- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
swis
tag
válasz
Alusszia #1401 üzenetére
Alusszia!
Hova vitted szervízbe? Enyém ugyanezzel a hibával van szervízbe. Tegnap kapták meg és azt mondták ma hogy kb.2 hét múlva lesz készen ,de majd hívnak. Egyébként nekem a 8.0 volt fent amikor jött a csík. előtte futott a 8.3 is tehát szerintem ez nem a térkép miatt jöhetett elő.
Egyébként ma is kaptam privibe egy levelet tehát van még egy ugyanilyen gépEz lassan széria hiba lesz szerintem
-
snowdog
veterán
válasz
Alusszia #1359 üzenetére
Hello Snow,...
Kimásolnék bármit ha tudnám hogyan kell eljutnom a win ce felületre de még nem sikerült.
Készítettem egy leírást [link] ennek alapján készítsd el a mentést, és az eredményt légyszíves küld el nekem levélben.A fórumról tudsz nekem levelet küldeni: Taglista / SnowDog Email
-
snowdog
veterán
válasz
Alusszia #1345 üzenetére
Snow : a kért értékeket este tudom csak kiszedni(nincs nálam az USB)
Köszönöm! Nagyon szurkolok neked, hogy a gépednek fizikailag valóban ne legyen baja. Szerencsére nekem ezzel kapcsolatban nincs közvetlen tapasztalatom. Csak azt írtam, amit olvastam, illetve amit nekem írtak. Valóban nehéz elképzelni, hogy a kijelzőt egy software tenné tönkre. Ebben az esetben inkább azt tudom elképzelni, olyan driver értéket kaphat, ami ezt okozza. Ezért szeretnék belenézni a registry értékeidbe. Még az is elképzelhető, hogy az igonak semmi köze hozzá, csak mindeki arra emlékszik.
-
anarchy
csendes tag
-
snowdog
veterán
válasz
Alusszia #1318 üzenetére
2, pár nap után megjelent egy vízszintes fehér csík a képernyő felső harmadánál ami minden programban ott van mintha pixelhiba lenne.
Erre már többen panaszkodtak, és akkor is kértem írjátok meg melyik ez az igo verzió, hogy mások ne essenek ebbe a hibába. Semmi mást nem kérek, csak a program pontos verziószámát.
Dobd ki azt az igo verziót!
Ha az igo miatt jelenik meg a csík, akkor már késő, mert akinél megjelent, annál ott is maradt. Legalábbis az eddig hírek ezek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest