Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsa
tag
Geocachinghez mit használtok?
A russa nem az igazi.
A GpsTuner-t felraktam, de az 5.0-t és az 5.3-t sem szereti, ezt irja:
"ERROR - AN UNEXPECTED ERROR HAS OCCURRED IN GPSTUNER.EXE..."
Pedig ez nagyon mutatós program lenne:
http://www.freeweb.hu/jatekgyaros/gpstuner.htm -
kovacsa
tag
válasz
Trianrta #4782 üzenetére
Igo 8.3.2hoz a riks a legjobb szerintem is.
Igo amigohoz a gurjon skint használom, ez majdnem mindent tud:
- kiirja mely telepulesen jarok, melyik utca, hazszamnal
- nyillal jelzi toronyirant a vegcelt
- az osszes poit is kirajzolja ikonnal, nemcsak a benzinkutakatAmit nem tud (dimka pedig igen):
- koztescelpontokat nagyon nehez beadni, visszavenni, atrendezni.
- nem rajzol behajtani tilos tablatTehat nekem a dimka+gurjon egyutt mindent tud, hol ezt hasznalom, hol azt.
http://www.gurjon.com/download/index.php?dir=&file=GJ6.9.2p_fullpack.rar
Ha valaki rajott az utvonal hianyossagokra, irjon, koszi.
Mindenkinek: mi a legfrissebb magyar poi datuma?
-
kovacsa
tag
Igo amigoban ki tudta mar elovarazsolni a shoppok (pl: Lidl) ikonjait a terkepre?
A benzinkutak viszont megjelennek szepen!A poi_visiblities.txt-vel kinlodtam, de nem szerette (ebbol a file-bol 2 van: 1 a save- ban, 1 pedig ui_igo_easy\defaults\-ban, mind2obe beirtam:
Shopping�Shop�Lidl||1000poi.icons-ban van is ilyen:
[Shopping.Shop.Lidl]
$poi_mapdistant.bmp
$poi_brand.spr 91
$poi_brand.spr 91poi_mapdistant.bmp is megvan, megsem ok.
Help!
-
kovacsa
tag
Googleval erre kell keresni: games_480_272.rar (48 MB)
Megy TotalCmd-vel indítva is szépen mindegyik full képernyőn.Másik ajánlatom:
hungary.fbl 2009.02, szintén gugli megmodja.Kérdésem: hegyesre kopott a penna, karcol. Honnan lehet olcsó fóliát szerezni nem Pesten?
-
kovacsa
tag
Sziasztok! Még mindig megy kütyüm. De nem jó semmire, csak navigációra az igoval.
Apropó, Ti honnan értesültök arról hogy megjelent az iGo legújabb verziója, mint most a IGO8.3.2.79297, és hogy abban mik az újdonságok. Miért nincs az iGO-nak Changes fileja precíz sorokba szedve minden változással?
-
kovacsa
tag
Szerintetek van olyan PocketQuake, amelyiknek nem esik szét a képe?
Az új 200192 byteos GX.DLL-t nem szereti az enyém, ezért a 8704 byte-ost tettem alá, azzal meg úgy járok, hogy a főmenü rendesen a 0,0 pozícióba, de maga a játék a 321. oszlopba rajzolódik ki, és visszafordul a fél képernyő a 0-ba, így is lehet játszani, de "érdekes".
És ez free program. -
kovacsa
tag
Szasztok!
Milyen ikon editort (ikon formátumot) kell használni, hogy szeresse a SystemInformation.exe?Más:
Elindult a Simcity2000, de csak ha telepítem ActiveSync-el. Csuda jól működik is!
Elindult a Quake is, de annak szétesik a képe, ötlet? -
kovacsa
tag
Ma úgy érzem nagyon sokat segített rajtam a kütyü.
Autópályán, zuhogó esőben, sötétben, félig elromlott világítással, megnyugtatóan mutatta, mi lesz, hogy kanyar következik...
Tehát nem csak idegen nagy városban jó, hanem ismerős, de vak prérin is!Amúgy sikerült elforgatni gyurma szerint a Doom-ot, de a nem tudok megnyomni semmit, resetelni kell, és nem is tölti ki a teljes képernyőt.
