Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
érdemes, somán van 4 formám, boltoron meg 3, de ég és föld, jó a soma is, de mikor nekiálltam survivalozni, hát bőven bírta még ott ahol a soma már már alig
brakk se rossz egyébként, mondjuk sokat nem használtam eddig, beleraktam egy catalystot, picit pifpuf durdurr és kb ennyi, megmondom őszintén, eleinte azt hittem valami demo fegyver lesz, de inkább ilyen shotgun csak pisztolyban - van valami pyrana nevű is amit tudok a brakkra hasonlítani, ebben is van kakaó ahogy nézem
egyenlőre van kb ~45 fegyverem legyártva, azokat akarom kimaxolni, utána picit megint gyúrok 1-2 fegyvert, frameből is van még 3-4 ami maxolásra vár, ill 1-2 amit össze kell még rakni... egyébként pont ez a jó ebben a játékban, a molyolás - az hogy az ember maga szerez meg alkatrészeket, gyártja le - majd húzza fel őket
most a Nova Prime van terítéken (bár még csak print van belőle), szép az a frame, tetszik ez az alap lilás színe is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest