Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Olvastam a modulost, most tudok majd Neptunra menni, de bossokkal nem sok jó tapasztalatom van eddig. Remélem farmolják őket és akkor valami jó csapatban talán érek valamit. Meg berakok majd nekik valami radiation-t, amire írták, hogy ezek ellen jó. Osztán meglássuk mi lészen.
-
F.B.I.
veterán
Ezért kell catalyst, abba a fegyverbe, amit használsz és így egyből 60-as értékig rakhatod a kártyákat a fegyverbe. Tegyél bele elementál sebzést, általában a méreg és elektromos keveréke, mindent visz+ minden power kártyát, ami belefér a fegyverbe...van egy pár. Ha tudtok, menjetek be kezdő bolygókon nigthmare küldetésre de csak extermination és capture...a többi szívás (ajánlott a Rhino karakter), ott kaptok jófajta mod kártyákat. Ha van lehetőség farmoljátok ki a Rhino alkatrészeit, hamar megvan, azzal ütőképes leszel és tudsz segíteni a társaknak is (felállítás ha elesnek és üvöltés, az erősítés miatt).
-
Ribi
nagyúr
Egyelőre Maggal megyek, jó kari, plusz karak fegyverrel ami nem rossz, viszonylag jól sebez, bár kicsit sok lőszer kell bele. Nincs gond a pályákkal, fejlesztgetem a dolgokat, csak van pár mob/ boss akihez hozzászólni sem tudok. És valahogy nagyon az az érzésem, hogy valamit rosszul csinálhatok, mert van pár mob amiken rohadtul nem sebzek. Más meg ránéz és fekszik az összes. Az ilyen eseteket nem értem.
Tegnap sikeresen bementünk egy nightmware allertre. Hát 3 ressurect után megvártam míg a többiek befejezik
Na azokon nem tudom hogy lehet értelmesen nyomulni egyáltalán. 
-
F.B.I.
veterán
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Pedig azt hittem, az is ad. Bocsi a téves infóért.
@ Ribi :
Pontosan miért kellene a magas mastery?
Frame-ek közül 2-estől már mind használható, fegyverek esetén meg 8-tól, bár a legjobbak már 6-tól is.
Valamint ugye öt szintenként eggyel több extractor használható, de ezek közül egyik sem olyan dolog, ami érdemben rontana a játékmeneten.Én mondjuk hajtok a magas rangra, emiatt 30-as gear gyakorlatilag csak voidban van rajtam.
De e nélkül is élvezetes a játék. -
Kareszovics
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
Sentinel-fegyver továbbra sem ad Matery Xp-t ha szabad ennyit helyesbítenem.

-
Ribi
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Persze, de feltoltam 2 kardot meg 2 pitut 30-ra és most alig léptem meg a rank3-at.
Tovább fejleszteni akkor most hogy kellene? -
anubys1984
aktív tag
Nekem mondjuk tetszik, hogy sikerült relatíve egyedi fejlődési rendszert kitalálniuk.
Amúgy meg a Soma az egyik legjobb primary, azt 6-os rangtól lehet használni, az pedig nagyon gyorsan meg tud lenni. Mobile defense és Survival küldetéséken nagyon gyorsan lehet szintezni. -
Ribi
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Ehh, ez igen szar így. Kénytelen vagyok cserélgetni a fegyvert, hogy az is fejlődjön, hiába jó a mostani is

-
Ribi
nagyúr
Rankot leginkább úgy lehet húzni, ha valami cuccot húzok? Vagy más értelmes módja is van?
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Tegnap elsőre meglett a Rank 10, igazi pitemény a 9, illetve a 8-hoz képest.

Végre volt enerdzsi szifon is alertben azt is sikerült behúzni végre.
Továbbá esett pisztolyhoz multishot, annak is nagyon örültem.Rank 11, már egy másik történet lesz, ahhoz tényleg sokat kell szintezni, meg ugye nem árt mellé cuccokat is építeni.
-
F.B.I.
veterán
-
Ribi
nagyúr
Tud valaki egy jó kezdő leírást az egész játékhoz?
Nemrég lettem csak 30, szóval igen az elején járok. Miket érdemes gyűjteni általánosságban, nem csak class specifikusan. -
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
én is így jártam jópárszor. de aztán csak meglett.
-
Kareszovics
addikt
Megint lemaradtam Vauban Chassis-ről.... nem hiszem el...

-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
én még így másfél év ismerettség után nem vállalok ilyet.

F.B.I.: az ugy nem is rossz.

-
F.B.I.
veterán
Nekem egyszerűbb (24/72), reggel asszony, gyerek el. Elintézem amit kell, aztán 10-től 16-ig WF, aztán gyerek, asszony este 22-ig, onnantól hajnal 2-ig megint WF és így tovább. Nincs kertem csak egy erkély, nem kell füvet se nyírnom, barátok külföldön.

-
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Idén lesz 10 éve, hogy együtt vagyok a párommal, de a napi 5-6 órát így sem vállalnám be.

-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Kicsit ráuntam, mostanában nem nagyon Warframeztem.
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
napi 5-6 óra?

én annyit játszani se bírok egy nap, nemhogy egy játékkal. az asszony le is tépné a tököm.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem tudom PC-én mi a helyzet de PS4-en egyre többen vagyunk.

-
Kareszovics
addikt
Kicsit csendes a topik...
Mindenki tolja, vagy most jön le róla?
Én személy szerint most csökkentem függőségemet. 
-
anubys1984
aktív tag
Meglett a 100 játékórás achi. Meg vele együtt a szükséges mastery pont, hogy nekiállhassak a 9-es rangnak. Gondolom, Lokival nem lesz különösebb kihívás.

-
NNorbi10
újonc
Üdvözletem!!

Olyan kérdésem lenne, hogy ez a tradelés, hogy zajlik, mert slottok és platina hiányában nem nagyon tudom bővíteni az arsenalt
Illetve szeretnék egy klánba is tartozni ha nem túl nagy kérés, szóval ha esetleg valaki lenne olyan szíves és meghívna azt megköszönném
(Ratohnhaketon10) -
Kareszovics
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
Közben kitoltuk, 4-ből meglett Nekros.
Mák. 
Tőled pedig bocsi!

-
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Bakker, én szívesen jönnék, viszont csak holnap délelőtt lenne nekem megfelelő. Mindenesetre küldök requestet, hátha máskor összejön.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Estére keresnék bajtársakat; van 5 darab ODA kulcsom Nekros farm céljából.
Nick: SgtAvitusHUN
Köszi!

-
1NST1G8R
senior tag
Azt hittem az ugrálós teszt nehéz volt rank 8nál vagy 9nél (nem emlékszem). Most a 11. rank előttin vagyok. Megint ugrálós/mászós (de hátraszaltózni nem kell legalább) + lövős +futós, vagyis a pályán szaladgálva és ugrálva gömböket kell szétlőni amik +időt adnak, mert ugye időre kell eljutni a pálya végére. Ami nem tudom hol van. Na nem azért mintha eltévednék vagy nem tudnám merre kell menni ami tegyük hozzá már azért önmagában sem egy egyszerű feladat egyébként, mert az ugrálós rész után egy labirintusszerű pályarész következik. Azért nem tudom hol van a vége mert mindig lejár az idő és bukom a tesztet. Nincs második meg harmadik lehetőség. Egy nekifutás aszt szevassz.
Két hét kb. azzal telt el hogy már az ugrálós résznél buktam mert mikor felfelé akartam mászni hogy felkapasztokjak a platformokon természetesen oldalra kezdett el futni a falon és szépen lefutott a semmibe. Ha egyszer leesel már annyi, tuti nem lesz időd továbbmenni hiába lövöd szét az ÖSSZES gömböt ami + időt ad. Ma először átjutottam az említett labirintusos részbe ahol szintén csak elbuktam mert lejárt az idő. Hogy gyorsabban haladjak már rég Volttal megyek, sprint mod meg futás ability végig be van kapcsolva és Somával lövöm a gömböket, de úgy néz ki ez sem elég. Komolyan kérdem mi a f@szom van már ezekkel a prostituált tesztekkel? Ennyire nem lehetek szerencséten hogy 10+ próbálkozásból ne tudjam lenyomni.

-
Troyan001
tag
Nekem nem sikerült összeszedni az event alatt a pontokat. 60%-on vagyok de esélytelen, hogy este összekaparjak 40-et, mert a nehezebb bolygók nekem még zároltak. 2-3-at tudtam szerezni per run. Kicsit sajnálom, hogy nem lesz meg.
-
Kareszovics
addikt
Rövid helyzetjelentés:
- félúton vagyok rank 10hez, a napokban elég sokat tudtam skillezni
- a kapott tanácsok alapján elkezdtem komolyabban frame-eket építeni; jelenleg 3 épül párhuzamosa: Nova, Trinity, Valkyr
- esett T3 Ext-en egy Mag Prime bp; szép lesz hozzá az alkatrészeket "összekukázni"
- megépült az ötödik Sentinelem is (Ghost)
- megcsináltam az Eventet, nekem személy szerint tetszik az új Syndana; sokan panaszkodnak rá, hogy nem lehet színét változtatni.Nagyjából ennyi, majd Rank 10-nél szólok.