Lassan azt érzem, leállok a nem-navira való használattal, mert nem hoz annyi örömet.
-
kovacsa
tag
válasz
snowdog #1544 üzenetére
Sziasztok Gapi guruk!
Fel mertem telepíteni a gapit (4.02) Activesyncen keresztül.
Felrakódott a "/ResidentFlash/WinCESoft GAPI for HPCs" könyvtárba.
Bekattintottam mindent Gyurma szerint.
Sajnos az device-k között nem találom, melyiket válasszam, YFPND... szerű nincs benne se az elején, se a végén.
Mi legyen? -
kovacsa
tag
válasz
snowdog #1515 üzenetére
Bocsánat, de mindig megerősítést várok:
Tehát a fordítást a Morstscript rotate parancsa akkor hajtja végre, ha be van töltve a gapi?
Pl. a kedvenc játékom az Aquellaball.exe mellé tett Aquellaball.mscr:ErrorLevel("off")
Rotate(90)
Runwait("\ResidentFlash\Games\Aquellaball.exe")
Rotate(0)gapi telepítés után valóban forgatni fog?
-------------------------------------------
Ill. néhány játék (gfDoom, Zuma, loderunner) gapi telepítés után nem fogja kérdezni a képernyő driver típusát? -
kovacsa
tag
Sziasztok!
A snowdog #1182. irása szerint a gapit inkább nem használnám, mert káros lehet.
Vagy van aki mégis használja?Gyurma!
Te lecseréltél egy grafikakezelő dll-t, és begyorsult? (Mert néha lehetne gyorsabb a készülék.)
Leírnád részletesen mit csináltál? -
kovacsa
tag
válasz
gyurma111 #1482 üzenetére
Az én ROM-om, - amit feltettek nekem halott kütyümre - binárisan teljesen azonos a gyurma-félével, (összehasonlítottam) tehát alátámasztom. Fut rajta minden, ami eddig volt a flash memóriában, kicsit megváltozott az alap Wayteq menürendszer, és a navigáció gombra előbb a start-os tálca jön be, amit el kell tüntetni.
RomVersion: 7ZC72C.YFJE.F.9.18
Software Version. V2.0.0.9.27De attól még elszállhatsz értelmetlen ROM kísérleted közben, tehát NEM AJÁNLOM, csak perverzeknek!
Továbbra is várom valakitől a simcity-t és sims-et.
-
kovacsa
tag
Van egy jó sakk programotok?
-
kovacsa
tag
Mi ez a pangás emberek, nem navigáltok, inkább fűtötök?
-
kovacsa
tag
Ezzel a regeditorral mentettétek le a registryt?
http://ceregeditor.mdsoft.pl/index.php?id=4&lang=en -
kovacsa
tag
Ehhez mit szóltok:
http://rapidshare.com/files/179490558/v_hun_Cigany_vajda.zip -
kovacsa
tag
Jó hír: Úgy látszik "hbk"-t érdekli a készülékünk...
Rossz hír: Érdekes, hogy külföldön csak Bulgáriában találtam nagyra hízott (nagyobb, mint ez) fórumot a 770-esről.
-
kovacsa
tag
Olvasgattam a többi Wayteq topicot, az N400-asban ezt találltam:
"fantal (újonc):
logo.bmp csereje bluepanther v350-c keszuleken a kovetkezo:
- meretezed a kepet 320x240 -re
- tukrozod ugy fuggoleges mint vizszintes oldalan
- lemented LOGO.BMP de 16 bit szin, r5g6b5 formatumban (pl. GIMP-bol)
- egy hex editorban (pl. XVI32) kitorlod az elso 40 valahany byte-ot (latszik hol kezdodik a kepinformacio - ahol vege a sok 00 -nak)
- a logo.bmp-t felirod sd kartya alapkonyvtaraba, s beinditod a gepet a gombot nyomva tartva"NE PRÓBÁLJÁTOK KI! Csak azért írtam, hogy a úgy érzem hamarosan lesz remény a mi kütyünkön is magunkon segíteni. Szerintem nem különbözhet sokban a mi kütyünk sem. De várjuk meg az okosabbak és a szervíz javaslatát.
-
kovacsa
tag
válasz
zorromoto #1255 üzenetére
Csak óvatosan a tanácsaitokkal, ez olyan, mint egy halálos beteget körül állnak, és mindenki mond 1-2 kiváló reményt keltő gondolatot, ami egyike sem segíti meg a beteget, de jó hallani.
Hallgattam MY2K-ra is, olyan szépen beszélt...
Már csak a szervízben bízok, mert az internetre sajnos rászabadul mindenféle ember, jó szándékú mindenki, de ez itt nem elég.
Helyesbítek: 99 jószándék után a 100. halálosra sikerült. -
kovacsa
tag
válasz
housejoy #1247 üzenetére
Snowdog és Gyurma!
Azt a választ kaptam, hogy házilag SD kártyáról nem lehet ROM-ot frissíteni, csak Atlas Managerrel spec.kábel, spec. prg.
Úgy láttam gyurmának sem sikerült SD-ről bootolni.
Úgy hogy mehetek én is a szervízbe...
"Ócsó húsnak híg a leve...", de nem szeretnék feszt a kórházba járni, majd ha egyszer megjavítják óvszer nélkül többet nem k...lek. -
kovacsa
tag
válasz
snowdog #1242 üzenetére
Hello Snow!
Nem merjük kipróbálni ingyen a más fórumokban emlegetett nk.bin és os.img-eket?
És amit itt írnak: CNS romok (http://pdaplus.hu/content/view/1968/2)
És van egy 350-es ROM-om is, mert azt le tudták menteni, ha valaki lementené a 770-et egy NK.bin-be, ki mernéd próbálni? -
kovacsa
tag
"No SD/MMC card inserted..."
Ha bedugok egy SD kártyát, akkor nem írja, de arról szeretne talán bootolni.
Mi a megoldás? SD-re ROM-ot kell tenni? Azt hogy kell?
-
kovacsa
tag
válasz
snowdog #1227 üzenetére
Sziaszok!
Azt hiszem elcsesztem a kütyüt, rögtön ráharaptam MY2K írására, mely szerint az XDATools-al le lehet menteni a ROM-ot, próbáltam is (sajnos nem voltam óvatos), activesync-el összekötöttem, majd az OSImageTool.exe-vel ROM mentés winyómra. Lefagyaszotta a kütyüt, majd RESET után ez van kék alapoin sárga betűkkel:
"No SD/MMC card inserted...", és semmi tovább.Szerintetek a szervíz tud vele valamit csinálni?
-
kovacsa
tag
válasz
zorroka #1203 üzenetére
Az SI 1.3.3-at sima 770-en használom (no BT, no FM), tökéletesen fut.
Szánjon már meg egy első bálozó egy szűz exports.reg-el, hadd nézzem meg, milyen szemeteim halmozódtak fel.
Vagy esetleg kezdetben a registry üres lenne?
Gyurma és Snow! Köszi a választ, a MioAutoRun/System-be fogok pakolászni mostmár.
Egy ötletem a cab-okhoz, amin kísérletezni fogok:
Megfejtem, mit tartalmaz a cab, kicsomagolom a PC-n filenév és könyvtár helyesen, amit a Windows-ba írna, azt a MioAutoRun/System-be teszem, és kész is.Így tennék a Navitel...cab-al, KarPocket.cab-al és a GarminXT.cab-al is, ezek hiányoznak még a palettámról és ezek sajnos telepítősek.
-
kovacsa
tag
Találtam egy ilyen leírást, de nem merem kipróbálni (ráismer valamelyikőtök a keze írására?).
- regístry editorral hozz létre egy Loader mappát a HKEY_LOCAL_MACHINE szektorba
- inditsd újra a gépet
- MioAutoRun mappába másol be a System nevű mappát (benne a szükséges vagy még éppen szükségtelen dll-ekkel) a Programs és Skin mappák mellé.
- Regedit-tel importáld be a SYstemPath reg.bejegyzést.
(REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINE\Loader]
"SystemPath"=hex(7):\
5c,00,52,00,65,00,73,00,69,00,64,00,65,00,6e,00,74,00,46,00,6c,00,61,00,73,\
00,68,00,5c,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,5c,00,00,00,00,00
)
- Registry editorral nyisd meg a Loader mappát,Írd át a StorageCard-ot SDMMC-re /nagybetűvel/
- inditsd újra a kütyütÚgy látja a dll-eket,mintha a winben lennének.Kipróbálva müxik!
-
kovacsa
tag
válasz
snowdog #1196 üzenetére
Sok kérdésem:
Te mivel rontottal a kütyüdet (hogy ne essünk ebbe a hibába), és hogy rakod helyre?
Sajnos korábban telepítettem én is cab-okat, de soha nem lett sikeres, mert úgy láttam, a ROM-ba is akart írni a Windows/AppMgr-be, de ez nem sikerült neki (hála az égnek?), viszont a registryibe belepiskított, regedittel pucoltam ki. Ezzel kapcsolatban: lehet olyan saját globális útvonalat meghatározni, ahova a cab dll-eket én raknám be, és látná a prg? Pl. a \MioAutoRun\System\ könyvtár mire jó?
-
kovacsa
tag
Valaki egy eredeti registry mentést csinálhatna, az enyém televan Jagada hivatkozásokkal (hogy került bele?), pedig már Placi skinjét használom.
Sajnos a registryt nem reseteli, azaz valóban szét lehet cseszni, jól látom? -
kovacsa
tag
válasz
PLaci58 #1109 üzenetére
Üdv Papalaci!
A skinedet használom a kütyümön, meg vagyok elégedve vele.
Még ki lehetne egészíteni:
- TASKMGR_ARMv4.exe-el, ami egy részletesebb taskmanager.
- w32console.exe-t is lehet rátenni (console window and simple shell for Windows CE)Valóban az igo8.3.2 a leghasznosabb, de a mégis telhetetlen az ember, és a többi problémás térkép:
- Megfagy a SygicDrive
- Navitel-el (russa utódja) kínlódtam, de nem szereti, nem tudom miért (NaviTel-setup_PPC-3.2.5.1240.cab)
- "GarminXT 5.00.20w.rar" tökéletes leírással rendelkezik, magyar térképet is hozzátesz, de a végén nem indul el.Köszi a környezetet.
-
kovacsa
tag
Snowdog és Placi szakik!
Szerintetek melyik a legjobb térkép program, illetve melyiknek van a legrészletesebb térképe?
Te melyiket és milyen szituációban használjátok? -
kovacsa
tag
Papalaci!
Az iránt érdeklődöm, készül-e már általad a garmin beépítése?Előtte javaslom a
http://rapidshare.com/files/109199315/SetupGMPC.rar.html
GarminMobileXTforWindowsMobile_50010w.exe
Garmin.Mobile.XT.v5.00.20.S60v3.HUN.5.1.NT.Map.Voice.POI.Incl.Speedcams-red
-ket, az utóbbiból lehet exportálni az előbbi kettőbe kiválasztott megyéket. -
kovacsa
tag
Showdog!
Az bizony kong az ürességtől.
Szerintem vágólappal át kéne vinned a hasznosabb leírásokat innen, meg a 720-ból.
Csinálni egy link gyűjteményt is benne, ami jagada meg papalaci, meg a Te termékeidre mutat, és képeket tenni mellé. Amíg ez nincs meg, sajna senki nem fog odaszokni.
Szerintemségem szerint. -
kovacsa
tag
Sziasztok!
Csak jelzem, hogy aki félti a kütyüjét, az töltse le a teljesen legális V1Emulator.zip-et, telepítse hozzá az efp.msi-t, és gyönyörűen elfut benne a Placi, jagada és egyéb SI.
Bár némelyik igo nem, mert licence vagy memory baja lehet. De kísérletezésre nagyon jó.Azért ez az emulátor (2005-ös), mert az újabb nagyon lassú.
-
kovacsa
tag
Uff
-
kovacsa
tag
Azt szeretném tunni, mi az Igo8.3.2 előnye az Igo8.0.0-hoz képest?
Nem merem megkérdezni, honnan lehet 8.3.2-t szerezni, mert fórum ellenes, így hát csak gondolkodom a kérdésen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest