezt lehet olvasni.
Kivéve az alábbi linket:
http://www.sto-helit.de/forum/viewtopic.php?f=2&t=5079&hilit=pnaKipróbáltam, működik, szerintem ez a tutti!
Üdv:
Tibi -
swis
tag
válasz
Alusszia #1401 üzenetére
Alusszia!
Hova vitted szervízbe? Enyém ugyanezzel a hibával van szervízbe. Tegnap kapták meg és azt mondták ma hogy kb.2 hét múlva lesz készen ,de majd hívnak. Egyébként nekem a 8.0 volt fent amikor jött a csík. előtte futott a 8.3 is tehát szerintem ez nem a térkép miatt jöhetett elő.
Egyébként ma is kaptam privibe egy levelet tehát van még egy ugyanilyen gépEz lassan széria hiba lesz szerintem
-
Alusszia
tag
Hello
Na bent van a csíkos vas a szervízben pixelhibára hivatkozva.
Első ránézésre persze nem tudtak mit mondani kb- egy hét a válasz.Üdv,
Alusszia
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!