Üdv: Karesz (SgtAvitusHUN)
-
1NST1G8R
senior tag
Maxed Serration 500p LOL! PC-n 100 az átlag, csak viszonyításképp... De az amcsi szerver jó 5let mert az tuti hogy lóvésabbak, fel is nézek ma.

-
F.B.I.
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
PC-en nem megy a trade? PS4 annyira szórják az amcsik a pénzt, hogy 100-300 platina is megvan naponta.
-
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nova: végül is berobbant mindenkit, defeknél survivenál hasznos tud lenni kitakarítani egy szobát de nagyon squishy tud lenni.
Loki: corrupted moddal és energy syphonnal végtelen invisibility. (sokmindent lehet vele szólózni.)
Trinity: Pentával félisten ha fent van a link (invulnerability) -
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nyx igazi erőssége a lvl 60 feletti crowd control. Amikor jönnek a lvl 80-as napalmok kicsit fájdalmas tud lenni főleg a csapatra nézve káosz közepette meg egymással és nem veletek foglalkozik az ellen. Aztán meg ott van a panic button vész esetére ami idő alatt feltöltődik a pajzsod és knockdownol így el lehet onnan iszkolni.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nyxbe mindenképpen. Frost az szituációfüggő, régen jobb volt. Manapság nem nagyon használom. (amúgy nem egy nagy kunszt kiszedni a frost prime alkatrészeket már szvsz és megéria +1 polaritás slot miatt.). Rhinódba van, amibe mindenképpen tennék az a Nova és a Trinity meg Loki de azok pont nincsenek listázva.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Most járok 180 óra körül, eddig 5 warframe van kinyomva.
-
Kareszovics
addikt
@ F.B.I.: bár a Nyx-től régen idegenkedtem, most hogy mondod, illetve végiggondolom tényleg Mastery-t húzni kiváló.
@ Djuree: kérdésedre a válasz: 336 óra van most a játékban, illetve 108/132-es Achi ráta. Minden Achi megvan kivéve a 10 Frame, 1000 revive, Rankok, illetve a H2H fegyverek 3x30 lv. Mondjuk utóbbi ma meg lesz szerintem.

Mondjuk prime cuccok színterén inkább a fegyverek, amik jobban esnek: Burston-höz, illetve Boltorhoz (asszem) már csak bp kéne.
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
te mondod h nem akarsz farmolni, hány száz órád van már a gameben?

am nem kell sokat farmolni értük, szinte semmit, nekem megvan minden prime, kivéve a rhinot, az nem érdekel, a sima nekem jobb, van benne krumpli meg forma is.
hamar meglett mind. -
F.B.I.
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én mindegyikbe tettem, ami eddig van, mondjuk állandóan elkaptam az alerteket, meg PS4-en egyszerűbb tradelni, így állandóan tudnék venni reactort is. A Frostba ajánlott, nagyon jó kis karakter, főleg ugye defendre.
A Nyx is jó, abba is mehet, nagyon jól lehet vele fegyvereket húzni, mert a megállító képessége nem öli meg, emeli a levegőbe az ellent és amíg egymással foglalkoznak, tudod őket aratni. -
Kareszovics
addikt
Ha már ennyire benne vagyunk a "mitmiért?" témakörben: frame-ek közül melyikre érdemes reactort áldozni?
Most a Prime-okat hagyjuk figyelmen kívül, mert nekem olyan az életbe nem lesz soha (annyit nem farmolok
), hanem csak az "alap" elérhető holmikra gondolok.Amibe eddig raktam reactort az az Excalibur (kezdő frame-em volt), illetve a Rhino (gondolom ennél nem kérdés).
A 10 frame-t meg szeretném építeni (achi függés
).Amim van:
- Excalibur
- Rhino
- Mag
- Oberon
- Nyx
- Volt
- Hydroid
- BansheeAmit szeretnék még
- Frost
- Ember.Okfejtéseket előre is köszi!

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Jat kittagról nem tudok véleményt mondani így mellee 2.0 után. Azt szerintem igazán hagyhatták volna úgy ahogy volt mert akkor azt mondanám hogy tartsd meg és krumpli bele. De így most nem tudom milyen. Dual Ichort mindenképpen érdemes megtartani, nagyon erős melee fegyó ha nem a legerősebb. Orhos is nagyon jó azt is érdemes megtartani. Plasma sword és dark swordok csak mastery alapanyag.
-
Kareszovics
addikt
"Igaz de a felsoroltak mindegyike csak masteryhez jó. Megtartani nem érdemes egyiket sem mert van jobb."
A közeli jövőben terveztem amúgy építeni Jag Kittag-ot, illetve van Dual Ichor-om. Ezekre mondták már, hogy érdemes megtartani, építgetni Őket. Illetve sokszor látok Orthos/Orthos Prime használókat. (Sima Orthos-om van csak, illetve a Prime-hoz bp.)
Plasma Sword, Dark Sword szintén csak Mastery "alapanyag"? (Van mindkettőhöz bp-m csak azért.)
MOD: tegnap elsőre meglett Rank 9; naon bütte vok magamra.

-
-
F.B.I.
veterán
Novanal mi a molekuláris sebzesenek lényege? Mire kell építeni? Erőre? Nagyon tetszik, egy igazi killer de nem tudom mi lenne a legjobb forma össze állítás számára?
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Egyiket sem. Daggerekből ott fang prime.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Két lehetőséged van: chanelling buildet csinálni, vagy crit/proc buildet. Chanelling általában lassab fegyvereken használják. Ez a három mind "gyors" fegyvernek számít. Mivel a crit/proc lényege, hogy minél gyakrabban sebez kritikusat vagy elementált, a sebesség többet számít, mint bármi más. Persze, ez csak akkor igaz, ha nagyon kihegyezed a fegyvert
Amúgy a Fanget, gyorsan cseréld le Prime Fangre...
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Fang, mert gyorsan támad. A sima tőrök per pillanat gyengék.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Ti az alábbi fegyverek közül melyiket tartanátok meg:
- Heat Dagger
- Fang
- Ceramic Dagger? -
MichaelSD
őstag
Ezek a Stancek felborzolják az idegeimet. Egész héten a Rendering Cranere vadászom, de nem akar összejönni...

-
Ry0K3N
senior tag
Poénból csináltam egy új accountot hogy megnézzem mi a helyzet egy kezdőnek.
Elérem mastery 1-es rangot, rákattolok hogy megcsináljam erre azt kapom hogy 24 óránként csak 1x próbálhatom meg és számol vissza 23:59:55-től. Oké mondom akkor holnap. Másnap: lövök lövök lövök lövök 2 ellenfél van vissza erre egyszer csak elbukom. Semmi számlálót nem láttam vagy valami, meg sem haltam. Csak pofámba vágja hogy mission failed.
Modok nélküli mk1 braton nem poén.
-
F.B.I.
veterán
válasz
anubys1984
üzenetére
Bocs, PS4.

-
F.B.I.
veterán
Lehetséges, hogy bugos a mastery 6? Eddig: nem jelentek meg a gömbök csak a vonal szaladgált a képernyőn...bukta, másik nap, 2 kör lement, a harmadiknál nem volt gömb, amin elkezdhettem volna a lövést, pedig forogtam vagy 1 percig...bukta.

-
MichaelSD
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Rhino ami mindenre jó és könnyű összeszedni.
Magas szinten már csak csapatban van esélye, akkor azzal mész ami a csapatba kell.
Oberonnál a Reckoning a nyerő szerintem. Novával magas szinten is nagyot szól.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
superfinest
üzenetére
warframe profiles videókat érdemes megnézni, bemutatják mindet
-
superfinest
tag
Üdv, rájöttem már 1-2 dologra meg olvasgatom a warframe hun wikit is.
Megvettem egy fegyver tervrajzát, nevezetesen a Burston lenne. Úgy gondolom, hogy az elég jó. Az excalibur warframe után mit érdemes kifejleszteni, ami viszonylag ütős?
Plusz hol lehet magyar klánokat találni? -
MichaelSD
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Szerintem az Oberon nem rossz. A Reckoningje rendesen kialakítva rendesen odacsap. Csapattól függően a Renewel jó gyógyításra, ha kell. A másik két képessége nem nagy durr.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
De jól megy neked. Nekem 16 helmet és 9 chassis után lett meg a systems..

-
Kareszovics
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
Nem szívesen kukáznék Frame-et az a helyzet. Fegyvert sokkal hamarabb kukázok.

-
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem tudom, hogy gyűjtöd-e őket (én igen), de szerintem az Oberon simán kukázható. (Legalábbis nekem nagyon nem jött be.) Meg ha később mégis kellene, annak nem nehéz összefarmolni az összetevőit. Igaz, a Banshee-t ilyen szempontból még egyszerűbb összeszedni.
-
Kareszovics
addikt
Főleg, hogy teljesen véletlenszerű, hogy mikor mennyit dob. Volt hogy Surv első 5 percében dobott kettőt. Volt, hogy 15 perces Surv alatt Gamma-nál jobb nem is esett.
Totál kiszámíthatatlan.Mondjuk annak külön örültem, amikor megláttam, hogy a Systemhez nem kellett Argon, csak Cell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Na azokon nem tudom hogy lehet értelmesen nyomulni egyáltalán. 

Továbbá esett pisztolyhoz multishot, annak is nagyon örültem.