- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MY2K
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó bölcsőm N770-hez. Használtam de funkciójában olyan mint az új
-
MY2K
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek sikerült-e már Myguide3000GO készülékre stabil IGO8-at felrakni? Aki tud segíteni az pü-be jelezzen nekem. Köszi!
-
MY2K
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4725 üzenetére
akkor ez azt jelenti h a sebességhatárokat mindig az aktuális hungary.fbl tartalmazza?
-
MY2K
aktív tag
Sziasztok!
Hol kell jelezni ha egy útszakaszon hibás a sebesség határ kijelzés? pl: 30kmh jelez miközben 50kmh a megengedett.
-
MY2K
aktív tag
Hello!
Melyik most a legfrssebb hungary.fbl?
-
MY2K
aktív tag
Elkezdtem én is egy árnyékoló lemezke készítését. Ha elkészült beszámolok a fejleményekről.
-
MY2K
aktív tag
válasz
coredump222 #3969 üzenetére
coredump222 az IGO8-ban tudod állítani az automata fényerőt. Beállítások/Eszköz menüpont alatt.
-
MY2K
aktív tag
Lenne még egy kérdésem.
Ha bele akarok nyúlni az SI-be (módosítani) akkor arra van vmi segédprogram? Az enyém verziója: SI 1.3.3 Ettől van újabb?
-
MY2K
aktív tag
Hello!
Az új Gurjon skinhez tudna vki magyar iránytűt küldeni? Hova másoljam be? Köszi előre is!
-
MY2K
aktív tag
Hali!
ITT egy teszt az utódról. Eljött a kánaán?
-
MY2K
aktív tag
Én is a PDA funkciók miatt vettem egy külön készüléket ilyen célra. A navit meg arra használom ami az eredeti rendeltetése. Sok bajtól megkímélheti magát az ember
Jah és SCIENNET! -
MY2K
aktív tag
Sziasztok! Ha felrakom ezt a frissebb ROM-ot akkor mivel tud majd többet a készülék?
-
MY2K
aktív tag
Nekem a BP350-el se volt semmi bajom. Navigációra mindegyik elég. Csak az trend, hogy minden a PDA-k irányába kezd tolódni (telefon,PNA,stb). Ez nem baj csak így több bőrt lehet lehúzni ugyanarról.
-
MY2K
aktív tag
Én rövidre zártam magamban ezt a "hekkelősdit" vettem pluszban még egy HP PDA-t használtan
A navigáción kívül minden másra tudom használni. Így mindkét készülék megtartja az eredeti rendeltetését. Ajánlom mindenkinek!
-
MY2K
aktív tag
Hello! ezen az oldalon találtam egy programot amivel elvileg lementhető bármilyen ROM. Használta már valaki esetleg?
-
MY2K
aktív tag
Link A linken található egy szimulátor. Ebbe van egy mp3 lejátszó ami működik az N770-n csak nem tudok tallózni a gépen. Ezt be lehetne valahogy állítani a gyári helyére? Mert szerintem kezelhetőbb lenne.
-
MY2K
aktív tag
Olyan problémám van, hogy sok .cab fájlt megpróbáltam már telepíteni de telepítés uán nem fut a program. Hibaüzenettel leáll. Ez abból adódik, hogy nem az adott op.rendszerre írták? Ti hogy telepítettek alkalmazásokat?
-
MY2K
aktív tag
Üdv! Szerintetek megoldható lenne, hogy a PNA kimenetét rákötném egy autóerősítőre ami szétosztaná pl: 4 hangszóróra. Így nem kellene külön fejegység. Ötlet??
-
MY2K
aktív tag
Sziasztok! A Navitelt-t akarom elindítani. Itt kell vmi átnevezést csinálni? Mert alapból nem akar elindulni.
-
MY2K
aktív tag
Nekem már csak wifi-s lehetőség hiányzik
-
MY2K
aktív tag
Ma volt módom kipróbálni egy Wayteq klónt: GPS SLDZ
Ez is ígéretesnek tűnik, plusz lehetőség a TMC de kisebb a belső memóriájaTMC funkció (forgalom figyelő)
Bluetooth telefon kihangosító
FM Transmitter funkció
4.3col-os TFT LCD, 480 x 272 pixel felbontással
Microsoft Windows CE 5.0 (core) operációs rendszer
SIRF Atlas III AT640, 400 MHz processzor
64 MB ROM, 64 MB RAM, SD/MMC kártya bővíttés (max. 4GB)
SiRFStar III 20 csatornás GPS vevőJellemzők:
4.3col-os TFT LCD, 480 x 272 pixel felbontással
Microsoft Windows CE 5.0 (core) operációs rendszer
SIRF Atlas III AT640, 400 MHz processzor
64 MB ROM, 64 MB RAM
SD/MMC kártya csatlakoztatás max. 4GB-ig
SiRFStar III 20 csatornás GPS vevő
Beépített hangszóró
TMC funkció (forgalom figyelő)
Zene lejátszás: WMA, MP3
Video lejátszá: ASF, WMV, AVI
Fotó megjelenítés: JPG, BMP
Szöveges file megjelenítés: TXT
3.5mm-es fülhallgató kimenet
USB-ről tölthető
Active Sync támogatásCsak enniyt akartam
-
MY2K
aktív tag
Sziasztok! Valaki nem foglalná össze röviden a fóruban, hogy milyen bejegyzéseket kell készíten ha vki SD-ről akarja futtatni az IGO-t? Fontos lenne! Köszi
-
MY2K
aktív tag
Nálatok is olyan lassan másol fel állományokat? Az SI-re 1,5 órát ír ki nekem.
-
MY2K
aktív tag
Nálatok milyen gyorsan másol a gép belső memóriájába? (nekem kb 500-600 k)
-
-
MY2K
aktív tag
Nekem a héten lesz meg ez a kütyü. Mi vár még rám ha testre akarom szabni....
-
MY2K
aktív tag
Más fórumon olvastam, hogy a BP350-est is rá lehet bírni h kezelje az SDIO Wlan Card-ot.
9db .dll és egy .reg fájl bemásolásával. Próbálkozott már valaki ezzel a módszerrel az N770-nél? -
MY2K
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy SD-Wlan kártyával netezésre lehetne használni ezt a készüléket? Esetleg van már tapasztalat? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!